fatih kısaparmak balon baskılı balon Efendimizden Müjde Var - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Efendimizden Müjde Var

Nagihan
06-13-2008, 19:43
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.anha) bir gün En Sevgili'yi çok sevinçli görür. Fırsat budur diyerek:
-Ey Allah'ın elçisi! bana dua et, der.
Allahın elçisi (sav) bir rahmet çağlayanı gibidir.
-Allah'ım! Aişe'nin geçmiş, gelecek, gizil ve açık bütün günahlarını bağışla. diyerek habibesinin isteğini cevaplandırır.
Mutluluk ve sevinç atmosferi şimdi müminlerin annesini de sarmıştır. Gülmekten başı eteğine düşer.
Rasulullah (sav) hayretle sorar:
-Ey Aişe! Ettiğim dua seni bu kadar mı çok sevindirdi?
-Ey Allah'ın elçisi! Bana ettiğin dua beni nasıl sevindirmez?
Allah'ın Elçisi şimdi ciddileşmiştir:
-Allah'a yemin ederim ki, ben bu duayı her namazdan sonra bütün ümmetim için ediyorum!!!......

alıntı...

Duygu'Seli~
06-13-2008, 19:47
Ne büyük bir peygamber..Ümmeti onu unutsada,onun izinden gitmek için gayret etmeyip dininden ödün versede ümmetine gözyaşı döken büyük bir peygamber..Rabbim şefaatine eriştirsin tüm müminleri..Teşekkür ederiz Nagihan hanım (+)

Nagihan
06-13-2008, 21:41
Ne büyük bir peygamber..Ümmeti onu unutsada,onun izinden gitmek için gayret etmeyip dininden ödün versede ümmetine gözyaşı döken büyük bir peygamber..Rabbim şefaatine eriştirsin tüm müminleri..Teşekkür ederiz Nagihan hanım (+)

Amin...
Ben teşekkür ederim :)

sümeyra
06-14-2008, 01:12
Bu ne güzel bir sevgi.
Biz nasıl kıymet bilmez bir ümmet. Rabbim bizi uslandırsın.
Paylaşım için teşekkürler.+

Nagihan
06-14-2008, 01:17
Amin...Allah bizi O'na layık ümmet eylesin.. :)

Ak-Cengâver
06-27-2008, 20:18
Allahu Teala Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem'e layık ümmet olmayı ve O'nun izinden gitmeyi hepimize nasip etsin...amin...

Nagihan
06-27-2008, 21:34
Allahu Teala Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem'e layık ümmet olmayı ve O'nun izinden gitmeyi hepimize nasip etsin...amin...

Amin :)

tayyipleyiz
06-27-2008, 21:41
Demek ki tek gayemiz ona ümmet olabilmekte yatıyor ki; bu duaya mazhariyet bize de düşsün. (+)

çağlar
06-28-2008, 02:23
Ah Efendimiz bir bilsen halimizi esir almış nefislerimiz bizleri..

Sana layık ümmet olamadık

Sözümüze sadık kalamadık

Sen şefaatinden mahrum bırakma bizleri.

Teşekkür ederiz bu güzel paylaşım için+1.

Nagihan
06-29-2008, 01:55
Ah Efendimiz bir bilsen halimizi esir almış nefislerimiz bizleri...

:'( :'( :'(