fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP'nin ve Dennis'in sınırları - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP'nin ve Dennis'in sınırları

Yâren
11-12-2007, 23:23
Hasan Celal Güzel - Baykal'ın başına saksı mı düştü?

Radikal Gazetesi köşe yazarı Hasan Celal Güzel 'Başına tuğla düşen devletlûlar' başlıklı yazısında 'Başbakan Erdoğan'ın ABD Başkanı Bush ile görüşmesinin hemen ardından, gece geç vakit televizyonları seyrediyorum. 'TV kanallarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ile CHP 'nin dış politikadaki ası Şükrü Elekdağ, görüşme hakkında peşpeşe veryansın ediyorlar. Fakat o ne? Ertesi gün, aradan yirmidört saat bile geçmeden, CHP lideri Baykal, grup toplantısında tamamen farklı şeyler söylüyor.' dedi. Ve Hasan Celal Güzel, şaşkınlığını ifade etmek içinde şu soruyu sordu. 'Baykal'ın başına saksı mı düştü?'

Emre Aköz - Konuya şüpheyle yaklaştı

Sabah gaetesi köşe yazarı Emre Aköz 'Deniz Baykal'ın 'Minik Kuşu' başlıklı makalesinde konuya şüpheyle yaklaştı ve şu ifadeleri kullandı. 'Eskiden Genelkurmay semalarında iki tur attıktan sonra Emin Çölaşan'ın masasına konan ' Minik Kuş', bu kez Deniz Baykal'a bir dosya getirmiştir. Baykal ve birkaç kurmayı dosyayı inceler. İçinde kendisinin de uygun, doğru, makul bulduğu birçok öneri vardır. Bakalım Baykal'ınkinden neler çıkacak?' dedi.

Mümtazer Türköne - Baykal, herkesi ters köşeye nasıl yatırdı

Zaman Gazetesi köşe yazarı Mümtazer Türköne ise olaya espirili bir şekilde yaklaşıp, konuyu kendi köşesine 'Baykal yine şaşırttı' başlığıyla taşıdı. Ve yazısında 'Hiç kimsenin beklemediği "ters hamle" tabirini, Baykal'ın "Kuzey Irak açılımı" için kullanmak lazım. Baykal, herkesi ters köşeye yatırdı ve golü attı. Bu hamlenin parti içi dengelere yönelik siyasî bir atak olduğu yorumu, meselenin cesameti yanında çok hafif kalıyor.' ifadesini kullandı.

http://www.moralhaber.net/haberresimleri/dennisirak.jpg

akgulrafet
11-13-2007, 01:42
DÜN ŞİDDETLE GİRELİM KUZEY IRAĞA DİYEN BAYKAL NEDEN ŞİMDİ BU SÖZÜNDEN GERİ DÖNDÜ SAVAŞ YERİNE YAPTIRIM İSTEDİ DERSİNİZ. BEN SADECE GÜLDÜM VE GÜLÜYORUM

Meftun
11-13-2007, 12:38
:D süper olmuş ya chp kendini aştı gerçekten...