Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'den MHP'ye "Girme" baskısı.... ARKADAŞLAR BUNLAR KAFAYI YEDİ ARTIK
loneliness
08-14-2007, 21:37
''Abdullah Gül'ün seçilmesini içimize sindiremiyoruz, sindiremeyiz" diyen CHP Grup Başkanvekili, Milliyetçi Hareket Partisi'ne açık çağrıda bulundu.
"CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, NTV’de soruları yanıtlarken, “Açıkça söylüyoruz; Gül’ün seçilmesini içimize sindiremiyoruz, sindiremeyiz” ifadesini kullandı.
Seçimden önce diğer muhalefet partilerinin Gül’e yönelttiği tepkileri hatırlatan ve “Şimdi ne değişti” diye soran Kılıçdaroğlu, MHP’ye tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “MHP Gül’ü eleştiriyorsa, oylamaya katılmamalı” dedi.
Kılıçdaroğlu, CHP’nin Gül’ün eşinin türbanlı olmasına hiçbir itirazı olmadığını vurguladı, “Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan bir kişinin Anayasa’da yazılı devletin temel kurallarıyla barışık olması lazım” dedi. CHP’li Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine de TSK’nın tavrının kendilerini doğrudan ilgilendirmediğini söyledi.
çocukmu kandırıyo bunlar yaaa
başörtüsüne karşı değillermiş
loneliness
08-14-2007, 21:43
CHP üzülmesinde kim üzülsün eee chp zihniyetinin anti demokratların son kalesi artık düştü...
; ;) ;) ;) ;) ;)
Chp hiç mi seçim sonuçlarını değerlendirmiyor >:(
şahmeran
08-14-2007, 21:46
chp ye yazık gençler hala da dönmez değirmene su taşıyorlar.
oguzdesouza
08-15-2007, 12:13
Dsp'den gelen oylar çıkarıldığında %18 gibi bir oyu olan bir parti nasıl olur da %82'lik bir kısıma hükmetmeye çalışır.
çocukmu kandırıyo bunlar yaaa
başörtüsüne karşı değillermiş
evet kadeşim öyle >:( >:(
silvermann
08-16-2007, 01:44
gerızekalılar bılmıolarkı yaptıklarıyla kendı kuyularını kazıolar.
hade bakalım bu sefer mhp gırmesın
bıdaha secım
bu sefer de ak partı 400 vekılle gelır
ne sacmayaaaaaaaaaa..
Sukût-u_Hayal
08-16-2007, 02:47
ama mhp nin öyle bişey yapacağını sanmıyorum bahçeli gireceklerini çok net bi şekilde açıladı ve chp yede
"Meclis'e girmemenin nasıl sonuç doğurduğunu hep birlikte yaşadık. Şimdi de girmeyelim deniliyor. O zaman Sayın Baykal'a sormak isterim. Girmeyip, seçimi yapılamaz hale getirmemiz halinde bir sonraki hamlemiz ne olacak? Bu konuda bir öngörünüz, bir planınız var mı? Belirsizlik ve kriz üzerinden siyaset yapmanın tarafı olamayız."
diyerek çok net cevap verdi....
pessimisticidea
08-16-2007, 03:19
walla ii demis siyasi hayatnda söyleyp söyleyecei en mantıklı cümlei söylemis
Girmeyip, seçimi yapılamaz hale getirmemiz halinde bir sonraki hamlemiz ne olacak? Bu konuda bir öngörünüz, bir planınız var mı? Belirsizlik ve kriz üzerinden siyaset yapmanın tarafı olamayız."
aferim kurtt
EpiVaTeS
08-16-2007, 19:58
girmesinde Mhp bakalım yeni secimde meclis bahcesine sokarlarmı onları bildiklerinizi yapın ama sunu unutmayın mehmet agar ve mumcuda girmedi simdi biri dunya turunda otekide hesap kuyrugunda....
YA İSTERLERSE GİMSE BVİZE DESTEK VERMESİN YA NE CHP NE MHP NE DTP
KİMSEDEN DESTEK İSTEMİYORUZ BİZ NEDE OLSA 3. OTURUMDA SEÇEBİLECEK VEKİLE SAHİBİZ
O YÜZDEN BAYKAL VE BAHÇELİ KAVGA ETMEYİN CANLARIM
biolojist
08-16-2007, 20:02
ama mhp nin öyle bişey yapacağını sanmıyorum bahçeli gireceklerini çok net bi şekilde açıladı ve chp yede
"Meclis'e girmemenin nasıl sonuç doğurduğunu hep birlikte yaşadık. Şimdi de girmeyelim deniliyor. O zaman Sayın Baykal'a sormak isterim. Girmeyip, seçimi yapılamaz hale getirmemiz halinde bir sonraki hamlemiz ne olacak? Bu konuda bir öngörünüz, bir planınız var mı? Belirsizlik ve kriz üzerinden siyaset yapmanın tarafı olamayız."
diyerek çok net cevap verdi....
bence de ii demiş..demek zorundalar yaaa.. gerçekleri bi chp göremiyo zaten
istiyorlarsa gimmesinler canım girmeyenlerin sonu ne oldu herkes gördü
hemde kendi evinde sandığın içine gömüldü
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.