Orijinalini görmek için tıklayınız : Efendimizle İlgili Sokak Röportajları(Önemli)
SOKAK RÖPORTAJLARI TIKLAYIN... http://www.sonpeygamber.info/tr/content/view/243/1010/lang,tr/
Çok ilginç arkadaşlar...Her kesime hatta 7 den 70 e sorulan Efendimiz (sav) ile ilgili sorulara verilen cevaplar oldukça ilgi çekici...
Videolara tıkladığınızda üyelik istiyor,üyelik kutucuğunu ' tamam' a basmadan kapatın açılıyor....
Yorumlarınıza sunarım...
zeynep_akcin
09-30-2007, 14:30
çok ilginçti.....bi garip oldum....emeğine sağlık (+1)
cok güzel kardes..cok hos inan bende dinlerken bir garip oldum...
o güzel insan kelimelerle anlatilabilir mi :'( :'(
anatolia
09-30-2007, 14:48
çok güzel paylaşım için tşk +
ak_mavish
09-30-2007, 15:04
çok etkilendim... ilginç bir çalışma...paylaştığın için çok teşekkürler....
beni en çok şaşırtanda onu görünce beni inandırmasını isterdim diyen cümleydi.. :'( müslüman sıfatında olan biri nasıl böyle bir cümle kurabilir çok garip
çok güzeldi....+1
o soruları ben de kendime soruyorum şimdi ne cevap verirdim diye....harhalde ona, beni görünce ne hissettiğini yani bu kız benim ümmetimden deyip demediğini sorardım....siz ne cevap verirdiniz o sorulara....
ak_mavish
09-30-2007, 23:36
çok güzeldi....+1
o soruları ben de kendime soruyorum şimdi ne cevap verirdim diye....harhalde ona, beni görünce ne hissettiğini yani bu kız benim ümmetimden deyip demediğini sorardım....siz ne cevap verirdiniz o sorulara....
büyük ihtimalle hiçbişey soramazdım dilim tutulurdu..... :-X
belki de Onu çok sevdiğimi söylerdim....
benim karsima ciksa dilimin tutmayacagi,dizlerimin bagi cözülecegi kesin..
Eger söyleyebilecek kadar gücüm kalirsa ona Anam, Babam sana feda olsun Ya Rasulullah söylemek isterdim..
şükürler olsun ki O' nun ümmetindeniz.. layık oluruz inşALLAH.. :'(
çok güzel olmus gercekten bi tuhaf oldum..
Ravza_Ruveyda
10-03-2007, 16:45
Allah c.c. razı olsun tek kelime ile HARİKAYDI + 1
ak_mavish
10-10-2007, 00:51
Bidaha izledim!Gerçekten çok İLGİNÇ..Keşke herkes izlese!!!!
serkan yücel
10-10-2007, 00:54
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKRÜLER..
Daha önce de izlemiştim.
Tekrar izleyip özeleştiri yapmama vesile oldunuz teşekkürler..
selahattin_ay
10-18-2007, 16:33
cok guzel bir paylasim olmus
+1
aksavaşçı
10-18-2007, 16:43
kardeşim teşekkür mede4rim benden de +1
biraz üzücü biraz mutlu edici kimi zaman küçücük çocuklar büyüklerden daha güzel cevaplar vermiş.hoş bi paylaşım teşekkürler
bencede öyle üzülse mi üzülmesemi karar veremiyor insan. bide parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler ya hakkaten öyle nur yüzlü insanlar rüyamda görmedim derken alakasız bi tip rüyasında peygamberimizi (sas) gördüm diyor. çok garip oldum doğrusu. Allah razı olsun...
büyükdoğu
10-19-2007, 19:55
Harikulade +1
Benden de bir+ kaptın emeğine sağlık.ALLAH razı olsun
tşk. ederim arkadaşlar.. küçüklerin verdiği cvplar beni mutlu etti şu bakımdan;yani HZ.MUHAMMED(s.a.s)in peygamberimiz olduğundan haberdarlar..
harikaydı allah razı ols
evet verilen cevaplar biraz üzücü ama en güzel tarafı insanların kafasında en mükemmel yerde O(sav)var.
şükürler ols O'nu bize sevdirene...
Canan ERDOĞAN
12-08-2007, 22:42
şahsım adına ben çok üzüldüm... küçükler cvpları daha çarpıcı ve etkileyiciydi...pylaşım için tşkler...
.seVdAm.
12-09-2007, 19:56
çok güzeldi teşekkürler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.