fatih kısaparmak balon baskılı balon dininize yeteri kadar önem veriyor musunuz? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dininize yeteri kadar önem veriyor musunuz?

ibramus
12-17-2007, 17:30
arkadaşlar oylarınızı bekliorum.allahü teala dinimizi en iyi şekilde yaşamayı nasip etsin.

Gölge
12-17-2007, 18:41
Maalesef veremiyoruz Rabbim affetsin bizleri sonumuzu hayır eylesin inşaallah ...

( Amin )

Beritan
12-17-2007, 18:44
önem vermiyoruz...verseydik şuan şu durumda olmazdık...allah bize iman gücü versin...

mavera
12-17-2007, 18:50
birileri cahildir, dinden, diyanetten bihaberdir birsey bilmez o yüzden önem vermez ya bizlere ne demeli..dinimizi, emirlerini, yapmamiz gerekeni cok iyi biliyoruz ama hep ipe un seriyoruz...
kendi adima sunu söyleyeyim tam anlamiyla dinimin gereklerini yapmiyorum..gerekten kastim namaz, oruc, zekat degildir, onlari elimizden geldigi kadar aksatmamaya calisiyoruz..
gerekten kastim islam dinini hayatimiza tam anlamiyla yansitmamaktir, hayatin her alaninda dinimizi ölcü almamamizdir, yapaagimiz islerde islam dinini gözardi etmekdir..
sunu kabul edelim ki biz kendimizi dine degilde, dini kendimize uyarliyoruz..
rabbim bizi dinimizi tam anlamiyla yasayanlardan eylesin..

oguzdesouza
12-17-2007, 19:05
Hiç sanmıorum :(

Necip Fazil
12-17-2007, 20:02
Önem vermeye, Allah lafzını yazarken özen göstererek başlayabiliriz mesela ;)

VesseLam

loneliness
12-17-2007, 20:05
Hayır ne yazık ki dinime yeterli önemi vermiyorum :-[ :-[ :-[ :-[