Orijinalini görmek için tıklayınız : dtp li vekiller
arkadaşlar biliyorsunuz cumhurbaşkanı adayımız abdullah gül partileri ve sendikaları ziyare ediyor
dün dtp genel merkezinden ayrıldıktan sonra dtp genel başkanı imralı şartlarını meclise taşıyacağız dedi
bunların rahat durmayacağı belliydi. öcalan'ın cezaevi şartları iyi değilmiş insanlık dışı bir durmmuş falan dedi dtpli bir yetkili. bu lafı utanmadan söylüyor ya ne diyim. okadar kişinin katilinin bulunduğu konum insanlık dışıymış >:(
Onlybullet34
08-17-2007, 14:42
hiç bir halt yiyemezler..Nafile çırpınışlar fazla uğraşırlarsa ipleri fena şekilde çekilir...
ysk bunların milletvekilliği baş vurularını neden iptal etmedi anlamıyorum
böyle giderse siyasi ysaklı olmalarına azkaldı
merak etmeyin meclis bizde başbakanlık bizde cumhurluk bizde
bırakın havlasınlar
merak etmeyin meclis bizde başbakanlık bizde cumhurluk bizde
bırakın havlasınlar
nazar edecen 3 ihlas bi fatiha oku :)
ben hatim indirdim :)
ooo ağzına sağlık Allah kabul etsin
ben hakikaten hazmedemiyorum bunların mecliste olmalarını. ysk seçimlerde herşeyi ince eleyip sık dokuyordu ama bunların vekilliklerine nasıl izin verildi anlamak mümkün değil
tamam da bunlar potansiyel suçlu : ) zaten sicilleri de pek ii değil bildiğim kadarıyla.. inşallah bi bahane bulunur da meclisten yollanırlar. adamlar resmen hapisteki kişiyi milletvekili diye getirdiler meclise..neyse hayırlısı olsun hakkımız da ne diyelim..
oguzdesouza
08-18-2007, 15:05
Hiç bi şey yapamazlar orada 340 tane milli kahraman var
hiç bir halt yiyemezler..Nafile çırpınışlar fazla uğraşırlarsa ipleri fena şekilde çekilir...
Evet.Arınç'ın da dediği gibi..Ben adamı ipten alır ipe götürürüm!
akgulrafet
10-30-2007, 12:32
İMRALI MEVZUSU DERKEN NEYİ TAŞAYACAKLARKİ. BAKIN SEVGİLİ BAŞBAKANIM AZINLIĞA SAYGI GÖSTERDİ AMA ARKADAŞLAR BU KADAR DA DEĞİL. BUNLARIN SESİ BİZDEN ÇOK ÇIKIYOR GİBİME GELİYOR. NE SAYGISI BUNLARA SUSSUNLAR BU KONUŞMA YETKİLERİ ONLARA VERİLMEDİ. TBMM HALKIN MECLİSİ İMRALIDA OTURANIN DEĞİL
DURMAK YOK
10-31-2007, 17:07
Evet.Arınç'ın da dediği gibi..Ben adamı ipten alır ipe götürürüm!
;D
DURMAK YOK
10-31-2007, 17:08
http://img221.imageshack.us/img221/5167/kardelerrl8.th.jpg
çamurun içinde son çırpınışlar işte..başkalarınada sıçratmaya çalışıyorlar pislikler..elbet onlarında kökü kuruyacak..
YA BEN İÇİME SIĞDIRAMIYOM ONLARI MECLİSTE GÖRDÜMMÜ CILDIRIYOM OLMAZ ÖYLE BİRŞEY ONLAR HAİN BÖLÜCÜLERDİR.AMA AHMAKLIK BİZİM BAZI KÜRT KARDEŞLERİMİZDE NİYE BU BAĞIMSIZ HAREKETİNE OY VERDİLER ANLAMAKTAN GÜÇLÜK ÇEKİYOM
genç nesil
11-05-2007, 21:34
Hayır bir de PKK lılarla boy boy fotoğraf çektirmeleri çok ilginç .Artık çekinmeden hareket ediyorlar ,dur demek gerek sanırım.....
Hayır bir de PKK lılarla boy boy fotoğraf çektirmeleri çok ilginç .Artık çekinmeden hareket ediyorlar ,dur demek gerek sanırım.....
dur desen ne olacak. sürekli dava açılıyor. yine de ortada bir sonuç yok.. >:(
akgulrafet
11-06-2007, 11:43
YANLIŞ V YOLUN YOLCULARI VE KÜSTAHÇA PKK TARAFINDAN KULLANDIRILIYORLAR. ŞOVDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL YAPTIKLARI. ÖNLEM ALINMALI DERHAL
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.