fatih kısaparmak balon baskılı balon Davos'un Fethi.. Fatihi, Recep Tayyip Erdoğan..! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Davos'un Fethi.. Fatihi, Recep Tayyip Erdoğan..!

ishakyilmaz
01-30-2009, 14:47
Türkiye Cumhuriyeti'nin şanlı Tarihi yeniden hayat bulmuşken,bunu görmemezlikten gelmek için ya kör,ya da Türk olmamak gerek..!1000yıllık şanlı tarihimiz,700yıllık osmanlı Hükümdarlığı ve Cumhuriyet'in 86.yılında Türk milletinin sesi,kimsesizlerin kimsesi olduğunu cümle aleme gösteren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Fethini burada yaşamak dileği ile.

Not:Şanlı Fetih ile ilgili bütün ayrıntıları,detayları,olan biten herşeyi,ve kalbinizden dökülen nağmeleri dile getirebilirsiniz..!

http://profile.ak.facebook.com/object3/538/42/n59050151718_8182.jpg

''Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum.
Ülkenizde başbakanlık yapmış 2 kişinin bana çok önemli lafları vardır. Filistin'e, tankların üstünde girdiği zaman, 'kendimi bir başka mutlu addediyorum' diyen başbakanlarınız var. Tankların üzerine çıkıp da 'Filistin'e girince mutlu oluyorum' diyen başbakanlarınız var. Ve bana sayılar veriyorsunuz. İsimini de veririm, belki merak edenleriniz vardır.''
Peres'in konuşmasının salonda alkışlanmasıyla ilgili olarak da Erdoğan, ''Şu zulme alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. Peki çocukları öldürenleri kalkıp da alkışlamak öyle zannediyorum ki insanlık suçudur'' dedi.
Başbakan Erdoğan'ın, ''Sadece size, iki söz söyleyeceğim...'' sözleri üzerine, oturum yöneticisi, araya girdi.
Erdoğan, ''sözümü kesmeyin'' diyerek, ''Tevrat'ın 6. maddesi der ki 'öldürmeyeceksin. Burada öldürme var. Bu da çok enteresan'' diyerek sözlerini sürdürdü.
Biri Oxford Üniversitesinde profesör iki İsrail vatandaşının, İsrail'i eleştiren açıklamalarını da elindeki notlardan okuyan Başbakan Erdoğan, oturum yöneticisine de dönerek, ''Sana da çok teşekkür ediyorum. Benim için de bundan böyle Davos bitmiştir. Daha Davos'a gelmem. Siz konuşturmuyorsunuz. 25 dakika konuştu, 12 dakika konuştum. Olmaz.'' dedi.
Başbakan Erdoğan, daha sonra salondan ayrıldı.''

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Başbakan'dan İsrail'e Osmanlı Tokadı ! Davos Fatihi Recep Erdoğan (http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=59050151718)isimli Facebook Grubu AKPartiForumumuz tarafından kurulmuştur ve şu an 5.700 olan katılımcı sayısı hızla artmaktadır.

İlgilenenlere Duyurulur, Lütfen Katılalım Arkadaşlar !

politikaci
01-30-2009, 14:50
Valla bugün Ceddin Deden marşını dinlemeye başladım.. :)

yolcu44
01-30-2009, 15:15
Dünya, Türkiye'nin Başbakanı, Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Destekliyor !
Totaliter her yapıya, haksızlığa, yanlış eylemlere karşı tavrını koymak ne güzel bir davranıştır...

TÜRKİYE SENİNLE GRUR DUYUYOR SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN. AK GENÇLİK SENİNLE GURUR DUYUYOR.

Parantez
01-30-2009, 15:17
merhaba arkadaşlar ;)

başbakanımızın dünkü tavrını ayakta alkışladık
işte lider budur işte başbakan budur!
kimsenın korkusundan sesini çıkaramadığı bir dünyada
yanında zalimlerin lideri olmasına rağmen gerçekleri en doğru üslupla dile getirdi
korkusuz cesur başbakanım size gurur duyuyorum
ne mutlu bize ki böyle bir başbakanımız var

her fırsatta obama'ya
'kimsesizlerin kimsesi sessiz yığınların sesi' olması için mesaj gönderiyor ama
görüldü ki mesaj yollamasına hiç gerek yok çünkü o bu görevi
çok doğru bir şekilde yapıyor

gerçek halk lideri başbakanımızdır kimsenin abd'nin ağzından çıkacak
diplomatik cümlelere muhtaç olmasına gerek yok

işte lider işte türkiye!

TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR!

Üç mevsim
01-30-2009, 15:25
İŞTE GERÇEK HÜMANİST... İŞTE GERÇEK İNSANLIK DERSİ... BU ŞAMARI HİÇ UNUTMA İSRAİL

Onun buyurgan tavrını kabul etmemiz mümkün değil.

Değerli arkadaşlarım ben bazı emekli diplomatların anladığı dille konuşmam. Bunu bilmek bilmek de istemem.

Ben diplomasiden değil siyasetten gelmiş birisiyim. Siyasetin içerisinde de çekirdekten yetişmiş birisiyim.

Diplomatların adetini pek bilmem. Bilmek de istemem.

Sadece ben Türk Milletinin onurunun A’dan Z’ye korumakla mükellef olduğumu bilirim.

Ben kabile reisi değilim.

TC’nin başbakanıyım Yapmam gerekeni yaptım.

ishakyilmaz
01-30-2009, 15:44
Başbakanımız şuan İstanbul'da canlı olarak Türk milletine seslenmektedir.Davos fethini değerlendirmekte.Erdoğan tavrının,Türkiye'nin duruşu,sessiz çığlıkların sesi olduğunu,bizi başka taraflara çekmeye çalışanlara verdiğimiz bir dersti..!

ulas eryurek
01-30-2009, 16:09
yapılan saygısızlığa karşı verilecek en iyi cevabı verdiği inancındayım dünya bir kez daha gördü Türkün boyun eğmezliğini onurunu bir ülke anca bu kadar güzel temsil edilir seninle gurur duyuyorum iyi ki varsın büyük lider

politikaci
01-30-2009, 16:23
Türkiye yıllardır dış siyasette pısırık bir roldeydi..

Ecevitlerle Çillerlerle Demirellerle ne haldeydik..

Onların bu durumdaki yapacağı adım sizce nasıl olurdu?

Sessiz kalırlardı..

İşte Türkiye o hallerden bu hallere geldi kısacası "nereden nereye"

Bu adım Türkiye adına devrim niteliği taşır ve yeni bir sayfa açıyoruz..

Avrupa ve Arap dünyası bizi televizyon vs gibi iletişim araçlarından flaş haber olarak görmüş bulunmakta;Ve Dünya halkının üzerinde "biz güçlüyüz" etkisi bırakmış bulunmaktayız..

Bu yeni sayfa ülkemize hayır getirsin inşallah..İsrail kaç ülkeden özür dilemiş acaba?

TÜRK HALKI "TÜRK" OLDUĞUNU HATIRLADI..

Yüreklerdeki bu heyecanı Tüm Türkiye ortak bir duygu olarak hissediyoruz..

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:27
bu konunun maili iki kez geldi bana..ve ilk kez buradan mail alıyorum..
doğrudur,şimdiye kadar sevindiren hiç bir icraatı olmadı ki ...
neyse yine de başbakanımızı tebrik ediyorum bu çıkışından dolayı..
ama keşke bu çıkışı masum insanlar ölmeden yapabilseydi ve daha fazlasını!
ama zaman gösterecek yaptıklarının lafta kalıp kalmadığını..bunun için numan kurtulmuş başkanımızın belirttiği şartların gerçekleşmesi gerekir..
unutmayalım yapabilip de yapmadıklarımızdan da sorguya çekileceğiz..

numan kurtulmuş başkanımız teşekkürünü sunmuştur ama yapılanların lafta kalmaması için şimdiden sonra izlenecek yolu da göstermiştir...

1- Kural tanımayan, BM kararlarını hiçe sayan, zulmü ve öldürmeyi adeta alışkanlık haline getirmiş ve sınırlarını her an genişletme sevdasında olan İSRAİL karşısında çok acil uluslararası diplomatik bir güç merkezi oluşturulmalıdır. Türkiye, Avrupa Birliği üyelik süreci, Birleşmiş Milletler geçici üyeliği ve İslam Konferansı üyeliğini de devreye koyarak bu konuda öncü olmalıdır.

2- Gazze’de katliamının altında imzası bulunan İsrail’in tüm siyasi ve askeri yetkilerinin Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’nde yargılanmaları için acilen hukuki zeminler oluşturulmalıdır, bu konuda Türkiye öncü olmalıdır.

3- İsrail ile daha önce yapılmış tüm askeri ve ticari anlaşmalar iptal edilmelidir.

4- İsrail uçaklarının Konya’da eğitim uçuşu yapmasına asla izin verilmemelidir. Biz, Saadet Partisi olarak Filistin konusunda tarihimiz boyunca duyarlı davrandık, her zaman milletimizin hissiyatına tercüman olduk. Bundan sonra da bu konuda öncü olmaya devam edeceğiz.
Güzel kardeşim lafla icraat yapılmaz,lafla dünyayı peşinden sürükleyemez kimse..!Başbakanımız dünyaya adetta osmanlı tokadı mahiyetinde büyük bir ders vermiştir.Neden hala içimizde bunu sindiremeyenler var?Neden hala aynı sazın tellerinden dem vurmaktasınız?Gerçekten anlamış değilim.Başbakanımız lafta kalmayacağını yedi düvele göstermiştir.Görmek isteyenlerde görebilir.İnsanlar ölmeden önce diyorsunuz.,Saldırıların yaıldığı ilk saatlerde dünyaya seslenen yine Başbakan değil miydi?Bakın Erdoğan'ı sevmeyebilirsiniz,lakin samimi ve doğru olmadığını söyleyemezsiniz.Filistin konusunda gözle gördüğüm canla hissetiğim tepkileri Erdoğan'dan başka kimse sergileyememiştir..!

Fasl-ı Gül
01-30-2009, 16:28
"Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz" dedi başbakan ve sözüyle özünün bir olduğunu Dünya'ya haykırdı bir daha..

Zülme karşı boyun eğilmeyeceğini, zalimin karşısında tüm azalarla hakikatin haykırılacağını anlattı tüm insanlara..

"Lider"liğin , "insan"lığın, "zülme karşı tavır alışın", "dik duruşun", "haktan yana oluşun" manalarını öğretti bir kez daha sayın Başbakanımız..

Ve bizlere bu haliyle örnek oldu.. Nerede olursak olalım, eğer hakikat ise savunduğumuz, hiçbir zaman eğilmememiz , duruşumuzdan ne olursa olsun taviz vermememiz gerektiğini..

Ve biz "Bir elime güneşi, bir elime ayı verseler davamdan vazgeçmem diyen "en asil lider"in ümmeti, dört kıtada "Osmanlı" namını "adalet" ile sinelere kazıyan ecdadın torunlarız.. İşte tüm Dünya okudu bunların hepsini Tayyip Erdoğan'ın asil duruşunda..

Başbakanımızın yüreğine kuvvet...

selam ile..

Feride
01-30-2009, 16:28
canım başbakanım ya ne güzel konuştu. Allah ona zeval vermesin inşeALLAH. çok sevinçliyim gerçekten. Allah yolunu her zaman açık etsin.

bu arada chp'nin tuhaf tutumu ise tuhaf diyeceğim ama değil çünkü muhalefet yapmasa tuhaf olurdu zannımca. neymiş efendim haması nasıl desteklermiş. yahu hamasla ne ilgisi var, masum ölen çocukları, sivilleri vurgularken konuşmasında..demek ki orada deniz baykal olsaydı bence peres'le gayet samimi bir iletişim içerisindeki olacaktı. zihniyet meselesi..

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:34
http://www.ensonhaber.com/images/news/155929.jpg (http://www.ensonhaber.com/Politika/183114/bazi-monserler-israile-restimiz-anlamaz.html)

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:35
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'taki Gazze oturumunda İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e çıkıştıktan sonra salonu terk etmesi, bütün dünyanın gündeminde.

EN ÇOK TIKLANAN HABER
Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen CNN'in internet sitesin de bugünErdoğan'ın Peres'e restine yer verdi. 'Turkish PM given hero's welcome' * başlığıyla verilen haber portalın en çok tıklanan haberi oldu.
* Türkiye Başbakan'ı kahraman gibi karşılandı

http://www.ensonhaber.com/images/news/155915.jpg (http://www.ensonhaber.com/Medya/183110/amerikan-cnnin-most-viewed-haberi.html)

FarukARSLAN.
01-30-2009, 16:35
Büyüksün Yüce İnsan... Büyüksün!...

milletinadami
01-30-2009, 16:36
ne diyeyim.sevincimden.gururumdan.ne diyecegimi bilmiyorum.sadece basbakanimiza tesekkur ediyor ve dua ediyoruz..ve tam destek veriyoruz..

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:37
http://www.ensonhaber.com/images/news/116x81/155807.jpg (http://www.ensonhaber.com/gundem/183001/salonu-aglayarak-terk-etti.html)

Feride
01-30-2009, 16:38
babamda bu olayı ilk defa duyduğunda, ne yapmış ya Davos'u birbirine katmış diye bir yorumda bulunmuştu:) öyle gerçekten.. dualarımız her zaman onunla...

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:38
http://i.iha.com.tr/i//2009/01/30/mainTopHeadline/IHA_20090130_41037.jpg (http://www.iha.com.tr/haber/Dunya/53916-H-4/Gazze-de-basbakan-a-destek-mitingi)

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:39
http://i.iha.com.tr/i//2009/01/30/mainTopHeadline/IHA_20090130_41033.jpg (http://www.iha.com.tr/haber/Politika/53933-H-8/Kimse-turkiye-ye-saygisizlik-yapamaz)

ankara_bjk
01-30-2009, 16:44
[/URL]

(http://imageshack.us)

[URL="http://imageshack.us"]

ishakyilmaz
01-30-2009, 16:58
Dün gece batılıların yüzlerindeki tedirginlik ifadeleri,ve teslimiyet duygularını yüzlerinden okadar net bir biçimde okunuyordu ki;alatılan o şanlı osmanlı tarihini görür gibiydim..!

abdullah52
01-30-2009, 16:59
çok çok büyük onur ve gurur duyuyorum Allah yar ve yardımcısı olsun

ishakyilmaz
01-30-2009, 17:01
İÇİŞLERİ BAKANI ATALAY: BAŞBAKAN'IMIZIN AÇIKLIĞINI, MERT VE ONURLU TAVRINI BEN HER ZAMAN SEVERİM, AKŞAMKİNİ DE SEVDİM
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'ndeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili olarak, ''Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' dedi.
Bakan Atalay, Vali Şahabettin Harput'u ziyaretinde, Türkiye'nin çok önemli bir seçim süreci yaşayacağını belirterek, kendilerinin de seçim ortamının huzurlu ve güvenli şekilde geçmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.
Bu amaçla seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası valiliklerce alınacak önlemlerin değerlendirilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla ''Seçim Güvenliği Bölge Toplantıları'' düzenleneceğini kaydeden Atalay, bu toplantılarının ilkini bugün Bursa'da yapacaklarını belirtti.
Atalay, bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos Zirvesi'ndeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili sorusunu, ''Başbakan'ımız onurlu bir tavır gösterdi. Başbakan'ımız açık bir insandır. Sözlerini dürüstçe söyler. Bu manada Başbakan'ımızın açıklığını, mert ve onurlu tavrını ben her zaman severim, akşamkini de sevdim'' diye yanıtladı.
Bir gazetecinin ''Anayasa Mahkemesi, aldığı kararla, Başbakan'ın İletişim Daire Başkanını atama yetkisini iptal etti. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine Atalay, ''Tabii Anayasa Mahkemesi iptal ettiyse bu Meclise yine gelir ve TBMM boşlukları doldurur. Karar yeni verildi, gerekçeli karar henüz çıkmadı. Onu beklemek lazım'' dedi.
Bakan Atalay'a ziyareti sırasında, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal da eşlik etti.
EROĞLU: BAŞBAKAN MİLLETİN DUYGULARINA TERCÜMAN OLDU
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Davos Zirvesindeki Gazze konulu paneli terk etmesiyle ilgili olarak, ''Sayın Başbakan milletimizin duygularına tercüman oldu'' dedi.
Eroğlu, Kyoto Protokolü değerlendirme toplantısı için Çevre ve Orman Bakanlığı'na gelişinde gazetecilerin, dün gece Davos'ta yaşananlara ilişkin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki tepkisini değerlendirmesini istemesi üzerine Eroğlu, ''Tarihimize baktığınız zaman büyük ve asil bir milletiz. Asırlar boyunca güçlünün değil haklının yanında, zalimin değil mazlumun yanında yer aldık. Sayın Başbakan milletimizin duygularına tercüman oldu'' dedi.
Eroğlu, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in tutumunu da eleştirerek, tavırlarıyla Başbakan Erdoğan'ı tahrik ettiğini, oturum yöneticisinin de haksızlık yaptığını belirtti.
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI GÜLER: BAŞBAKANIMIZIN TAVRI HAKSIZLIĞA, İLKESİZLİĞE KARŞI BİR TUTUMDUR
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, dün akşam Davos'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez arasında yaşanan gerginliğe ilişkin olarak, ''Sayın Başbakanımızın tavrı haksızlığa, ilkesizliğe karşı bir tutumdur. Konunun bu şekilde değerlendirilmesi gerekir'' dedi.
Güler, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğünde yapılan ''Güneş Enerjisinde Yeni Ufuklara Doğru Fikir Paylaşımı ve Nihai Ürünlerinin Tanıtımı'' konulu toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Hilmi Güler, dün Davos toplantıları sırasında Erdoğan ile Perez arasında yaşanan gerginliğinin hatırlatılıp bunun nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, ''Sayın Başbakanımızın tavrı haksızlığa, ilkesizliğe karşı bir tutumdur. Konunun bu şekilde değerlendirilmesi gerekir. Partimizin adı da Adaletle başlıyor biliyorsunuz'' diye konuştu.
AKDAĞ: TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DİK DURUŞU
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Başbakanımız Davos'ta milletimizin hislerine tercüman olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin dik ve onurlu duruşunu tüm dünyaya göstermiştir'' dedi.
Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Akdağ, Vali Sami Bulut'u makamında ziyaret etti.
Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin dik ve onurlu duruşunu tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.
Kendisine gelen bildirimlerde, söz konusu duruşun vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını kaydeden Akdağ, ''Bu mesele, önemli bir meseledir. Başbakanımız Davos'ta milletimizin hislerine tercüman olmuştur. Hükümetimiz bir taraftan hizmet ederken bir taraftan da ülkenin itibarını yüksekte tutmaya çalışıyor'' diye konuştu.
Bir soru üzerine, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ettiğini ifade eden Akdağ, şunları söyledi:
''Diplomasi ülkenin onurunu ayaklar altına almak değildir. Oradaki panele Başbakanımız Türkiye Cumhuriyeti adına katılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına böyle bir pozisyonda yapılan yanlış, millete yapılan yanlıştır. Milletin derdi ile beslenmeyenler, klasik Türk politikasını yanlış mecralara sürükleyenler, böyle bir durumda yanlış yorumlar yapabilir. Bu yorumlar milletin ruh dünyasını tanımamaktan kaynaklanıyor.''
Bir gazetecinin 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları hazırlıkları kapsamında Erzurum'daki Kiremitliktepe bölgesinde ağaç kesildiğini hatırlatması üzerine Bakan Akdağ, söz konusu olayın teknik bir mesele olduğunu söyledi.
Çalışmaların Erzurum'da ortaya konulan bir projenin gereği doğrultusunda yapıldığını kaydeden Bakan Akdağ, ''Hükümetimiz döneminde Erzurum'da dikilen fidan sayısı geçmiş dönemlerle kıyaslanamayacak kadar fazladır. 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için bu ağaçlar kesilmiştir. Kaldı ki buna teknik heyet de olur vermiştir'' dedi.
Recep Akdağ, görevden alınan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak'ın mahkeme kararıyla yeniden göreve başlayacak olmasının sorulması üzerine de şöyle konuştu:
''Bu, Türkiye'nin idari yapısında, hukuk yapısında çarpıklıklar olduğunu gösteren enteresan bir örnektir. Seçilmiş hükümetteki görevliler halkın ihtiyacını karşılamaktan sorumlu tüzel kişilerdir. Eğitimimiz zarar görüyor. Bunu açıkça söylüyorum. Karar hukuki karardır, uygulanmak zorundadır.''
MEHMET ŞİMŞEK: GURUR DUYDUK
Devlet Bakanı Şimşek, dünkü gerginlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın tavrından dolayı gurur duyduklarını kaydetti.
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BOZDAĞ: SAYIN BAŞBAKANIMIZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN VE TÜRK MİLLETİNİN HAYSİYETİNİ, ŞEREFİNİ, ONURUNU KORUMUŞTUR

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki davranış ve söylemleriyle ''Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin haysiyetini, şerefini, onurunu koruduğunu'' söyledi.
Bozdağ, Mecliste Davos'ta yaşanan gelişmelere ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bozdağ, Davos'taki panel sırasında Başbakan Erdoğan'ın ortaya koyduğu davranış ve söylemleri ''Doğru, yerinde, samimi, Başbakana yakışır tavır ve davranış'' olarak değerlendirdi.
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ve programı yöneten moderatörün saygı sınırını aşan üslup ve davranışlarına karşı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına yakışan bir tavrın ortaya konulduğunu vurgulayan Bozdağ,''Böylelikle, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin haysiyetini, şerefini, onurunu korumuştur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir çadır devleti olmadığını, dünyanın bütün eşit devletleri gibi büyük bir devlet olduğunu, ona uygun bir muamelenin her platformda yapılması gerektiğini hem muhataplarına hem de bütün dünyaya anlatmıştır'' diye konuştu.
Türk Milletinin de bu davranış ve söylemin doğruluğunu tasvip ettiğini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:
''Sayın Başbakanımız, milletimizin onuruna, devletimizin büyüklüğüne ve Türkiye Cumhuriyetinin haysiyet ve şerefine sahip çıkmıştır. Bu nedenle, Sayın Başbakanımızın bu davranışını bütün Türk Milleti gibi yerinde, doğru, olumlu, samimi bir davranış olarak görüyorum. Aynı zamanda insanlığa da sahip çıkmıştır, insanlığın vicdanına da sahip çıkmıştır. Böylece sadece Türk Milletinin değil, insanlığın da sesi olmuştur.''

AA

tarikozturk
01-30-2009, 17:14
BİZİM KUDRETİMİZİN ULAŞTIĞI YERLERE ONLARIN HAYALLERİ BİLE ULAŞAMAZ" (Fatih Sultan Mehmed Han) ...

Genel Başkanımızı göstermiş olduğu tavırdan ötürü kutluyor ve TÜRK milletinin daima arkasında olduğunu söylemek isterim

akb
01-30-2009, 17:20
TÜRKİYE tek komşusunun avrupa olmadığını görmüştür. TÜRKİYE İSLAM DÜNYASININ ve avrupaya açılan kapısı ve aynı zamanda da avrupanın İslam Dünyasına açılan kapısıdır. Bu yüzdendir ki Türkiye Ak Parti sayesinde de ekonomik bir güce ulaşmıştır. Biz de Başbakanımız sayesinde, ülke olarak gücümüzün farkındayız artık.
perezin öyle el kolla konuşmasının cevabını, çok iyi bir OSMANLI TOKATI ile vermiştir.
Şimdi rüyalarına Osmanlı İmparatorluğu kabusları başlayacaktır.

pasiflora
01-30-2009, 17:20
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdı mı,hatta boğarım!...
-Boğamazsın ki!
-Hiçolmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boynum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?

Mehmet Akif Ersoy

Davos FATİHİ Sayın Başbakanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN'la gurur duyuyoruz...Nice Nice yıllar yola devam etmek dileğiyle....TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti'ne ancak böylesi bir BAŞBAKAN yakışırdı!!!!!!!

esra92
01-30-2009, 17:29
Ne güzel konustu ya gercekten böyle bir basbabakanimiz oldugu icin gurur duyuyorum. Verilecek en güzel cevabi verdi.

Türkiye seninle gurur duyuyor Sayin Basbakanim.

saygilarimla..

Süleymaniye
01-30-2009, 17:38
Türkiye'nin artık çok dik bir duruşu var.

Hayırlı olsun :güzel:

Yeniden Türkiyem el ele yenide !

sema
01-30-2009, 17:41
ne kadar şükretsek az senin gibi bir başbakanımız olduğu için guru duyuyoruz seni çok seviyoruz davos davos olalı böyle fırtına görmedi bence

Azrail662
01-30-2009, 17:51
Gerçekten o kadar duygulanmıştım ki dedim hey gidi Kanuni İşte budur

ishakyilmaz
01-30-2009, 17:51
Aziz milletimizin adetta kılıçtan geçtiği sıkıntılı böyle bir dönemde yar ve yaren oldun...YÜCE ALLAH'IN verdiği bir güçle bu milletin sıkıntısını bir nebzede olsun giderdin..!

Matematik
01-30-2009, 18:11
Bu yürekler boşa sevmedi Recep Tayyip Erdoğanı. HERZAMAN YANINDAYIZ.

Şahbaba
01-30-2009, 18:26
Sayın başbakanımız, Davos'ta hislerime tercüman olmuştur. Kendisi ile gurur duyuyorum. Allah yâr ve yardımcısı olsun.

rustem
01-30-2009, 18:58
sadece savaş yaparak kazanılmaz.konuşarak da kazanırsın ve konuşarak kazanmak en şanlıdır.keşke bundan önceki başbakanlar da böyle olsalardı.ama çok geç değil.türkiye hakkettiği yere gelecektir.

Necip Fazıl
01-30-2009, 19:01
sadece savaş yaparak kazanılmaz.konuşarak da kazanırsın ve konuşarak kazanmak en şanlıdır.keşke bundan önceki başbakanlar da böyle olsalardı.ama çok geç değil.türkiye hakkettiği yere gelecektir.

bundan önceki başbakanlar Ankara'dan dışarı çıkmadılar ki... ;;) inşALLAH hakettiğimiz yere geleceğizdir ki yavaş yavaş da geliyoruz... ;1

ishakyilmaz
01-30-2009, 19:02
Ümit ederim ki sevgili Başbakanımız burada çığ gibi büyüyen seslerin hissiyatını kalbinde duymaktadır..;1

ak.bjk
01-30-2009, 19:03
karadeniz ve türk evladı olmaktan birkez daha gurur duydum

Necip Fazıl
01-30-2009, 19:04
karadeniz ve türk evladı olmaktan birkez daha gurur duydum

:cool: :saygılar: :karizmatik: :güzel:

ishakyilmaz
01-30-2009, 19:11
Bu dünyada inancını kaybedersen yeşilken çorak olur, çöllere dönersin.Rabbim bizleri inancı için çarpışanlardan eylesin..!

ishakyilmaz
01-30-2009, 19:15
İran'dan 'Erdoğan' yorumu

http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/300120091645558459784_2.jpg

AA

İran Uzmanlar Meclisi Başkanı Rafsancani, Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e verdiği cevabı “takdirle” karşıladığını söyledi. Yunanistan devlet televizyonu da Erdoğan'ın gezegenimizde çok kişinin söylemek istediğini dile getirdiğini belirtti.

İran Uzmanlar Meclisi ve Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Başkanı Ayetullah Ali Ekber Haşimi Rafsancani, Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e verdiği cevabı “takdirle” karşıladığını söyledi.

Ayetullah Rafsancani, Tahran Üniversitesi bahçesinde verdiği cuma hutbesinde, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki “Gazze Orta Doğu İçin Model” oturumunda İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in Gazze'ye saldırıları savunmasına verdiği cevabı ve salonu terk etmesini değerlendirdi.
Başbakan Erdoğan'ın Peres'e hitaben “Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum” şeklindeki sözlerini aktaran Rafsancani, “Başbakan Erdoğan iyi bir iş yaptı, takdir ve teşekkür ediyorum” dedi.

Halkın ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Başbakan Erdoğan'ı büyük bir coşkuyla karşılamasına ilişkin olarak da Rafsancani, “Türkiye halkına da başbakanlarını karşıladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Oturum sunucusunun Başbakan Erdoğan'ın sözünü kesmeye çalışmasını ve eliyle Erdoğan'ın omuzuna dokunmasını “küstahça bir davranış” diye eleştiren Rafsancani, “Erdoğan'ın Tevrat'taki 'Adam öldürmeyin' emrini” Peres'e okuduğunu hatırlattı.

“TÜRKİYE'YE SAYGISIZLIK YAPILMIŞTI”

İran Dışişleri Bakanı Menuçehr Mutteki de Başbakan Erdoğan'ın Peres'e tepkisinin haklı gerekçeleri olduğunu söyledi.

Devlet televizyonuna konuşan Mutteki, Türkiye'nin arabuluculuk rolüyle Orta Doğu barışı için çabalarını artırdığı bir dönemde İsrail Başbakanı Ehud Olmert'in Ankara'yı ziyaret ettiğini hatırlattı ve “Siyonist Başbakan, bölgede hiçbir olay olmayacağına dair Türkiye'ye güvence vermişti. Ancak, onlar sözlerinde durmadılar ve ziyaretin hemen akabinde Gazze'ye saldırı başlattılar” dedi.

Mutteki, İsrail'in bu davranışının “Türkiye'de rahatsızlığa neden olduğunu ve büyük bir saygısızlık olarak değerlendirildiğini” kaydetti.
İranlı Bakan, Türk halkının da İsrail'in Gazze'deki saldırılarını “tarihte görülmemiş bir şekilde” protesto ettiğini belirtti.

YUNANİSTAN: ERDOĞAN ÇOK KİŞİNİN SÖYLEDİKLERİNİ DİLE GETİRDİ

Yunan devlet televizyonu NET, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Davos'ta, “Gezegendeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdiği” yorumunu yaptı.

Net, İsviçre'nin Davos kentinde dün yapılan panelde yaşananlara öğle haber bülteninde geniş yer verdi.

Oturuma ilişkin gelişmeleri Anadolu Ajansı'nı kaynak göstererek izleyicilerine aktaran NET, ayrıca İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından bazı bölümlerini, görüntü eşliğinde yayımladı.

NET, yorumsuz olarak gelişmeleri aktardığı haberini, "Aslında Başbakan Erdoğan gezegenimizdeki çok kişinin söylemek istediklerini dile getirdi" ifadesiyle bitirdi.

murat_06
01-30-2009, 19:39
Eline dilene bileğine kalemine kelamına kuvvet başbakanım Çamlıdere seninle gurur duyuyor durmak yok yola devam inşaAllah.........................

Rabbim alnımızı ve yolumuzu her daim açık etsin.....................

sina23
01-30-2009, 19:45
Sayın Başbakanımızı kutluyorum.
Zaten biz o toplantıya katılırken üstündük şimdi lider olduk :)
Çünkü orada dikkat ederseniz cumhurbaşkanları vardı, bizim temsilcimiz ise Sayın Erdoğan idi yani başbakanımız ile masaya oturmuştuk ve diplomatik olarak üstün başlamıştık toplantıya.
İşte bu yüzden toplantıda üstünlük bizim liderlik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin. Sayın Erdoğan 150 yıldır ayaklar altına alınan Türk onurunu kurtalmıştır. Bu yüzden önünde saygı ile eğiliyorum.

Allah başımızdan böyle liderleri eksik etmesin.

Necip Fazıl
01-30-2009, 19:47
Sayın Başbakanımızı kutluyorum.
Zaten biz o toplantıya katılırken üstündük şimdi lider olduk :)
Çünkü orada dikkat ederseniz cumhurbaşkanları vardı, bizim temsilcimiz ise Sayın Erdoğan idi yani başbakanımız ile masaya oturmuştuk ve diplomatik olarak üstün başlamıştık toplantıya.
İşte bu yüzden toplantıda üstünlük bizim liderlik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin. Sayın Erdoğan 150 yıldır ayaklar altına alınan Türk onurunu kurtalmıştır. Bu yüzden önünde saygı ile eğiliyorum.

Allah başımızdan böyle liderleri eksik etmesin.

biz zaten TÜRK olarak 1 - 0 RECEP TAYYİP ERDOĞAN olarak ise 2 - 0 önde başlamıştık... :cool: :saygılar:

ishakyilmaz
01-30-2009, 19:48
BENİM BAŞBAKANIM YENİ DEĞİL; ZATEN DÜNYA LİDERİ İDİ. AMA ZAMAN GELMEYİNCE YONCA GÜL AÇMAZMIŞ. BİZ SABREDENLERDEN, OLMALIYIZ. BİZ BİRLİK VE DİRLİĞİN BİLEŞENLERİNE;TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK UNSURLARINA,VEDE TAŞIYICI ÖZNELERİNE SAHİP CIKIP,SAYGI GÖSTERİP, TEK BİLEK TEK YÜREK OLMALIYIZ. SAYIN BAŞBAKANIMIZ, SİZ BAŞIMIZIN TAÇI, BİZİM HERŞEYİMİZSİNİZ. SENİN DÜNYA BARIŞINA OLANA İNANCINI VEDE GAYRETİNİ, DÜNYA İNSANINA OLAN SEVGİNİ GÖREMEYENLER VAR. ONALAR MALESEF GEÇİCİ KÖRLÜK YAŞIYORLAR. AMA BİRGÜN OLACAK GÖRECEKLER. ALLAH ONLARA HİDAYET NASİP ETSİN. SENİNLE MİLLET OLARAK GURUR VEDE ONUR DUYUYORUZ. SENİ ÇOK SEVİYORUZ. BİZ SENİNLEYİZ VEDE HERZAMAN SENİNLE TEK YÜREK OLACAĞIZ İNŞALLAH. GÜNÜLDEN SEVGİ VEDE DUALARIMIZLA ALLAH YAR VEDE YARDIMCIMIZ OLSUN. DURMAK YOK YOLA DEVAM

ishakyilmaz
01-30-2009, 19:53
http://www.habervaktim.com/resim/resim54924_1.jpg?r=95044685 (http://www.habervaktim.com/haber/54924/gazzede_erdogana_destek_mitingi.html)

fatihan78
01-30-2009, 20:28
Helal sana gercek basbakan helal sana dava adami helal sana milletin istedigi sayin basbakanim halk olarak diyoruz ki : Asla yalniz yürümeyeceksin. Durmak yok.Hep böyle ileriye.

Necip Fazıl
01-30-2009, 20:30
Helal sana gercek basbakan helal sana dava adami helal sana milletin istedigi sayin basbakanim halk olarak diyoruz ki : Asla yalniz yürümeyeceksin. Durmak yok.Hep böyle ileriye.

asla yalnız yrümeyeceksin... güzeeelllllll :cool: :saygılar:

buna benzer bi şarkı bastelenebilir aslında yaaa... :cool: ;1

hicabiunl
01-30-2009, 20:31
Kalkmasını oturmasını nerde nasıl konuşacağını,nerde rest çekeceğini nerde jest yapacağını,bütün tutumları ile büyük bir lider özelliği taşıyan başbakanımın ellerinden öperim. hicabi ünal

hicabiunl
01-30-2009, 20:34
keçiören gençlik kolları temsilcisinin aranıza katılmam için benimle görüşmesini istiorum hicabiunl@hotmail.com

moonlight
01-30-2009, 20:40
Allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesin inşallah...Türkiye onunla daha aydınlık daha mutlu olacak..böyle bi başbakana sahip olduğumuz için kendimle grur duydum..dünya başbakan görsün..davos başkan gördü bee !!! :güzel:

Necip Fazıl
01-30-2009, 20:56
Aranızdan Fatih Sultan Mehmed 'in sözünü söyleyenler var(Bizim ellerimizin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz.) diye.Bi dk Erdoğan sadece bi söz söyledi hemen işler ellere bağlandı.İşte siz bir lafı icraat sanıyorsunuz.Erdoğan Bi söz söyledi sizde hemen fatih yaptınız.Tamam biliyroum Fatih sultan mehmed istanbul'un fatihi ama önce gönülleri fatihi onu biliyorum.Sizde buna bağlıyorsanız vah vah.Fatih olsaydı şimdiye kadar bütün antlaşmaları keser Filistine sahip çıkardı.Öyle Muhalefete laf ata ata kısılmış seslerle kınama yapmazdı.:@:@

hagi muhalefet partisi filistin e sahip çıktı bi açıklasana... ;;)

Efkâr-ı Mütemadi
01-30-2009, 21:05
Dün ben de Başbakanı karşılamaya gidenlerdendim.. Erdoğan karşıtı insanların, Sayın Başbakanımın her söylediğine bir kulp bulanların dahi orada olduğunu gördüm. Halkın gözünde çok yükseldi Erdoğan.Bütün bunlar bir yana verdiği cevap da Osmanlı tokadı gibiydi. Hala Türklerden korktuklarının da açık bir göstergesiydi olanlar.. Diğerlerinin daha yüksek makamlarda olup bizim Başbakanımızla denk sayılması Avusturya kralının Osmanlı sadrazamına denk sayıldığı zamanları anımsattı. Teşekkürler Sayın Erdoğan, Türk olmasam da, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğum için ne kadar gururlu olduğumu kelimelerle ifade edemiyorum..

Şidaam
01-30-2009, 21:12
Tüm müslümanlar seninle gurur duyuor, gurur duymayanlardan şüpheliyim.. :)) İşte bizim başbakanımız helal olsun sana başbakanım her daim "arkanda değil" yanındayız.. ;) Keşke Ankaraya gelseydi yada ben İstanbul'da olsaydım; karşılamaya katılmak isterdim. :))

hamrâ
01-30-2009, 21:14
Muhterem kardeşlerim hepinizi selamların en güzeliyle selamlıyorum.

Direk konuya girmekte fayda var...:

Sayın Başbakanımız R.T.E'nin davostaki dünkü çıkışını bir manada takdire şayan tutuyorum ve bu tutumunun bir manada da konuyla alakalı olmadığını zannediyorum.Bunu gerçek anlamıyla idrak edebilmek için İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in Sayın Başbakanımızdan önce yapmış olduğu konuşmayı tam manasıyla tekrar tekrar okuyarak anlamaya çalışalım.

[Peres:
Saygıdeğer konuşmacıları dinledim İsrail hakkında konuşturlar ve bildikleri ülkenin resmini gösterdiler. Demokratik bir ülkede bir terör örgütüne karşı mücadele etmek çok zor. Kimse bunu görmüyor.
İsrail’de bir yere roket atıldığında kimse bunu görmüyor. Bunu tam olarak yansıtamıyoruz. Sayın Erdoğan’ın dediği gibi demokrasiden yana konuşuyoruz. Kim seçilmişti sayın Abbas seçilmişti. Hamas seçimlere katıldı. Ancak demokrasiye ilişkin farklı bir görüşleri var. Seçimlere gidiyorsunuz ancak seçimlerden sonra öldürmeye başlıyorlar.
Siz e bu noktada katılamayacağım. Hamas bizi endişelendiriyor. Hamas bir anlaşma ortaya koydu buradan bir şey okumak istiyorum: “Yargı günü Müslümanlar Yahudileri öldürene kadar geçekleşmeyecekti. Barış insiyatifleri anlaşmalar işe yaramayacaktır”
İsrail yüzbinlerce hayata kaybetti terör saldırıları sonucu. Her zaman zorluk altındaydık. Hamas Gazze’ye geldiğinden beri beş bin roket 400 havan saldırısı yapıldığını gördük. Nereye attıklarını bilmeden attılar.
Biz başlatmadık saldırıyı. Hava saldırıları başlamadan 4 gün önce sizinle birlikteyken sayın Başbakan biz karar almamıştık saldırıyla ilgili.
Hisleriniz anlayabiliyoruz. Ancak İsrail tamamen çekildi. 15 bin kişi çekildi buradan kimse bizi zorlamadı kendimiz çekildik.
Şunu anlamak istiyorum neden bize roket saldırıları düzenlediler. Tüm geçişler açıktı aynı zamanda Gazze’ye para yatırımlarında bulunuyor, 20 milyon dolar gönderiyorduk.
Yalnızca tyek bir kişinin 5 milyon dolar gönderdiğni biliyoruzm. İsrail Gazze’ye günlük oalrak su, gaz tedarik ediyordu. İran’dan roketler getirdiler ve tüneller açtılar.
Hergün yüzden fazla roket atıldı bize. Milyonlarca insan bombalar altında kaldı. İnsanlar gelip “Biz güvenlik altında yaşayamayacak mıyız” diye sordu.
Barış deniyor Mısır’la, Ürdün’le barış yaptık üzerimiz düşen her şeyi yaptık. Filistinlilerle görüşmeye başladık. Sayın Erdıoğan ne zaman beklediniz. O dönemde dinamitler vardı. Ben de görüyordum o dönemde.
İnsanlar bana hain diye bağırıyorlardı. İsrail 60 yıllık bir ülke ve 60 yılda bu kadar savaşan bir ülke biliyor musunuz. Tüm bunarla rağmen biz bekledik. Mısır için bekledik. Sayın Mübarek, sayın Abbas durumu biliyor.
Ama kimi suçluyor Hamas’u suçluyor. Hamas’ı suçlamıyor. Ama ne oldu burada 1 milyon kişi kendisini barınaklara saklamak zorunda kaldı. Kimse bu füzeler karşı gösteri yapmadılar.
Sayın Mun’a da saygı duyuyorum ancak bir sorun var İran’ın Ortadoğuda egemenlik kurmak istediğini görüyoruz. Hamas’a silah veriyorlar. Ne yapmamız bekliyordunuz. Eğer İstanbul’da roket saldırıları olsa siz ne yapardınız? Yapmak istediğimiz bu değildi elbette tercihimiz barıştı.
Biz barış yaptık 1 kez 2 kez şimdi farklı isimlerle deniyoruz. Biz karar veremeyiz filstinliler birleşsin mi birleşmesin mi.
Hamas Fetih’ karşı çıkmaya çalıştı. Biz buna karışmayız. Fetih ne diyor Hamas için. Bunu gözden geçirelim.
Fetih yönetici “Hamas Gazze’de okulları, üniversiteleri şiddet merkezi haline getirmiştir. Gazeliler şiddete maruz kalmıştır. Kemikleri kırılmıştır. Hamas yardım malzemesi getirenleri de engellemiştir.”
İsrail herhangi bir kişiyi öldürmek istemiyor. Bize göre tüm çocuklar çok önemlidir. Bizim topladığımız tüm paralar çocuk merkezlerine gidiyordu.
Mesajımı net olarak vermek istiyorum İsrail’in bir ateşkese ihtiyacı yok çünkü saldırıları biz başlatmadık. İnsanları öldürmekle ilgilenmiyoruz. Arap Ligi insiyatifinin başlamasını çok önemli bir adım olarak görüyorum.
Kudüz sorunu var önümüzde. Üç din için de önemli bir şehir. Biz Filistinlilere “Batı Şeria’yı size vermeye hazırız” dedik. Ateşkes bizim için sorun değil çünkü ateşi biz başlatmadık.
Tek bir gün bile yoktu bizim Gazze’ye su iletmeyelim. Gazze trajedisini başlatan İsrail değil diktatörlüğünü Gazze’de kuran Hamas’tır.
Erdoğan:
Sayın Peres ben den yaşlısın sesin çok yüksek çıkıyor biliyorum ki sesinin bu kadar yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisidir
Öldürmeye gelince siz çok iyi bilirsiniz. Ülkenizde Başbakanlık yapmış kişilerin sözleri vardır. Tankların üzerinde Filistine girdiğimde kendimi mutlu hissediyorum diyen başbakanlarınız vardı.
Bu zulümlerei lakışlayanları da ayıplıyorum. Bu aradan iki söz söyleyeceğim. Sözümü kesmeyin. 1 Tevrat 6. maddesinmde der ki öldürmeyeceksin. Burada öldürme var. Avi Şalom Guardina’da bunu söylüyor: "İsrail Haydut devlet haline gelmiştir"

Panel yöneticisinin sözünü kesmesi üzerine Erdoğan:
Benim için Davos bitmiştir. Siz konuşturmuyorsunuz. 25 dakika konuştu 12 dakika konuşturuyorsunuz. dedi ve paneli terk etti.] (Kaynak:http://www.haber3.com/news_detail.php?id=444728)

Sayın Başbakanımızın bu çıkışının Türkiyede ve dünyanın bir çok yerinde alkışlarla karşılandığını ifade edebilirim.Başbakanımız R.T.E'nin bu tepkisi benimde duygularımı kabarttı.Fakat bu metni tekrar tekrar okuyunca bu kabaran duygularımın sönmek üzere olduğunu hissetmek çok üzücü oldu.Buraya kadar herşey çok güzel gidiyordu.Bunların ardından Sayn Başbakanımızın bizlerin gururunu okşayan çıkışından sonra yapılmış olan basın açıklaması bence bir T.C.'nin Başbakanına çok yakışır bir açıklama değildi.Orada şahsi duygularını dile getirmiştir ne devleti ne de milletimizi temsilen bir cümle kurmadığına inancım tamdır.
1)T.C.'ni temsil eden bir devlet adamının dış ilişkilerde o vakit tezahür etmış olan menfii nitelik taşıyan konulara terapi uygulamak için hem milletin hemde devletin yükünden feragat ederek şahsi bastırılmış duygularının tatmin yolunu başka bir devlet adamına yaş itibarını mevzu ederek kendisine olan davranış biçiminin neticesini saygıyla sonuçlandığını ifade etmek hangi mantığın ürünüdür.Bunun yanlış bir devlet adamı tavrı olduğunu söylemekte fayda görüyorum.

2)Dün davosta sert konuşmaları moderatör e olan tepkisi türkiyede ve bir çok ülkede tutuldu yazıma başlarken bu durumu küçükte olsa bende övgüledim.fakat bugun şişhanede sayın başnakanımızın yapmış olduğu açıklamalar arasında millketimiz 29 mart seçimnleinde karşılığını bekliyoruz konuşması çok düşündürücü.......(http://www.vakithaber.com/haber.php?haber_id=5865 ve CNNTurk)

kocamaz_35
01-30-2009, 22:29
DUN GECEDEN BERI OYLE BİŞİV VARKI IÇİMDE YAHU OLSEMDE GAM YEMEM ARTIK..OYLE GURURLANDIM OYLE İÇİM İÇİME SIGMIYORR..TÜRKUN GUCUNU TUM DUNYA GORDU TUM DUNYA BISI KONSUYOR...

Necip Fazıl
01-30-2009, 22:32
muhalefet çamur atacak BAŞBAKAN sessiz kalacak öylemi... ne kadar akıllısınız yaa ;;) Herkez haddini bilecek... çamur atanda bilecek adam gibi konuşmayan daa... arkana medya yı alarak bişeyler yapmaya çalışan baykal ı savunamazsın bana ne mal olduğunu sadece Türkiye değil dünya biliyor... bunu herkese anlatmak da bize düşer sessiz kalmak korkakların işidir... ki o korkaklar şimdi Türkiye'nin başında olsalardı davos da süs köpeği gibi otururlardı... ama başımızda adam gibi adam var ki herkese haddini bildirmesini iyi biliyor...

islam
01-30-2009, 22:34
laf ile peynir gemisiz yürümez !!!!
İnşallah SAyın Başbakan Dik durur Kıvırmaz "ben israile değil moderetörlere kızdım demez"
İşte ozaman bir daha helal.. olsun.....
Ve icraat yapsın...

islam
01-30-2009, 22:35
laf ile peynir gemisiz yürümez !!!!
İnşallah SAyın Başbakan Dik durur Kıvırmaz "ben israile değil moderetörlere kızdım demez"
İşte ozaman bir daha helal.. olsun.....
Ve icraat yapsın...

sayın Başbakana saygılarım ile...

islam
01-30-2009, 22:51
NE YAZIKKİ GERÇEK FATİHİ ÜMMETE AÇIKLADAIĞIM İÇİN FORUM YÖNETİCİSİNDEN UYARI MESAJI ALDIM BUNLAR TAYYİP ERDOĞANA ABD DEN VERİLEN UYARI MESAKLARININ HIŞMINI BİZDEN ÇIKARYOR HERHALDE

:D:D:D:D:D:D

Yetkili Notu: Bir beynin ifşası bakaımından alıntı yapılan mesaja dokunmuyorum. Bu zihniyeti herkes iyice görsün

ak61
01-30-2009, 22:59
ayyyy ne güldüm size yaa..arkadaşlar yapmayın eylemeyin siz kendi kendinize abdülhamit de ilan ettiniz onu..bu kadar kör mü oldu gözleriniz..resmen çıktı dedi ki benim tepkim israile ve pereze değil modötatöre!!! daha hala neyin zafer sarhoşluğudur bu...!!

eğer samimiyse neden o madalya hala göğsünde..neden konsolosluk burda barınıyor..kimler ilişkilerini kesti biz neden kesemiyoruz.?? seçim için yapılımış 5 dk sonra geri adım atılmış bişey bu...zaten kendi ağzıyla demdi mi 29martta karşılığını bekliyorum diye?? ALLAH uyanmanızı sağlasın..

Doğru söylüyor olabilirsin...
Ancak bu çıkış gerekliydi yinede dediğin gibi burda kalırsa tükürdüğünü yalamak olur ve yakışmaz R.T.Erdoğana.
Siz Adam oldürmeyi iyi bilirsiniz lafını da moderatöre söyleyemez heralde.

*ADEM*
01-30-2009, 23:02
işte başbakan işte dünya lideri varsa birtanedaha çıksın sygıdeğer başbakanim seninle gurur duyuyorum iyiki varsın ALLAHyar ve yardımcın olsun saygılar

HAKK DAVA
01-30-2009, 23:08
Gerçekten çok fazla sevindiğim ve gurur duyduğum bir tablo idi. Ancak keşke, 1300'den fazla ŞEHİD vermeden önce böyle bir konuşma ve tepki olsaydı...

Selametle...

Üç mevsim
01-30-2009, 23:55
Üyelerimize Önemli Açıklama

AKPARTİFORUM Yönetiminin 1.5 buçuk yıllık yönetim anlayışı özgür düşünce ve fikri gelişimin sağlanması için hoşgörü üzerine kuruludur. Forumumuzda çok değerli Saadet Partili arkadaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız, Büyük Birlik Partili arkadaşlarımız, Milliyetçi Halk Partili arkadaşlarımız ve dahi siyasi görüşünü belirtmeyen arkadaşlarımız vardır. Hepsine saygı duyuyoruz ve AKPartiForum'a layık olan seviyeyi gösterebilen herkese de kapımız açık.

Bahsi geçen bu yasaklanan kişiler ilk olarak 2-3 gün önce forumuza gelerek, adeta holigan gibi edepsizce, adapsızca, hayasızca öteye beriye saldırararak forumu sabote etmeye çalışmışlardır. Bu yapılana organize saldırı dememiz boşuna değildir. Niyetleri açıkça anlaşılan bu kişilerin hakaretleri de sabit olduğundan kendileri forumuzdan yasaklanmışlardır. Ancak daha sonra bağlı bulundukları portalı komple buraya taşımaya çalışmak suretiyle holiganca saldırılarına devam etmeye çalışmaktadırlar.

Kendilerine kesinlikle taviz verilmeyeceğini, tespit edildikleri anda süresiz yasaklanacaklarını ve yasaklandıktan sonra da tüm mesajlarının temizleneceği yineleriz.

Bilgilerinize

Konuyu amacından çıkarmak isteyenlere taviz verilmeyeceği bilinmelidir.

Buyrun devam edelim..

Esra KAÇ
01-31-2009, 01:08
Sayın Başbakanımız bizi gururlandırdı.İçimizden geçenleri orda bizler adına söyledi.Ben o görüntüleri gözlerim dola dola izledim ama hala başbakanımızın samimiyetine inanmayanlar,bu tepkiyi ilk başta verecekti diyenlere bir cevabım var; siz önce kendi vicdanınızın sesini dinleyin bunda bile bir çıkar arayan arkadaşlarım siz olsaydınız orda ne tepki verirdiniz.Bu yapılan hareket hepimizin adına yapılmışıtır.Bunu başka türlü oyunlarla karıştırmayalım.Bu tepkiyi ise bir siyaset oyunu olarak hiç görmeden bakabilirseniz sizlerde ordaki asıl amacı anlayacaksınızdır.

Say
01-31-2009, 04:09
ne hamas ın ne ısraılın yanındayız sadece BaRıSıN TARAFI yiz.
Sadece masum sıvıllerın yanındayız soylemı gayet guzel..

agır tahrık vardı gerek programın moderetorunun basbakanımıza elıyle yaptıgı hareketler susturmaya calısması kabul edılemez sonucta basbakanımızın 65- 70 mılyon cesur yuregı temsıl etıgnın farkında olmalılar.oyle elıyle hareketlerını dusundukce sınırlerım bozuluyor .Muhalefette olsa herkes tek yurek olup bu tarz bı durumlarda gecmıste olan orneklerdekı gıbı nası kenetlenecgımızı bılmelilerdı unutmus olamalılarkı . bugun bır kez daha .Ogrenmıs oldular..

bırde ısraıl cumhurbaskanı asırı tepkı gosterdı ses tonu cok yuksektı o da farkına vrmıs olmalı kı arayıp ozur dılemıs,bu cok olumlu bır hareket duzelmesı adına bazı selerın..
ozur dılemyen modorotore cok seler solenırde bura musaıt degıl..yonetemedıgı adaletsız davranıldıgı barız..

o japon olan adamıda yuzyılın tırsıgı ılan edıyorum..Görevının farkında degıl,kendı sorumlulugundakı BM bınası bıle vurulmus tek sesı yok.. halk dılınde onun gıbı oturan hareket edenlere ''uyuz kopek ''derler..

Suudı arabıstan bır tek yorumda bulunmamıs onlarda bana gore ısraılden kat kat daha fazla ıtıcı boylede bır gercek var..arap cografyasının yuz karası!!

basbakanımızı tebrık edıyorum bu kadar uzerımıze gelınmenın bır sonucu bundan sonra herkesın bızle ılıskılerınde daha dıkatlı davranacagından hıc kuskum yok..

ancak her zaman taraf degıl barısın yanında olunmalı...Bugun oldugu gıbı..

herkes her ulke bılmelı kı bıze yapılan yanlıslar 1-2-3 olur bır gun gelır bız turkler ın tahammul sınırlarını asan noktada gerken cevabı verırız kım olursa olsun.. dalkavuklar .çıgırtkanklar yalandan delıkanlılık yapanlar ve tırsıklar duysun...Bosuna bıze Cılgın Turkler demıyorLR..

muttefıkım dıyen dostum dıyen dostlugunun geregını yapacak bunu ısraıl ıcın soyluıyorum,bunu abd ıcın soyluyorum..

ermenıstanla sorunumuz varmıs gıbı hortlatmaya calısanlar bıze karsı yapacaklarının altında kalırlaR..

en sevdıgım yorumda dostumuz yunanıstandan gelmıs bunuda soylemeden gecemıycem..

Hamasın fuze atmasına anlam veremıyorum o konuda ısraıl haklı,ama bu sıvıllerı oldurmesı gerektıgı anlmana gelmez.Şİddetle kınıyorum .Adam gıbı yasayamıyorlar..

Birde bazıların bızım barıs cabalarımızı baska yone cekmeye calısması dıkkat cekıcı!!

Milli_Dava
01-31-2009, 09:56
Sayin basbakanin yaptigi yanlislar elestirildigi gibi
Yaptigi Güzellikler, sergiledigi dik durusta tebrik edilmeli .
osmanlidan Sonra dünyada ilk Lider siyonizme bu sekilde bas kaldirdi .

Kabul etmek gerekir ki sayin basbakan Davosta Tarih yazdi :güzel:

Bundan sonra Bizim Dualarimiz Bu dik durusunun arkasinda Durmasidir :gül:

zümrüdüanka
01-31-2009, 11:14
KURBAN OLAYIM SENİ VEREN ALLAH'A CANIMIN İÇİ BAŞBAKANIM . BU DURUM BİR HAYLİ GERİLEN SİNİRLERİMİ EPEY RAHATLATTI HELAL ELSUN VERDİĞİM EMEKLERE BU PARTİ İÇİN, SENİN İÇİN BAŞ BAKANIM.

ishakyilmaz
01-31-2009, 12:15
Görüyoruzki içimizde hala İsrail tavırlarını benimsemiş,onların ve batılıların izinden yürüyen şahıslar sözkonusu.Ebeee kardeşim siz bu ülkenin yüce topraklarında yaşamıyor musunuz?Bu tarihi anlardan itibaren bütün türkiye tek vucut Başbakanlarının duygularına merhem oldu,sesine ses katıp,arkasında devasa bir destek yığdılar.Burada bizim milli bir davamız sözkonusu..!Neden hala bazı zihniyetler Türkiye'nin ilerleyişini tıkamak istemekte,ülkesini adam gibi adam savunanları başka maskeler altında göstermeye çalışmaktalar..?Lütfen kendimize biraz çeki düzen gösterelim.Bu sabah işe geldiğim zaman bu esnaf sarayında farklı görüşlere mensup hatta DTPliler(!)herkes tek yürek olup çarşının girişine şu pankartı astılar;DAVOS BAŞBAKAN GÖRSÜN,DAVOS FATİHİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIMIZ FEDA OLSUN SANA...!Bu pankartı gördüğüm vakit gözlerim yaşardı...Ama ne yazıkki burada bir kaç yorumu okuyunca ;yarın savaş olsa bunlar bizi terk edip kaçarlar...selam ve dua ile

kübra
01-31-2009, 12:17
Sayın Başbakanımızı Ayakta Alkışladık...Gerçekten Çok Güzel Cevap Verdi.Ve Beni Gazzeden Gelen Sewgi Gösterileri Çok Duygulandırdı...

TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR....

İstanbuL
01-31-2009, 12:22
Sayın Başbakanımızı Canı gönulden kutlarım Allah yar ve yardımcısı olsun ...

Sultan Fatih
01-31-2009, 12:45
İnş. Geri adım atmaz her zaman ki gibi...

ishakyilmaz
01-31-2009, 12:50
İnş. Geri adım atmaz her zaman ki gibi...
Müsterih olunuz,Başbakanımız 75milyon Türk halkının imzası ile adım attı,geri adım atmek için değil..!

Sultan Fatih
01-31-2009, 12:53
Müsterih olunuz,Başbakanımız 75milyon Türk halkının imzası ile adım attı,geri adım atmek için değil..!

Her zaman türk milleti için adım attığını söylüyor ama...
Bu sefer çok güzel bir çıkış yaptı.
Geri adım atarak dünyaya rezil olmayalım
Özellikle islam alemine
Geri adım atacak diye düşünmüyor değilim

arifylmz_26
01-31-2009, 12:54
http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1231733&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=594718816&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1231728&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=594718816&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1231729&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=594718816&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1231730&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=594718816&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1231731&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=594718816&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1231732&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=594718816&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=268134&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=1260315436&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=1196492&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=730524940&oid=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gid=52721107189#/photo.php?pid=30283567&o=all&op=1&view=all&subj=52721107189&aid=-1&id=1069919943&oid=52721107189

Sultan Fatih
01-31-2009, 12:56
Sayin basbakanin yaptigi yanlislar elestirildigi gibi
Yaptigi Güzellikler, sergiledigi dik durusta tebrik edilmeli .

Kabul etmek gerekir ki sayin basbakan Davosta Tarih yazdi :güzel:

Bundan sonra Bizim Dualarimiz Bu dik durusunun arkasinda Durmasidir :gül:

Bizde tebirk ediyoruz başbakanı

Söylediğiniz bir söz çok yanlıştır.
Erbakan herzaman baş kaldırıyor.
Bunu unutmuşsunuz.
Birde Milli_Dava nicklisiniz

zerrin
01-31-2009, 12:58
BİZLER BİLEĞİ BÜKÜLMEZ YEDİ CİHANA HÜKMETMİŞ OSMANLININ TORUNLARIYIZ,MALESEFKİ BU VASFIMIZI YİTİRMİŞTİK AVRUPANIN PEŞİNDEN KOŞAR OLMUŞTUK BÜTÜN ÖZGÜVENİMİZ YİTMİŞTİ...ANCAK BAŞKANIMIZ SAYESİNDE HERKES UYANDI ÖZGÜVENİMİZ GELDİ OSMANLI TORUNLARI OLDUĞUMUZU BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLDUĞUMUZU BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERDİK,BAŞBAKANIMIZIN HER SÖZÜNDE İÇİM ÜRPERDİ,GÖĞSÜM KABARDI İŞTE BİZ BUYUZ DEDİRTTİ BAŞBAKANIMIZ,BU CESARETİ BAŞKA BİRİ OLSAYDI ORADA GÖSTEREMZDİ TŞRKLER BAŞBAKANIM HAKLININ YANINDA OLDUĞUNU BİR KERE DAHA GÖSTERDİN HEMDE BÜTÜN DÜNYAYA,KOCA DÜNYADA KİMSENİN SÖYLEYEMEDİĞİNİ BİR TÜRK BİR OSMANLI TORUNU SÖYLEDİ İŞTE BİZİM BAŞBAKANIMIZ BU ...RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN İNŞLLH

Üç mevsim
01-31-2009, 13:03
Say yorumunuz güzel, tebrik ederim ancak bir iki nokta dikkatimi ekti.

Bir; o zatı Bİçare Milletler Genel Sekreterine Japon demişsiniz, Güney Koreli, ama duruşuyla Japondan daha soğuk, bu anlamda güzel konuşmuşsunuz.

Sonlarda Hamas'ın füze atmasına anlam veremiyorum demişsiniz.. Bençok anlam veriyorum nedenini de söyleyeyim; 50 yıldır toprakları işgal altında olan ve üzerlerine ambargo uygulanan bir halkın temsilcileirnden başka ne yapamaları bekelenebilir. Bizim topraklarımız işgal altında olsaydı biz füze atmaz mıydık.. Atardık biz de atardık..

Mill Dava Bu onurlu tavrı desteklemeniz aslında olması gereken davranış olmakla beraber herşeye rağmen çok güzel.

Erbakan Hoca'nın siyonizme baş kaldırışı unutulamaz. Osmanlı'dan sonra ilk baş kaldıran Erbakan Hoca'dır.

ishakyilmaz
01-31-2009, 13:04

Bunu unutmuşsunuz.
Bakınız ülkemizin selameti için hizmet eden kim olursa olsun,başımızın baş tacıdır.Burada sorun olan,kutuplaştırarak başarıları yok etmektir..!

ishakyilmaz
01-31-2009, 13:10
Değerli üyeler,burada açılan bu konuda Türkiye'nin tarihi bir başarı almasını sağlayan sayın Başbakanımıza en derin sevgi ve saygılarımızı iletmeye çalışıyoruz.Lütfen bu güzel ortamı bozmya çalışmayalım.İlla takdir edip,sevin demiyorum.Fakat kalbinizdeki negatif düşünceleri buraya aktarmayalım.En azından bu tarihi başarısından dolayı başbakanımıza nacizane bir hediyemiz olsun..;1

NUMB
01-31-2009, 13:53
Helal olsun !... hangi lider bugüne kadar bunu yapabildi.. kim yapabilirdi..? TÜRKİYE'nin agırlıgını ortaya koydu ... < YUMUŞAK BAŞLIYSAK KİM DEMİŞKİ UYSAL KOYUNUZ..!(MEHMET AKİF ERSOY )

Milli_Dava
01-31-2009, 14:01

Bunu unutmuşsunuz.

Erbakan hocamizin iktidar oldugu Dönemde Bu sekildeki
Bir hareketi hatirlamiyorum

Hocamiz siyonizme ,ve köle olmaya karsidir
hangi yahudi usagi ile bu sekilde tartismisti
onun yüzüne karsi siz katilsiniz demisti hatirlayamadim
hatirlatirsaniz seviniriz :güzel:

Hocamiz siyonizmle mücadele eden siyaseti iyi bilen bir liderdir
Fakat sayin basbakan tayyib bey basbakanligi döneminde
siyonizme resmi bir platformda osmanlidan sonra
ilk tokat atan liderdir .

Kaldiki ki yazilanlarla hocamizi kiyaslamaniz size yakismadi .
Hocamizi bilen bilir Benim yukardaki yazimda ne demek
istedigimide anlayan anlar .
okumakla anlamak cok farkli seylerdir .

Su andaki duamiz sayin basbakanin Sözünün
arkasinda durup geri adim atmamasidir .

Yahudi usaklarina hadlerini bildirmesidir :güzel:

Ak_Kelebek
01-31-2009, 14:02
Arkadaşlar lütfen büyük harf ve KIRMIZI ile yazmayalım.Bölüm Yetkilileri ve Yönetimin uyarı yazısı için kullanılır.Şimdiden hepinize anlayışınız için çok teşekkür ederim :)

Sultan Fatih
01-31-2009, 14:30
Erbakan hocamizin iktidar oldugu Dönemde Bu sekildeki
Bir hareketi hatirlamiyorum

Hocamiz siyonizme ,ve köle olmaya karsidir
hangi yahudi usagi ile bu sekilde tartismisti
onun yüzüne karsi siz katilsiniz demisti hatirlayamadim
hatirlatirsaniz seviniriz :güzel:

Hocamiz siyonizmle mücadele eden siyaseti iyi bilen bir liderdir
Fakat sayin basbakan tayyib bey basbakanligi döneminde
siyonizme resmi bir platformda osmanlidan sonra
ilk tokat atan liderdir .

Kaldiki ki yazilanlarla hocamizi kiyaslamaniz size yakismadi .
Hocamizi bilen bilir Benim yukardaki yazimda ne demek
istedigimide anlayan anlar .
okumakla anlamak cok farkli seylerdir .

Su andaki duamiz sayin basbakanin Sözünün
arkasinda durup geri adim atmamasidir .

Yahudi usaklarina hadlerini bildirmesidir :güzel:

Siz hatırlamıyorsunuz ama var.
Hocamız başbakan ken
İsrailli yetkililer hocamızı ziyarete gelmek isteyince hocamız onları kovdu.
Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı israilli yetkilileri görüşmek istemelerine karşın yok ben konuşmuyorum demedi.
İsrailli yetkilileri kim kovdu.
Konuşmaya tenezzül bile etmedi.
Tokat böyle atılır.
Hocamız kovunca israilli yetkililerin zoruna gidince çiller ve çevik bir israilli yetkililerden özür diledi.

Biz Erdoğanı destekliyoruz, geri atmaması için temenni ediyoruz.

Milli_Dava
01-31-2009, 14:43
Siz hatırlamıyorsunuz ama var.
Hocamız başbakan ken
İsrailli yetkililer hocamızı ziyarete gelmek isteyince hocamız onları kovdu.
Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı israilli yetkilileri görüşmek istemelerine karşın yok ben konuşmuyorum demedi.
İsrailli yetkilileri kim kovdu.
Konuşmaya tenezzül bile etmedi.
Tokat böyle atılır.
Hocamız kovunca israilli yetkililerin zoruna gidince çiller ve çevik bir israilli yetkililerden özür diledi.

Biz Erdoğanı destekliyoruz, geri atmaması için temenni ediyoruz.

Allah cc razi olsun kardes :güzel:

Bak kardes sizinle burda hocamiz hakkinda tartisacak
degilim Bir saadetli olarak, Kovmak cözüm degildir
Cözüm ayni masaya oturup yumrugu masaya vurmaktir .

Hocamizin liderligi tartisilmaz kiyaslanmaz :güzel:

Dikkat ediyorumda Davos hadisesinden Sonra
Saadetli kardesler Kendilerini anlatmaktansa Gözle Görülen
Dünyayi sarsan dünya gündemine bomba gibi düsen
Bir davranisi baska yönlere cekerek Kendi icimizde kan kaybediyoruz .

Allah cc maide suresinde Allah icin sahidlik edenler olun buyuruyor
davosta sayin basbakanin gösterdigi tepki osmanli torununa
yakisir bir tepkiydi ,bunu kabul etmek lazim .

Kalpleri bilen rahmandir sayet bu tepki bazi kardeslerin
idaa ettigi gibi oy icin yapilmis ise bunu zaten zaman gösterecek
bunu zaman gösterdiginde ona göre tepkimizi ortaya koyariz .

Siyasi amac ugruna her ne olursa olsun muhalefet mümine yakismaz .
sayin baskanimiz kurtulmusun basin aciklamasi mümine
ve saadet partisine yakisir bir aciklamaydi .:güzel:

inatla bazi olaylari carpitmanin bir manasi yok .

yahudi yandaslari ,avrupa basini ,bazi mayasi bozuk chpliler
Bu davranisi kiniyorlarsa ,bu demek oluyor ki sayin basbakan
dogru yolda .

Hakki görelim en azindan bu davranisin altinda biseyler
aramayalim ki muhalefet olanlarla aramizdaki fark anlasilsin :güzel:

Hocam gelmis gecmis en büyük liderlerden biridir
onun siyonizm ile mücadelesi hak batil mücadelesi anlatilmaz yasanir

Allah cc kendisine hayirli uzun ömürler versin
sayin basbakanada kuvvet versin ayaklarini islam yolunda
sabit kilsin hz ömerin ferasetini nasip eylesin (amin)

duamiz bu yöndedir :güzel:

Üç mevsim
01-31-2009, 14:51

dogru yolda .

Tebrikler işte bir müslüman böyle düşünmeli. Gerisi partizanlıktır. Siyasetin gözleri kör etmesidir.

Erbakan Hoca'ya Selam, İsrail'i Tokatlamaya Devam !

Sultan Fatih
01-31-2009, 14:52

dogru yolda .

kardeş seninle adam akıllı görüşsek
Msn adresini özelden yazarmısın ?

Herşeyi buradan yazamıyorum biliyorsunuz.
Bazı alanlara girince yetkililer özel mesaj yolluyor.
Ben kendimi bu şertlarda iyi anlatamadığıma inanıyorum .
Evt görüşmemek çözüm değildir demişsiniz, çözümdür.
Tıpkı Osmanlı padişahlarının yaptığı gibi sizinle konuşmayı tennezzül bile etmediği gibi hocamızda aynısını yaptı.

Önce mecliste alkışlayarak, özel arabasını vererek,tarihte görülmemiş bir şekilde israil cumhurbaşkanını karşıladıktan sonra tokat atsan tokatın tesiri ne kadar olur.

Neyse dediğim gibi kendimi iyi anlatamıyorum çünkü özgür değiliz, msn konuşursak daha iyi anlaşırız dava kardeşim...

Saltuk Buğra Han
01-31-2009, 14:55
Haksızılık etmeyelim .Daha bir kaç gün öncesine kadar israile ses çıkarmaya çalışan ve miyavlama sesinden öteye gidemeyen devletlere bile hayranlıklarımızı belirtip tebrik yağmuruna tutarken ,Türk'e ve Türkiye cumhuriyeti başbakanına yakışır bir şekilde perese kükreyip gururumuzu okşayan Erdoğanın bu sebeble takdiri fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum.
Diplomatik yöndende bir şey olacağını zannetmiyorum.Yıllardır sesini çıkarmayan Türkiyenin yavaş yavaş gücünün farkına varıp sesini daha gür çıkarmaya başladığını görmekteyiz.Elbetteki Filistin bizim milli sorunumuz değildir bizim milli sorunumuz asıl kuzey Iraktır Musuldur ,Kerkükdür ayni duyarlılığı oralar içinde bekliyoruz ve ümit ediyoruz..Ümit ediyoruz dedim çünkü bu potansiyelin sayın Erdoğanda olduğunu geçen akşam hepimiz izledik.O halde sayın Erdoğanın din kardeşimiz olan Filistinliler için gösterdiği bu duyarlılığının en azından aynısını, bu gün Irakta bulunan soydaş din kardeşlerimiz içinde göstermesidir.Çindeki Türkistanlı kardeşlerimiz içinde göstermesidir.Sayın Erdoğanda bunu yapabilecek gücü görüyorum ve tekrar huzurlarınızda başbakanımızı tebrik ediyorum .
Benim fikrim budur.

Sultan Fatih
01-31-2009, 15:00
Ben burada partizanlık martizanlık yaptığım yok...
Gerçekler ortada
Biz kalktık tebrik ettik başbakanı

Saadetli kardeşler kendilerini ispatlamak için başka yere çektiği felan yok...
Biz ileriyi görüyoruz ondan konuşuyoruz.
Erdoğanın böyle çıkışlarını çok gördük
İnş. herzamankinin aksine yanılırız

Üç mevsim
01-31-2009, 15:01

Tıpkı Osmanlı padişahlarının yaptığı gibi sizinle konuşmayı tennezzül bile etmediği gibi hocamızda aynısını yaptı.

Önce mecliste alkışlayarak, özel arabasını vererek,tarihte görülmemiş bir şekilde israil cumhurbaşkanını karşıladıktan sonra tokat atsan tokatın tesiri ne kadar olur.

Neyse dediğim gibi kendimi iyi anlatamıyorum çünkü özgür değiliz, msn konuşursak daha iyi anlaşırız dava kardeşim...

Aynen öyle msnden görüşürseniz daha iyi etmiş olursunuz. Bu zihniyete kesinlikle taviz vermiyoruz.

ishakyilmaz
01-31-2009, 15:14
Ben burada partizanlık martizanlık yaptığım yok...
Gerçekler ortada
Biz kalktık tebrik ettik başbakanı

Saadetli kardeşler kendilerini ispatlamak için başka yere çektiği felan yok...
Biz ileriyi görüyoruz ondan konuşuyoruz.
Erdoğanın böyle çıkışlarını çok gördük
İnş. herzamankinin aksine yanılırız
Bütün yürekler gemilerinin rotalarını belirlemiş yol alırken,siz hala aynı yerdesiniz..!Duygu ve düşüncelerinizin samimiyetliğine inanıyoruz.Sizlerde Başbakanı taktir edip,destekliyorsunuz..Ama hala aynı yerde aynı konuya takılıp kalmayalım.Saadet veya Erbakan analizleri yapmanıza gerek yok..!Biz 40kardeşiz 40kımızda birbirimizi iyi biliriz.

akmmr
01-31-2009, 15:24

osmanlıdan bahsediyorsan misafirperverliğini de iyi bilmen lazım..elçilere yapılan misafirperverliği bilmem biliyor musun..türkiyeye gelen bir devlet adamına nasıl bir muamele istersin??o cevap dünyada yankısını buldu bu neden sizi rahatsız etti anlamadım...

Üç mevsim
01-31-2009, 15:36
Konuştuklarımızda ne küfür var nede hakaret var sadece doğrular var

Sizinde işinize gelmeyince bizim yanlışlarımız olduğu yerlerdeki özgürlük alanlarını kısın diyorsunuz.
Size sadece şakakcılar lazım.
Milli_dava kardeşim sanırım daha iyi anlamıştır.
Neden kendimi iyi anlatamıyorum dememei...
Tekrar ediyorum
Taviz lafı çok yanlış özgür değiliz deyin.

Bak kardeşim öyle hiç özgürlük mözgürlük ayaklarına yatarak kurtaracağını zannetme. Sizin ne amaçla bu forumda olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Size uyarımızı defaatle yaptık. Nasıl kabul ederseniz öyle kabul edin. Burada bütünleştiğimiz, aynı duyguları paylaşarak beraber onurlandığımız Saadet Partili kardeşlerimizi tenzih ederek söylüyorum. Sen ve birkaç arkadaşın ve bir kaç yüz kişiden daha oluşan holigan grubu biz çok iyi tanıyoruz.

Onun için hiç öyle üste çıkmaya çalışmayın Başbakan'ın Peres'e çarptığı gibi bir tokat da siz bizden yemeyin !

Bu aşağıdaki yazıyı size ithaf ediyorum ve aynı yönde devam edip konuyu başka bir mecraya kaydırmaya çalışmaya devam etmeniz halinde bu çirkin tavrınızı başka yerde sürdürmek zorunda kalacağınızı açıklıyorum. Bir daha uyarılmayacaksınız !

Tercüman ve Yeni Çağ gibi gazeteler bile çıkıp HELAL OLSUN diyebilmişken içimizden Siyonizm Karşıtlığıyla bilinen bir kesimin çok az da olsa bazı mensuplarının HELAL OLSUN demek yerine bin dereden su getirmek gayretlerini görünce onlar adına utanıyoruz.

Biz bu vesileyle bir şeyi daha görmüş olduk. Bazılarının derdi; ne doğruların DÜNYA'ya haykırılması, ne Gazze ne Filistin imiş. Bazılarının derdi sadece kendi partileriymiş. Siyaset gözleri böyle kör etmiş.

amatör:)
01-31-2009, 16:02
TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYUYORUM!!!!

WANTED_1905
01-31-2009, 16:04
Yorumunuz onay bekliyor.
YAHUDİ milleti kadar müslümanlara köpek gibi bilenen başka bir millet daha yoktur.dost görünürler fakat, tek bir müslümanın dahi varlığına tahammül edemezler.yahudiler şu 3 şeye katlanamazlar;müslümanların imamın arkasında saf tutmasına, fatihadan sonra cemaatin hep bir ağızdan amin demesine ve yolda gördüğü tüm müslüman kardeşlerine tanısın veya tanımasın selam vermesine. bizleri birlik ve beraberlik içinde görmeyi asla kabul edemezler.bizler OSMANLININ torunlarıyız ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIZ.BAŞBAKANIMIZLA ne kadar gurur duysak azdır.RECEP TAYYİP ERDOĞAN; İSTANBUL’un değil DÜNYANIN 2. FATİH’idir!!!

WANTED_1905
01-31-2009, 16:07
Türk milletine yakışmayan hareketler ve saygısızlık karşısında çok doğru ve yerinde bir tavırdı .Türk milleti adına başkanımıza teşekkür ediyoruz .Türkiyenin tarihinde kimseyi arkadan vurmak yoktur karşılıklı savaş vardır fakat israil savunmasız ve masum halka yönelik savaş başlatmıştır .herzaman yanındayız sayın başkanımız

WANTED_1905
01-31-2009, 16:09
bu kadar müslüman ve türk sesini duyurmaya calışıyordu.BAŞBAKANIMIZ hepimizin adına söylemesi gerekeni söyledi.Hemde tam yerine söyledi…Davos a bu konuşma nekadar dokundu bilemem.Ama keşke BAŞBAKANIMIZ başlamışken daha fazlasını da söyleseydi..Artık dur desinler ve utansınlar diyorumm..Bir ayıp ancak bukadar yüze vurulablrdi..inşallah tokat gibi inmiştir..Filistine yaptıklrının yanında az bile oldu…müslümanlığın bu kardeşliğinden ders alıp birdaha zulme yönelmezler umarım…Basbakanımızdan allah razı olsun ve allah yolunu acık etsin…

Parantez
01-31-2009, 16:38
gözleriniz körelmiş artık sizlerin
inanamıyorum hala yüzünüz kızarmadan nasıl olur da hala
bu cesur davranışı gölgelemeye çalışırsınız

söylediğiniz her tez elinizde kaldı yüzünüzü kızarttı
filistin'e atılan bombalardan bile
gece gündüz çevre ülkelerle barış için çalışan
başbakanımızı sorumlu tuttunuz

ama en güzel cevabı verdik yine size
sizin görmek istediğiniz gibi değiliz artık anlayın!

dünya için insanlık için mazlumlar için yaptıklarımızı görünce
acı içinde yokuluyor kıvranıyorsunuz

artık takdir etmeyi tarafsız olmayı öğrenin

kurtulun saplantılardan !!

Üç mevsim
01-31-2009, 17:10
GAZZE'ye cam simidi oldun

Filistin'in ezilen onurunu YÜCELTTİN

İslam Dünyasının Yüzünü Yerden Kaldırdın

İslam Halklarını Yeniden Coşturdun

Müslümanların Onurunu Yücelttin

Ezilmiş İslam Dünyasına Nefes Verdin

Ortadoğu Sokaklarını tam bir YÜZYIL sonra Yeniden Coşturdun

Osmanlı Ruhunu Kahpe Medeniyet'in Suratına Çarptın

Müslüman'ın Cengaver Duruşunu İspatladın

TÜRK'ün Onurunu Yeniden Şahlandırdın

DÜNYA'ya İnsanlık Dersi Vererek En Büyük Hümanistin, En Büyük İnsan Hakları Savunucusunun Kim Olduğunu Cihanaa Gösterdin

ALLah Şahit Oldu Biz de Şahidiz

Büyüksün Tayyip Baba !!!

Cerrah
01-31-2009, 18:03
Bu herkeze iyi bir ders olmuştur.Türkler o kadar sanıldığı kadar pısırık değildir

ahmet_guller
01-31-2009, 18:12
Milletimiz Sn. Başbakanımızın bu tavrı ile, Türkiyenin artık pasif ayakcı siyasetten kurtulup, yeri geldiğinde devlere posta koyan bir güç haline geldiğini gördü.....Rabbim tüm dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun....

ahmet_guller
01-31-2009, 18:15
Peki sayın Basbakan! SİZ ÖLDÜRMEYİ COK İYİ BİLİYORSUNUZ dediginiz insanla neden hala İSBİRLİK icerisindesiniz?... Neden hala o kanlı elleri sıkıyorsunuz... Neden hala o lanetlilerin konsoloslukları kapatılmadı...Neden Konya da jetleri geri yollamıyorsunuz... Neden bu çıkışı okadar insan SEHİT edildiginde yapmadınız... Bunların cevaplarını okadar cok merak ediyorum ki gercekten... Dogru siz duygusal davranamazsınız nede olsa bakkal dükkanı yönetmiyorsunuz!!...

GERİ ADIM ATARAK HERSEYİ BOSA YAPMIS OLDUNUZ...:cool:

kutlu dava kullanıcı adıyla yorum yapan bu arkadaşımızı olayları bu kadar yanlış yorumluyabildiği için KINIYORUM...

ishakyilmaz
01-31-2009, 18:25
kınancak bir şey ok ortada.madem perese tepki koydu.o zaman israille ilişkiler hemen kesilmeli.konyada israil uçaklarına kapatılmalı.elçilik derhal yollanmalı.

bekara karı boşamak kolaysa.baştan böyle bir evlilik olmayacaktı.
Hayal etmekle Devlet yönetmeyi fevkalade yönetmeyi beceriyorsunuz.Tayyip Erdoğan hayal ile yönetmiyor,Türkiye'yi er meydanında cengaver gibi çarpışarak yönetiyor..!

Katil
01-31-2009, 18:26
kınancak bir şey ok ortada.madem perese tepki koydu.o zaman israille ilişkiler hemen kesilmeli.konyada israil uçaklarına kapatılmalı.elçilik derhal yollanmalı.

bekara karı boşamak kolaysa.baştan böyle bir evlilik olmayacaktı.

Şöyle bir yorumlarınıza bakıyorumda..

Hep eleştiriyorsunuz ancak bu eleştirileriniz elalemin ağzına sakız olmuş klişe kelimelerden oluşuyor!

Şöyle adam akıllı, kendi özgün cümlelerinizden ibaret kayda değer bir yorum göremedim!

Madem eleştirmeyi, muhalefet etmeyi bilmiyorsunuz burada ne işiniz var?

Bir sitenin "Akıncı Gençlik" diyerek nitelendirmiş olduğu klavye mücahidleri ordusundan olduğunuzu düşünüyorum!

Ancak sadece düşünmekle kalıyorum!

Bu denli sınırlı kelime dağarcığından yorumlar türeten bir kişiyi bu işe bulaştıracaklarına ihtimal dahi vermiyorum!

Kuzum her kim iseniz ya düzgünce yorumlar yapın, yada sizi gönderenleri çağırın!

Kısaca:

"Sen git abin gelsin!"

mehmetakif24
01-31-2009, 18:27
Milli Görüşcü olarak Sayın Başbakanın bu şerefli tutumunu tebrik ediyorum. Evet Milli görüş sadece muhalefet yapmak değildir. Doğruya doğru yanlışa yanlış denilmesi gerekir. Hakkı kuvvetten üstün kuvvetide hakkın emrine vermek demektir. Sayın başbakan kuvvetliye karşı haklıyı savunmuştur. Şimdi burada particilik değil milli beraberlik sağlanması gerekir. Dünyanın gözü önünde bir siyonist c.başkanına yakışacak kelimeler sarf etti. Gazzeyi savunarak İslam aleminin sahipsiz olmadığını kanıtlamıştır.
Bir milli görüşcü olarak minnettarım.

Katil
01-31-2009, 18:33
eleştiricem tabi.ülkemi bu hale getirenleri.doğal gaz yüzde seksen zam.emekliye memura alay eder gibi zamlar.millet iş diye birbirini yiyor.sizin tuzunuz kuruysa anlamaya niyetiniz olmaz tabi.

Diyorumki sigara yasağı yerlerde puro içmek serbestmi?

http://www.r10.net/images/smilies/rolleyes.gif

ishakyilmaz
01-31-2009, 18:35
Milli Görüşcü olarak Sayın Başbakanın bu şerefli tutumunu tebrik ediyorum. Evet Milli görüş sadece muhalefet yapmak değildir. Doğruya doğru yanlışa yanlış denilmesi gerekir. Hakkı kuvvetten üstün kuvvetide hakkın emrine vermek demektir. Sayın başbakan kuvvetliye karşı haklıyı savunmuştur. Şimdi burada particilik değil milli beraberlik sağlanması gerekir. Dünyanın gözü önünde bir siyonist c.başkanına yakışacak kelimeler sarf etti. Gazzeyi savunarak İslam aleminin sahipsiz olmadığını kanıtlamıştır.
Bir milli görüşcü olarak minnettarım.
Sözde milligörüş maskesi arkasına sığınanlara örnek olsun..!;1

adil ömer
01-31-2009, 18:51
BEN AZ ÖNCE ÜYE OLDUM SEBEBİ DAVOS !!! SAYIN BAŞBAKANIMA SAYGIM DAHA ÇOK SEVGİM DAHA ÇOK İYİ NİYETLİ BÜTÜN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİM DAHA ÇOK ARTTI VE KÖTÜ DÜŞÜNCELRE BENİ YÖNLENDİREN ŞEYTANİ FİKİRLERİDE TAMAMEN KAFAMDAN SİLDİMN VE EMİN OLUN OSMANLI PADİŞAHI GİBİ DAVOSTA PERES OLACAK REZİL BİR ADAMA VERDİĞİ CEVAPLAR VE ÇEKTİĞİ REST BENİ ÇOK SEVİNDİRİD HANGİ OSMANLI PADİŞAHI OLURSA OLSUN YANISINI YAPARDI VE BENDE BUNUNLA AKP YE DAHA ÇOK YÖNELDİM VE HEP ARKANIZDAYIM YÜRÜ BE BAŞBAKANIM AYRICA SİZİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

Üç mevsim
01-31-2009, 18:56
(http://www.akpartiforum.com/muhalif-uyelere-duyuru-t53188.html?p=501245#post501245)
Özellikle de bu konuya gelen Saadet Partili arkadaşlara sesleniyorum: Burası tebrik, takdir konsudur, konuyu amacından saptırmaya çalışmanıza izin vermeyeceğiz.! Forum ahengini bozucu tavırlarda ısrar edenler hakkında gereken yapılacaktır.

Bugün bu uyarıyı forumun muhtelif bölümlerinde yeterince yaptık, bu kişiler bir daha uyarılmayacaklardır

2-3 gündür organize biçimde forumumuza holiganca saldıranlara taviz verilmeyecek, bu böyle biline.. (süresiz yasaklanacakları gibi tüm mesajları da silinir)

Sonra, "neden yasaklandım diye ağlamamak için DUYURU (http://www.akpartiforum.com/muhalif-uyelere-duyuru-t53188.html?p=501245#post501245)

ışık
02-01-2009, 00:20
Başbakanımız gerçekten bizi çok mutlu etti...Onu izlerken çok duygulandım tüylerim diken diken oldu.Ne kadar büyük bir lider olduğunu bir kere daha herkese gösterdi.İşte başbakan dediğin böyle olur lider dediğin böyle olur dedirtti...Gerçekten helal olsun...Onunla gurur duyuyoruz.Böyle bir başbakanımız olduğu için çok şanslıyız...Ona güvenimiz sonsuz...İnşallah hep böyle devam eder...Onu çok seviyor ve canı gönülden destekliyorum...Allah onu başımızdan eksik etmesin:)....

emre_tokat
02-01-2009, 01:15
sayın ve de değerli Başbakanım gerekeni yapmıştır.Birileri ne der diye diil benim halkım ne der diye haklı tavrını ortaya koymustur.Bu tavır zaten secimlerde yenilgiye ugrayacak olanları rahatsız etmistir bunlar son cırpınışlarıdır başbakanımıza yahudi üsagı diolardı gördük kimin ne oldugunu.Halkın herkesimi iste benim BAŞBAKANIM işte benim LİDERİM demiştir.Soruyorum sizlere tarihte hangi başbakan bunu dedirtebilmiştir!!!ATALARIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ;"GÜNEŞ BALCIKLA SIVANMAZ"BOSA UĞRASMAYIN!!!!

Mahmud Necmi
02-01-2009, 01:24
sözlerini destekleyen icraatlarıda görünce tebrik edeceğiz inşaAllah;)
hele bir icraat görelim..bence hepimiz için kardeşler anında sözlerle coşmayalım..bakalım sözlere uygun icraat varmı yok mu mühim olan o..

murat_NL
02-01-2009, 03:06
Başbakanımız şuan İstanbul'da canlı olarak Türk milletine seslenmektedir.Davos fethini değerlendirmekte.Erdoğan tavrının,Türkiye'nin duruşu,sessiz çığlıkların sesi olduğunu,bizi başka taraflara çekmeye çalışanlara verdiğimiz bir dersti..!

Umarim Basbakanimizin bu hareketti bazi korkak arap vede bizim siyasilerede ders olur aslinda israilin o kadarka korkalacak bir ulke olmadigini kanitladik herkese. olumune AK parti olumun Basbakan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdogan Recep Tayyip Erdoğan Recep

ishakyilmaz
02-01-2009, 13:06
Tarihi duygularımıza köstek olmaya çalışan virane zihniyetlere seslenmek istiyorum:Siz içinde bulunmuş olduğunuz gel-gitlerinizi,kavram kargaşasını,müslümanların arasına niak tohumu ekme niyetiniz,Başbakanımızın bu vakkur,ve kettum duruşunu gözlerini kapatıp,yılanın zehiri ile dile gelmek isteyenler bilsin ki;boşa kürek çekmektedirler.Kalplerde inşaa edilmiş duyguları,binaları,sevgileri sizin yıkmaya gücünüz yetmeyecektir.Burada bu tarihi anlara tercümanlık etmiş,edecek gönüllerin çığlıklarına biraz olsun ses vermeye,kulak asmamaya,kalp kapatmamaya çalışarak sizlerde şahit olmaya çalışın..!

sems_yesil
02-01-2009, 15:55
bizler osmanlı torunlarıyız boyun eymememiz lazım ah bir de şu istanbuldaki ayasofya camisisi halka açılsa orda namaz kılsak çok iyi olur

ishakyilmaz
02-01-2009, 15:57
bizler osmanlı torunlarıyız boyun eymememiz lazım ah bir de şu istanbuldaki ayasofya camisisi halka açılsa orda namaz kılsak çok iyi olur
Biraz zaman birazda sabır...Allah'ın izni ile herşey yoluna girecektir.

GoLd
02-01-2009, 16:16
Başkanımızı İzlerken Gerçektende Gurur duyuyorduk...

Facebook'da Davos Faitih Grubu kurulmuş Bekleriz...

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=47672028860

hasantalha
02-01-2009, 16:30
bir milli görüşçü olarak tebrik ediyorum başbakanımızı
yalnız bunun böyle kalmayıp somut adımlarla desteklenmesini bekliyoruz inşaALLAH...
işte o zaman gerçek fatih ilan edebiliriz. ama şu an fatih ilan etmek için erken diye düşünüyorum. doğru yaptı evet ama dediğim gibi sout adımlarla desteklenmeli.. israilin korkulacak bi tarafı olmadığını herkes anladı zaten

Üç mevsim
02-01-2009, 16:48
Demek Fanatik AKP lilerde varmış;D

:gül::gül:

Ama bunu Saadet Partisi'nin forumunda değil AKPartiForum'da yapacak kadar da şuurluymuşlar ;)

murat_NL
02-01-2009, 18:26
RECEP TAYYIP ERDOGAN DUNYA LIDERI.RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN RECEP TAYYIP ERDOGAN

Not: tamam kardeş sakin ol :)

ishakyilmaz
02-01-2009, 19:56
iyide ya ölürsek...ayının yeğeni ölmüş demezler mi?
Ölüm Allah'ın emridir,ne zaman ve kimi yakalayacağını biz bilemeyiz.Ben genel bir temennide bulundum sadece.Bazı hassas konuları hemen çözelim demekle çözülmez,Tayyip Erdoğan ülkesi ve milleti için en hayırlısını düşünüp en kısa zamanda hayatta geçirecektir.Bizler inanmaya devam edelim..

Whitecloud
02-01-2009, 22:02
Biraz geç kaldım yorum yazmakta ama...Çok güzel bir tavır ortaya koyuldu Davosta...Binlercelerinin söylemeye cesaret edemediğini Başbakanımız çatır çatır söyledi..Helal olsun.Rabbim Başkanımızı bizlerin,ülkemizin başından eksik etmesin inşallah;1

aXuNGuRs
02-02-2009, 00:16
Emeklemeyi, anne / baba demeyi dahi bilmeyen bebeklerin katili olan bir it sürüsünün karşına çıkıp gereken en sert cevaplardan birini veren Sayın Başbakanımız R.T.Erdoğanı oLumsuz yönde eleştiren her bireyin milliyetinden ve inanç unsurlarından şüphe ederim.

by_arslan
02-02-2009, 00:30
ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin sen bizim başımızı eymedin ALLAH'u teala da senin de başını eymesin ALLAH a emanet ol...

çarşı41
02-02-2009, 00:40
T.C NİN DEĞERLİ BAŞBAKANI SİZİ ARTIK 2.ABDÜLHAMİT OLARAK ZİHNİME KAZIDIM.ATTIĞIN TOKAT OSMANLININ YENİDEN DOĞUŞ HAREKETİ OLMUŞTUR...ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM PADİŞAHIM ÇOK YAŞAAAAAAA....

ofk08
02-02-2009, 00:49
Sayın başbakan Erdoğan'ın davostaki olayını tamamıyla haklı buluyor ve davos'un fethinin tarihte Sayın Başbakanla geçeceğini söylemekteyim

abdullah52
02-02-2009, 01:18
başbakanım sizi ayakta alkışlıyorum sizinle gurur duyuyorum Allah daima yanınızda olsun

ZAFERMALAZGİRT
02-02-2009, 03:04
ALLAH seni başımızdan eksik etmesin...
Sümsük, yalaka, evet efendim-sepet efendimci diplopmatlara, kendini devlet adamı zanneden, lider zanneden, siyasetçi zannedenlere de iyi bi ders vermiş oldun...

Sana verdiğimiz oylar sonuna kadar helal olsun. . .

ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN :güzel::güzel::güzel:

Tayyipci_Gnclk
02-02-2009, 03:42
HELAL OLSUN BAŞBAKANIM SONUNA KADAR YANINDAYIZ SENİ ÇEKEMEYEN UZAYA GTSN :) SENİ ÇOK SEVİYORUZ BAŞBAKANIMMMMMM

i.key
02-02-2009, 10:37
MERHABA ARKADAŞLAR;
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,davos'taki o davranışı ile,zaten yıllardır biriken ve patlamaya hazır bir yanardağın infilakı gibi,sanki çöl ikliminde yağmursuz kalanlara yağmur gibi,sanki kuyuya düşmüş kurtarılmayı bekleyene atılan bir el gibi yetişti imdada...israil zulmü zaten gözler önündeydi..kimsenin görmek istemediği ve görmekten korktuğu adeta...ama birisi bir noktadan başlamalıydı...Elhamdülillah bu bizim sevdiğimiz ve değer ve destek verdiğimiz Başbakanımız oldu...o anda kalbim yerinden fırlayacak zanettim...işte dedim bu bu bu..benim ülkeme yakışan benim insanıma yakışan tavır buu..Allah ondan razı olsun..onur duydum,gurur duydum,şeref duydum...çok teşekkürler Başbakanım..çok teşekkürler..

enestutar
02-02-2009, 12:36
Osmanlı ruhunu yeniden canlandırdı! Türk milletine kimliğini hatırlattı! Allah seni başımızdan eksik etmesin başbakanım!

mehmet5656
02-02-2009, 13:41
Arkadaşlar sayın başbakanımızın yaptığı çıkış gayet normal büyütülecek tarafı yok bence.
kur'an'ı kerime inanan her insan buna seyirci kalması kur'an'ı kerime inanmamış demektir.
şimon perezin o küstahça hareketleri karşısında başbakanımızın ne kadar sinir ve dayanılmaz halde olduğunun bir nedeni de sanırım iman güçü idi.
belki yüz yıl sonra bir millet layık olduğu lidere kavuştu türkiye milletininin gözü aydın
teşekkürler sayın başbakanım.

kanahmet
02-02-2009, 13:46
Başbakanımın konuşmasına hayran kaldım her dinlediğimde yüreğim kabarıyor ve ağlamaksı oluyorum. Bu coşkuyu hissedemeyenler diplomasiden bahsedenler ecdadının kemiklerini titretmektedir. DURMAK YOK YOLA DEVAM.

palipleten
02-02-2009, 20:10
COK GÜZEL VE ONURLU BİR DAVRANIŞ DERSTE HOCAM İSTANBULUN FETHİNİ COŞKULU BİR SEKİLDE ANLATIRKEN BÖYLE GÖĞSÜMÜN KABARDIĞINI HİSSETTİM..ATATÜRKTEN SONRA BİR LİDER BENİ BU KADAR GURURLANDIRDI TAM 70 SENE SONRA....

betülhat
02-02-2009, 20:38
Rabbim bize bu vatanı verdiyse ,bizde bu vatana layık evlatlar olmalıyız ,öylede oluruz inşallah.Biz başbakanımızdan örnek alacağız,güçlu ve bilgili olacağız,sonuna kadar arkasında olacağız.

ak_cag
02-02-2009, 20:43
baskananim hep bizimle kal.

FarukARSLAN.
02-02-2009, 21:06
tayip aslınpa ucuz kahraman kendini bişey belliyor güya milletin gözüne girip oy toplama sen çifcine ananı al git dedin senin deniz feneri davan çıktı birde utanmadan milletden oy istiyorsun tayip sende yüz yok mu insan biraz utanır esnef kredisi veriyon sen bi piyasayı canlandır mesela para vereceğine memur dul yetim işcilerin maşına zam yap ozaman bak kriz nasıl bitiyor ama sen bunları düşünecek kadar kabiliyet var mı yabancı dilin de yok konuşmadan aciz birisin soruyorum arkadaşlar hadi krediyi verdiniz bunun bide alması var esnaf aldığı parayı nasıl ödesin kazanamadıktan sornra ak partinin ne icratları var valla benim bildiğim icraddları kendi öz milletini azarlamak yalan mı büyük orta doğo eş başkanı tayip bunlar nedemek oluyor sevır anlaşmasını bize imzalatamadı ama tayip paşa paşa imzayı atmak istiyor not bunları yayınlayın yayınlamasanız sizde vatan hayinisiniz

Yavaş gel Hıdır efendi..
Takla ata ata işi hainliğe getirmişsin.
Mesaj yayınlanmış bak, başın döndü mü şimdi?..

Bindirilmiş tayfalığında böylesi yahu..

ArchAngeL
02-03-2009, 00:45
Durmak yok fethe devam..

ishakyilmaz
02-03-2009, 14:05
http://img.sabah.com.tr/im/2009/02/03/F40C2E1E1278ED4994E96570x.jpg (http://www.sabah.com.tr/haber,535C31D8C35349D8927ED36D164BA9B6.html)

ishakyilmaz
02-09-2009, 15:09
Davos Fatihi sayın Başbakanımıza desteklerimizi bütün hızıyla aktarmaya devam edelim.Hergün çığ gibi destek mesajları yazmaya devam edelim.İleriki tarihlerde bu mesajlar bir proje kapsamında derlenip Başbakanımıza gönderilecektir.Lütfen mesajlarınızı akıcı ve dil kurallarına uygun bir biçimde yazalım..!

Ertuğrul ÖZGÜL
02-12-2009, 21:45
cumhuriyet tarihinin fatihi fatih recep tayyip erdoğan

Ertuğrul ÖZGÜL
02-12-2009, 21:46
Allah razi olsun ondan ve tüm yardımcılarında tabikide ona destek veren halkdanda

aliozgursari26
02-14-2009, 12:17
Türkiye'nin niye bu kadar şaşırdığını anlayabiliyorum. Çünkü; bugüne kadar böyle bir Başbakan Türkiye'ye gelmedi...(Özal hariç) Türklüğümüzü bize hatırlattığınız için teşekkür ederim Sayın Başabakanımız...

rte_ts_52
04-02-2009, 22:41
davos taki çıkışı da eleştirdilerya bazı kesimler harbiden yuh yani
ama onlar bizi ilgilendirmiyor

Morte
04-03-2009, 01:38
buna ancak cobanlar güler :))))

1- Çoban mısınız?
2- Çobanlardan daha mı akıllı yada üstün olduğunuzu iddia ediyorsunuz?

Morte
04-03-2009, 01:49
alahınn sipastiği son yazdığımı oku :(

Saygının sınırlarını bil de öyle konuş!

Konu KaRa BuYu tarafından (Bugün Saat 00:42 ) değiştirilmiştir..
Ben kaçta yazmışım o mesajı?
00:38

İnsan gibi cevap istiyorsan insan gibi soru sor!

Necip Fazıl
04-03-2009, 01:49

Adam gibi konuş...

Morte
04-03-2009, 01:52
Adam gibi konuş...

Öyle birşey mi bekliyorsun ondan? :w:

Necip Fazıl
04-03-2009, 01:54
Öyle birşey mi bekliyorsun ondan? :w:

Yok ama Nasrettin hoca dediği gibi ya tutarsa... :D ;D

кübLα
04-03-2009, 01:54

önce Allah yazmayı öğren snra laf yetistir.
varsa bi sipastk oda sensn birz insan olmayı dene.

Morte
04-03-2009, 01:56
alahın capozu bana saygıyı öğretme ben istklak harbi totunuyum bende dedemden madalya var senin tayyip beyinde ve gül de yoktur o

önce aAKILLI ol yazdıklarımı oku ondan sonra konuş:(

Bu ülkedeki her haneden birer ikişer şehitler, gaziler çıktı İstiklal Harbinde, bu sadece senin övünç kaynağın olamaz. Ben de "benim ismim dedemin Çanakkale'de şehit düşen amcasından geliyor" diyerek savunmama pek de güzel alet edebilirim bunu. Lakin burada konuştuğumuz konu, onların muhterem ruhlarıyla alakalı değil... Dediğim gibi, tartışmak istiyorsan da insanlık çerçevesini aşmadan lütfen...

Jurnal
04-03-2009, 02:00
alahın capozu bana saygıyı öğretme ben istklak harbi totunuyum bende dedemden madalya var senin tayyip beyinde ve gül de yoktur o

önce aAKILLI ol yazdıklarımı oku ondan sonra konuş:(

Bre ahmak!

Dedenin istiklal harbi madalyası varsa ondan sanane... Sen kendine bak, sende ne var boş beyninden başka...

Morte
04-03-2009, 02:00
Dediklerimiz bir kulaktan girmiş, diğerinden çıkmış... Neyse :)

cakal bende gercek madalya var ama :)))))))))))))
Gaziliğin değerini madalya ile mi ölçüyorsun? YUH sana!

Morte
04-03-2009, 02:08
en azından gururum var o sendede yok bana ahmak diyorsun ama ama ahmak olan sensin :)

yazık cok yazık biraz zorladım forumda ne olduğunuz cıktı sayın başbakan komsum sayılı....:))))))))))))))))))))))

Böyle hassas bir noktaya dokundurma yaparak gururunu okşuyorsun sadece. Madem o şanlı madalya olmadan sen kocaman bir SIFIRsın artık!
Gelip burada laf cambazlığı yapma. Adam gibi tartışmak istiyorsan her daim hazırım.

Morte
04-03-2009, 02:17
gel

msn colldancer@hotmail.com

hadi bekorum

adam ola ma

MSN kullanmıyorum, kusura bakma. Burası da tartışmaya gayet müsait ayrıca.

кübLα
04-03-2009, 02:18
ya napıyosnz siz ya cock gbisn kara buyumu ne :S

Morte
04-03-2009, 02:21
Bundan sonra kullansam da eklemem zaten... Seviyeni belli ettin zavallı arkadaşım, yetersizsin herhangi bir tartışma için :)

кübLα
04-03-2009, 02:40
şakamısn ya :w:
parasyla hava atıo afedersn ama cock gbı sıdık yarısı bu resmen :hihi2:

Morte
04-03-2009, 02:42
Çocuk zaten :)
Az önce de eğitimimi sorguluyordu. Üniversiteliyim efendim. Siz?..

Morte
04-03-2009, 02:47
Olmayan nedir?
Yani aslında doğru söze ne hacet...

кübLα
04-03-2009, 02:48
üsküdarlı

komsum bende balabanlıyım olmadı ama ben seni atnıyorum olmadı şimdi :(

balabana yakısır bırı ol kendın ol herysdn önce ayıbı öğren ama dmı :)

кübLα
04-03-2009, 02:56
umrumdamı sanıyosn..

Morte
04-03-2009, 02:57
Boğaziçi Ekonomi ha... Vay be :)
Senin gibi adam olmayı öğrenememiş insanların yerine adam gibi adamlar okusa o yerlerde bu ülke işte o zaman gelişir. 18 dairesi varmış... Madem o kadar meşgulsün, bana dediğin gibi sen de bu saatte buradasın bre ahmak!

Morte
04-03-2009, 03:03
Bre ahmak! Bre cahil! Bre rezil!
Geldiğin gibi git!
Boğaziçi'nde Ekonomi bölümü olmadığını bilmeyen zavallı :w:

Morte
04-03-2009, 03:10
sadece gülüyorum :)))))))))))))))

mhp ve chp indirecek sizi :))))))

hakarey etme aptal olan sensin ve senin gibiler manisada olanları duyuyoruz :))))))))))))))))))

adam ol once ahlaksız herif

beni suçladığın şeye bakar mısın bi? :w:

кübLα
04-03-2009, 03:10
umrunda degil zaten işsiz güçsüz takımı sizi

bana yakışmadı zaten sizin sviyenize inmem

hadi bye

%39

2011 % 10 bulursanız öpün başınıza koyuın :)))))))))))))

geldiğin gbi git!
snn gbi yalancı değilz en azndan snden dha çok işe yarar insanlarız snn gbi boş değlz.

Bre ahmak! Bre cahil! Bre rezil!
Geldiğin gibi git!
Boğaziçi'nde Ekonomi bölümü olmadığını bilmeyen zavallı :w:

:hihi2:

sadece gülüyorum :)))))))))))))))

mhp ve chp indirecek sizi :))))))

hakarey etme aptal olan sensin ve senin gibiler manisada olanları duyuyoruz :))))))))))))))))))

adam ol once ahlaksız herif

dıyene bak ya! Allah'm sabr :hihi2:

Morte
04-03-2009, 03:18
Allah yolunu açık etsin ;;)

hacanbil54
05-05-2009, 00:39
http://www.haber7.com/haber/20090207/Erdogana-yeni-klip-Pala-Tayyip-Video.php

izlemeyenlere linki vereyim pala Tayyip çok hoş olmuş