Orijinalini görmek için tıklayınız : Demokrasi Tarihimizdeki En Uzun Süre Aralıksız Başbakan Olma Rekorunu Erdoğan Kırdı
Cihannur
03-20-2013, 23:27
Bugün tarihî bir gün. Bugün AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce Adnan Menderes'e ait olan Demokrasi Tarihimizde en uzun süre boyunca başbakanlık yapma rekorunu kırmış bulunuyor. Adnan Menderes, 22 Mayıs 1950 - 27 Mayıs 1960 tarihleri arasında 10 yıl 6 gün boyunca aralıksız olarak başbakanlık görevinde bulunmuştu. Recep Tayyip Erdoğan ise bugün 20 Mart 2013 tarihinde, 14 Mart 2003 - 20 Mart 2013 tarihleri arasında 10 yıl 7 gün boyunca başbakanlık görevinde bulunmuş olarak Demokrasi Tarihimizdeki aralıksız olarak en uzun süre başbakan olma rekorunu kırdı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugünden sonra başbakan olmaya devam ettiği müddetçe başbakanlık görevinde bulunduğu her gün, kendisine ait olan Demokrasi Tarihimizde en uzun süre boyunca aralıksız başbakan olma rekorunu geliştirecek. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bu büyük başarısı için tebrik ediyor ve ona daha nice nice başarılar diliyorum.
Cihannur
03-20-2013, 23:31
Demokrasi Tarihimizdeki En Uzun Süreli Tek Başına İktidar Rekorunu AK Parti Kırdı (http://www.akpartiforum.com/demokrasi-tarihimizdeki-en-uzun-sureli-tek-basina-iktidar-rekorunu-ak-parti-kirdi-t166876.html?p=1035509#post1035509)
başbakanım çok yaşaaaaaaaaa
zülcenaheyn
04-06-2013, 13:32
Başbakan Erdoğan zaten ilklerin başbakanı. Her hareketi ile tarihe geçiyor.
Hele bir de barış sağlanıp yeni bir anayasa yapılırsa ülke tadından yenmeyecek.
Başbakan Erdoğan'a cumhurbaşkanlığı yakışır artık bunlardan sonra.
Özal gibi aktif bir cumhurbaşkanı olacağını düşünüyorum.
akplizehra
07-01-2013, 14:22
en iyi başbakannnnnn
AK BahaTekin
07-27-2013, 03:12
nice rekorlara inşaallah, düşman çatlatıyor başbakanım
zülcenaheyn
07-29-2013, 07:23
Başbakan Erdoğan artık öyle bir konuma geldi ki onu birileri ile kıyaslarken Atatürk ve İnönü ile kıyaslıyorlar. Kılıçtaroğlu, Ecevit ya da başka birisi ile değil.
Başbakanın karizması ve prestiji onu büyük görülen isimlerle kıyaslamaya itiyor insanları.
Başbakan Erdoğan başbakanlığının bittiği tarihte görevinden ayrılıp 7 sene de cumhurbaşkanı olur ise Atatürk'ün Türkiye'deki iktidar süresini de aşıyor.
1920-1938 arası 18 senedir. 1923'ten başlatırsak 15 sene.
Erdoğan 15 seneyi zaten aşar inşallah da 18 seneyi de aşacaktır inşallah bu gidişle cumhurbaşkanı ya da başkan olarak.
Atatürk'e Ebedi Şef, İnönü'ye Millî Şef diyorlardı.
Başkanlık henüz gelmedi fakat AK Parti'li Süleyman Soylu şimdiden bu işin adını koydu:
EBEDİ BAŞKAN
Seviliyor, sayılıyor, takdir ediliyorki vefakâr seçmenden (seçmenin görüşü farklıda olsa)
Tekrar tekrar iktidara getiriliyor, iktidara gelmeye hak kazanıyor.
İnşaAllah şu karmaşık günlerden sonrada tertemiz yola devam edilecektir..
Seviliyor, sayılıyor, takdir ediliyorki vefakâr seçmenden (seçmenin görüşü farklıda olsa)
Tekrar tekrar iktidara getiriliyor, iktidara gelmeye hak kazanıyor.
İnşaAllah şu karmaşık günlerden sonrada tertemiz yola devam edilecektir..
Safahat, iyi bir sey mi soyluyorsun kotu birsey mi anlayamadim?
Devletin, ulkenin, milletin, ummetin gelecegi vefayla olacak is degildir. Vefa icin hatir icin bir kisiye, bir partiye oy verilmez. Ben Ak Parti ciktigindan beri onlara oy veriyorum. Onumuzde ki secimlerde de onlara verecegim. Insallah Basbakanimizi da Cumhurbaskani (yani Yari-Baskan) yapacagiz. Ama bir vefa duygusuyla degil, ulkenin gelecegini dusunerek.
Iktira gelmeye hak kazanmak, tam dogru bir tabir degil. Cunku, iktidar olmak iyi birsey ya da bir odul degildir aslinda. Bu kadar milletin yuklerini omuzlamaktir. O yuzden hak kazanmak yerine gorevlendirilmek desek daha dogru olur.
Tertemiz, konusuna gelince, bugun cikan olaylar hicbir sekilde bir yolsuzluk-hirsizlik gostergesi falan degildir. Daha ortaya atilan suclamalar bile belli degildir. O yuzden eger bunu kastederek dediysen yanlis.
Maşallah, vefakâr seçmen varoldukça liderimiz de varolacaktır.
ABİ WALLAHİDE BİLLAHİDE BU ADAM ÇALIŞIYOR.GECE GÜNDÜZ PROJE FİKİR NE YAPABİLİRİZ BU ÜLKEYİ DAHA NSIL YUKARLARA TAŞIYABİLİRİZ.BİZ ÇOK GÖRDÜK DİĞERLERİNİ KONUŞMADAN ACİZLER BU ÜLKE DİĞERLERİ DÖNEMİNDE ÇOK ACILAR ÇEKTİ ÇOK GİDİN HASTANELERİ BİR GEZİN HATIRLAYANLAR BİLİR BUNDAN ÖNCE BİR ODADA 10 KİŞİ RAHAT ŞİMDİ TEK ODA VE BUZDALABI TV Sİ HALKIN YANINDA HAKKIN EMRİNDE BÜTÜN PİSLİK VE OYUNLARA KARŞI YİNE KAZANACAĞIZ BU ÜLKENİN İHTİYACI VAR
Ak Partinin yaptığı hizmetler icraatlar diğer partilerin hayalleri bile yetmez...
Ak Partinin icraatlarını sayfa haline getirmek için 14 bin sayfa yetmedi......
S4cuRiTy EneMy
08-09-2014, 18:25
Elinize sağlık cok güzel bir makale olmuş
Can Mutlu
08-09-2014, 20:47
Allah tüm Akpli olupta bu ülke için hizmette bulunanlardan razı olsun.Özellikle Başbakanımız ülkemizi sınıf atlattı İnş daha güzel günlerde bizi bekliyor.
AK Deniz
10-04-2014, 13:08
Nice başarılı seçimlere İnşallah.
yilmaz25
07-04-2016, 18:22
İlk baskan olma rekorunuda elinde tutacak insallah
Cihandar
07-12-2016, 12:11
Biz Sevdik Reis'i, Sen Uzun Ömür Ver Ya Rab!!
syd201055
03-27-2017, 18:51
Reis <3
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.