Orijinalini görmek için tıklayınız : D-8 Müjdesi..
mehmetakif24
01-30-2011, 23:15
Be ecevit bırakta biz konuşalım sen amerikalılara deki bizde öyle bir ortak varkiiiiii :)
http://www.youtube.com/watch?v=fqFqUJeYwpM
manifesto
01-30-2011, 23:49
Ya arkadaş bu D8 muhabbeti necedir sürüp gidiyor..
İyi has hoş ta hani hoşaf
TabeLa örgütle nereye varabiliriz? Yani Hoca yaptıya ondandır pek bi mübarek pek bir mübarek.
Özgür Çağrı
01-30-2011, 23:52
Valla adam 6 ayda ülkeyi kalkındırdı resmen ekonomik atağa geçtik 6 ayda ne yapılabilir diye düşünüyorlar ama adam 6 ayda epey icraat yaptı ama tabi bazı noktalarda profesyonel hareket edemediği için alçak hain güçler tarafından indirildi ...
Hoca ayrıca espirilidir onun meclis konuşmaları süper ya :)
sana söylüyorum trt ciiii :hihi2:
manifesto
01-30-2011, 23:54
Hocanın konuşmasını birkez daha dinledik.."yaw siz hangi galaksideydiniz islam birliği kurulacak derken" diyor.
Hocam Tunus Mısır ve diğerleri? Sen hangi GaLaksidesin..Hepsi Ak Partinin yolunda gidiyor..D8 diye sokağa döküleni görmedim ben daha :)
mehmetakif24
01-30-2011, 23:54
Ya arkadaş bu D8 muhabbeti necedir sürüp gidiyor..
İyi has hoş ta hani hoşaf
TabeLa örgütle nereye varabiliriz? Yani Hoca yaptıya ondandır pek bi mübarek pek bir mübarek.
Tabela örgütü diye anımsamak doğru olmaz diye düşünüyorum evet suanda öyle gözüküyor olabilir ancak kurulu bir D-8 var yani atılmış bir tohum var görevimizin bu tohumu yeşertmek olmasıdır temennim
Özgür Çağrı
01-31-2011, 00:01
Hocanın konuşmasını birkez daha dinledik.."yaw siz hangi galaksideydiniz islam birliği kurulacak derken" diyor.
Hocam Tunus Mısır ve diğerleri? Sen hangi GaLaksidesin..Hepsi Ak Partinin yolunda gidiyor..D8 diye sokağa döküleni görmedim ben daha :)
Yahu D8 varken ak partimi vardı :)
Ak Parti belki d8 uygulayacak . Ahmed Davutoğlu osmanlıyı diriltmeye çalışıyor islam ülkeleriyle vizeler kaldırılıyor ikili ilişkiler güçlendiriliyor.
D8 projesi hocaya tapulu değil ya
Ak parti gerçekleştiremezmi ?
mehmetakif24
01-31-2011, 00:05
Ak Parti belki d8 uygulayacak . Ahmed Davutoğlu osmanlıyı diriltmeye çalışıyor islam ülkeleriyle vizeler kaldırılıyor ikili ilişkiler güçlendiriliyor.
evet gidisat D-8i yeniden canlandırmaya doğru gidiyor. İnşallah Bu hükümet daha büyük adımlar atacak..
manifesto
01-31-2011, 00:20
Ak Partinin açılım yaptığı ülkelere bak bakalım bir,D8 ülkeleri dışında nakdar ülke varsa açılım yapılmış.Yani D8 gibi DAR çerçeveler AK Partiyi ve Vizyonunu temsil etmez bana kalsa..Çok da önemsendiğini sanmıyorum.
Özgür Çağrı
01-31-2011, 00:28
Valla sanmayabilirsin ama hükümetin adımları islam dünyasıyla birleşmeye doğru gittiğimizi gösteriyor.
mehmetakif24
01-31-2011, 00:30
Ak Partinin açılım yaptığı ülkelere bak bakalım bir,D8 ülkeleri dışında nakdar ülke varsa açılım yapılmış.Yani D8 gibi DAR çerçeveler AK Partiyi ve Vizyonunu temsil etmez bana kalsa..Çok da önemsendiğini sanmıyorum.
sadece 8 ülke değil tamamen geniş bir yapılanmadır 8 ülkenin dışındaki müslüman devletler ise doğrudan bu yapılanmaya önayak olup bu yapılanmanın idamesini sağlayarak dünyanın düzenini değiştirme hedefi vardır.. Akparti ilede yarıştıran yok zannedersem su anda..
Özgür Çağrı
01-31-2011, 00:31
D8 ülkeleri
Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya.
Ve D8 2009 yılında resmiyet kazanmıştır.
http://finans.samanyoluhaber.com/h_222537_ve-d-8-resmiyet-kazandi.html
İslam ülkelerindeki dikta düzenleri devrilerek bir İslam Birliği kurulabilir.
AB kapısında olmaktan iyidir
öyle değilmi ?
manifesto
01-31-2011, 00:36
Valla sanmayabilirsin ama hükümetin adımları islam dünyasıyla birleşmeye doğru gittiğimizi gösteriyor.
İsLam birLiği örgüt kurarak gerçekleşmez güçlü bir lokomotif olmadan örgütler bir işe yaramaz.NATO var çünkü ABD var.Avrupa Birliği var çünkü Almanya ve Fransa var bu ülkeler olmasa bu örgütler hiçbir işe yaramaz.Çöpe at.Şimdi D8 erken doğum yapmış annenin bebeği misaLi bakımsız çelimsiz ve sısKa..
Oysa sağlıklı bir çocuk 9 aydan evvel dünyaya geLmiyor..Bu yüzden AK Parti iktidarında ki Türkiye elbette birleştirici bir rol oynayacaktır ama bu kıytırık D8 ile olmak mecburiyetinde değiL.
mehmetakif24
01-31-2011, 01:08
demekki islam birliği kıytırık oldu ha..
ahmetfarukÎ
02-04-2011, 17:38
D8'i dar olarak nitelemeniz
D8 hakkında hiç bir şey bilmediğinizi gösteriyor...
D8 zaten bir ısınma, alıştırma turudur. Doğumdu sancıydı bu tip demagojilerle Milli görüşe olan kininizi dışa vuruyorsunuz...
D8'in D60 D160 planlanmış evrelerinden bihaber olduğunuzdan mütevellit "dar" kelimesini kullanmaktan çekinmemişsiniz.
Kim ne derse desin D8 mazlum Müslüman milletlerin birlik halinde hareket edebilmesi için samimi niyetlerle oluşturulmuş bir platformdu.
Ancak serpilme imkanı bulamadan tank paletleriyle ezildi.
İntifada
02-04-2011, 17:43
50 yıldır ab diye uğraşacağımıza islam ülkelerinin birlikteliği için uğraşsak bu kadar zulme tanık olmazdık...
böl-parçala-yönet ne güzel uyguladılar islam dünyası üzerinde bunu...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.