Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP 'li Ahmet Türk'ün daha önce CHP Milletvekili olduğunu biliyor muydunuz?
Benide_Kapatın
08-05-2007, 19:47
Ahmet Türk ün CHP de ve SHP de milletvekilliği yaptığını biliyor muydunuz...?
Onlybullet34
08-05-2007, 20:36
1974 yılında CHP’ye katıldı, daha sonra milletvekili seçildi. Devam eden yıllarda çeşitli sol partilerde görev aldı. 1989 yılında Paris’teki Kürt konferansına katıldığı gerekçesiyle milletvekili bulunduğu SHP’den ihraç edildi. O günlerde Halkın Emeği Partisi’ni kurarak başladığı etnik siyaset çizgisi, bugün DTP’yle yeni bir boyut kazandı.
kaynak :biyografi.net
loneliness
08-05-2007, 20:38
ya bunu duymuştum
birde bu şahsiyetin soyadının türk olması çok sinirimi bozuyor.....
Benide_Kapatın
08-05-2007, 20:39
ayrıca olay vekil Sabahat Tuncelin babası hangi partili biliyomusunuz?
loneliness
08-05-2007, 20:44
arkadaşlar chp eskiden sol bir parti imiş.. şu anda sol değiller onun için çok anormal miş gibi duruyor şu andaki gerçek solculara bakın ahmet insel baskın oran ufuk uras bunlardır asıl solcular bunların söylemlerine bakın adamlar türkiyeyi bölüyorlar. chp şu anda sol değil ki... eskiden sol bir parti imiş bunlar onun için gayet normal.....
Hangi partiliymiş sayın hocam? Refah?
Diğer yandan loneliness arkadaşımın söylediklerinin altına imzamı atıyorum.
Benide_Kapatın
08-06-2007, 13:32
Hangi partiliymiş sayın hocam? Refah?
Diğer yandan loneliness arkadaşımın söylediklerinin altına imzamı atıyorum.
Fahrettin Tuncel:DTP'ye oy vermediğini söylerken kime oy verdiği hakkında önemli ipuçları verdi.
Sabahat Tuncelin babası Fahrettin Tucel şöyle diyor:Malatya-Yazıhan İlçesi Balaban Köyü'ndeniz, Alevi Kürdüz. Biz ailece sosyal demokratız. DTP'ye üye değilim. Kızım DTP'li diye onun partisine oy vermek zorunda mıyım?
Hangisi olabilir?
tuğra_26
08-06-2007, 14:39
hepsinin kanı bozuk..
Sosyal demokrat geçiniyosa CHP,harbi sosyal demokratsa bilemicem valla...anladın sen onu hocam
Benide_Kapatın
08-06-2007, 15:11
Sosyal demokrat geçiniyosa CHP,harbi sosyal demokratsa bilemicem valla...anladın sen onu hocam
anladım ben onu, gazi mahallesinden de hangi partinin birinci çıktığını bilirsiniz.Sosyal demokratlar(!) işte
anladım ben onu, gazi mahallesinden de hangi partinin birinci çıktığını bilirsiniz.Sosyal demokratlar(!) işte
imza AKtunaHAN ;D
Benide_Kapatın
04-28-2008, 16:47
imza AKtunaHAN ;D
İmza Benide_Kapatın :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.