Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'li Eşref Erdem hakkında flaş karar...
Ertuğrul ÖZGÜL
08-04-2010, 15:19
http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/1/0/1/1/0/1/0/1/1/0/0/0/0/1/1/file/112007.jpg
CHP'de şok gelişme...
CHP'li Eşref Erdem hakkında flaş karar...
CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem'in, ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiği bildirildi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, anayasa referandumunda ''evet'' oyu kullanacağını açıklayan Erdem'in ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi kararı alındı.
AA
Ertuğrul ÖZGÜL
08-04-2010, 15:20
http://www.habervaktim.com/resim/resim134867_2.jpg
ERDEM: HİÇ ŞAŞIRMADIM
Kararı değerlendiren Eşref Erdem, "Hayırlı olsun. Hiç şaşırmadım. Böyle bir karar bekliyordum. Hiç önemli değil" açıklamasını yaptı...
habervaktim
EpiVaTeS
08-04-2010, 15:20
Demiştim İhraç ederler diye...;D
Ertuğrul ÖZGÜL
08-04-2010, 15:21
adam hiç şaşırmadım umrumdada değil diyor resmen...
CHP gibi ilkel bir partinin içinde ifade özgürlüğünün olmadığını temaşa ettik.
Aslında ifade özgürlüğü nezdinde bile değerlendirmenin dışında demokrasinin namusu gibi önem taşıyan konuda samimi olarak doğru olan bir görüşü beyan etmesi karşısında maruz kaldığı ılkelliği izah etmek güç.
Hüdaverdi
08-04-2010, 16:06
02-08-2010, 05:23 tarihinde demiştim ben ;D
Eğer disiplin kurula sevk edilirse bilin ki kılıçdaroğlunun canan arıtman mıdır nedir o kadında gözü var demektir. Yani 2. bir kaset olayı patlayabilir.
Neden mi ? başörtüsünü çözeceğin diyen bu dandi kemalin bu sözlerine karşı,bu kadın vekil aksinisöylemiş,bunun üstüne dandikemal 'kendi görüşüdür bizde ak parti gibi baskı yoktur' benzeri cümle kurmuştu.
Eeee şimdi,bu milletvekiline ceza kesilirde,arıtmana kesilmezse aklınıza ne gelir ?
Benim kasette parmağım yok şimdiden söyleyim ;D
Kaseti bekliyorum yakında düşer ;D
Terennüm
08-04-2010, 16:21
Erdem'in referandumda ''evet'' oyu kullanacağı iddialarının hatırlatılması üzerine de Kılıçdaroğlu, herkesin düşüncelerini özgürce söyleyebileceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, Erdem'in ihracının söz konusu olup olamayacağına ilişkin soru üzerine de ''Hayır, herkes düşüncelerini açıkça söyleyebilir. Yedisu Belediye Başkanı'nın disipline sevk edilmesinin nedeni, 'evet' veya 'hayır' oyu kullanacağını açıklamasından değil, AKP'nin siyasetine malzeme olmasıdır'' yanıtını verdi. sabah
kemal bey ne söyledi ne oluyor?chpde bir başkan var başkandan öte...
Hüdaverdi
08-04-2010, 16:49
Üstadım chp nin başında asena var başkan falan yok ;D Başkandan öte asena ;D
Keşke bizim mahalleye gelse çok güzel pankartlar yapardım...içimde kalacak malesef :)
Cihannur
08-05-2010, 00:46
Yapılan bu hareket, Laikçi ve Alevici Cumhuriyet Halk Partisi gibi; hak, hukuk, demokrasi ve özgürlük düşmanı bir siyasi partiden beklenen bir davranıştır. Laikçi ve Alevici CHP'nin ne mal olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.