fatih kısaparmak balon baskılı balon Çuvalladık ey halkım -A.Hakan- - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çuvalladık ey halkım -A.Hakan-

nar
06-01-2008, 04:08
SİYASİ bir savaşın öncü kuvveti değilim...

Bir propaganda dairesinin maaşlı elemanı da değilim...

"Ne gazeteciliği! Burada küffara karşı harp yapıyoruz... Madem harp hiledir... O zaman desisenin kralını çeviririm... Kazanacağım sevap da cabası" diyenlerden de değilim...

Bu nedenle hiç ama hiç gocunmam...

Çuvalladıysam çuvalladığımı kabul ederim...

Çünkü ben yüzü kızaranlardanım... Mahcup olabilenlerdenim... Özür dilemesini bilenlerdenim...

Özür dilerken zerre kadar gocunmam...

Dilenen özür karşısında, "Ha! Ha! Bak! Nasıl da yanıldığı itiraf ediyor! Yuh olsun ona" diyebilecek olan uygarlıktan nasibini almamış adamların varlığı zerre kadar ırgalamaz beni...

Çünkü ben...

Özür dilemenin erdemine sonuna kadar inananlardanım...

Hatayı kabul etmenin bir uygarlık ölçüsü olduğunu bilirim...

Terbiyem buna müsaittir.

* * *

Kendilerini hep bir harp düzeni içinde görenlerin, hayatları boyunca bir kez olsun özür dilemediklerinin ve dilemeyeceklerinin tabii ki farkındayım...

Kendilerini bir propaganda savaşının gönüllü erleri kabul edenlerin, çevirdikleri onca dümene rağmen hayatlarında bir kez olsun "Yahu ayıp ettik" demediklerinin ve demeyeceklerinin de bilincindeyim...

Kendilerini İslam davasının savunucusu olarak takdim eden rezil-kepaze heriflerin, yeryüzünün en alçakça eylemlerini bile zerre kadar yüzleri kızarmadan nasıl savunduklarını gördüm, görüyorum...

İki gazete fazla satacağız diye memleketi cepheleştirenlerin, yaptıkları onca alçaklığın ardından bir kez olsun "Biz ne yapıyoruz böyle?" diye durup düşünmediklerinin ya da düşünmeyeceklerinin de farkındayım.

Ama varsın böyle olsun...

Ben terbiye ve ahlakımın ölçüsünü, karşımdakilerin terbiyesizlik ve ahlaksızlıklarına göre belirleyenlerden değilim ki...

Onlar tıynetlerinin gereğini yapacaklar... Ben de öyle...

Bu nedenle...

Lafı hiç eğip bükmeden, sorumluluğu başkalarının sırtlarına yüklemeye tenezzül etmeden, yanıltan unsurları ve kişileri ön plana çıkarıp sıyırma çabası içine girmeden...

Bu sütunlarda "Önder Sav’ın dinlenmesi" olayıyla ilgili yazıp çizdiklerimden dolayı özür diliyorum...

Ben nerede hata yaptım

- Deniz Baykal’ın "Kükremiş sel gibi bendini çiğneyip aşması" karşısında, "Yarım asırlık deneyime sahip koskoca siyasetçi... Herhalde elinde sağlam veri olmadan böyle aşıp taşmaz" diye düşünerek hata yaptım...

- Teknoloji özürlü, bankamatiğe kartını kaptırma potansiyeli taşıyan, telefonun "No" tuşuna basmaktan aciz birinin "CHP Genel Sekreterliği" makamını işgal edebileceğine zerre kadar prim vermeyerek hata yaptım...

- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, "Bak Önder! İyi düşün! Vakit denilen gazeteden seni aradılar mı? Cep telefonunu yanlışlıkla açmış olabilir misin?" diye sıkıştırıcı soruları sormuş olacağını ve Önder Sav’ın da "Teessüf ederim... Ben cezai ehliyeti olmayan biri miyim?" diye yanıt vermiş olacağını sanarak hata yaptım...

- "Telefonun no tuşuna basmadı, biz de dinledik" şeklindeki gerekçenin, "Gazozuna ilaç attılar, o da ne yaptığını bilmeden kız çocuğuna sarkıntılık etti" gerekçesi kadar komik olduğunu düşünerek, yani Önder Sav’ı fazla ciddiye alarak hata yaptım...

- Güzel ve yalnız Türkiye’mizin bir "uzun kulaklar ülkesi" olduğuna dair dinlediğim sayısız öykünün gazına gelerek hata yaptım...

- Vakit adı verilen gazetenin her türlü dolabı çevirmeye, her türlü odağın maşası olmaya müsait yapısına aldanarak hata yaptım...

- Vakit Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi olan "meczup kişi"nin, önce "Dini bütün CHP’li bize kaset getirdi" deyip, ardından da "Yes tuşu / No tuşu" olayına girmesindeki çelişkiye kafayı takarak, yani bir meczubun açıklamalarında tutarlılık arayarak hata yaptım...

Ahmet Hakan

tayyipleyiz
06-01-2008, 04:19
"Ben" diyen zat kale alınmaz Sayın Hakan ... Ne anlamamız gerek bu yazıdan, "benliğinizin" itirafı mı, yoksa bir özür mü ... :-X

Hani özür dilemekten gocunmazsınız ya! Bu özürü keşkeleri ilke edinmek adına adadığınız benliğinizden de dilemelisiniz. dileyin ki; vicadanınızın merhamet kırıntıları yeşerebilsin. bir iç muhasebe olabilsin ... fıtratınız belki de artık iyi ve de doğru adına mevcudiyet kazanabilsin.

Bizimkisi temenni, sizinkinin tarifini ancak zaman belli edecek ... ;)

Paylaşım için teşekkürler... :)

Berika
06-01-2008, 09:42
:D :D özür mü diledi şimdi hep kendini övmüş :D :D

çağlar
06-01-2008, 10:05
Yaaa...
İşte böyle çuvallarsın.

Eline geçen her fırsatta Müslümanlar'ı rencide edersin. Onlara değil de bay baykal'a itimat edersin.Olacağı budur.
Baykal'ın ipi ile kuyuya inilir mi?

İnersen böyle tepetakla yere çakılırsın..

Üç mevsim
06-01-2008, 13:59
Özür dilemesine dilemiş de özür dilemekten çok hakaret etmiş. Çirkinliklerle dolu bir yazı yazmış. İçinde bulunduğu kurum Vakit'in yaptığı kutuplaştırmanın mislini yapıyor. Yaptıklaır yalan haberlerin haddi hesabı yok. Orda çalışıp, Vakit'e hakaret etmek gayriciddi duruyor.

ENGİNEER
06-01-2008, 14:00
Vah garibim ne durumlara düştü şuraya bak...

Tamam hadi affettik seni Coşkunum benim
(:

Hüdaverdi
06-01-2008, 14:03
Tek hatası yazar olması,yazarlığı bıraktığı an özrü kabul olur anca.
Araştırmadan,fikir edinmeden yazarlığa soyunmak ahmaklıktır :-*

Özrü kabahatinden büyük maşAllah.

CeVHeR
06-01-2008, 15:59
Hele, iri gazetelerden birinde kalem oynatan bir “kolpacı meczup” var ki; “Önder Sav abi”sini haklı çıkarmak için öyle “kıvır kıvır kıvırdı” ve “rakkase”ler gibi, öyle “komedi dans figürleri” sergiledi ki, ancak bu kadar olur!..
Galiba; “Bir CHP yalakasının Deniz Abi’den fırça yeme ihtimali karşısında duyduğu tedirginlik” dedikleri şey, böyle bir şey!..
Kirli sakallı, “Kolpacı Meczup” CHP’ye o kadar endekslenmiş, “şahsiyetsizlik” ve “onursuz”luğu o kadar içselleştirmiş, “aşağılık kompleksi”nin girdabına öyle yuvarlanmış ve “yalakalığa” o kadar alışmış ki, “CHP’nin hata yapabileceğini” hiç düşünmüyor!..
Bunca “bilgi”ye ve “belge”ye rağmen; “Yuh artık” diyor, “Zekâya hakaret olur da, bu kadar olur!.”
Kime söylüyor bunu?..
Aklı sıra, bize söylüyor!..
Çünkü, bize inanmıyor!..
“Olamaz” diyor, “Önder Sav, telefonunu açık bırakmış olamaz!”
Ama, oldu işte!..
Telefonunu açık bıraktı!..
“Kolpacı meczup”, bakalım şimdi ne diyecek?.. Bilmem, “Önder Sav’ın zekâsına hakaret” ettiğinin farkına varacak mı?..
Ama, nerede onda o zekâ!!!

Hasan Karakaya...

Meftun
06-01-2008, 16:51
Allah onların oyunlarını başlarına geçirir!!!!!

yine de özür dileyebilmiş takdir etmek lazım :D

ENGİNEER
06-01-2008, 16:52

Aslında evet Saliha kötü davranıyoruz adama neticede özür dilemiş...

Özür diliyoruz senden Coşkunum :((:

Meftun
06-01-2008, 16:54

Aslında evet Saliha kötü davranıyoruz adama neticede özür dilemiş...

Özür diliyoruz senden Coşkunum :((:

onu mu dedim emre yaaa

en azından özür diledi dedim...varsa bir hesabı özür dilerken kendi bilir...ama özür beklediğimiz uzun bir liste var en azından diledi...