Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'de İntihar Şoku
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 08:33
CHP Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar'ın eşini öldürüp intihar ettiği bildirildi.
CHP Kütahya İl Başkanı Sabahattin Uçar'ın eşini öldürüp intihar ettiği bildirildi.
İhbar üzerine 75. Yıl Mahallesi Anıl Sokak'taki apartmana gelen polis, bahçede CHP İl Başkanı Sabahattin Uçar'ın (54), merdivenlerde de eşi Hediye Uçar'ın (54) cesedini buldu.
Görgü tanıklarının, Sabahattin Uçar'ın önce eşini öldürdüğünü daha sonra da aynı tabancayı başına dayayarak intihar ettiğini söylediği belirtildi.
stratejikboyut.com
İntihar vakaları neden artıyor bu kadar..ilginç gerçekten..Sanırım insanların tahammülsüzlüklerinin tavan yaptığı bir çağda yaşıyoruz..
Belki de, en ufak bir cinnet hali, intiharı tetikliyor..Heralde insanların en kolay yapabildikleri olay bu..
Bu zata da üzüldüm desem şimdi yalan olur. Ama öteki dünyasını insan hesaba katınca, Allah bilir lakin, bize bildirildiği ölçüde düşününce, insan ürperiyor..
Allah muhafaza buyursun böylesi cinnet halleri ve böylesi vahim sonuçlarından..
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 09:58
Günümüzde cinnet geçirmeden bile bu sakızı ağzına alan çok çiğneye çiğneye sonunda en zayıf halinde şeytan son darbeyi vuruyor ve olan oluyor...
Günümüzde cinnet geçirmeden bile bu sakızı ağzına alan çok çiğneye çiğneye sonunda en zayıf halinde şeytan son darbeyi vuruyor ve olan oluyor...
Bakın burayı okadar doğru söylediniz ki..Gerçekten de tamamen katılıyorum..
Artık en ufak bir olayda dahi, "şu olursa intihar edeceğim, şu olmazsa intihar edeceğim" gibi manasız sözler sarfediliyor ki..En sonunda dediğiniz gibi, şeytan son darbesini indiriyor..
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 10:04
Bakın burayı okadar doğru söylediniz ki..Gerçekten de tamamen katılıyorum..
Artık en ufak bir olayda dahi, "şu olursa intihar edeceğim, şu olmazsa intihar edeceğim" gibi manasız sözler sarfediliyor ki..En sonunda dediğiniz gibi, şeytan son darbesini indiriyor..
Ve sonuç???
tabikide burdakinden daha acı insan zannediyorki çektiği acı doruğa ulaştı ölünce kurtulacağını sanıyor ama.....
Ben genelde o sakızı çiğneyenlere ölüm kurtuluş olsa yani intiharla ölüm Dünyada Allaha inan kişi kalmazdı çünkü Rabbine ulaşmak için intihar ederlerdi niye o kadar acı çeksinler ki.....
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:07
İntiharlar acaba neden mi artıyor. Suçu şeytana atmayın. İşin kolay yolu değil mi şeytana atmak. Şeytan çoktan yeryüzüne indi. İntiharlar neden mi artıyor. Başbakanın ne kadar samimiyetsiz bulsadas kredi kartı borçlarından, mecburen bankalardan aldıkalrı paralrı ödeyemediklwerinden. Bakınız bir ülkede hırsızlık olayları ve intiharlar artıyorsa o ülke çöküşe geçmiş demektir ve bu ülkede de intihar olayları ve hırsızlık üst seviyeye ulaştı. Çünkü işssizlik rekoru kırıyor türkiyer aç kalan insan ne yapacak ya çalacak ya onuruna yediremeyecek intihar edecek.
Ve sonuç???
tabikide burdakinden daha acı insan zannediyorki çektiği acı doruğa ulaştı ölünce kurtulacağını sanıyor ama.....
Ben genelde o sakızı çiğneyenlere ölüm kurtuluş olsa yani intiharla ölüm Dünyada Allaha inan kişi kalmazdı çünkü Rabbine ulaşmak için intihar ederlerdi niye o kadar acı çeksinler ki.....
Siz, intihar edenleri, Allah'a kavuşmak adına mı yaptıklarını düşünüyorsunuz. İntiharın dini açıdan ne kadar dehşetengiz bir olay olduğunu düşünen ihlas sahibi bir mümin, heralde bu cehaleti ne olursa olsun yapmaz..(büyük konuşmamakta fayda var..Allah düşürmesin böylesi bir gaflete..)
Böylesi bir kurtuluş, elbetteki gerçek manada bir kurtuluş olamaz.
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 10:10
İntiharlar acaba neden mi artıyor. Suçu şeytana atmayın. İşin kolay yolu değil mi şeytana atmak. Şeytan çoktan yeryüzüne indi. İntiharlar neden mi artıyor. Başbakanın ne kadar samimiyetsiz bulsadas kredi kartı borçlarından, mecburen bankalardan aldıkalrı paralrı ödeyemediklwerinden. Bakınız bir ülkede hırsızlık olayları ve intiharlar artıyorsa o ülke çöküşe geçmiş demektir ve bu ülkede de intihar olayları ve hırsızlık üst seviyeye ulaştı. Çünkü işssizlik rekoru kırıyor türkiyer aç kalan insan ne yapacak ya çalacak ya onuruna yediremeyecek intihar edecek.
İşi şeytana atmıyoruz oku ondan sonra konuş son darbe ona ait dedik sen galiba bizim meşhur muhalif parazitsin niye şeytana laf atmamız zoruna gitti bi bağın mı var yoksa bu konudan bile hükümete laf attığına göre sen standart faciasın ama sen bıkana kadar benim bıkmaya niyetim yok....
Ya elinizden gelse, şeytanı masum bir yaratık olarak göstereceksiniz..Ayıptır yahu!..
Evet.. chp ve zihniyeti, insanları manevi açıdan öylesine bir bataklığa sürüklüyor ki, insanlar en ufak bir çıkar yol olarak bunu seçiyorlar..
Şimdi hayat imtihanlardan ibaret diyeceğim ama.. Bu sizi biraz aşar..
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:15
Yo banane şeytandan. Neden laf atmıyım yalan mı? İntihar eytlemleri artmadı mı? Hırsızlık olayları artmadı mı? Kısa bir internette araştırma yap, hükümetin göreve geldiğinden bu zamana kadar intihar olayları ve hırsızlık olayları yüzde kaç artmış. Hala daha şeytan diyorsunuz. Geçen dün halamların evine hırsız girmiş çaldığı şeyler yanlızca yiyecek maddeleri buzdolabından sadece yiyeceklerı almıs hepsi bu başka hiçbir şey almamış. Neden çünkü halk aç işssiz anladıon mı?
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:18
Rica ederim imtihan falan demeyin. SEN KALK HALKI SADAKA KÜLTÜRÜNE ALIŞTIR ZAM ÜSTÜNE ZAM YAP İŞSİZLİK TAVAN YAPSIN ONDAN SONRA ŞEYTANA SUÇ AT NE İMTİHANI EVET İMTİHAN DOĞRU. Halkın AKP'yi seçmesi zorlu ve acı bir imtihan.
Rica ederim imtihan falan demeyin. SEN KALK HALKI SADAKA KÜLTÜRÜNE ALIŞTIR ZAM ÜSTÜNE ZAM YAP İŞSİZLİK TAVAN YAPSIN ONDAN SONRA ŞEYTANA SUÇ AT NE İMTİHANI EVET İMTİHAN DOĞRU. Halkın AKP'yi seçmesi zorlu ve acı bir imtihan.
Allah Allah.. Hlak o zaman sadizmden hoşlanıyor bu sözünüze göre..Hayır bir değil iki değil..
Halk devamlı seçtiğine göre bu alternatiften başka birşey kalmıyor düşünülecek..
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:22
Evet türk halkı biraz mazoşist bir halktır. Böyle zaman zaman kendisine acı çektirmeyi sever. Ama canına tak ettiğinde isew silkeleyip atar. Tıpkı diğer partileri bir seçimde meclişs dışına attığı gibi.
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 10:22
Yo banane şeytandan. Neden laf atmıyım yalan mı? İntihar eytlemleri artmadı mı? Hırsızlık olayları artmadı mı? Kısa bir internette araştırma yap, hükümetin göreve geldiğinden bu zamana kadar intihar olayları ve hırsızlık olayları yüzde kaç artmış. Hala daha şeytan diyorsunuz. Geçen dün halamların evine hırsız girmiş çaldığı şeyler yanlızca yiyecek maddeleri buzdolabından sadece yiyeceklerı almıs hepsi bu başka hiçbir şey almamış. Neden çünkü halk aç işssiz anladıon mı?
İntihar ve hırsızlık olaylarının artmasının sorumlusu hükümet değil sizin gibi laiklik uğruna insanları dinden soğutanlar....
O beğenmediğiniz(ki sizin beğenmemeniz altına değer kaybettirmez yani çamur altına etki etmez;) ) Osmanlıda Kanuni zamanında İstanbulda YILDA ortalama: Hırsızlık Vakıası HİÇ olmazmış cinayette en fazla 1-2 sefer olurmuş.....
Pardon sadistlik değil bu.. mazoşistlik oluyor.. kendi kendine eziyet çektirmekten zevk alıyor heralde halk..
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 10:24
Senin kapasiten arkadaşımın kullandığı İMTİHAN kelimesinin anlamını anlamaya yetmez...
Evet türk halkı biraz mazoşist bir halktır. Böyle zaman zaman kendisine acı çektirmeyi sever. Ama canına tak ettiğinde isew silkeleyip atar. Tıpkı diğer partileri bir seçimde meclişs dışına attığı gibi.
Valla onu zaman gösterecek artık..Böyle malayani konuşmanın bir manası olmasa gerek değil mi..
İman-itikat eksikliğinden kaynaklanıyor maalesef..
Neyse ikisinede Allah rahmet eylesin diyelim..
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:27
Hükümet değilmiş. Zamları yapan, halkı sadaka kültürüne alıştıran işsizlikle başbaşa bırakan AKP değil mi? Banane Osmanlıdan yok oldu o bitti. Sen zam üstüne zam yap elektriğe suya temel gıda maddelerine zam yapp halk evine ekmek götüremesin sonra kalk şöyle böyle de. Nasıl değil bizi yönetenler adam gibi yönetemişyorlarsa sorumlusu tabıkıde hukumet olacak. Neden AKP den önce bu denli artış yoktu hırsızıklarda intihar eylemlerinde. Çünkü halk az da olsa geçine biliyordu demek ki artık halkın canına tak etti. Sizin döneminişzden önce bu kadar işssizlik varmıydı yoktu. Sizin döneminizde işsizlik avrupa rekoru kırdı hala sen LAİK kesime taş at hay biz ATRATÜRKÇÜLER KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜN.
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 10:27
İman-itikat eksikliğinden kaynaklanıyor maalesef..
Neyse ikisinede Allah rahmet eylesin diyelim..
Kardeşim bence herkese Allah rahmet eylesin denmemeli kişinin nasıl birisi olduğunu bilmiyoruz belkide inançsız en iyisi Allah Yaşadığı gibi davransın.....:)
(Sözde) Atatürkçülerin başları bu ara baya bir dertte: D Allah korusun, beddua etmeyin şimdi bize: D
Kardeşim bence herkese Allah rahmet eylesin denmemeli kişinin nasıl birisi olduğunu bilmiyoruz belkide inançsız en iyisi Allah Yaşadığı gibi davransın.....:)
İnançsız olduğuna eminim ben..Yalnız bizim ne kadar kötü olsa da dua etmemiz gerekmez mi? Yoksa kendimi düşünüyorum da halim nice olurdu..
İnançsız olduğuna eminim ben..Yalnız bizim ne kadar kötü olsa da dua etmemiz gerekmez mi? Yoksa kendimi düşünüyorum da halim nice olurdu..
Leyal, Ertuğrul arkadaşımıza katılıyorum. İnançsız olduğunu bildiğin bir kişiye rahmet okumak doğru birşey değil..
Ama intihar vakalarında da bu geçerli mi.. tam bilemiyorum..
Ben şahsen, her önüme gelene rahmet okuyamıyorum..En azından böyle bariz hadiselerde..
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:36
Stalin en sadist cinayetlerini planladigi çalisma odasina yakin dostlarini toplamis sohbet ediyordu.
Votka siselerinin biri gidip, digeri geliyordu. Kafalar iyice dumanlanmisti.
Stalin kan çanagina dönmüs gözlerini etrafinda dalkavukluk yarisina girmis adamlarina çevirerek sordu:
- Saçini ihtilalde, halk içinde, devlet yönetiminde, bürokraside agartmis dostlarim...
Söyleyin bakalim halkin yönetime bas egmesi, kayitsiz sartsiz itaat etmesi için yöneticiler ne yapmali, nasil davranmalidir?
Her dumanli kafadan bir ses çikti..Kimisi adaletten, haktan söz etti..
Kimisi demokrasiden....
Kimisi sürgünden, sehpadan, hapisten...
Kitlesel cinayetlerin deha çapindaki katili Stalin, begenmedi adamlarinin izahatlarini...
Bir kadeh daha votka çekerek söyle dedi:
- Yönetimi eline geçiren hükümdarin Tanridan pek farki yoktur! Halkin karsinizda basegip durmasi için ne yapmaniz gerektigini durun da su beyinsiz kafalariniza çivi gibi çakayim...
Hemen hizmetçileri çagirip emretti.
- Çabuk bana bir tavuk getirin...
Aceleyle bir tavuk kapip getirdi adamlari...
Stalin, kafalari iyice dumanlanmis adamlarinin gözleri önünde basladi canli canli tüylerini yolmaya tavugun,...
Bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavugu odanin ortasina saliverdi, lider...
- Simdi izleyin bakalim nereye gidecek bu saskin tavuk...
Zavalli tavuk bu azaptan kaçip kurtulayim diye aralik kapidan disari canini atayim diyor, soguktan tir tir titriyor...Masalarin altina giriyor, köseli masa ayaklari canini yakiyor...Duvar diplerine kosuyor teleksiz, tüysüz kanatlari yara bere içinde kaliyor...Sömineye yaklasiyor tüysüz derisi kavruluyor...
Çaresiz, tüylerini yolan Stalin'in bacaklari arasina saklanip, siginiyor...
O zaman Stalin, cebinden bir avuç yem çikarip önüne tane tane ativeriyor yolunmus tavugun...Yemlenen tavuk, Stalin nereye yönelse pesinden kosuveriyor..
Agizlari bir karis açik kalan dostlarina bakip, pos biyiklarinin atindan gulerek söyle diyor Stalin:
- Gördünüz mü, Halk dediginiz topluluk bu tavuk gibidir.Tüylerini yolup al ve serbest birak... O zaman yönetmek kolay olur...
Stalin'in sofra dostlari hayretler içinde kalip " Vay anasini birader...Adamdaki akila bak..." diye baslarini salladilar...
AKP'nin yaptığı da bu. Halkı yolmak yolmak daha sonra da önüne biraz yem atıp bağımlı hale getirmek insanları
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 10:37
Nuh aleyhisselam gemiye binmeyen oğlu için dua ederken rabbim vahiy etmiş onun için dua etmenin bir anlamı yok diye ayette böyle anlatıyor (surasi aklıma gelmedi ama) inanç yoksa duanın anlamı yok tanımadığımıza göre dua etsekde anlamı yok dua etmeyi çok istiyorsan mümin kardeşlerimiz için dua edelim....
Neden yanlış olduğunu da söyleyim Leyal..
Zira o kişi eğer dinsizse, zaten Allah'ın rahmetinden kovulmuş bir kişidir. Bu yüzden..
Leyal, Ertuğrul arkadaşımıza katılıyorum. İnançsız olduğunu bildiğin bir kişiye rahmet okumak doğru birşey değil..
Ama intihar vakalarında da bu geçerli mi.. tam bilemiyorum..
Ben şahsen, her önüme gelene rahmet okuyamıyorum..En azından böyle bariz hadiselerde..
Yanlış düşünmüş olabilirim..Ama bu yanlış devam edeceğim anlamına gelmez.
O zaman Allah razı olsun ikinizden de diyeyim.Sağolasınız ..
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:41
Ya nerden biliyorsunuz he nerden biliyorsunuz. Siz peygambner misiniz jhe bir kişinin dinli dinssiz olduguna kanat getiriyoırsunuz. İman Allahla insan araSINDADIR KARISAMASSINIZ ONU ALLAH BILIR SŞİZİN GIBI ZIRTAPOZLARDA HALA DAH BIRINI DINSIZLIKLE SUCLAYACAK KADAR BASITLESIR.
NecefliMaşrapa
05-09-2009, 10:42
Stalin en sadist cinayetlerini planladigi çalisma odasina yakin dostlarini toplamis sohbet ediyordu.
Votka siselerinin biri gidip, digeri geliyordu. Kafalar iyice dumanlanmisti.
Stalin kan çanagina dönmüs gözlerini etrafinda dalkavukluk yarisina girmis adamlarina çevirerek sordu:
- Saçini ihtilalde, halk içinde, devlet yönetiminde, bürokraside agartmis dostlarim...
Söyleyin bakalim halkin yönetime bas egmesi, kayitsiz sartsiz itaat etmesi için yöneticiler ne yapmali, nasil davranmalidir?
Her dumanli kafadan bir ses çikti..Kimisi adaletten, haktan söz etti..
Kimisi demokrasiden....
Kimisi sürgünden, sehpadan, hapisten...
Kitlesel cinayetlerin deha çapindaki katili Stalin, begenmedi adamlarinin izahatlarini...
Bir kadeh daha votka çekerek söyle dedi:
- Yönetimi eline geçiren hükümdarin Tanridan pek farki yoktur! Halkin karsinizda basegip durmasi için ne yapmaniz gerektigini durun da su beyinsiz kafalariniza çivi gibi çakayim...
Hemen hizmetçileri çagirip emretti.
- Çabuk bana bir tavuk getirin...
Aceleyle bir tavuk kapip getirdi adamlari...
Stalin, kafalari iyice dumanlanmis adamlarinin gözleri önünde basladi canli canli tüylerini yolmaya tavugun,...
Bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavugu odanin ortasina saliverdi, lider...
- Simdi izleyin bakalim nereye gidecek bu saskin tavuk...
Zavalli tavuk bu azaptan kaçip kurtulayim diye aralik kapidan disari canini atayim diyor, soguktan tir tir titriyor...Masalarin altina giriyor, köseli masa ayaklari canini yakiyor...Duvar diplerine kosuyor teleksiz, tüysüz kanatlari yara bere içinde kaliyor...Sömineye yaklasiyor tüysüz derisi kavruluyor...
Çaresiz, tüylerini yolan Stalin'in bacaklari arasina saklanip, siginiyor...
O zaman Stalin, cebinden bir avuç yem çikarip önüne tane tane ativeriyor yolunmus tavugun...Yemlenen tavuk, Stalin nereye yönelse pesinden kosuveriyor..
Agizlari bir karis açik kalan dostlarina bakip, pos biyiklarinin atindan gulerek söyle diyor Stalin:
- Gördünüz mü, Halk dediginiz topluluk bu tavuk gibidir.Tüylerini yolup al ve serbest birak... O zaman yönetmek kolay olur...
Stalin'in sofra dostlari hayretler içinde kalip " Vay anasini birader...Adamdaki akila bak..." diye baslarini salladilar...
BlueMoon
05-09-2009, 11:06
hep inanç zayıflığı oysa ki dini yönü ağır ve olgun olan bir kişi bunu aklından geçiremez. çünkü intihar da bir cinayettir. kendi canına kıymaktır. sonucu ise cehennemdir Allah muhafaza
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.