fatih kısaparmak balon baskılı balon Dönekliğim tuttu... ( BEKİR COŞKUN ) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dönekliğim tuttu... ( BEKİR COŞKUN )

CeVHeR
02-05-2008, 03:07
İŞTE ben de dönüyorum.

Karım "Yüzün yamuklaştı sanki" dedi.

Ona "değiştim..." dedim.

İçimden "Türkiye’de iyi şeyler de oluyor" yazısı yazmak geliyor.

Telefonun başından ayrılamıyorum; sanki Cumhurbaşkanı beni Çankaya’da yemeğe çağıracakmış gibi oluyorum.

Biraz uzaklaşacak olsam, gerisin geriye koşup yanında bekliyorum telefonun.

Muhterem karım, "Sağa-sola kırıtıp durma öyle, henüz seni Çankaya’da yemeğe çağırmış değiller ve sen şu an Çankaya’da değilsin" diyor.

Olsun...

*

Aydınlar, aydınlar...

Ah bu aydınlar bizi yaraladılar.

Düşünüyorum; tüm başarmış mutlu ülkelerde aydınlığın bayrağını aydınlar taşıdılar. Bu zavallı ülkede karanlığın bayrağını aydınlarımıza mı taşıtacaklardı a dostlar.

Niçin?..

Neden?..

Söyler misiniz; bir yanda tüm dünyanın hayran olup örnek aldığı Atatürk’ün yolu, öte yanda iktidarı ele geçirmiş tarikatçıların yolu apaçık ortadayken, aydınların tarikatçılara koşmaları...

Ve bizler kömür-nohut ile iradesini satan cahil insanlara kızarken, bu aydınların göz göre göre laikliği yıkmak isteyenlere malzeme olmaları, nasıl olur?..

Şunlara bakın; üniversitede türbanı isteyen, laikliği değil dinciliği demokrasi sayan profesörler, yazarlar, gazeteciler, edebiyatçılar, sanatçılar, okumuşlar, aydınlar...

Cumhuriyeti asıl aydınlar arkadan vuruyorlar.

*

İşte ben de dönüyorum.

İçimden "Çankaya’da nurlu sofralar..." yazısı yazmak geliyor.

Karım, "Dudakların uzadı yine... Öyle işaret parmağını c harfi gibi yapıp garsona ’beyaz şarap lütfen’ deme... Çankaya’daki sofrada değilsin, otur köfteni ye..." diyor.

Olsun...

Döndüm, dönüyorum...

Dönekliğim tuttu, öyle aydın sorumluluğu-ilke-etik-metik yoktur bende.

Ne sandın?..

Benim sıfatım; aydın...

Fransız Andre' nin kocası, Pako' nun babası Bekir Coşkun 05/02/2008

CeVHeR
02-05-2008, 03:10
Ve bizler kömür-nohut ile iradesini satan cahil insanlara kızarken, bu aydınların göz göre göre laikliği yıkmak isteyenlere malzeme olmaları, nasıl olur?..

Bre adi mahluk, bu ülkede satılmış birileri varsa oda sizlersiniz. Ne kadar aşağılık bir insansın!!! sen. Pardon aşağılık değil çukur bir insansın.
Abdullah Gül, Çankaya' ya insanları davet ediyor senin gibi satılmış Doğan köpeklerini değil.

Ulan içimden sana da, karına da, pakona da başlamak geliyor ama senin gibi olamıyorum işte...

ümitli_bekleyis
02-05-2008, 03:22
Sizi ancak başında sarap yudumladığınız şömineniz ağırlar.Cumhurbaşkanı hayali kuruyor ya bir de : ) Yazık yazık....Biri çok fazla hayal kurduğunu söyleyebilir mi acaba kendilerine ?

CeVHeR
02-05-2008, 03:23
Gecenin bir vakti Hürriyet' in internet sitesine girip, köşe yazarlarının 05/02/2008(bugün) tarihli yazılarını okudum. Merak ediyorum. Aydın Doğan bu kadar adi, şerefsiz, kanı bozuk, ateist, komünist vs. vs. yazarı nereden bulup da toplamış.
Gecenin bir vakti acayip asabımı bozdular... >:( >:(
Zoruma giden; sabah olacak, vatandaş işe gitmeye başlayacak ve bu gazete yine 400-500 bin satacak...
Yazık çok yazık...

Gölge
02-05-2008, 03:27
Hürriyet tescilli mason gazetesidir Aydın Doğan ise bir numaralı masondur o yüzden ne okurum onun kartel medyasının yayınladığı habeleri ne de okuturum vız gelir ne yazarsa yazsınlar biz yolumuza devam ediyoruz ...Kahrolsun emperyalist kartel medyası ve onun yandaşları ... >:(

ümitli_bekleyis
02-05-2008, 03:27
Evet maalesef yazık...Yazarlara ayrı , bunlara prim verenlere ayrı acıyorum..