fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'nin seçim otobüsünde fuhuş - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'nin seçim otobüsünde fuhuş

tozkaldiran
07-06-2007, 17:13
Edinilen bilgilere göre, dün gece saat 03.00 sıralarında, CHP seçim otobüsüne Kartal Sahil Yolu'nda 2 travestinin alındığı ihbarını alan polis ekipleri baskın düzenledi.
Otobüsün içinde kimsenin olmadığını iddia eden otobüs şoförü M.Ç. ve arkadaşı H.K. polisin ısrarlı davranışı sonucu kapıyı açtı.

Polis ekipleri otobüsün içinde B.A. ve E.T. isimli 2 travestiyi buldu. Otobüste bulunan 4 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Kartal Merkez Karakol'una götürüldü.

Polis tarafından suçüstü yakalanan şahıslardan H.K. suçlamaları kabul etmezken, 2 travestiyi sadece yolcu olarak aldıklarını söyledi. M.Ç. isimli şahıs ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

(Samanyoluhaber)

merve
07-06-2007, 17:48
hayret bişi yani ayıp denen bişey var ya >:(

utanma kalmadı kimsede!!!

unlu
07-06-2007, 17:51
insan hangi parttili olursa olur ister ak parti ister saadet ister chp ister de her ne partili olursa olsun allahı unuttuğu zaman böyle olur .herşey boş bence en önemlisi allahın rızasını kazanmak

Diriliş
07-06-2007, 17:53
Travesti, cinsiyet değiştiren erkek anlamına geliyor değil mi?

tozkaldiran
07-06-2007, 20:47
ewet ona diyorlar...

tozkaldiran
07-06-2007, 20:52
ewet onlara deniyor.. ;)

visal
07-07-2007, 02:48
buyrun işte :(

subcomandante
07-07-2007, 16:06
erzurumdada telekızlarla konuştuğu için telefon faturasını kabartıp sonrada partiye haciz getiren il başkanı vardı...
o adam hala partide olduğu için ben oyumu başka partiye verecem ama mesela akpli havutlu belediye başkanında 1536 adet kaçak viski bulundu evinde dypli bi merkez ilçe başkanıda beyazdan dolayı tutuklandı...

yasinkirac
07-08-2007, 04:19
ya arkadaşım ne kadar basit siyaset yapıyorsun bi not defterinmi var şu şunu yaptı bu bunu sakladı.senin o not defterinde tek olmayan şey alnımızın Ak ıyla 4 YIL 8 AY 19 GÜN yaptıgımız icraatlar. akicraatlar yaz google bul bi oku.bu basit kişisel şeylerle ugraşma.her zaman çürük yumurtalar vardır

Mehmet POLAT
07-08-2007, 10:20
bunların haysiyeti şerefi namusu bu işte....bi de iktidara geldiklerini düşünün meclise bile sokarlar o pisliklerini....

EnSaR
07-08-2007, 13:19
Bunlardan başka ne beklenir? :)

EnSaR
07-08-2007, 13:39
:o Bunlar ne biçim insan yaa?... ???
Kanı bozuk bir adamın yönettiği bir partinin üyeleri de kendi gibi olur.... :-[
((Ata'mdan özür dilesinler...Bu parti onun partisi...Fakat gayesinden uzaklaşmış)))

+1

altan akdeniz
07-08-2007, 13:49
hayret ALLAH akıl fikir versin. başka ne söylenir bilmiyorum.

Feride
07-08-2007, 15:34
bu chp den başka ne beklenilir ki..

bennur
07-08-2007, 15:42
Allah hidayet nasib etsin :(

subcomandante
07-08-2007, 15:55
ya arkadaşım ne kadar basit siyaset yapıyorsun bi not defterinmi var şu şunu yaptı bu bunu sakladı.senin o not defterinde tek olmayan şey alnımızın Ak ıyla 4 YIL 8 AY 19 GÜN yaptıgımız icraatlar. akicraatlar yaz google bul bi oku.bu basit kişisel şeylerle ugraşma.her zaman çürük yumurtalar vardır

ona basit siyaset değil akıl derler sen aklında tutamıoysan siyasi geçmişi ben naapayım ayrıcaaa chpnin diğer bir rezaletinide yazdım okuman yok heralde...

yasinkirac
07-08-2007, 16:30
subcomandante! kimseye akıl dersi vermeye çalışma !

subcomandante
07-08-2007, 16:32
subcomandante! kimseye akıl dersi vermeye çalışma !

sende yargısız infaz yapma...

yasinkirac
07-08-2007, 16:38
yargısız infaz falan yaptıgım yok. her partinin içinde çürükler vardır.bunları sürekli olarak yapıyosun yok birisi şöyle dedi,yok zapsunun eşi, yok telekız ,kaçak viski. bunlar basit ve kişisel şeyler. ama gel senle kültür bakanımızı (uyuyan güzelimizi) tartışalım icraatlarını. yada ulaşım bakanının yaptıklarını yada yapamadıklarını.

subcomandante
07-08-2007, 16:42
yargısız infaz falan yaptıgım yok. her partinin içinde çürükler vardır.bunları sürekli olarak yapıyosun yok birisi şöyle dedi,yok zapsunun eşi, yok telekız ,kaçak viski. bunlar basit ve kişisel şeyler. ama gel senle kültür bakanımızı (uyuyan güzelimizi) tartışalım icraatlarını. yada ulaşım bakanının yaptıklarını yada yapamadıklarını.

tabiki oda olur yani senle şu noktada anlaşıyoruz bu tür olaylar her partide olur abartmaya gerek yok...
valla tartışalım...
mesela sayın binali yıldırımın hızlı tren faciasını...
ama aynı zamanda havayolunda yaptığı teşvikler sayesinde inen ücretler...

yasinkirac
07-08-2007, 16:47
en sonunda anlaştık. olayı kişiseltirmek bize hiç bişeye kazandırmaz. o bunu yaptı bu şunu yaptı ile kalırız.ama ülkemiz için yapılanlar yada yapılamayanları tatışmamız daha uygun. bana göre binali yıldırım hızlı tren ve hızlandırılmış tren konusunda tam bir hayal kırıklıgı yarattı. işallah yeni dönemde daha iyi çalışılır ve eksikler tamamlanır

subcomandante
07-08-2007, 19:11
inanamıyorum senle anlaşabildiğimize :D ve sana sonuna kadar katılıyorum...
bide bu bakanımız o facia yaşandığı zaman istifa edecekmisiniz sorusuna bunda istifa edecek ne var demiş daha sonra görevini seçimler dolayısı ile devrederken gözyaşlarına boğulmuştu...

kübra
07-08-2007, 20:51
ben şöle düşünüyorum .....allah yapıyor bunları bunlar doğruya dürüste böle ederlerse olacağı bu allahım sen büyüksün yarabbim

akzeinebu
07-08-2007, 23:10
TÜÜÜÜÜ AHLAKSIZLARRR ;D YAZIKLAR OLSUNNN DİYORUM HADİ ANLADIK HALKA PARTİNİZE SAYGINIZ YOK KENDİNİZEDEMİ YOK BİRDE TRAVESTİLERLE HE REZİL HERİFLER !!!

EnSaR
07-08-2007, 23:17
Ama arkadaşlar Halkın partisi bunlar :D Halkla iç içe. ;D Her yaptıkları Doğru bunların. Halk için Yapıyorlar :D

subcomandante
07-08-2007, 23:18
TÜÜÜÜÜ AHLAKSIZLARRR ;D YAZIKLAR OLSUNNN DİYORUM HADİ ANLADIK HALKA PARTİNİZE SAYGINIZ YOK KENDİNİZEDEMİ YOK BİRDE TRAVESTİLERLE HE REZİL HERİFLER !!!

zuhaha harbiden haa bide travestileri görsenizz...
BAŞKA YAPACAK Bİ İŞİMİZMİ VARRR KARRRDEŞİMMM!!! ayı gibi bağırıyolardı...

murat1316
07-08-2007, 23:23
ayıp ayıp 2 oy icin adamların cektiği eziyete bak..soföre yazık:):):)

sakası biryana Allah inancı eksik olan herseyi yapar...

yazgülü
07-08-2007, 23:25
ALLAH'TAN korkmayanlar işte bunlar rezil herifler ne denilir ki bunlara seçime yakın zamanda böyle yapıyorlarsa ALLAH KORUSUN İLERDE DAH KÖTÜŞ EYLER YAPARLAR ne denir ki bunlara bir de travesti ile sizlere bu yakışır demek ki yazık yaaaaa bunlar örnek falan olamazlar terbiyesizler gece haberlere bakarken görmüştüm ve çok şaşırmıştım korktum yani gelecek için

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

AMİNNN...

subcomandante
07-08-2007, 23:31
GEÇENLERDE AKP ORDU BELEDİYE BAŞKANININ ŞÖFÖRÜDE RESMİ ARABAYLA TRAVESTİLERLE PAZARLIK YAPARKEN YAKALANMIŞTI. buda elime yeni geçti :D
ayrıca chpden açıklama geldi otobüste hiç bir chpli üye dahi yok otobüs şoförü yapmış yukarıdaki örnek gibi...

akzeinebu
07-09-2007, 00:38
AYYY DÜŞÜNDÜKÇE GÜLÜYORUM YAAF ;D HEHEH ZUAHAHHA MUAHAHA HATTA HERHALDE TRAVESTİLERDEN OY İSTİYORLARDI ;D YAZIIIKKK O KADAR DÜŞTÜLER DEMEKKİ

subcomandante
07-09-2007, 00:42
GEÇENLERDE AKP ORDU BELEDİYE BAŞKANININ ŞÖFÖRÜDE RESMİ ARABAYLA TRAVESTİLERLE PAZARLIK YAPARKEN YAKALANMIŞTI. buda elime yeni geçti :D
ayrıca chpden açıklama geldi otobüste hiç bir chpli üye dahi yok otobüs şoförü yapmış yukarıdaki örnek gibi...

up +1

yasinkirac
07-09-2007, 01:50
inanamıyorum senle anlaşabildiğimize :D ve sana sonuna kadar katılıyorum...
bide bu bakanımız o facia yaşandığı zaman istifa edecekmisiniz sorusuna bunda istifa edecek ne var demiş daha sonra görevini seçimler dolayısı ile devrederken gözyaşlarına boğulmuştu...
ben hızlandırılmış tren projesinden bahsetmedim hızlı tren projesinden bahsetmiştim. hızlandırılmış tren kazası makinistin dikkatsizliği ve hızlı gitmemesi gereken yerde daha hızlı gitmesi yönünden gerçekleşti.bunun için bakanın istifası komik olur.ama yanlış nedir diye sorarsanız eğitimli elemanlar kullanılmalıydı ve alt yapısı ve güvenlik daha iyi ayarlanmalıydı.çünkü insan hayatı söz konusu... niye anlaşayamayalım ikimizde medeni insanlarız.arada bir kızışır ama ikimizde bu ülke insanıyız ikimizde bu ülkenin daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz

ADIGEM
07-09-2007, 02:10
Otobus soforunun yedigi halti herkese mal etmeyelim.Kisisel hatalr kurumlari baglar ama yinede biz yapmayalim derim.

yasinkirac
07-09-2007, 02:13
Otobus soforunun yedigi halti herkese mal etmeyelim.Kisisel hatalr kurumlari baglar ama yinede biz yapmayalim derim.
tamamen katılıyorum arkadaşım sana. subcomandante kardeş ciddi ne iş yapıyosun.magazin habercisi gibisin.burda kısas a kısas gidiyor bir türlü düzeltemedik. o bunu yaptı sizde bunu yaptınız zamanında. çok komik ve boşa vakit gidiyor

Fahrenheit
07-09-2007, 16:37
Ayıp denen birşey war ..

urfalı63
07-09-2007, 16:42
başka ne beklenir bunlardan 22 temmuzda allahın izniyle hepsini sandıga gömecegiz

subcomandante
07-09-2007, 16:42
tamamen katılıyorum arkadaşım sana. subcomandante kardeş ciddi ne iş yapıyosun.magazin habercisi gibisin.burda kısas a kısas gidiyor bir türlü düzeltemedik. o bunu yaptı sizde bunu yaptınız zamanında. çok komik ve boşa vakit gidiyor

o sana göre eğlenmek istiyorsan oku eğlen ben sana bişe demem...
şimdi şunu demek istiyorum birisi şerefsizlik yapar fuhuşa girer diğeri makamında kaçak içki işine girer...
dediğinede katılıyorum bunu bütün bir kesimede mal edemeyiz...

Hasan ERBEK
07-09-2007, 16:45
baykal a göre halkla bütünleşmişler:D:D:D:D:D:D:D:D

Fahrenheit
07-09-2007, 16:52
Oy toplamak için iyi bir politika tebrikler..

hayataAKartı
07-10-2007, 01:20
Arkadaşlar bunlar ucuz siyaset malzemeleridir. Bence yapılan çalışmalar çok daha önemlidir. Bu nedenle bizler o bunu yaptı şu şuna şunu dedi gibi ucuz siyasi araçları kullanmaktansa AK İKTİDARIMIZIN ülkemize kazandırdığı AK İCRAATLERİ paylaşmalıyız diye düşünüyorum.

Diriliş
07-10-2007, 01:37
İnançsızlığın karanlık batağındalar.

okur18
07-10-2007, 10:32
bunlarda zaten insanlık kalmamış o yüzden onlara ayıp gelmez böyle şeyler

LotuS
07-15-2007, 16:45
Bizim ahlak anlayışımız bu tarz ahlakdışı bir olaydan prim çıkartmayı engellemeli arkadaşlar. Bu olay bizi ilgilendirmez. Bence; herkes bu minvalde hareket etmelidir. Başbakanımızın da dediği gibi ''biz pisliğe, pislikle yanıt vermeyiz'' bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.

hasansarı
07-15-2007, 18:17
AK Parti Hükümeti’ne karşı en ulusalcı muhalefeti yapan ve özellikle dindar bir cumhurbaşkanına karşı çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, dünyanın en zengin Yahudi ailesi Rockefeller’in bursuyla Amerika’da okuduğu ortaya çıktı. Baykal, 1963'te Türkiye’deki doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra iki yıl Rockfeller Foundation bursu ile ABD'de kaldı ve Columbia ile Berkeley üniversitelerinde çalışmalarını sürdürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika’da okuyan çocuklarını gündeme getiren Baykal’ın, Yahudilerin bursuyla Amerika’da okuduğu günleri unutturmak istemesi dikkat çekiyor. Baykal’ın bursuyla okuduğu Rockfeller Vakfı’nın patronu David Rockefeller, dünyayı yönettiği söylenen Council On Foreign Relations, Bilderberg Group ve Trilateral Commission adlı gizli örgütlerin imparatoru olarak biliniyor. David Rockefeller’e bağlı bu örgütlerin üyeleri üç ayrı gruba ayrılıyor. Bunlar; “Kuzey Amerika seçkinleri”, “Avrupa Seçkinleri” ve “Japon seçkinleri”. Bu oluşumun içersinde Türkiye seçkinleri Bilderberg Grubu’na üye yapılmışlar. Rockfeller Vakfı, yabancılara burs veren kurumların başında geliyor. Vakfın harcadığı paranın üçte birinin CIA tarafından sağlandığı ifade ediliyor. Bu vakıf, geri kalmış, müttefik, peyk ya da üstü kapalı sömürge ülkelerdeki gençleri elden geçirip değerlendirmek, Amerikan sevgisini, bağlılığını aşılamak amacıyla kuruldu. Vakıf, önem verdiği ülkelerde, kendisine bağlı geleceğin liderlerini kurstan geçirip yetiştirmek üzere bugüne kadar sayısız gence Amerika’da eğitim imkanı sağladı.

Kusva
07-16-2007, 14:21
Daha öncede Akp'li belediye başkanının şoförü travesti ile yakalanmıştı galiba.
Şimdi de Chp otobüsünde yakalandı.
Böyle şeylerin partilere mal edilmesini onaylamıyorum.
Bu, o olayı gerçekleştiren kişilerin yanlışlarıdır.
Chp'nin durumu ortadadır, cehalet partisi ama bizlerde müslümanız ne olursa olsun kul hakkına girmekten kaçınmalıyız.

Selam ve dua ile..

EnSaR
07-17-2007, 12:03
sizi gidi zinaetkâr chpliler :D :D

fatih_44
07-17-2007, 13:09
chp den herşey beklenir abii
bu chp herseyi yapar chpyi sandığa gömseyiz