fatih kısaparmak balon baskılı balon Eleştiri Makamı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eleştiri Makamı

AKmetalci
03-08-2011, 16:13
oy verdiğimiz partiyi yine bizim eleştirmemizin doğru olacağını düşünüyorum.acaba ak parti seçmenin eleştirileri neler.Neler eksik?yada neler daha iyi olabilir?

mesela iş dünyasına biraz müdahale etmeli.6 aylık sözleşme ve amele gibi kullanılan insanların 6 ay sonra kapı önüne konulması taktiğine müdahale etmeli.Fabrikaların artık 6 aylık anlaşmalar ile insanları geçici ağır işlerde kullanıp kapı önüne konmasına göz yumulmasından rahatsızım.Biraz daha göz dağı verilmeli bu tarz firmalara.Bu konuda hükümetimiz uzun süredir müdahele etmiyor.Ama birçok insan mağdur bu konudan.

EpiVaTeS
03-08-2011, 16:47
Ak Parti bitmiş...
Tayyip Erdoğan devam ediyor...

Ukbâ
03-08-2011, 17:12
Ak parti demokrasi denen kulvarı tamamladığında bütün kesimleri mutlu edebilecek şifrelere yeniliklere ulaşmış olacaktır.

Derin devlet ile uğraşmanın ağırlığını hemde siyasi zemini ayakta tutmak her partinin yapacağı iş değildir.

Haksızlık olurmu bilemem ama benim görebildiğim ve duyduğum tek eleştiri akaryakıtın çok yüksek olması.

İntifada
03-08-2011, 17:34
tayyip erdoğanı çıkar gerisi koca bir sıfır :)

Ukbâ
03-08-2011, 17:37
Tek adamlığa indirgemişseniz bu işi gidin parti kurun arkadaş :)

Meşhur loca faaliyetlerizde gelişmiş nasıl olsa , iki gün sonra siyasi misyonunuzdan ötürü darbe ile yıkılmassanız iyi. Hazır darbeciler için zemin ortadan kalmış iken sizler sayesinde argümanda bulurlar. Ve bu yüzyılın azmendileri olarak tarihe gecersiniz :)

İntifada
03-08-2011, 17:42
valla ben tek adamlığı mavi marmara baskınından sonra anladım...
başbakanımız ülke dışındaydı eli kolu titredi partinin...
çıkıp açıklama yapan olmadı arınç çıktı 2 maç iptal edildi tamam...
kusura bakmasın kimse ama bence gerçek bu...
tayyip erdoğan olmasa ak partinin barajı aşacağını sanmıyorum...
aczimendilerden söz açılmışken...
bence aktif kötü ne ise pasif iyide odur ;)

Ukbâ
03-08-2011, 17:51
Senin anladıkların ile yola çıkanların hepsi yolun yarısında kaldı . İslama hizmet ediyorum diyerek nefsine hizmet edenlerin dehşet sancısını çekmeyi artık islam dünyası kaldıramaz Yavuzum. İdrak ve stratejik temel ister bu işler.

Siyaset böyle işte sahip olduğumuz samimi duyguların yönlendirmesi ile hareket etmeyi kısıtlar. Belki kısa vade için kötü bir kararmış gibi gözükmüş olsa bile özde ilerisi için muhakkak stratejik hesapların olduğunu düşünmüyorsak partiye olan sadakatimiz bitmiş demektir .

Dört tarafı ideolojik noktalar ile kuşatılmış ülkemizde islami temellere dayalı hareket tarzı beklemek doğru olmaz . Halkımızın bu yöndeki teslimiyetini bilen kirli zihniyet partimizi ön yargılara gebe bırakarak ne planlar yapıyordur. Zinde ve etkin konuma gelmeden her noktada hassas bbir siyasi irade beklemek partimize haksızlık olur. Elbette birgün olacaktır bütün zalimlere karşı her vakit dik durmalar.

EpiVaTeS
03-08-2011, 18:02
nurcu olmam o kesin...
çünkü cebimde para yok...
okumuyorum...
yani istesemde olamam...
en güzeli başka bir cemaat bulmak...
nur cemaatine param yetmiyor...:)

Ukbâ
03-08-2011, 18:07
Senin başını bağlayacam ben , bu iş başka türlü sonlanmayacak İbrahim. Nurculara olan ön yargın bu şekilde aşılır senin :)

Keşke o kimliğe sahip olabilsek senin benim gibi günahkarlar onun arka bahcesine bile giremez. Ha o kimliği kullanarak insanlığını unutanlar olamazmı olabilir ama bu nurculara has değil insanın olduğu her yerde olur. Her cemaat her sivil toplum hatta her partinin içinde değilmi .

Nurcu denildiğinde para aklına geliyorsa aklını sat gitsin İbrahimim. Orta halli hatta maddi olarak alt seviyede olan çok Nurcu var. Para ile paralel bir ilişkileri yok yani. :)

HaArP
03-08-2011, 18:30
Senin anladıkların ile yola çıkanların hepsi yolun yarısında kaldı . İslama hizmet ediyorum diyerek nefsine hizmet edenlerin dehşet sancısını çekmeyi artık islam dünyası kaldıramaz Yavuzum. İdrak ve stratejik temel ister bu işler.

Siyaset böyle işte sahip olduğumuz samimi duyguların yönlendirmesi ile hareket etmeyi kısıtlar. Belki kısa vade için kötü bir kararmış gibi gözükmüş olsa bile özde ilerisi için muhakkak stratejik hesapların olduğunu düşünmüyorsak partiye olan sadakatimiz bitmiş demektir .

Dört tarafı ideolojik noktalar ile kuşatılmış ülkemizde islami temellere dayalı hareket tarzı beklemek doğru olmaz . Halkımızın bu yöndeki teslimiyetini bilen kirli zihniyet partimizi ön yargılara gebe bırakarak ne planlar yapıyordur. Zinde ve etkin konuma gelmeden her noktada hassas bbir siyasi irade beklemek partimize haksızlık olur. Elbette birgün olacaktır bütün zalimlere karşı her vakit dik durmalar.

MaşaAllah... Mesele budur !!! Lakin Ukba Hocam diğer kardeşlerimizide acizane anlamanızı istirham ederim sosyoloji açısından ! Çünkü İzzetli konuşmalar Mü'min şiarındandır...! Haksızlık etmemek ve de Haksız yere gıybet etmemek kaydıyla tabi...!

ALmi´
03-08-2011, 19:25
Ak Parti bitmiş...
Tayyip Erdoğan devam ediyor...

Bu fazlasıyla talihsiz bir cümle olmuş. Haksızlık yapmaya gerek yok..
Şüphesiz bu partiye birçoğumuz başbakanımız için oy veriyoruz. Ama AK Parti bitmiş, erdoğan devam ediyor diyecek kadar da vahim bir tablo yok önümüzde.

Özgür Çağrı
03-08-2011, 19:43
Ak parti geldiği günden beri bir çok durumu değiştirdi. Çeşitli ınkılâpları başarıyla gerçekleştirdi.
Fakat şunu hepimiz gayet iyi biliyoruz ki bu partide ve bu teşkilatlarda zerre dava bilinci yok. Samimi bir siyasi ahlak yok. Büyük çoğunluk parayla ve başbakanın gölgesinde ayakta duruyor. Ak parti iktidardan gitsin kaç kişi bulabilecekler bakalım gençlik teşkilatına ? İş hayaliyle teşkilatlar dolup taşıyor. Teşkilatlar her ay ya kaplıcada tatilde ya kayak tesislerinde kampta ya 5 yıldızlı otellerde yemeklerde. En ufak bir rant meselesinde birbirininin boğazına sarılıyorlar. Fazla gürültü çıkmıyor olabilir ama dehşet verici bir rant ve menfaat kavgası var. Bu dava az olan dava bilincini yok ediyor. Yeni bir partiyiz. Merkez partisiyiz bununda bilinç eksikliğinde payı var.
Bugün Recep Tayyip Erdoğan ben bırakıyorum gençler hadi bakalım buyrun dese liberallermi bu partide tutunacak gülen hareketimi bu partide tutunacak islami cemaatlermi bu partide tutunacak. Başbakanımızın gölgelediği rant menfaat ihale kavgaları iyice ayyuka çıkacak. Başbakanımız bunu dikkate almalı ve ak partinin yaşamasını istiyorsa bunun önlemini almalıdır. Hiç bir gruba hiç bir cemaate haddinden fazla ayrıcalık verilmemelidir. Gençlere belli bir noktada dava bilinci aşılanmalı teşkilatlanma konusunda milli görüş teşkilatlanması örnek alınmalıdır.

EpiVaTeS
03-08-2011, 19:58
Emin ol benim gördüklerimi sende görsen aynısını derdin ALmi...:)

Tecrübe ile sabittir...

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:19
Ak parti geldiği günden beri bir çok durumu değiştirdi. Çeşitli ınkılâpları başarıyla gerçekleştirdi.
Fakat şunu hepimiz gayet iyi biliyoruz ki bu partide ve bu teşkilatlarda zerre dava bilinci yok. Samimi bir siyasi ahlak yok. Büyük çoğunluk parayla ve başbakanın gölgesinde ayakta duruyor. Ak parti iktidardan gitsin kaç kişi bulabilecekler bakalım gençlik teşkilatına ? İş hayaliyle teşkilatlar dolup taşıyor. Teşkilatlar her ay ya kaplıcada tatilde ya kayak tesislerinde kampta ya 5 yıldızlı otellerde yemeklerde. En ufak bir rant meselesinde birbirininin boğazına sarılıyorlar. Fazla gürültü çıkmıyor olabilir ama dehşet verici bir rant ve menfaat kavgası var. Bu dava az olan dava bilincini yok ediyor. Yeni bir partiyiz. Merkez partisiyiz bununda bilinç eksikliğinde payı var.
Bugün Recep Tayyip Erdoğan ben bırakıyorum gençler hadi bakalım buyrun dese liberallermi bu partide tutunacak gülen hareketimi bu partide tutunacak islami cemaatlermi bu partide tutunacak. Başbakanımızın gölgelediği rant menfaat ihale kavgaları iyice ayyuka çıkacak. Başbakanımız bunu dikkate almalı ve ak partinin yaşamasını istiyorsa bunun önlemini almalıdır. Hiç bir gruba hiç bir cemaate haddinden fazla ayrıcalık verilmemelidir. Gençlere belli bir noktada dava bilinci aşılanmalı teşkilatlanma konusunda milli görüş teşkilatlanması örnek alınmalıdır.

Furkan oğlum senin zenginler ile sorunun var. Hayatide söylemişti böyle olduğunu nerde jeep görse konuşmaya başlıyordu diye :) Zenginlerini oluşturmasa cemaatler ile ilişkisini sürdürmese parti olarak hayatta kalmaz. Köhne parti olan chp hizmet etmediği halde ayakta duruyorsa bunun tek sebebi olur oluştuduğu sermaye güçü. Sen ne istiyorsun zengini dışla cemaati dışla mollalar ile yürüt bu işi olacak işmi bu . Ak parti size rağmen akın akın ilerleyecektir.;ı:

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:20
Senin başını bağlayacam ben , bu iş başka türlü sonlanmayacak İbrahim. Nurculara olan ön yargın bu şekilde aşılır senin :)

Keşke o kimliğe sahip olabilsek senin benim gibi günahkarlar onun arka bahcesine bile giremez. Ha o kimliği kullanarak insanlığını unutanlar olamazmı olabilir ama bu nurculara has değil insanın olduğu her yerde olur. Her cemaat her sivil toplum hatta her partinin içinde değilmi .

Nurcu denildiğinde para aklına geliyorsa aklını sat gitsin İbrahimim. Orta halli hatta maddi olarak alt seviyede olan çok Nurcu var. Para ile paralel bir ilişkileri yok yani. :)

Olay budur

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:23
tanıdığım tüm nurcuların cebi şişkin ama...:)

onu napcaz...
çulsuz nurcu görmedim hiç...

İntifada
03-08-2011, 20:25
sen zenginlerini görmüşsündür...
fakirleri pek görünmez takma isim kullanır her sene telefon değiştirir ve evlerde oturur :)
zaten öğrencidirler...
adamlar okuyor devlette çoğu yerde de torpilleri var sonrasında iyi yerlere geliyorlar...
eğer hizmetin içinde kalmaya devam ederlerse bir şekilde iş güç sahibi oluyorlar zaten...
cemaat devlet gibi zorunlu doğu görevi cartı curtu var :)

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:28
İyi ya cemaatci ol sende kurtul :) ya arkadaş bırakın bu işleri cemaate mensup olma ile olmama arasında fark yok , izlenmek dinlenmek istemiyorsan hatta zengin olmak istyiyorsun gel arkadaş cemaate :)

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:29
tanıdığım tüm nurcuların cebi şişkin ama...:)

onu napcaz...
çulsuz nurcu görmedim hiç...

Yok ya Yalçın da başka böyle olanını görmedim. Hepsi para ister yurda veya evlere. Uzak duracaksın.

İntifada
03-08-2011, 20:32
İyi ya cemaatci ol sende kurtul :) ya arkadaş bırakın bu işleri cemaate mensup olma ile olmama arasında fark yok , izlenmek dinlenmek istemiyorsan hatta zengin olmak istyiyorsun gel arkadaş cemaate :)

ben ocak dışı kaldım bi kere ;D

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:33
Bir ayar buluruz bu dışlamaya Akıncı merak etme.

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:36
ee tamam işte bende onu diyorum...
öğrenciler hariç çulsuz nurcu gördün mü olm sen...???

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:37
Adamların cenneti bahalı olsun o kadar ama sohbetlere gittiğimde orta halli daha çok olyor rahat olun siz o kadar zenginin arasında ben duramam .

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:37
Yok ya Yalçın da başka böyle olanını görmedim. Hepsi para ister yurda veya evlere. Uzak duracaksın.

aynen öyle abi...
Ciddiyim ben parasız nurcu görmedim...;D

yani gitsem ben nurcu olacam desem almazlar ki beni...
zira çulsuzun tekiyim yahu...;D

İntifada
03-08-2011, 20:38
ee tamam işte bende onu diyorum...
öğrenciler hariç çulsuz nurcu gördün mü olm sen...???

;D;D;D
gördüğüm en fakir nurcu yalçın karaca...
var gerisini sen düşün ;D

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:39
Adamların cenneti bahalı olsun o kadar ama sohbetlere gittiğimde orta halli daha çok olyor rahat olun siz o kadar zenginin arasında ben duramam .

orta halliler nasıl oluyor abi...
Bildiğim bir tane orta halli var...
üç dairesi var...
böyle orta hale can kurban...;D

Hakan Özkan
aynen öyle abi...
Ciddiyim ben parasız nurcu görmedim...;D

yani gitsem ben nurcu olacam desem almazlar ki beni...
zira çulsuzun tekiyim yahu...;D

Sohbet günleri farklı olur esnaflara ayrı işçilere ayrı hocalara ayrı adamlar kimseyi mağdur etmemek için günlere ayırmışlar bu işleri. şimdide hoca aradı gideceğim sohbete her şeye rağmen hizmetleri güzel sohbeyleri iyi bir araya gelip Allahı anmak güzel ve faydalı .

EpiVaTeS
;D;D;D

Yalçın abi fakir ha...;D

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:41
Cahit Başol diye bir herif tanıyorum...
Adam Nurcu...
Üç dairesi var...:)

Malında mülkünde gözüm varsa gözüm çıksın...
Ben ayrımcılıklarına kızıyorum...

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:41
;D;D;D

:karasız: :) Bu akşam gidelim bakalım yakıt parası ne kadar isteyecekler sohbetten sonra hesapları çıkarırlar adamlar uğraşıyor bir şeyler istemek çok zordur , resmen bazen dilenci oluyorlar ne adına hizmet adına her müslüman zengin olsunda bu gibi yerler şahlansın . Sizlerde artık para kazanmaya başlayın da bu işlerin bir tarafından tutun:karizmatik:

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:42
Adam Nurcu...

Bundan daha fazlası bizde de var , ya bunları zenginlikten mi sayıyorsun sen millete neler var neler bunların olması bir anlam ifade etmez varsa bunu allah yolunda ne kadarını harçıyorsun mesele bunda yoksa adamda ne olup olmadığı önemli değil.

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:44
Adamın sorduğu soruya bak verilen cevaplara bak katlettiniz konuyu ben gidiyorum sohbete bakalım bu hafta hoca efendi ne vaaz verecek , perdeye yansıtılan sinevizyon ile onu dinlemek bir başka .

Özgür Çağrı
03-08-2011, 20:45
Furkan oğlum senin zenginler ile sorunun var. Hayatide söylemişti böyle olduğunu nerde jeep görse konuşmaya başlıyordu diye :) Zenginlerini oluşturmasa cemaatler ile ilişkisini sürdürmese parti olarak hayatta kalmaz. Köhne parti olan chp hizmet etmediği halde ayakta duruyorsa bunun tek sebebi olur oluştuduğu sermaye güçü. Sen ne istiyorsun zengini dışla cemaati dışla mollalar ile yürüt bu işi olacak işmi bu . Ak parti size rağmen akın akın ilerleyecektir.;ı:

Benim zenginlerle sorunum yok ya mal mülk para pul var çok şükür Allah herkese versin ;D Benim sorunum ihale için rant için ak partili olanlara parti üzerinden cebi dolduranlar dava bilinci olmayıp iş bulmak için ak partiye dadananlarla.
Ayrıca bütün nurcular zengin değildir ama herkesin yapısı şakirt olmaya müsait değildir. Ama tabi iş garantisi vardır ayrıca sizi evlendirirler ev bark sahibi yaparlar :)Hele öğretmen şakirtin kısmeti anında bulunur ;D

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:46
problem orada...
hiç harcamıyor bu şahıs...
para harcaması beni ilgilendirmez...
sırf nurcu değilim diye bana yapmadığı kalmadı...
maalesef Ak Parti içinde de böyle tipler çok...

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:48
Benim zenginlerle sorunum yok ya mal mülk para pul var çok şükür Allah herkese versin ;D Benim sorunum ihale için rant için ak partili olanlara parti üzerinden cebi dolduranlar dava bilinci olmayıp iş bulmak için ak partiye dadananlarla.
Ayrıca bütün nurcular zengin değildir ama herkesin yapısı şakirt olmaya müsait değildir. Ama tabi iş garantisi vardır ayrıca sizi evlendirirler ev bark sahibi yaparlar :)Hele öğretmen şakirtin kısmeti anında bulunur ;D

Baka bu açıklama iyi oldu yoksa zengin düşmanı olarak ilan edip osmanelinde afiş astıracaktım sağa sola. İhale için ak partili olsan ne olmasan ne ihaleleri hep iller bankası düzenlediği için pek önemli değil belli fiyatların altındaki işleri sadece belediyeler yandaşlarına verir o kadar da olsun . Ak parti ne kadar zengini oluşturursa o kadar iyi takmayın bunları kafanıza nurculara iş garantisi nerde cemaatcidir diye dışlanıyorlar bir çok özel sektör veya devlet kurumlarına alınmıyorlar . Eskiden solcu olmanın büyük nimetleri olurdu şimdi olmayan cemaat nimetleri için onları taşlıyoruz ulan solcu gözüken ak partilmmisiniz siz kimden yanasınız. Geç kaldım sohbete gidiyorum ben;ı:

İntifada
03-08-2011, 20:50
okyanus ötesinden şakirtlere facebook hesaplarınızı kapatın talimatı gelmiş...
ne ayak haka abi :)
bilmediğimiz bişeyler mi biliyorsunuz :)

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:51
problem orada...
hiç harcamıyor bu şahıs...
para harcaması beni ilgilendirmez...
sırf nurcu değilim diye bana yapmadığı kalmadı...
maalesef Ak Parti içinde de böyle tipler çok...

Pindi herifin tekiymiş eğer maddi olarak faydası yoksa parası ile cihat yapmıyorsa yakında o atmosforde barınamaz tabii gerçekleri bilmiyorum söylediğine göre öyle , böyle hastalıklı herif cemaatten önce insanlığını sorgulasın ve bu insanlar yüzünden de cemaate laf atmak bize ve sizlere yakışmaz. İnsanlığı noksan çünkü bunun.

EpiVaTeS
Baka bu açıklama iyi oldu yoksa zengin düşmanı olarak ilan edip osmanelinde afiş astıracaktım sağa sola. İhale için ak partili olsan ne olmasan ne ihaleleri hep iller bankası düzenlediği için pek önemli değil belli fiyatların altındaki işleri sadece belediyeler yandaşlarına verir o kadar da olsun . Ak parti ne kadar zengini oluşturursa o kadar iyi takmayın bunları kafanıza nurculara iş garantisi nerde cemaatcidir diye dışlanıyorlar bir çok özel sektör veya devlet kurumlarına alınmıyorlar . Eskiden solcu olmanın büyük nimetleri olurdu şimdi olmayan cemaat nimetleri için onları taşlıyoruz ulan solcu gözüken ak partilmmisiniz siz kimden yanasınız. Geç kaldım sohbete gidiyorum ben;ı:

Abi ya...
Biz cemaat düşmanı değiliz ki...
eğer cemaatcilere iş bulupta ben evde yatıyorsam haram zıkkım olsun hakkım...
He bulmuyoruz diyorlarsa sorun yok...;D

Özgür Çağrı
Adam Nurcu...

Abi adamı ne fişliyon ya ;D
ayrıca o kadar mülk artık herkeste var be abi memleket zenginleşti haberin yokmu :hihi2:
senin gördüğün en fakirlerinden :hihi2:

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:52
Pindi herifin tekiymiş eğer maddi olarak faydası yoksa parası ile cihat yapmıyorsa yakında o atmosforde barınamaz tabii gerçekleri bilmiyorum söylediğine göre öyle , böyle hastalıklı herif cemaatten önce insanlığını sorgulasın ve bu insanlar yüzünden de cemaate laf atmak bize ve sizlere yakışmaz. İnsanlığı noksan çünkü bunun.

İnsan değil zaten...
Eşşekoğlu eşşeğin biri...
Oğlunu evlatlıktan red etmiş birinden bana saygı zaten beklememde...
Neyse işte ondan...

Hakan Özkan
:)okyanus ötesinden şakirtlere facebook hesaplarınızı kapatın talimatı gelmiş...
ne ayak haka abi :)
bilmediğimiz bişeyler mi biliyorsunuz :)

Öylemi böyle bir vaaz ile karşılaşırsam hocayı dinlemem baştan söyleyim. Seviyorum facebooku.Böylede ucuz fetvalar vermez hoca zaten daha önemli meseleler varken:) geç kaldım geç , geç gidersek hoca iki cüz okuma cezası veriyor bu hafta sıkışığım okuyamam gitmem lazım.

EpiVaTeS
Ulan dünyaya yeniden gelme imkanım olsa mutlaka şakirt olurdum...
baksana olm en fakirinin üç dairesi var la...;D

Ahmet Yasin
03-08-2011, 20:54
Cemaat içinde kişisel hareket edip hem Akpartiye hemde cemaate zarar veren üst yönetici çok maalesef.

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:55
Abi adamı ne fişliyon ya ;D
ayrıca o kadar mülk artık herkeste var be abi memleket zenginleşti haberin yokmu :hihi2:
senin gördüğün en fakirlerinden :hihi2:
Ulan adam beni emniyet teşkilatına pas pas ediyordu...
Ona laf yok...
iki ismini yazdık diye banamı laf geçiriyon...;D
ne oldu tırstın mı cemaatten de herifin tarafına geçtin he yobaz...???

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:56
Ulan dünyaya yeniden gelme imkanım olsa mutlaka şakirt olurdum...
baksana olm en fakirinin üç dairesi var la...;D

He ya cemaat ile tanışmadan önce mall varlığım daha çoktu şimdi azaldı ama bereketi fazlalaştı. Cemaat vesilesi ile hayırlı işler yaparsan paran bereketlenir paranı carcur etmessin dengeli yaşarsın işin formülü burda . :)

Özgür Çağrı
03-08-2011, 20:56
Ulan adam beni emniyet teşkilatına pas pas ediyordu...
Ona laf yok...
iki ismini yazdık diye banamı laf geçiriyon...;D
ne oldu tırstın mı cemaatten de herifin tarafına geçtin he yobaz...???

yok ya istersen adamı sıkıştırıp dövelim yani farketmez ;D

Hakan Özkan
03-08-2011, 20:57
Cemaat içinde kişisel hareket edip hem Akpartiye hemde cemaate zarar veren üst yönetici çok maalesef.

Öyle hocam öyle . İnsanın olduğu her yerde bunlar oluyor.

EpiVaTeS
03-08-2011, 20:57
yok ya istersen adamı sıkıştırıp dövelim yani farketmez ;D

ha şöyle...
iki şakirt için satma olm beni...;D

Ahmet Yasin
03-08-2011, 20:59
Öyle hocam öyle . İnsanın olduğu her yerde bunlar oluyor.
Ama hele bu insan dindar ve AKpartili ise bir yanlışı bütün doğruları götürüyor.Benim nurculardan çok süleymancılardan başım belada:kızdım:

EpiVaTeS
03-08-2011, 21:00
Ama hele bu insan dindar ve AKpartili ise bir yanlışı bütün doğruları götürüyor.Benim nurculardan çok süleymancılardan başım belada:kızdım:

He bide onlar var...;D
şimdilik süleymancılarla problemim yok...
eğer tavuğuma kışt demezlerse olmazda herhalde...;D

Özgür Çağrı
03-08-2011, 21:00
Yalçın Karaca'ya söyleyelim kulağını çeksin cahitin abi yav :)

EpiVaTeS
03-08-2011, 21:01
Yalçın Karaca'ya söyleyelim kulağını çeksin cahitin abi yav :)
Yalçın karacanın boyu yetmez ona...;D
daha üstü lazım...;D
bir kere Yalçın abide dolaylı yoldan onu destekliyor...
cemaat damarı ağır basıyor olm...
bizim gibi yobazı netsin...

Ahmet Yasin
03-08-2011, 21:06
Neyse başlığın gidişatı hiç tekin değil, lütfen başlık konusuna dönelim, partiyi üslupluca eleştirelim varsa eleştiriniz.

Var bir zamanların 'Mücahit' leri' oldular Müteahhit yaw bari en azından fakir fukaraya koklatın paraları.

EpiVaTeS
03-08-2011, 21:07
biri mevzuu asla para değil bilginize...

şimdi maç yapmaya gidiyorum...
gelince cevap vereceğim...
ama asla para mevzusu değil...

İntifada
03-08-2011, 21:17
Var bir zamanların 'Mücahit' leri' oldular Müteahhit yaw bari en azından fakir fukaraya koklatın paraları.

bizde seçimde müşahit olalımda 10-20 bişeyler girsin cebe ;D

İntifada
03-08-2011, 21:18

onun dosyasıda elimizde yeri gelince açarız ;D

Ahmet Yasin
03-09-2011, 19:39
onun dosyasıda elimizde yeri gelince açarız ;D
Sizde başka ne dosyalar var söyle bakalım:karasız:

İntifada
03-09-2011, 20:29
rahat ol abi :)
arşiv sağlam :)

münih
03-14-2011, 22:03
valla ben tek adamlığı mavi marmara baskınından sonra anladım...
başbakanımız ülke dışındaydı eli kolu titredi partinin...
çıkıp açıklama yapan olmadı arınç çıktı 2 maç iptal edildi tamam...
kusura bakmasın kimse ama bence gerçek bu...
tayyip erdoğan olmasa ak partinin barajı aşacağını sanmıyorum...
aczimendilerden söz açılmışken...
bence aktif kötü ne ise pasif iyide odur ;)

Eleştirelim de doğru eleştirelim. Ak parti gökten zembille inmedi, melek de değiller, beşerilerdir, insandırlar hataları da olacaktır.Yalnız yaşanmadığı gibi, tek tayyip erdoğanla iş olmaz. İş yapmasalardı yine barajda takılırlardı Ak Parti.

Gaddafininin zulmünden vatandaşlarımızı nasıl kurtarma yapıldığını da unutmamalıyız.

Eksiklikler yok mu var. Ama inşallah düzelir.

Diğer 2 muhalefeti iktidar yapılsa şimdiki durumdan çok daha kötü olur memleketimizin durumu.

Akaryakıt fiatları yüksek. Sigortalılıkl aidatları yüksek. Sigortalılık yaygın değil. Hep başbakanımıza eleştirdiğimiz gibi Ak parti milletvekilleri de eksikliklerin giderilmesi yönünde biraz daha hassas çalışşalar durum daha da değişik olurdu.

Muhalefete ne dersiniz? oturdukları yerden aylık alıyorlar beş kuruşluk iş yapmadan. Merak ediyorum halkın karşısına ne yüzle çıkacaklar.

Biri söylediğine kendisi de inanmıyor, üstelik reklam veriyor.
Önceden nerdeydiniz ey muhalefet?

unnamed
03-14-2011, 22:25
Eleştirelim de doğru eleştirelim. Ak parti gökten zembille inmedi, melek de değiller, beşerilerdir, insandırlar hataları da olacaktır.Yalnız yaşanmadığı gibi, tek tayyip erdoğanla iş olmaz. İş yapmasalardı yine barajda takılırlardı Ak Parti.

Gaddafininin zulmünden vatandaşlarımızı nasıl kurtarma yapıldığını da unutmamalıyız.

Eksiklikler yok mu var. Ama inşallah düzelir.

Diğer 2 muhalefeti iktidar yapılsa şimdiki durumdan çok daha kötü olur memleketimizin durumu.

Akaryakıt fiatları yüksek. Sigortalılıkl aidatları yüksek. Sigortalılık yaygın değil. Hep başbakanımıza eleştirdiğimiz gibi Ak parti milletvekilleri de eksikliklerin giderilmesi yönünde biraz daha hassas çalışşalar durum daha da değişik olurdu.

Muhalefete ne dersiniz? oturdukları yerden aylık alıyorlar beş kuruşluk iş yapmadan. Merak ediyorum halkın karşısına ne yüzle çıkacaklar.

Biri söylediğine kendisi de inanmıyor, üstelik reklam veriyor.
Önceden nerdeydiniz ey muhalefet?

benim çözemediğim olay bunun akıncıyla alakası ne?

aboz73
03-22-2011, 12:34
selam,
benim akparti ile ilgili 3 adet eleştirim olacak;
1-Haketmediği halde halendaha yüksek makamlarda,yönetici makamlarda sırf akpartili diye meşgul eden adamların neden o makamlardan indirilmediği,
2-PKK yı savunan adamların neden hala Büyükşehir kadrolarında iş sahibi olduğu,beslendiği,
3-haklının hakkını koruması gerektiği halde neden gözgregöre haksızların akparti çatısı altında savunulduğu,
isteyen istediği yorumu yazmakta serbestir.
yorumlarınızı okuyup tektek cevaplayacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum.

sherkaniso
02-21-2012, 06:27
benim eleştirim bu yeni gss saçmalığını çıkarmasıdır akp kurmaylarının. yahu bu resmen insan haklarına aykırıdır, nasıl böyle bir şey yapılabilir aklım almıyor vallahi.

özgür irademle sigortalı olmayı istemiyorum arkadaş sen ne hakla evime adam sokup birde üstelik işsizim diye ailemden para koparmaya çalışıyorsun.

imkanım olsa bu kepazeliği insan hakları mahkemesine taşırdım. lakin onun için bile belli bir güç gerekmekte maddi manada. o da bende yok işte ahh..

çok kızıyorum çook. doğuda onca adam kaçakçılıkla geçinsin kilo kilo altın takılsın düğünlerde. faturalarını biz orta anadolunun batı anadolunun talihsizleri çekelim. üstüne üstlük bir de yeşil kart vermişti devlet oradakilere. şimdi içinden çıkılamayınca suçlusu biz mi olduk arkadaş? işsizim diye boğazıma yapışmak da neyin nesi? çok iyi bir sistemse bu ülkedeki sistem neden iş bulmakta zorlanıyoruz bu kadar? sosyal devlet demek bu mu yahu?

ne diyeyim rabbim görüyor halimizi inş. hakedenlere hakettikleri cezayı verecektir.

not: bir imam hatipliyim geçip karşıma sen ateistsin ergenekoncusun gibi saçmalıklarla gelmeyin allah rızası için.

Terennüm
02-21-2012, 12:27
inşallah akçeli işler bu partiyi bitirmez..