fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'den şok BDP eylemi! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'den şok BDP eylemi!

Hüdaverdi
02-09-2012, 02:36
http://www.habervaktim.com/resim/resim224764_1.jpg?t=

BDP'nin geçtiğimiz aylarda genel kurulu işgal eyleminin ardından şimdi de CHP iç tüzük geriliminden dolayı Meclis'i işgal eylemi yapıyor.

BDP'nin geçtiğimiz aylarda genel kurulu işgal eyleminin ardından şimdi de CHP iç tüzük geriliminden dolayı Meclis'i işgal eylemi yapıyor

CHP'li milletvekilleri, kürsüyü işgal etti

TBMM Genel Kurulunda, CHP milletvekilleri, TBMM İçtüzük değişikliğinin görüşmeleri sırasında kürsüyü işgal etti.

Genel Kurulda, AK Parti, CHP, MHP ve BDP'nin grup önerilerinin ardından, görüşmeleri yarım kalan İçtüzük değişikliği teklifine geçildi.

CHP'li milletvekilleri, teklifin görüşmeleri başlamadan önce komisyon sıralarına oturdu. Bunun üzerine komisyon temsilcileri Bakanlar Kurulu sıralarında yer aldı.

Bu arada TBMM Genel Kuruluna da Cemil Çiçek başkanlık etti.

Muhalefet milletvekilleri, teklifin görüşülmesini eleştirdi. Bu sırada, CHP Milletvekilleri Komisyon sıralarından kalkarak, genel kurul kürsüsünü işgal etti.

TBMM Başkanı Çiçek, birleşime ara vererek, grup başkanvekillerini toplantıya çağırdı.

Hüdaverdi
02-09-2012, 02:38
O kürsüdeki mikrofonu alsınlar,devamını Akıncı biliyor söyledim ona ;D
Anasını satayım sırf karizma olsun diye şekil yapalım diye kürsüyü işgal ediyorlar.
Bunlar daha öncede yaptı bu psisliği,bunların aynı beyin takımı dsp de yapmıştı zamanında.
Ama halk yemedi,aksine o kürsüyü de mikrofonları da bunlara bir güzel yedirtti.

Sanki ak parti fazla konuşacak,muhalefet az konuşacak izlenim ivermeye çalışıyorlar.
Halkı hala mal yerine koyuyorlar ama farkında değiller her seçimde halk bunlara koyuyor.

Küfürsüz hakarete kurban olayım kim şikayet edecek şimdi beni hangi bahaneyle :w: