Orijinalini görmek için tıklayınız : Devlet bahçeli bir ajandır
DadaşAkp
02-04-2010, 17:49
devlet bahçeli siyasi hayatında Alparslan Türkeş onu sevmedim parti içinde yanına almadı diyen rahmetli Alparslan Türkeş devlet bahçeli bir ajandır dikkatli olunuz onu parti içine almayın partimizi düşünce fikirliği oy kaybına neden olur ben ölürsem parti içine girer Devlet bahceli bir daha bırakmaz mhpyi eski ülkücü mehsuplar bugün neden mhp oy vermediği devlet bahçeliye güvenmediği acıkca ortadadır Alparslan Türkeş kriterlerini tamamen değiştiren tamamen kendi zihniyeti içinde alan bahçeli mhp ülkücü ayrımında büyük rol onadı bunun örneği oy oranında düşük oy kaybında sebepdir Alparslan Türkeş yaşasaydı bugün mhp oy oranı %27 lerde rahat olurdu diyen eski ülkücüler eski milletvekilleri bunun bilince olduğu bellidir
Üç mevsim
02-04-2010, 17:55
Arkadaşım bir adamı sevmiyor olabilirsin ama sevmemen onu karalamak için her yolu mübah kılmaz sana. Bu maalesef, özellikle de siyasette yaygın bir pis ahlaktır. Bu kadar basit olmayalım.
Eğer Bülent Arınç bugün çıkıp da " Artık ak partili değilim ,mhpye geçiyorum" deseydi sen gene bu konuyu açar Bülent Arınç'ın geçmişteki hatalarını ortaya dökerdin.
Şu yazıya bak ya "Alparslan Türkeş kriterleri" imiş!
Benim dedem Alparslan Türkeş ve arkadaşlarıyla9 ay içeride yattı ihtilâlde ve onun hakkında ne düşünüldüğünü ne küfürler edildiğini biliyorum.Hani bir Erbakan bir de Türkeş saygıdeğer gösterilir ya, siz hiç duydunuzmu ki bir saadet partili veya akpartili (hatta herhangi bir parti) çıkıp Erbakan'ın annesine,babasına sövecek?Bunları yapanlar dedemler gibi 9 ay yatmadı çünkü liderleri diye gösterilen adama sövdüler ama kimse çıkıpta Erbakan'ı satmadı daha erken ayrılayım bu çöplükten diye.Şimdi de gelmiş Devlet Bahçeli'yi karşılaştırdığınız kişiye bakın,Devlet Bahçeli'nin nesli hapisten çıkmak için Türkeş'i sattı be!
Yukarıdaki saydığım isimlerin hepsine karşı nötrüm gerçekler bunlar sadece bu bilinsin.Şu misillemelerinizi de kesin artık bir gün gün gelir sizi bulur attığınız kurşun
ishakyilmaz
02-04-2010, 18:17
http://i.ensonhaber.com/news/213611.jpg (http://www.ensonhaber.com/politika/253470/bahceli-islamin-emrini-yerine-getirsin.html)
İşte Ahmet Reyiz Yılmaz'ın MHP'de kavga çıkartacak o açıklamaları:
"Milletin eşinin başörtüsü ile uğraşmak Bahçeliye mi ihale edildi?" diye soran Yılmaz, bir aile sorumluluğunu dahi almayı beceremeyen zihniyet hangi milletin sorumluluğuna talip oluyor? diye çıkıştı.
DEĞERLERE SAYGI DUYMUYOR
Milletinin değerlerine saygı duymayan ve sahip çıkamayanlar bu ülkede siyaset yapmasın. Bu millet bu anlayışlardan çekeceği kadar çile çekmiştir.
BURASI PARİS YA DA MOSKOVA DEĞİL
Sayın Bahçeli burası ne Paris ne de Moskova, burası Müslüman Türklerin yurdu Anadolu. Bu memlekette kadınların % 60’dan fazlası başını örtüyor. Milletle cebelleşmekten vazgeçin. Sağa yaklaşan CHP (http://www.ensonhaber.com/politika/253470/arama/chp-134.html) ‘ den kaçan laiklik fanatizmini başörtüsü fobisine oturtan elitlerin oylarına talip olmak için manevra arayışları içerisine giren MHP önce milletin değerlerine saygı duymayı öğrenmeli. Bu iş mecliste başörtülü bayan milletvekilinin başını açmakla olmaz. Anadolu’da eşinin başını zorla açtıran erkeğin nasıl anıldığını tekrara gerek yok. Muhafazakârlık düşmanı olan elit sözüm ona kültür abidesi Batı hayranlarının oyları için kimse milletin başı ile saçı ile uğraşmasın.
YEMİN TÖRENİNE ALINMAYAN ANNELER
Hiç kimse benim oğlumu askere alıp onu büyüten anasına gelince, sen kapıda bekleyeceksin deme hakkına sahip olamaz. Bir ülke Başbakanının veya vatandaşının, devletin herhangi bir kurumundan başörtüsü nedeni ile hizmet alamaması abes ile iştigaldir. Bu millete evladını asker eden her ana GATA’ ya da girer başka alana da. Evladını asker alırken kimse anasının başı kapalımı açık mı diye ayrım yapmazken hizmet alımında seçici olmak hangi akla hizmettir. Bunu savunan bir MHP‘nin ve eş sahibi olmanın ne anlama geldiğini bilmeyen bir anlayışın mecliste temsili bile talihsizliktir.
BAHÇELİ'YE ÇOK AĞIR ELEŞTİRİ
Bahçeli DTP (http://www.ensonhaber.com/politika/253470/arama/dtp-139.html) ve askere kurşun sıkanlara saygıda kusur etmezken tabanı Müslüman ve muhafazakâr olan bir partiye bu hasıma ne tutumunu açıklamak zorundadır. Askere kurşun sıkan ellere saygıyla hürmet eden ve bunun kılıfını da gerginliği önlemek olarak açıklayan daha ileri de gidip onlarla göbek atan MHP yönetimi ve Bahçeli nedense söz konusu Müslüman Türk evladının kendi içinde karşı karşıya gelme ihtimali olunca gerginliği sokağa taşıyacak adımları atmaktan geri durmuyor. Bu durum kabul edilemez millet düşmanlığından öteye bir şey değildir. Herkes haddini bilecek ve milletin değerlerine gereken saygıyı gösterecek.
DadaşAkp
02-04-2010, 18:24
devlet bahçeli eski ülkücüler sevmez Alpraslan Türkeşde sevmezdi benim erzurum lu cok Ülkücü vardır devlet bahçeli vede şimdi milletvekilleri hiç sevmezler akp içinde sadece bugüne kadar akp aya ilerledi iktidardan düşmezler ama tek sorun darbelerdir onun üstünden gelirse akp Türkiyede dünyada osmanlı ruhunu var olduğunu ıspatlarlar dediler onlar bugun yarında devlet bahçeliye oy vermezler Erzurum kalesi ülkücülerindi neler değişti farketti artık bahçeli zihniyeti yok ıkrcı zihniyeti yok akp güvenleri yükseldi mhp bahçeli ekibi sevmezler 2 milliyetci vardır biri aldatıcı görünüşlü milleyetci biride namazına ülkesine sevgi saygıyı gören hiç bir şekilde ülkede kürt arap başka mensupları ayırt etmeyen milletcilerdir sayın başbakanımda bunun örneğidir
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.