fatih kısaparmak balon baskılı balon Deneme 1-2-3... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme 1-2-3...

Bilal Baştan
04-19-2011, 05:03
Trabzon uyumuyor... Bursaspor galibiyetinden sonra binlerce taraftar sokakları trafiğe kapattı, 27 yıl sonra gelecek olan şampiyonluğun bir provasını daha yaptı. Kent Bordo-Mavi renklerle boyandı.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/4/18/fft1mm1412177.jpg

Trabzonspor’da şampiyonluk atmosferi her geçen hafta biraz daha artıyor... Üst üste 6. zaferini kazanan ve liderliğini sürdüren Bordo- Mavililer, önceki gece de kenti adeta bayram yerine çevirerek sezon sonundaki kutlamaların bir provasını daha yaptı. Bursaspor maçından sonra sokaklara dökülen binlerce Trabzonlu, gece yarısına kadar ‘Şampiyon Trabzon’ sloganlarıyla coştu, coşturdu. Sokaklar Trabzonspor bayraklarıyla süslenirken, gözler şimdiden gelecek haftaki Eskişehirspor mücadelesine çevrildi. Trabzon’dan çok sayıda taraftarın bu maç için takımla birlikte seyahat etmesi bekleniyor.

‘Rekor’ teşekkürü

Bursaspor mücadelesinde takımına verdiği destek ve kötü gününde olan oyuncuları sahiplenişiyle de alkışı hak eden 12. adama yönetim teşekkür etti. 22 bin 661 taraftar ile Avni Aker rekorunun kırıldığını hatırlatan Bordo-Mavili idareciler, “Hep görmek istediğimiz, arzu ettiğimiz atmosfer bu. Gerçekten de onların desteği takımımıza itici
güç oluyor. Umarız bu tabloyu korurlar” ifadelerini kullandı. Ayın golü Alanzinho’dan Sonucu taraftarların oylarıyla belirlenen ‘Ayın Golü’ yarışması da sona erdi. Buna göre Bordo- Mavililer, Gençlerbirliği maçında gecenin son golüne çok şık bir vuruşla imza atan Alanzinho’yu ‘en güzel golün’ sahibi olarak seçtiler.

Fanatik

Hüdaverdi
04-19-2011, 05:05
Fazla sevinmeyin daha çok var,aradaki fark 2 puan.
fenerin 20:45 ve 2-2 olayını hatırlatırım ;D
Aynısını sizde yaşamayın erkenden gaza gelip.

Bilal Baştan
04-19-2011, 05:10
Onların deneyimi çok malum birde Denizli maçları var 20 dakika uzatmalı oynayıp şampiyonluğu son maçta kaçırdığı :)

Ben şahsım adına şampiyonuz diyemem. Top bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Hakemin biri 16 dakika uzatır maçı 1-0 alırsın veya uzatmaz berabere kalırsın :w:

Hayırlısı neyse o olsun :)

Hüdaverdi
04-19-2011, 05:22
20:45 olayı zaten denizli maçıyla alakalı ;D
Ne gündü ya üfff,öyle bir ortamdaydım ki 5 fenerliy karşımda,ben tekim Gsli olarak.
Nasıl dalga geçmiştim nıhahaha.