fatih kısaparmak balon baskılı balon Danışmana bak danışmana! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Danışmana bak danışmana!

LâHuTî
02-06-2012, 16:22
Kendisi de Galatasaraylı olan CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran'ın basın danışmanı Mansur Çelik'in Twitter üzerinden Galatasaraylılar için “Biz de memleketi kim yakmış diyorduk. Meğer siz yakmışsınız lan cinboşlar” demesi sosyal paylaşım ortamındaki sarı kırmızılı taraftarları ayağı kaldırdı. Olay Umut Oran'a kadar intikal ettirildi.

http://www.habervaktim.com/resim/resim224194_1.jpg?t= (http://www.habervaktim.com/haber/224194/danismana_bak_danismana.html)

CHP'de danışman vakalarının ardı arkası kesilmiyor. İki ay kadar önce CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve CHP Milletvekili Faik Tunay'ın danışmanı Yavuz Demir, Meclis'te terör estirmiş, Bugün gazetesi bayan muhabiri Ezelhan Üstünkaya'ya bizzat TBMM Basın Koridoru'nda saldırmıştı. "Müthiş ikili" olayın hemen ardından görevden alınmıştı. Bu gelişmelerin hemen ardından da CHP milletvekili Sinan Aygün, aynı iddianamede üzerine atılı suçu birlikte işlediği iddia edilen Önder Doğan adlı kişiyi danışman olarak Meclis'te yanına aldı. Son hadiseyi ise CHP'li Umut Oran'ın basın danışmanı çıkardı.

DANIŞMAN KENDİ VEKİLİNİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Kendisi de Galatasaraylı olan CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran'ın basın danışmanı Mansur Çelik'in Twitter üzerinden Galatasaraylılar için “Biz de memleketi kim yakmış diyorduk. Meğer siz yakmışsınız lan cinboşlar” demesi sosyal paylaşım ortamındaki sarı kırmızılı taraftarları ayağı kaldırdı. Olay Umut Oran'a kadar intikal ettirildi. İşgüzar danışman yüzünden CHP'li vekil koskoca Galatasaray taraftarının hedefi haline geldi.

VEKİL DE GALATASARAYLI

İşin en ilginç tarafı ise basın müşavirinin hizmet ettiği milletvekili Umut Oran'ın da “Galatasaraylı” olması, hatta burada futbol oynamasıydı. Mansur Çelik'in Umut Oran'ın faaliyetlerini anlattığı Twitter hesabında Galatasaraylılar için “Biz de memleketi kim yakmış diyorduk. Meğer siz yakmışsınız lan cinboşlar” ifadesini kullandığı kısa sürede yayıldı. Galatasaray taraftarlarından, Mansur Çelik ile Umut Oran'ın twitter hesaplarına protesto bombardımanı başladı. Taraftarlar hakaret ettiğini öne sürdükleri danışmanın ya istifa etmesini ya da CHP'li Oran'ın “gereğini” yapmasını istediler. Taraftarlar İstanbul'da Umut Oran'ın Galatasaray camiasından artık oy alamayacağı imasında da bulundular.

VEKİLİNE "YAKTINIZ LAN CİNBOŞLAR" DEDİ

Galatasaraylı CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, kulüple ilgili birçok etkinliğe katılmanın yanında bir yıl önce Galatasaray'a yıllar boyu hizmet etmiş ve takımda birer sembol haline gelmiş efsane isimlerle, Ali Sami Yen Stadı'nın çimlerine çıkmış ve stadyuma veda maçında oynamıştı. Tepkiler üzerine basın danışmanı Galatasaraylılardan özür diledi ve “Aslına bakıldığında ben fanatik değilim, ben başkasına hakaret etmem, ben sadece bir başka gazetecinin mesajını retweet ettim” diye gerekçe gösterdi.

TARAFTARIN İNTİKAMI FENA OLDU

Bu aşamadan sonra ise “dedektif” Galatasaray taraftarları devreye girdi. Twitter üzerinde “danışman” hakkında elde ettikleri bilgileri birbirleriyle paylaşan taraftarlar aynı tweetleri Umut Oran'a da gönderdiler. ‘Twitter dedektifi' taraftarlar danışmanın ‘fanatik değilim' demesine rağmen Facebook sitesinde Fenerbahçe arması bulundurduğunu, ‘hakaret etmem' demesine rağmen eski işyeri UBA'da arkadaşlarının kendisine hakaret davası açtıklarını ve Zaman gazetesinde ruhi durumu hakkında ağır bir yazı yazıldığını ortaya çıkarıp, danışmanın gerçekleri yansıtmadığını iddia ettiler ve protestolarını Umut Oran nezdinde sürdürdüler.

Habervaktim.com

http://www.habervaktim.com/gommefoto/18623469355.jpg

Hüdaverdi
02-06-2012, 18:13
Boşuna demiyorum bunların alayı yavşak diye.

serdary
02-06-2012, 18:25
"Böyle güdük insanların CHP'de ne işi var?"

;D