fatih kısaparmak balon baskılı balon Davos Fatihi Başbakanımızın O görüntüleri -Download- - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Davos Fatihi Başbakanımızın O görüntüleri -Download-

Supraliminal
02-26-2009, 20:02
alttaki linkten indirebilirsiniz avi formatında
http://www.davosfatihi.com/movies/Recep_Tayyip_Erdogan_Davos_ta_bir_basbakan_www.dav osfatihi.com.avi

Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 20:03
sağolasın

Hüdaverdi
02-26-2009, 20:07
Askerde olduğumuz için ülkede ne oluyor ne bitiyor pek bilmiyoruz hatta hiç bilmiyoruz :)
Arkadaş telefonda söyleyince küçük olay sandım ama haberleri komutanlar açıp izleyince olayın büyüklüğünü ve güzelliğini görünce helal olsun dedim.

Umarım bu duruşa devam edilir ve bu pisliklerin oyununu bozmak için elle tutulur gözle görülür adımlar atılır ;)

Soyları kuruyacısalar.

Sağolasın paylaşımın için :)

Supraliminal
02-26-2009, 20:32
rica ederim dağıtın sizlerde her yere...

themither!
02-26-2009, 20:33
DAVOS FATİHİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN!..:hihi2:HELAL BE BAŞBAKANIMIZA!..:w:

Ertuğrul ÖZGÜL
02-26-2009, 20:35
Askerde olduğumuz için ülkede ne oluyor ne bitiyor pek bilmiyoruz hatta hiç bilmiyoruz :)
Arkadaş telefonda söyleyince küçük olay sandım ama haberleri komutanlar açıp izleyince olayın büyüklüğünü ve güzelliğini görünce helal olsun dedim.

Umarım bu duruşa devam edilir ve bu pisliklerin oyununu bozmak için elle tutulur gözle görülür adımlar atılır ;)

Soyları kuruyacısalar.

Sağolasın paylaşımın için :)

Allah gücünü kuvvetini artırsın mehmetcik kardeşim

otef5
03-03-2009, 14:21
çok teşekkürler paylaşımın için