fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'li eski vekil ÇYDD'ye destek verdi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'li eski vekil ÇYDD'ye destek verdi

Necip Fazıl
04-14-2009, 01:05
CHP Antalya eski milletvekili Osman Özcan, üyesi olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne destek verdi.

22. Dönem Antalya Milletvekili ve aynı zamanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyesi Osman Özcan, "Bu derneğe üye olmak, buralarda çalışmak darbe yapmak anlamına geliyorsa ben o darbenin yanındayım." dedi.
ÇYDD Alanya Şubesi'nde arama yapıldığını öğrenerek dernek binasının önüne gelen Özcan, yapılan uygulamanın doğru olmadığını savundu. ÇYDD'nin yanı sıra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya şubesine de üye olduğunu anlatan Özcan, "Ergenekon ve darbe denen bir şey varsa, gitsinler önce Kenan Evren'i yakalasınlar. Ona gerekli muameleyi yapsınlar. Hükümet darbesi yapacak adam odur. Aramaya hiç gerek yok. Hükümet darbesini yapan adamlarla içli dışlılar, beraberler. Ben bu işlerin doğru olduğuna inanmıyorum. Yapılan işlerin iyi olduğuna da inanmıyorum." diye konuştu.
Atatürkçülerin, milliyetçilerin, memleket severlerin susturulmak istendiğini öne süren Özcan, bu durumun böyle devam etmeyeceğini kaydetti. ÇYDD üyesi olarak kendisinin de Cumhuriyet mitinglerine katıldığını anlatan Özcan, ÇYDD'nin Türkiye'de en iyi yardımsever derneklerden birisi olduğunu ifade etti. Özcan, onun bunun malını dolandırarak hırsızlık yapan derneklere dokunulmamasından dolayı söylenecek sözün olmadığını kaydetti.
(CİHAN)

ultrAstribun
04-14-2009, 02:18
22. Dönem Antalya Milletvekili ve aynı zamanda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) üyesi Osman Özcan, "Bu derneğe üye olmak, buralarda çalışmak darbe yapmak anlamına geliyorsa ben o darbenin yanındayım." dedi.

O derneğe üye olmak, çalışmak darbe yapmak anlamına gelmiyor.
Yine o dernekte çalışmak korunmak anlamına da gelmiyor.
İlk önce bunları birbirinden ayırın. Eğer ki iddia ettiğiniz gibi o dernekte çalışan herkes
darbecilikle suçlanıyorsa siz şimdi içerde olmalıydınız.
Böyle boş boş konuşma gereğini kendinizde hissetmezdiniz.
+
ÇYDD'nin en yardımsefer dernek olduğu belirtilmiş.
Allah aşkına şu ÇYDD'nin ismini yardımlarla yan yana duyanınız var mı?
Ne zaman ÇYDD,ADD ismini duysam ya Osmanlı'ya ya da bu milletin dinine hakaret ettiği gerekçesiyle duyuyorum.
Nerede sizin yaşamı destekleyen özelliğiniz?
Nerede Atatürkçü duruşunuz?
Atatürk'ün ismini tutuklandığınız zaman ağzınıza almak hiç yakışmıyor.