fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'li Akaydın'dan İsrail ağzı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'li Akaydın'dan İsrail ağzı

Ertuğrul ÖZGÜL
08-27-2010, 11:06
http://www.habervaktim.com/resim/resim138784_2.jpg

İsrail basınına konuşan CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “İsrail bizim dostumuz. Aramızı bozan Erdoğan'ı kınıyorum” dedi

MURAT ALAN'IN HABERİ...

Yedioth Ahronoth gazetesine açıklama yapan CHP'li Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “İsrail bizim dostumuz. Aramızı bozan Erdoğan'ı kınıyorum” dedi. “Belediye Başkanı'ndan İsrail'e mesaj: Erdoğan'ı kınıyorum” başlığıyla yayınlanan haberde Akaydın, bir avuç İsrailli turistin Antalya'nın en önemli gelir kaynağı olduğunu iddia etti.

Türkiye'nin başta Gazze olmak üzere Filistin'in tamamında uygulanan İsrail zulmüne karşı takındığı tavır dünya kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken içimizdeki İsrail hayranlarının hiç de öyle düşünmediği ortaya çıktı. CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın İsrail basınına adeta Siyonist ağzı ile demeçler verdiği ve Türkiye'nin takındığı tavrı eleştirdiği belirlendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gazze'deki drama seyirci kalınmayacağını vurgulaması ve Mavi Marmara gemisine yapılan alçak saldırıda 9 Türk'ün şehit edilmesi sonrası iyice bozulan İsrail Türkiye ilişkileri ile ilgili İsrailli muhafazakarların çıkardığı Yedioth Ahronoth gazetesine açıklama yapan CHP'li Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “İsrail bizim dostumuz. Aramızı bozan Erdoğan'ı kınıyorum” dedi. “Belediye Başkanı'ndan İsrail'e mesaj: Erdoğan'ı kınıyorum” başlığıyla yayınlanan haberde Akaydın, bir avuç İsrailli turistin Antalya'nın en önemli gelir kaynağı olduğunu iddia etti. “İsrailli turistlerden vazgeçmiyorum” şeklinde konuşup Erdoğan'ın siyasetine karşı olduğunu, ve Türk insanının İsraillileri güler yüzle karşılayacağını taahhüt eden CHP'li Akaydın “Antalya'nın ticareti turizme bağlıdır, özellikle de İsraillilere. Ancak İstanbul ve Ankara'da da İsraillilerin dönüşlerinin beklendiğine inanıyorum” dedi.

ŞEHİTLERLE İLGİLİ TEK KELİME YOK, DERDİ TURİSTLER
Akaydın, “Benim daha okul yıllarından ve gençliğimden bu yana birçok Yahudi arkadaşım olmuştur. Yüzbinlercesini ağırlamaktan onur duydum. Ne yazık ki bu rakamlar 2008'de düşmeye başladı. 2009 yazı daha da düşüktü. En büyük düşüş de bu yıl oldu. Türklerin İsraillileri iyi karşılamayacağı düşüncesi çok yanlıştır. Çünkü Antalya'nın ekonomisi turizme ve özellikle İsraillilere bağlıdır. Geleneklerimizi araştırırsanız, birçok müşterek değere rastlarsınız” diye konuştu.

“BEN ERDOĞAN'IN TAVRINI KINIYORUM”
“CHP adayı olarak katıldığı son yerel seçimlerde Erdoğan'ın adayından daha fazla oy alarak seçilen Belediye Başkanı makam odasına Atatürk'ün büyük bir resmini asmış” denilen İsrailli gazetenin haberinde Akaydın'ın “Ben Erdoğan'ın siyasetini kınıyorum. İnanıyorum ki İstanbul ve Ankara halkı da İsrailli turistlere aynı duyguları besliyor. İsraillilerin parası bizim için iki milletin dostluğundan daha önemli değildir. İki ülkenin ilişkilerinden şahsen çok endişeliyim. Ortadoğu'nun en güçlü ekonomilerine sahip iki ülkeyiz. İlişkilerimizin iyi olması tüm bölge için bir denge unsurudur” sözlerine de yer verildi.

VAKİT

abp
08-27-2010, 12:29
Chp güven vermiyor

EpiVaTeS
08-27-2010, 13:06
Bu adam harbi ya sazan...
Yada tam katıksız bir anladınız siz onu...
Mübarek gün Tövbe ya Rabbi...

Ertuğrul ÖZGÜL
08-28-2010, 00:40
Bu adam harbi ya sazan...
Yada tam katıksız bir anladınız siz onu...
Mübarek gün Tövbe ya Rabbi...

:güzel:

BeDeVİ
08-28-2010, 00:48
Şu şerefsiz Antalya ya belediye başkanı oldu ya. Antalya Teşkilatı na çok kızgınım..

manifesto
08-28-2010, 00:50
Mustafa Akaydın'ı yakında biliriz.NE MAL olduğunu da.Bu yüzden bu siyonist ağzı bizi şaşırtmıyor.Onu seçen İZMİR zihniyetini de lanetlemek gerek.

Hüdaverdi
08-28-2010, 01:00
İnsan elbet babasını,anasını,inancını savuncak,doğal karşılıyorum kınamasını.
Asıl sorun bu yahudi yalakçısına oy veren zihniyette.

Gavur heryerde gavur.İçini dökmüş babalarına.

Ertuğrul ÖZGÜL
08-28-2010, 01:05
Benim antalyalı hocam var onun dediğine göre atalyanın merkezinde ak parti gelene kadar kanalizasyon yokmuş... ilk ak parti düşünmüş... bu en basiti ama işte anlayana... değer bilene....

İntifada
08-28-2010, 01:17
defol git israilde belediye başkanı ol o zaman...

BeDeVİ
08-28-2010, 01:19
Benim antalyalı hocam var onun dediğine göre atalyanın merkezinde ak parti gelene kadar kanalizasyon yokmuş... ilk ak parti düşünmüş... bu en basiti ama işte anlayana... değer bilene....

Yolları olmayan bir şehir den Dünyanın gözbebeği bir şehre dönüştürülmesi bile yeterli değil.. Laik kafa ne yazık ki ona bakmıyor. Sandıkta karşılarında ampul varsa adamların umrunda değil hizmet..

Eşref
08-28-2010, 01:22
Adam üniversite rektörüyken, üniversiteye kipa ile girilebilir ama baş örtüsü ile girilemez diyordu. Adamdaki zihniyeti varın siz düşünün.

Hüdaverdi
08-28-2010, 01:27
ak deniz üni rektörüydü değil mi bu ?
pkk sempatizanı ayrıca,üni içindeki olaylarıda unutmamak lazım.
pkk yapılanmasına sessiz kalan bir mahluk,belkide destek bile vermiştir.Vermemesi için zaten sebeb yok.

Sago reyiz boşuna demiyor: ''Yalaklar ,Yaladıklarıyla Boğulur''

Eşref
08-28-2010, 02:48
ak deniz üni rektörüydü değil mi bu ?
pkk sempatizanı ayrıca,üni içindeki olaylarıda unutmamak lazım.
pkk yapılanmasına sessiz kalan bir mahluk,belkide destek bile vermiştir.Vermemesi için zaten sebeb yok.

Sago reyiz boşuna demiyor: ''Yalaklar ,Yaladıklarıyla Boğulur''

Evet, eski akdeniz ünv. rektörü. Terör örgütü bayrağı günlerce kampüste asılı kaldığı halde benim bilgim yoktu diyen rektör. Zaten sayın Cumhurbaşkanımız 2008 yılında en fazla oyu almasına rağmen Akaydın'ı tekrar rektörlüğe atamamıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9597737.asp?m=1

EpiVaTeS
08-28-2010, 02:57
Evet, eski akdeniz ünv. rektörü. Terör örgütü bayrağı günlerce kampüste asılı kaldığı halde benim bilgim yoktu diyen rektör. Zaten sayın Cumhurbaşkanımız 2008 yılında en fazla oyu almasına rağmen Akaydın'ı tekrar rektörlüğe atamamıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9597737.asp?m=1

Bir nevi akaydının azına etmişti...
İyi olmuş Cumhurbaşkanımıza dua etmiştim...

Mavera
08-28-2010, 05:35
Mustafa Akaydın'ı yakında biliriz.NE MAL olduğunu da.Bu yüzden bu siyonist ağzı bizi şaşırtmıyor.Onu seçen İZMİR zihniyetini de lanetlemek gerek.

akaydin antalya da secildi yok ironi yapip GAVUR her yerde GAVUR dur diyorsan bence haklisin onu secen antalya ya ben herseyi müstehak görüyorum ki antalya nin bir yilda ne kadar geriye gittigini sahsen tanik olmus biriyim..

ALmi´
08-28-2010, 16:01
Bir kez daha yazıklar olsun sana Chp. Zihniyete bak.