fatih kısaparmak balon baskılı balon DTP esprisi MHP'yi güldürdü - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP esprisi MHP'yi güldürdü

Yâren
12-23-2007, 02:26
MHP ile DTP arasında sıcak bir diyalog ortamı gelişiyor. İşte Meclis'teki o sıcak diyaloglar...
MHP ile DTP arasında sıcak bir diyalog ortamı gelişiyor. DTP'lilerin TBMM kulisinde kendilerine incir ikram eden MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'a, "Dikkat et, yardım yataklıktan gidersin" esprisi her iki parti milletvekillerini kahkahaya boğdu.
MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM 23. dönem yemin töreninde yanına gelerek elini sıkan DTP'lilere önceki gün kabul edilen 2008 bütçesi görüşmelerinde karşılık verirken, muhalefet kulisinde iki partinin milletvekilleri arasında sıcak diyaloglar yaşandı.

Geçen hafta çarşamba memleketinden gelen inciri muhalefet kulisinde dağıtan MHP'li Uzunırmak, çay ocağındaki görevlilerinden DTP'li milletvekillerine de ikram edilmesini istedi. Aralarında Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır'ın da bulunduğu bir grup DTP'li inciri alırken, Uzunırmak'a teşekkür etti.

Daha sonra Bayındır, kendisine incir uzatan görevliye yüksek sesle, "Söyleyin, arkadaş yardım ve yataklıktan gider vallahi!" diye espri yaptı. Yan koltukta oturan MHP milletvekillerinin de duyduğu bu espri uzun süre karşılıklı gülüşmelere yol açtı.

Sakık, bu tür sıcak diyalogların zıt görüşte de olsa iki grup arasındaki iletişimin kurulmasına katkı sağladığını söyledi. Uzunırmak da, "Evet böyle bir espri oldu. Bir diyalog kurulmuş oldu. Farklı görüşte olsak dahi karşımızdakileri anlayabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Bahçeli, DTP'lilerle ikinci kez tokalaştı

2008 Yılı Bütçesi'nin kabulünden sonra Genel Kurul Salonu'nda önce Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve DTP'lilerle tokalaştı. Daha sonra Bahçeli, PKK ile ilişkili olduğunu öne sürerek, "Solumuzda oturuyorlar" dediği DTP'li milletvekilleriyle tokalaşarak kurban bayramlarını kutladı.

Duygu'Seli~
12-23-2007, 02:37
:) Yahu anlamıyorum bu vekilleri falan... bu adamlarla değil aynı ortamda bulunmak,el bile sıkışılmaz diyorlar,hemde gidip tokalaşıyorlar..hayır bayramlaşmak güzel,hoşgörülü olmak güzelde..tükürdüğünü yalayacaksan konuşmıyacaksın..önceden el sıkmam diyip sonradan dönüp elini sıkıyor..var mı böyle kararsızlık..?? Nese.. bu hoş görünün ve sıcak ortamın devamı inş. gelirde halkımız rahat eder ;)

''ŞEREFLE BİTİRİLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!''

CeVHeR
12-23-2007, 04:06
:) Yahu anlamıyorum bu vekilleri falan... bu adamlarla değil aynı ortamda bulunmak,el bile sıkışılmaz diyorlar,hemde gidip tokalaşıyorlar..hayır bayramlaşmak güzel,hoşgörülü olmak güzelde..tükürdüğünü yalayacaksan konuşmıyacaksın..önceden el sıkmam diyip sonradan dönüp elini sıkıyor..var mı böyle kararsızlık..?? Nese.. bu hoş görünün ve sıcak ortamın devamı inş. gelirde halkımız rahat eder ;)

Yahu alta yazdığın kayan yazıyı okuyacağım diye gözlerim bozuldu. Başka renk bulamadın mı???

Duygu'Seli~
12-23-2007, 04:09

:o ama ben onu kırmızı yapmıştım die biliyorum :-[ yolladıktan sonra bakmayınca öle oluyor..düzeltiriz kusura bakmayın..

Yahu alta yazdığın kayan yazıyı okuyacağım diye gözlerim bozuldu. Başka renk bulamadın mı???

CeVHeR
12-23-2007, 04:24
Ne kusuru estağfurullah. Sağol...

aksavaşçı
12-23-2007, 11:15
yazının üstüne fareyi tıklayıp beklediğinde yazı okunuyodu

Kür Şad
01-01-2008, 02:59

Onlar daha çok tükürdüğünü yalar. Mesela sayın Gül'ü de seçtirmiyeceklerdi ama mecburen oy kaygısından seçtirdiler mecburen.

ak_kuzen_
01-01-2008, 03:06

Onlar daha çok tükürdüğünü yalar. Mesela sayın Gül'ü de seçtirmiyeceklerdi ama mecburen oy kaygısından seçtirdiler mecburen.

Yahu kardeşler ;

Yine yanılgıya düşmeyelim,Başbakanım bunların eli sıkılmaz demedi mi ? Fanatik akpliyim ama mhp'ye de birazcık ta olsa sempatim var. Belki Bahçeli inadına yaptı. Olamaz mı sizce ?

Ayrıca benim GÜL'ümü seçtirmeselerdi gözümden tamamen düşerlerdi,siz ne diyorsunuz kardeşler ? TÜRKEŞ değil eski başkanı kim olursa olsun tamamen sempatim giderdi. İNADINA AKP İNADINA TAYYİP, İNADINA GÜL. Ama doğrularla hareket etmeye çalışıyorum orası başkadır.Bahçeli'nin de hoşuma gitmeyen şeyleri olmadı değil ama bu değildir bence. Çünkü benim başbakanımda sıktı elini demek ki ben olsam bende sıkabilirim.Başbakan'ım yanılmaz. GÜL'de seçildi, oh olsun CHP zihniyetine,MHP bu konu da doğrusunu yaptı.

Duygu'Seli~
01-01-2008, 03:43

Yahu kardeşler ;

Yine yanılgıya düşmeyelim,Başbakanım bunların eli sıkılmaz demedi mi ? Fanatik akpliyim ama mhp'ye de birazcık ta olsa sempatim var. Belki Bahçeli inadına yaptı. Olamaz mı sizce ?

Ayrıca benim GÜL'ümü seçtirmeselerdi gözümden tamamen düşerlerdi,siz ne diyorsunuz kardeşler ? TÜRKEŞ değil eski başkanı kim olursa olsun tamamen sempatim giderdi. İNADINA AKP İNADINA TAYYİP, İNADINA GÜL. Ama doğrularla hareket etmeye çalışıyorum orası başkadır.Bahçeli'nin de hoşuma gitmeyen şeyleri olmadı değil ama bu değildir bence. Çünkü benim başbakanımda sıktı elini demek ki ben olsam bende sıkabilirim.Başbakan'ım yanılmaz. GÜL'de seçildi, oh olsun CHP zihniyetine,MHP bu konu da doğrusunu yaptı.

::) ::) senin savunduğun şeyle benim söylediğim şey aynı mı kardeşim?? yada ben mi anlatamamışım..? Ben el sıkamazlar demedim ki :) Konuştuklarıyla hareketleri birbirine uymuyor dedim..bunlarla el bile sıkışılmaz diyorlar,sonrada dediklerini unutmuş olacaklarki el sıkışıp birde üstüne şakalaşıyorlar :) :-\ başbakanımızlada karşılaştırmayalım ;) çünkü başbakanımız hiç bir sözünde bunlarla el sıkışılmaz,yüzlerine bakılmaz diyipte sonradan el sıkışıp hatta şakalaşıp bayramlaşmamıştır mhpliler gibi.. yoksa el sıkışmalarına karşı değiliz..hatta daha çok seviniriz.. ;) bilmem anlatabildim mi? polemik olacak bir konuda değil ayrıca sadece yorum yaptım üstüne gidilmemesini rica ederim..Herkes mhpyi sevmek ve savunmak zorunda değil..hele ben asla değilim.. :-\

ak_kuzen_
01-01-2008, 22:21

Yahu kardeşler ;

::) ::) senin savunduğun şeyle benim söylediğim şey aynı mı kardeşim?? yada ben mi anlatamamışım..? Ben el sıkamazlar demedim ki :) Konuştuklarıyla hareketleri birbirine uymuyor dedim..bunlarla el bile sıkışılmaz diyorlar,sonrada dediklerini unutmuş olacaklarki el sıkışıp birde üstüne şakalaşıyorlar :) :-\ başbakanımızlada karşılaştırmayalım ;) çünkü başbakanımız hiç bir sözünde bunlarla el sıkışılmaz,yüzlerine bakılmaz diyipte sonradan el sıkışıp hatta şakalaşıp bayramlaşmamıştır mhpliler gibi.. yoksa el sıkışmalarına karşı değiliz..hatta daha çok seviniriz.. ;) bilmem anlatabildim mi? polemik olacak bir konuda değil ayrıca sadece yorum yaptım üstüne gidilmemesini rica ederim..Herkes mhpyi sevmek ve savunmak zorunda değil..hele ben asla değilim.. :-\

Demek istediğini anladım,ama BAŞBAKANIM ile karşılaştırma dedin ama sen karşılaştırıyorsun. Lütfen bir tanecik başbakanımı bu tür MHP konularıyla yan yana kullanmayalım. Onlar % 14 vs. hatta şimdi o kadar da değil. Benim başbakanım bir tanedir. Ben sadece biraz perspektif açıdan bakmaya çalıştım. Ayrıca belli mi olur 2 gün sonra aynısı bizim başımıza gelse ne olur,BENCE GELMEZ TABİ ama Rabbım en güzelini bilir.

Sizin MHP'ye karşı olan tavrınıza hak veririm tabi,şu an olanları bende sevmiyorum.Ama TÜRKEŞ gibi bir lider olursa durum farklı olur fakat yine de ben AKP fanatiğiyim. Perspektif açıdan bakmayı severim. Size de saygılarımı sunarım AK genç kardeşim.