fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'NİN İstanbul da yıktığı bazı camiler...! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'NİN İstanbul da yıktığı bazı camiler...!

Sevban
05-22-2009, 01:29
CHP iktidarı, Türkiye tarihine "kültürel erozyon olarak geçti. Özellikle İsmet Paşalı CHP, halkın bütün kültürel değerlerini ve yapılarını ezmeye; yoketmeye çalışmıştır. Tabii olarak bu yoketme harekatından en çok camiler nasibini aldı.

CHP'nin İstanbul'da yıktığı cami sayısı 1000'i geçmektedir.
Fatih-Eminönü-Kumkapı Üçgeninde yıktığı camilerin sayısı 50'yi geçmektedir.Ancak bunlardan 19 tanesinin adı tespit edilmiştir.

Mimar Ayaş Cami
Yayla Cami
Mustafa Bey Cami
Selime Hatun Mescidi
Oruç Gazi Cami
İlyaszade Cami
Vezirhanı Mescidi
Hoca Teberrük Mescidi
Hakim Çelebi Tekkesi Mescidi
Şahsuvar Bey Cami
Lala Hayreddin Camii
Muhasebeci Cami
Cezayirli Ahmed Paşa Cami
Halil Paşa Cami
Çatladıkapı Mescidi
Malkoç Süleyman Ağa Cami
Muhtesip Karagöz Cami
Tulumcu Hüsamettin Cami...

Kaynak: Tanzimat'tan Cumhuriyet'e, Cumhuriyet'ten günümüze Yakın Tarih Sayfa:250,251,252

Seyyah
05-22-2009, 04:31
Ne amaçla yıkmışlar ki? Allahın varlığına inanan dinle zerre kadar ilgisi olan biri veya birileri cami yıkma fikrini taşırlarmı? Bunun açıklaması nedir ? Laiklik ise hay ben o laikliğin içine tüküreyim

Sevban
05-22-2009, 12:08
Hertürlü ıspatı'nı yaparım... İtham değil, belgeleriyle kanıtlanmış bilgilerdir... İnternette arama bulamazsın, hem yasal olarak satılan kitap'tan bir alıntıdır bu... :)
Ve 1 kişi değil, yanılmıyorsam 5 veya 6 arasında tarihçi'nin araştırması...

BlueMoon
05-22-2009, 12:14
bunların işi zaten hep yıkmak yok etmek engel olmak işleyen süreci durdurmak başka becerebildikleri bir iş yok ki. Chp nin bu ülkede dikili bir ağacı bile yok

Sevban
05-22-2009, 12:14
Benimle emir kipli konuşma...! Bu cesareti kendin de görme...!

: Tanzimat'tan Cumhuriyet'e, Cumhuriyet'ten günümüze Yakın Tarih Sayfa:250,251,252 Al sana kaynak tembellik yapma araştır öğren...!

Sevban
05-22-2009, 12:20
Tamam ben cahilim arkadaşım, sen takıl kafana göre...! uzaaaa

Sevban
05-22-2009, 12:22
Ne pişkin herifsin sen yav...!

Sevban
05-22-2009, 12:25
Eğer siz, sürekli gelip taciz eden şahıs değilseniz... Özürdilerim, ancak aynı kişiyseniz, küfür etmediğime şükredin...!

Sevban
05-22-2009, 12:30
Ya birde bana kalkmış terbiye dersi vermeye kalkıyosun... Ağzına gelen küfürü say iki dakika kibar taklidi yap sonra da bana ders vermeye kalk... Şizofren...!