fatih kısaparmak balon baskılı balon Değiştirilmiş yüzler ülkesi... ( BEKİR COŞKUN ) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Değiştirilmiş yüzler ülkesi... ( BEKİR COŞKUN )

CeVHeR
12-28-2007, 03:04
KİMLİKLERİNİ gizlemek için itirafçıların yüzünü estetik cerrahi ile değiştirme yasası da çıktı sayılır.

İtirafçı teröristler, bir estetik operasyonla başka bir insan olacak diyorlar.

Fındık burun, tavşan diş...

Güldükçe öne gelen kulaklar...

İstanbul sosyetesinin yanından geçmedikçe bence sorun çıkmaz. Çünkü İstanbul sosyetesi taa uzaktan tanır estetik cerrahinin nerelerine yapıldığını ve hatta hangi doktorun yaptığını:

"Burnunu Doktor Nazım yapmış, kalçalar Doktor İhsan Bey'in küçültmesi, memeler ithal silikon..."

Onların dışında bizler en yakınımızdakileri dahi anlayamayız, anlayamadık.

"Bu kim?.."

"AKP'ye oy vermemiş çağdaş vatandaş..."

Değil işte...

Yanıldık.

Tanıdığımız yüzlerin, bildiğimizi sandığımız sıfatların aslında öyle olmadığını hálá çözebildik mi gülüm?

*

"Şu kim?.."

"Yurtsever, vatanperver işadamı..."

Değiştirilmiş yüzler ülkesinde, belki de kimliğinden emin olduğumuz ve tanıyabildiğimiz sadece o estetik cerrahide yüzü değiştirilmiş itirafçılar kalacaklar.

Öbürleri?..

Bilemeyiz.

Bir bakın:

"Peki bu kim?.."

"Atatürk'ün izinde, cumhuriyetin koruyucusu, cumhuriyet devrimlerinin bekçisi, irticaya karşı yılmaz savaşçı, laik kesimin güvendiği....."

Yine bilemediniz işte iki gözüm...

*

Ne çok gerçek olmayan yüz var.

"Bu?.."

"Türkiye'yi yıldız gibi parlatacak ve AB'ye taşıyacak olan, ABD'ye bile kafa tutan, elhamdülillah Müslüman, hortumlamayı kesmiş, çocuklarına koklatmayan, fakir fukaranın yanında, hak ve hukuku dilinden düşürmeyen, çok değerli, iyi niyetli devlet adamı....."

Tanıyabilirseniz tanıyın.

Kim?..

Fransız Andre' nin kocası, Pako' nun babası Bekir... ( Bekir COŞKUN/HÜRRİYET 27/12/2007)

CeVHeR
12-28-2007, 03:05
Acaba Bekir' in bahsettiği bu mümtaz insan, değerli şahsiyet kim...

CeVHeR
12-28-2007, 03:11
Mahkûmiyet...
AKP’nin hakkımda açtığı davayı Yargıtay bozdu ve Ankara 2. Asliye Hukuk Mahkemesi reddetti.

(Bu haber Hürriyet hariç, başta Milliyet ve Vatan olmak üzere çoğu medyada yayınlandı dün.)

Ama mahkûmiyet bitmiyor.

Bizler "dinsiz-káfiriz" dillerinde.

Ama dini siyaset malzemesi yapıp, siyasetin kirine bulaştıranlar ve Haçlı seferlerinin dahi başaramadığı ölçüde insanları inancından uzaklaştıranlar "tertemiz saygıdeğer kişi" oluverdiler.

Olsun...

Ben evde de başkası bardak-mardak kırıldığında "Ben kırmadım..." diye fırlarım.

*

Mahkemelik yazımda AKP dönemindeki bazı avantaları sıralamış ve okurlarıma sormuştum:

"AKP’nin ne kadar ’AK’ olduğunu şimdi anlıyor musunuz?.. Şimdi söyleyin; bu yolsuzlukları-suiistimalleri dinle-imanla aynı kefeye koymaya gönlünüz nasıl razı olabiliyor?.."

(O tarihte henüz Başbakan’ın oğlunun gemiciği de ortalıkta yoktu, Cumhurbaşkanı’nın TED Koleji’nde okuyan minik oğlu da ticarete atılıp büyük başarılar kazanmaya başlamamıştı.)

AKP beni mahkemeye verdi.

Avukatlarım Mutluhan Karagözoğlu ile Doğa Kavak, "Sen kırmadın ki..." dediler...

Boynumu büktüm.

Neyse ki yüce yargıçlar da o yorumlarımın "suç" olmadığına karar verdiler önceki gün.

Aklandım...

*

Yine de bizlerin boynunda bir "mahkûmiyet" yaftası asılıdır, sallanır durur:

"Dinsiz..."

"Káfir..."

"Vatan haini..."

Bir toplumun gözü kör, kulağı sağır, dili dönmez olduğunda... Asırlardır niçin süründüğünü sorgulayamadığında... Kendi inancı kirletilerek kandırıldığında...

Ve yarım ton kömüre, ya da bir torba nohuta iradesini sattığında...

Böyle olur.

Doğru söyleyenlerin mahkûmiyeti vardır.

Fransız Andre' nin kocası, Pako' nun babası Bekir... ( Bekir COŞKUN/HÜRRİYET 28/12/2007 )

CeVHeR
12-28-2007, 03:13
Bu da sıcak sıcak yeni çıktı...
Yine Bekir' in terbiyesizliği...
'' Bir toplumun gözü kör, kulağı sağır, dili dönmez olduğunda... Asırlardır niçin süründüğünü sorgulayamadığında... Kendi inancı kirletilerek kandırıldığında...

Böyle olur.''

Bu toplumda satılmış birileri varsa onlar da sizlersiniz... :-X :-X :-X

ümitli_bekleyis
12-28-2007, 03:18
Bir toplumun gözü kör, kulağı sağır, dili dönmez olduğunda... Asırlardır niçin süründüğünü sorgulayamadığında... Kendi inancı kirletilerek kandırıldığında...

Böyle olur.

Doğru söyleyenlerin mahkûmiyeti vardır.

Çok komik durumlara düştüğünün farkında mı acaba :D? Hayır yani ancak okuyan güler buna.Be mübarek yazmış olmak için yazma, bir kez de şaşırt bizi olmaz mı??

CeVHeR
12-28-2007, 03:24
Olmazzzzzzzzzz. Şaşırtmammmmmmmmmmmmmmmmmm.

Mu-Alim
12-28-2007, 03:26
Be adam!

Bir sürü kuru gürültü yapmışsın,kendini de yormuşsun,sataşmaya sataşacaksın,elinde de gemicikle Ted Koleji'nden başka bir şey yok,niye yoruyorsun kendini...Sadece ikisini söyleyiver geç...Sahibin gibi!