fatih kısaparmak balon baskılı balon Deniz'in imzası rekor sürede bitti - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz'in imzası rekor sürede bitti

tozkaldiran
07-06-2007, 17:18
FB'nin tecrübeli futbolcularından Deniz Barış takımıyla devam kararı aldı ve imzayı attı. Barış'in imza töreni 2 dakikada bitti. Basın mensupları ona soru da sormadı. Peki neden?
Fenerbahçe tecrübeli futbolcularından Deniz Barış takımıyla devam kararı aldı ve imzayı attı. Deniz'in Barış töreni çocuklarının da imza töreninde olması nedeniyle kısa sürdü...

Önce çocuklarıyla Saraçoğlu Basın odasına gelen Deniz Barış çocuklarının ağlamasından sonra toplantı odasını terketti. Deniz Barış kısa bir süre sonra tekrar geriye döndü ve imza töreni için hazır olduğunu söyledi. Yönetim Kurulu üyesi Muhmut Uslu Deniz Barış'ın imzasını çocuklarının sıkıştırmasından dolayı kısa tutacaklarını açıkladı ve toplantı odasında bir imza maratonu başladı. Bildiğiniz gibi Deniz Barış'ın geçen yıl eşi Almanya'da trarfik kazası geçirmiş ve vefat etmişti. Deniz Barış geçen sezon başında çok zor günler geçirmişti... Önce Mahmut Uslu kısa bir konuşma yaptı ve Deniz Barış'ın futbolu Fenerbahçe bırakması için ayrı bir anlaşma yaptıklarını ve bunun gerçekleşecek olmasından dolayı memnun olacağını açıkladı. Ardından Genel Sekteret Vedat Olcay Deniz Barış'ı övdü ve devam kararı almaktan memnunluk duyduğunu belirtti.

Basın mensuplarına sadece 2 soru sorma izni verilen Deniz Barış'a basın mensupları da yardım etti. Deniz Barış'a basın mensupları hiç soru sormadı ve imza töreni kısa sürede bitti...

haber7.com

merve
07-06-2007, 17:45
ya bu denizi ii niye göndermiyorlar ya hayret bişi >:(

tozkaldiran
07-06-2007, 20:44
ben de bilmek isterdim demek ki iyi oyuncu ondan yollamıyorlar

MEHMET ZAHİT
07-07-2007, 12:35
ya bu denizi ii niye göndermiyorlar ya hayret bişi >:(

ya denizi niyeyse taraftarımız pek sevmiyo ama ben anlamadım sebebini:D bence istikrarlı bi futbolcu...geçe nsene yaşadıklarını herkes biliyoeşini kaybetii.ve buna rağmen futboldan kopmayıp büyük bi professyonellik gösaterdi..bence deniz takımımız için her zaman gerekli bi eleman...çok yönlü ve bence iyi çalışıyo... ;)

Ömer_Furkan
07-12-2007, 01:53
bence kıymetini bilin o adamınn gecen sene karısı öldüğü halde adam yine nasıl oynadıı....

tozkaldiran
07-12-2007, 10:50
bence kıymetini bilin o adamınn gecen sene karısı öldüğü halde adam yine nasıl oynadıı....

EWET DEĞERİNİ BİLMEK GEREKİR....

merve
07-12-2007, 10:55
nasıl oynadıgını biliyoruz evet berbattı bence!

Deniz gibi birinin Fenerbahçe gibi bir takımda olması ve hala devam ediyor olması gerçekten şaşırtıcı...

Ömer_Furkan
07-12-2007, 22:54
merve futboldan anladığını düşünmüyorumm ;D

Emre17
07-12-2007, 22:55
merve futboldan anladığını düşünmüyorumm ;D

ben düşünüyorum deniz in fb de olmasına karşı değilim ama daha iyi ve yararlı bir oyuncu kesinlike bulunur

Ömer_Furkan
07-12-2007, 23:35
haksızlık ediyosunuz ama neyseee sizin düşünceleriniz saygı duyarımm..

burix_1907
07-26-2007, 18:59
Çok yaralı oyuncu 4 mevkide birden oynuyo

fatih_44
07-27-2007, 09:40
bence merve futboldan anlıyo kardeş