Orijinalini görmek için tıklayınız : Dua Kardeşi Olmak İsteyenlere...
Gönülden
07-18-2008, 11:34
Arkadaşlar formumuz birhayli kalabalık olmasına rağmen dua kardeşliğini katılımın az olması nedeniyle böyle bir başlık açtım...
Dua kardeşi olmak isteyenler "dua kardeşliği" bölümüne isimlerini yazabilirler..
Unutmaayalım dua bir müminin elindeki en büyük nimettir ve bunu doslarımızın birbirine olan dualarıyla süslemek Rabbimizin katında çok efdal olması münasebetiyle iştirakınızı bekleriz... :)
DUA KARDEŞLİĞİ ' NE BUYRUN ... (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=15724.0)
Müntesip
07-18-2008, 12:00
Böylesine rikkatli yüreklere sahib,bizlerin ebedi hayatını düşünen arkadaşlarımızın oldugunu bilmek bizleri gerçekten mutlu kılıyor.Hele insanlığın merhamet ve sevgiden mahrum olduğu şu dönemde !
ALLAH (c.c) sizden razı olsun !
Gönülden
07-18-2008, 13:42
Cümlemizden inşallah..
...güncelleyelim..
Arkadaşlar formumuz birhayli kalabalık olmasına rağmen dua kardeşliğini katılımın az olması nedeniyle böyle bir başlık açtım...
Dua kardeşi olmak isteyenler "dua kardeşliği" bölümüne isimlerini yazabilirler..
Unutmaayalım dua bir müminin elindeki en büyük nimettir ve bunu doslarımızın birbirine olan dualarıyla süslemek Rabbimizin katında çok efdal olması münasebetiyle iştirakınızı bekleriz... :)
benim dua kardeşimden de ancak böyle bi davranış beklenirdi allah razı olsun canım :-*
Gönülden
07-18-2008, 17:03
Sağol Neşecim...iyiki varsın.. :)
amin diyerek güncelleyin bakiimmmm :)
bütün müminler kardeştir zatende bizde bir dua kardeşi edinelim ALLAH ın izniyle :)
tayyipleyiz
07-18-2008, 17:21
Diğergam sineler, duanın ehemmiyetine de iştiyak beslerler. Her daim kardeşlerini de hatırlar, onların sağlık ve selameti için yalavarır ve yakarırlar. Çalınası kapıyı asla çalmaktan vazgeçmezler ta ki açılana dek.
Canan Hanım, tebrik ederim. Hakk c.c. Razı olsun, duanın ehemmiyetinin idakine varanlarda kılsın bizi. :)
Ravza_Ruveyda
07-18-2008, 17:22
Gönülden kardeşim . Bende dua kardeşliğini Devir alacak birini arıyordum .Bundan sonra siz devam ettirin inşaAllah
bir mümin başka bir mümine dua ederken meleklerde ona dua eder. çok güzel bir düşünce bu... :-*
Gönülden
07-18-2008, 17:27
Ama hep dua kardeşi olanlar geliyor ya diğerleri.. :(
İlginizden dolayı teşekkürler...Milli mücahide arkdaşım çok doğru söylüyorsun inşallah sizlerin sayesinde canlandıralım burayı...
Gönülden
07-18-2008, 17:30
Eda'cım dediğini yapmaya çalışıyorum ama sanırım beceremedim :D
ümitli_bekleyis
07-18-2008, 17:33
Mesajına ekledim canım.Böylelikle bu başlığa dikkatini çekebildiklerimiz adresi daha kolay bulabilir ;)
Ravza_Ruveyda
07-18-2008, 17:33
Arkadaşlar Selamun aleykum . Yazdığım yazı sanırım okunmadı
DUA KARDEŞLİĞİ GÖREVİNİ DEVİR ALACAK BİRİ VAR MI ? BEN BU GÖREVİ BIRAKMAK İSTİYORUM
Gönülden
07-18-2008, 17:34
Gönülden kardeşim . Bende dua kardeşliğini Devir alacak birini arıyordum .Bundan sonra siz devam ettirin inşaAllah
Şeyma hanım seve seve yaparım tabide sizin yeriniz doldurulur mu hiç güzel insan
Ravza_Ruveyda
07-18-2008, 17:35
Şeyma hanım seve seve yaparım tabide sizin yeriniz doldurulur mu hiç güzel insan
Allah c.c. razı olsun düşünceniz için kardeşim ama kimsenin doldurulmayacak bir yeri yoktur :)
Herkesin yeri doldurulur bence ;)
Görevi bu işi aynı sorumluluk ile yapacak birine bırakmak istiyorum.
Gönülden
07-18-2008, 17:35
Mesajına ekledim canım.Böylelikle bu başlığa dikkatini çekebildiklerimiz adresi daha kolay bulabilir ;)
Teşekkürler canım çok sağol..Rabbim razı olsun inşallah
Ravza_Ruveyda
07-18-2008, 17:37
Teşekkürler canım çok sağol..Rabbim razı olsun inşAllah
kabul diyorsanız Söyleyelim sizi moderatör olarak atasınlar inşaAllah bu bölüme
ümitli_bekleyis
Teşekkürler canım çok sağol..Rabbim razı olsun inşAllah
Rabbim Cümlemizden razı olsun İnşaAllah ...
Gönülden
Allah c.c. razı olsun düşünceniz için kardeşim ama kimsenin doldurulmayacak bir yeri yoktur :)
Rabbim razı olsun bende üzerime düşen sorumluluğu yaparım inşallah...
Ravza_Ruveyda
07-18-2008, 17:38
Rabbim razı olsun bende üzerime düşen sorumluluğu yaparım inşAllah...
O halde bilgi verelim inşaAllah .
Allah c.c. sizden de razı olsun kardeşim. Selametle.
Ravza_Ruveyda
07-18-2008, 17:44
Gönülden kardeşim Siz başvurunuzu yapacakmışsınız sanırım :) Benim yapacağım bir şey yok :)
Top sizde kardeşim . Hayırlı olsun . Allah c.c. razı olsun
Canan hayırlı olsun :)
Eminim en güzel şekilde yaparsın :)
hayırlı olsun canım kardeşim eminim ki sen bu görevini en iyi şekilde yaparsın şimdiden hayırlı olsun
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.