fatih kısaparmak balon baskılı balon en iyi siyasetçiler - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : en iyi siyasetçiler

bayonet
12-05-2007, 18:48
EVET ARKADASLAR BEN SUANA KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ 3 SİYASETÇİ KİM DİYE SORDUM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM............SİZCE KİM?3 OY VERME HAKKINIZ VARDIR

Hıfz-ı lisan
12-05-2007, 18:52
Recep Tayyip ERDOĞAN,Turgut ÖZAL,Adnan MENDERES....

by_kıl ;D :P

Sukût-u_Hayal
12-05-2007, 18:59
Adnan Menderes
Turgut Özal
Recep Tayyip Erdoğan....

parabol
12-05-2007, 22:47
mılletın adamları.....

Adnan Menderes
Turgut Özal
Recep Tayyip Erdoğan....

Tansu Çıllerıde severım Allah ıcın ama ılk ucumde degıl...

romakudüs
12-05-2007, 23:33
tayyip erdoğan,turgut özal ve alparslan türkeş

mehmetal
12-06-2007, 01:21
rte

ne

tuğba61
12-06-2007, 02:22
tayyip erdoğan, menderes

mavera
12-06-2007, 14:29
halkin adamlarinin ipi önde getirmesi ne kadar dogru..menderesi hatirlamiyorum ancak kitaplardan ve büyüklerden dinliyoruz, sayin özal cocukluk dönemimizin lideri ve yaptigi hizmetleri hatirliyor ve rahmetle aniyoruz..
sayin erdogan ise simdinin lideri ve insallah daha uzun yillar bu ülkenin lideri olacak cünkü o bunu fazlasiyla hakediyor..

e-midyat
12-06-2007, 14:35
Milletin adamları!

ismet
12-06-2007, 17:58
tartışmasız kronolojik sıraya göre

ADNAN MENDERES > TURGUT ÖZAL > RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Beritan
12-06-2007, 18:02
NECMETTİN ERBAKAN hocam
turgut özal
adnan menderes

EpiVaTeS
12-06-2007, 18:05
Adnan Menderes. Necmettin Erbakan ... ve Tabi ki Recep Tayyip Erdoğan...

murat kurt
12-06-2007, 18:49
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)

aksavaşçı
12-06-2007, 19:05
Adnan Menderes
Turgut Özal
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

EpiVaTeS
12-06-2007, 19:07
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)

şaka yapıyorsun herhalde....

Beritan
12-06-2007, 19:19
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)

gerçekten şaka gibi ;)

mavera
12-06-2007, 19:21
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)

gerçekten şaka gibi ;)

arkadas ironi yapmis ama o siyasetcileride sevebilir bunda bir mahsur yokki bende o siyasilerden hazzetmiyorum ama bu ülkenin iktidar kadar, muhalefete de ihtiyaci var..
gerci onlarin 3 nü toplasan bir kamer genc yapmiyor ama idare etmek lazim 8)

Gölge
12-06-2007, 20:14
RecepTayyip Erdoğan
Turgut Özal
Alparslan Türkeş

kardelen007
12-06-2007, 20:27
Recep Tayyip Erdoğan
Adnan Menderes
Turgut Özal

bayonet
12-06-2007, 22:01
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)
sakamı yaptın yoksa gercekten gercekmi ama gercekse 3 ünü toplasan adam etmez bunu bilmelisin

Gölge
12-06-2007, 22:09
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)
sakamı yaptın yoksa gercekten gercekmi ama gercekse 3 ünü toplasan adam etmez bunu bilmelisin

Sana katılmamak elimden değil ... ;D

Yâren
12-06-2007, 23:30

parabol
12-06-2007, 23:46
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)

neden bıraz saygı duymayı ve yargılamamayı denemıyorsunuz...

bayonet
12-09-2007, 23:30
deniz baykal
devlet bahçeli
bülent ecevit(di)

yargılamamayı deniyorum ama birazda mantık olmalı insanda deniz baykalı tanıyan tanıyor zaten ee o zaman parabolcum dogru söze ne hacet diyorummm....

neden bıraz saygı duymayı ve yargılamamayı denemıyorsunuz...

CeVHeR
12-10-2007, 01:38
Bill Clinton' unda dediği gibi, dünyanın en iyi siyasetçisi:
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

oguzdesouza
12-11-2007, 22:41
MİLLETİN ADAMLARI

ADNAN MENDERES

TURGUT ÖZAL

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

MEHMET ZAHİT
12-12-2007, 20:15
AKLIN YOLU BİR ;)

MaU_95
12-12-2007, 21:25

:)

EpiVaTeS
12-12-2007, 21:27
vay be inönüye oy çıkmış sitemizden yazık be bize... :'( :'(

SAHILL35
03-15-2008, 16:12
MENDERES,ERBAKAN VE ERDOĞAN...
GERİSİ TIRIVIRI BENCE...

Beritan
03-15-2008, 16:13
MENDERES,ERBAKAN VE ERDOĞAN...
GERİSİ TIRIVIRI BENCE...

+ :D

gencfb63
03-15-2008, 16:16
TAYYİP ERDOĞAN

ADNAN MENDERES

TURGUT ÖZAL

MUHSİN YAZICIOĞLU

ABDULLAH GÜL

ALİ BABACAN

kardelen007
03-15-2008, 16:17
Adnan Menderes
Turgut Özal
Recep Tayyip ERDOĞAN

eski dost
03-15-2008, 16:32
Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyanın kurucusu
Necmettin Erbakan

sancak
03-15-2008, 17:39
Atatürk neden yok bu anketin içinde ben onu anlamadım en iyi siyasetçi Mustafa Kemal Atatürktür.

maviinsan
03-15-2008, 17:41
Atatürk neden yok bu anketin içinde ben onu anlamadım en iyi siyasetçi Mustafa Kemal Atatürktür.

Ataürk zaten en iyi siyasetçi.Onu şıklara koymaya gerek yok...

isimsiz
03-15-2008, 17:45
tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip Erdoğana'a de siyaseti o öğretmiştir.

Mu-Alim
03-15-2008, 17:50
tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip'e de siyaseti o öğretmiştir.

Ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmettin Erbakan'ın iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

CeVHeR
03-15-2008, 17:55
tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip'e de siyaseti o öğretmiştir.

Şimdi bu üslup neden arkadaşım? "Tayyip'e..." diyerek neden beni kışkırtıyorsun? (:

Bak ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmi'nin iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

diyesini getiriyorsun insanın. (:

Ben her zaman söylüyorum zaten, Necmettin Erbakan' a en çok zarar verenler, halk nezdinde sevilmemesini sağlayanlar, ona Hocam diyen talebeleridir...

isimsiz
03-15-2008, 18:00

Şimdi bu üslup neden arkadaşım? "Tayyip'e..." diyerek neden beni kışkırtıyorsun? (:

Bak ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmi'nin iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

ya niye böyle oluyor anlamıyorum her yazdığımda lütfen bir art niyet aramayın hatta yazarken t harfini yanlışlıkla küçük yazmıştım sonra farkettim saygısızlık olmasın diye düzelttim eğer bu sizi rahatsız ediyorsa hemen düzeltirim hiç sorun değil. hemen ortamı incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten germeyelim lütfen :-X

isimsiz
03-15-2008, 18:04

Ben her zaman söylüyorum zaten, Necmettin Erbakan' a en çok zarar verenler, halk nezdinde sevilmemesini sağlayanlar, ona Hocam diyen talebeleridir...

benide Tayip Erdoğan'dan soğutan hergün başımda bana onu öven babamdır ;D neyse amacım sizle tartışmak değil. ben bu siteye huzur bozmaya gelmedim. ne olursa olsun kimsenin kalbini kırmak istemem bir daha cevap vermiyeceğim. ALLAH'A EMANET OLUN. ANLAŞILABİLMEK ANLAYABİLMEK TEMANNİSİYLE

CeVHeR
03-15-2008, 18:06
Anlaşılabilmek istiyorsan eğer, Recep Tayyip Erdoğan' a ve onun partisine gönül vermiş olan insanların sahbi olduğu bir forumda, Recep Tayyip Erdoğan' dan '' tayyip '' diye bahsetmeyeceksin güzel kardeşim...

SAHILL35
03-15-2008, 18:07
tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip Erdoğana'a de siyaseti o öğretmiştir.
[color=blue]TEKRAR EDİYORUM;
MENDERES,ERBAKAN,ERDOĞAN...
GERİSİ HİKAYE...
BU LİSTEDEKİ İSİMLER 1946DAN SONRA YANİ ÇOK PARTİLİ SİYASİ YAŞAMA GECTİKTEN SONRA GÖREV YAPAN İSİMLER..
ATATÜRKÜN OLMAMASI NORMAL..
BULUTTAN NEM KAPMAYA GEREK YOK

isimsiz
03-15-2008, 18:11
.

isimsiz
03-15-2008, 18:12
Anlaşılabilmek istiyorsan eğer, Recep Tayyip Erdoğan' a ve onun partisine gönül vermiş olan insanların sahbi olduğu bir forumda, Recep Tayyip Erdoğan' dan '' tayyip '' diye bahsetmeyeceksin güzel kardeşim...

size cavap vermeyeceğimi söyledim ama dayanamadım hatasız kul olmaz bir arkadaşınız uyardı bende düzelttim. bu kadar ayrıntıya takılmıyayın lütfen soyadınıda ekledim. bu ülkede daha önemli sorunlar var. herkezin niyetini ALLAHU TEALA bilir niyetim Tayyip Erdoğan'a saygısızlık değildi sadece hızlı yazmanın verdiği bir dikkatsizlik. siz benim hakkımda sui zanda bulunabilirsiniz ama ALLAH niyetimi biliyor o bana yeter. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

CeVHeR
03-15-2008, 18:17

size cavap vermeyeceğimi söyledim ama dayanamadım hatasız kul olmaz bir arkadaşınız uyardı bende düzelttim. bu kadar ayrıntıya takılmıyayın lütfen soyadınıda ekledim. bu ülkede daha önemli sorunlar var. herkezin niyetini ALLAHU TEALA bilir niyetim Tayyip Erdoğan'a saygısızlık değildi sadece hızlı yazmanın verdiği bir dikkatsizlik. siz benim hakkımda sui zanda bulunabilirsiniz ama ALLAH niyetimi biliyor o bana yeter. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Bak güzel kardeşim, burası bir forum. Burada yazışarak anlaşıyoruz. Niyet okuyuculuğu yapamayız. Sen ne yazarsan, biz öyle anlarız. Biz yanlış anlamadık, sen yanlış yazdın. Bundan dolayı da bizi suçlayamazsın. Yazdıklarından dolayı yanlış anlaşılmak istemiyorsan eğer, '' gönder '' butonuna basmadan önce, yazdıklarını bir daha oku. Allah seninde yar ve yardımcın olsun...

isimsiz
03-15-2008, 18:22

Bak güzel kardeşim, burası bir forum. Burada yazışarak anlaşıyoruz. Niyet okuyuculuğu yapamayız. Sen ne yazarsan, biz öyle anlarız. Biz yanlış anlamadık, sen yanlış yazdın. Bundan dolayı da bizi suçlayamazsın. Yazdıklarından dolayı yanlış anlaşılmak istemiyorsan eğer, '' gönder '' butonuna basmadan önce, yazdıklarını bir daha oku. Allah seninde yar ve yardımcın olsun...

tabi insanların niyetlerini anlamayazsınız ama bendi sizi birini suçlamadan önce acaba yanlış mı düşünüyorum diye düşünmeye davet ediyorum. gelin ben bundan sonra ben gönder butonuna basmadan önce yazdıklarımı bir güzel okuyayım sizde biri suçlamadan önce bir güzel düşünün. ve bu konuyu kapatıp işi tatlıya bağlıyalım kalbinizi kırdıysam özür dilerim. munakaşada bulunduk hakkınızıda helal edin. inanın bana bundan sonra gönder butonuna basmadan önce bir daha okuyacağım mesajı :)

CeVHeR
03-15-2008, 18:24
Siz dikkatli olursanız, emin olun ev sahibi olan bizler daha dikkatli oluruz. Anlayınış için teşekkür ederiz. Siz de hakkınızı helal edin...

SAHILL35
03-15-2008, 18:27
bu kadar uzatacak bişey yok bence..
sonucta genel başkanımızın adı tayyip...
elbette saygı ifadesi belirtirsek daha şık olur ama mücahide kardeşimizde küfür etmemiş sonucta...
kardeşliğe,kenetlenmeye ihtiyacımız olan şu günlerde,
ihtilaf için incir çekirdeğinden mevzuu çıkartmayalım derim...
menderes-erbakan-erdoğan...
işte milletin adamları...
(isteyen özalıda ekleyebilir)

Mu-Alim
03-15-2008, 18:32
Duyarlılığımıza kulak verip iletini düzelltiğin için teşekkür eder, gerekli düzeltmeyi benim de yaptığımı bilmeni isterim Milli_Mücahide arkadaşım. (:

SAHILL35
03-15-2008, 18:35
http://img.blogcu.com/uploads/evliyacelebi_menderes.jpg http://www.haber53.com/resimler/haberler/15857.jpg
MİLLETİN ADAMLARI

Beritan
03-15-2008, 19:42
http://img.blogcu.com/uploads/evliyacelebi_menderes.jpg http://www.haber53.com/resimler/haberler/15857.jpg
MİLLETİN ADAMLARI

hocamam hastalık derecesinde sevyorum ya
başbakanımla yanyana pek bi hoş olmuşlar
onlar zaten hiç ayrı değillerki
dosthane kırgınlıkları va
inşallah barışırlar

Mu-Alim
03-15-2008, 19:45
Ah Erbakan o çıkışları yapmasaydı...

Erdoğan'ın Erbakan'a duyduğu saygı, beslediği sevgi ve gösterdiği sabır gerçekten takdire şayandı...

Hüdaverdi
03-15-2008, 19:46
Hiç biri :D
tuncay özkan ;D

----
(RECEP TAYYİP ERDOGAN)

ASENA58
03-15-2008, 19:50
3 oyun 3 ünü de Başbuğumuza vermek isterdim ama işte imkanlar müsait değil
=)

SAHILL35
03-15-2008, 19:53
MİLLETİN ADAMLARI

hocamam hastalık derecesinde sevyorum ya
başbakanımla yanyana pek bi hoş olmuşlar
onlar zaten hiç ayrı değillerki
dosthane kırgınlıkları va
inşallah barışırlar[color=blue]inşaallah..zaten hep söylüyorum;
AYRILSAKDA BERABERİZ...

Begimay
03-15-2008, 21:02
Recep Tayip Erdoğan, Turgut Özal.

Deniz.Feneri
03-16-2008, 09:00
başbuğa vermeye geçekten müsait değil. demokrasinin liderleri milletim adamları varken sadeceonlar
Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal, Adnen Menderes
tabi mücahiti unutmamak gerekir. NECMETTIN ERBAKAN.

RDönmezs
03-17-2008, 02:23
Başbakanımız, Adnan Menderes ve Çiller :D

akrebin kıskacı
03-17-2008, 17:58

Ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmettin Erbakan'ın iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

BENİM YAZACAKLARIMI YAZMIŞSIN.TEŞEKKÜRLER!

politikaci
03-18-2008, 22:31
deniz baykalada 2 oy verilmiş :D hihihihihiihihih

nihal.1990
03-18-2008, 22:45
1. Sayın Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan
2.Turgut Özal
3.Adnan Menderes
4.Şık yok ama ben söyleyim...benn;);) inşş tabiii

Üç mevsim
03-20-2008, 13:35
Erbakan - Erdoğan - Menderes -Özal

tayyipleyiz
03-20-2008, 13:52
1- Mustafa Kemal
2- Adnan Menderes
3- Turgut ÖZAL
4- Recep Tayyip ERDOĞAN ( Allah başımızdan eksik etmesin )

havva55
03-20-2008, 23:15
tabikide RECEP TAYYİP ERDOĞAN,ADNAN MENDERES VE TURGUT ÖZAL

politikaci
03-20-2008, 23:22
ALLAH AŞKINA HALEN ŞAŞIYORUM DENİZ BAYKALADA OY VEREN VAR YANİ HİHİHİHİHİHİHİH

florasan
03-20-2008, 23:56
bu ülke tek başarılı siyasetçi yetiştirdi o da dinci çıktı (Erdal İnönü)
prof.dr.Necmeddin Erbakan için bu cümleyi kurmuş olsa da
bana göre bu ülke de iyi siyasetçi yok

fatma nur
04-11-2008, 18:27
bu tabloya gore ılk sıramda İNÖNÜ yer alıyor en ıyı ATATURK ama onu sıklarda goremedım ıkıncı İNÖNÜ!!!!!!!!!!!! :-* :-*

_Yeniden_
04-11-2008, 18:33
Millet kimlere oy vereceğini biliyor yahu ;)

İşte Ak gençlik 8)

BillK.
04-12-2008, 18:01
Neden Atatürkümüzün ismi yok

politikaci
04-12-2008, 18:02
deniz baykal 4 olmuş :D :D :D :D :D :D

cihan24rte
04-19-2008, 14:07
1-recep tayyip erdoğan
2-abdullah gül
3-bülent arınç

ENGİNEER
04-19-2008, 14:12
Milli Görüş'çü değilim ama hakkında bildiklerim beni Erbakan'ı işaretlemeye yöneltti...

Müthiş zeki bir insan...

Neyse...Benim oylarım...

ADNAN MENDERES
TAYYİP ERDOĞAN
NECMETTİN ERBAKAN

Beritan
04-19-2008, 14:16
Milli Görüş'çü değilim ama hakkında bildiklerim beni Erbakan'ı işaretlemeye yöneltti...

Müthiş zeki bir insan...

Neyse...Benim oylarım...

ADNAN MENDERES
TAYYİP ERDOĞAN
NECMETTİN ERBAKAN

yani başka seçenekmi var :-*

mavera
04-19-2008, 14:39
Demokrasinin yildizlari her daim bir adim öndedir ;)

Ak-Cengâver
04-19-2008, 17:34
tayyip erdoğan
adnan menderes
turgut özal

sadece tayyip erdoğan zamanını biliyorum ama, diğerlerinin çok iyi olduklarını ailemden herzaman işitiyorum ;)

akturkan
05-04-2008, 12:15
DENİZ BAYKAL

Kemalist59
05-04-2008, 12:27
Tabi ki de Mustafa Kemal diğerleri benim için KOCA BİR SIFIR....
Ecevit başarılı olmasada çok dürüsttü.O yüzden bir tane ona verdim.Bir tane de hiç sevmediğim İnönü'ye siyasi kişiliğine vermem ama asker kişiliğine verdi.Baktım dedim yazıktır.Bir de Perinçek'e vereyim.Hakkaten yazık ben vermesem adam sıfırmış :) :)

Akmehmet_Akif
05-04-2008, 17:11
1.ATATÜRK
2.MENDERES
3.TURGUT ÖZAL
4.TAYİP ERDOĞAN
5.APTULLAH GÜL
6.GERİSİ YALAN

akturkan
05-04-2008, 18:14
EN BUYUK MUSTAFA KEMAL ATATURK SONRA DENİZ BAYKAL

mavera
05-05-2008, 19:28

inönüyü es mi geciyorsun,hatri kalir sonra! 8)...bu arada deniz baykal siyasetci miydi ben onlari ilahiyatci saniyordum ;)

akturkan
05-05-2008, 22:51

inönüyü es mi geciyorsun,hatri kalir sonra! 8)...bu arada deniz baykal siyasetci miydi ben onlari ilahiyatci saniyordum ;)
MAVERA GUZEL ESPRİ YAPITOSUNDA BANA YETER SAGLICAKLA KAL

mavera
05-05-2008, 22:55

ama daha karpuz vardi 8)

akturkan
05-05-2008, 22:58

ama daha karpuz vardi 8) SEN YE AFİYET OLSUN BEN BUNLARLA YETİNECEM SEVGİLERİMLE

mavera
05-05-2008, 23:05

ama daha karpuz vardi 8) SEN YE AFİYET OLSUN BEN BUNLARLA YETİNECEM SEVGİLERİMLE

benden söylemesi sonra sadece kabuklariyla idare edersiniz demedi, demeyin 8)

akturkan
05-05-2008, 23:06
ABARTMA AMCIN BENİ DISLAMAKSA CIKAR GİDERİM SORUN DEGİL BU NE LAFTIR

politikaci
05-05-2008, 23:07
deniz baykala oy kullanan larkim

mavera
05-05-2008, 23:11

amacim ironiyle carpikligini dile getirmek..burada demokrasiden bahseden sizlerin demokratligini gördük chp sitesinde sadece bir yorumum yüzünden banlandim hemde hakli oldugum bir konuda..
ilk ve tek mesajimda beni anlayanlar bana burada demokrasi dersi veremezler!...burasi ak parti forumdur, eger buraya geldiysen bizim söylemlerimizide göze almak zorundasin, kimsenin kara kasi, kara gözü icin yorum yapamayiz, yorumlarimizida birinize begendirmek zorunda degiliz..
gidene kal demekte huyumuz degildir ;)

akturkan
05-05-2008, 23:13
deniz baykala oy kullanan larkim
BUNU ANLAMADIM AMA BOYLE DISLIYOSUNUZ İNSANLARI BEN SOLCUYUM BEN LAİKİM BEN KEMALİSTİM BEN NE FARKEDER BNİ SİTEDEN ATARSINIZ

akturkan
05-05-2008, 23:14

amacim ironiyle carpikligini dile getirmek..burada demokrasiden bahseden sizlerin demokratligini gördük chp sitesinde sadece bir yorumum yüzünden banlandim hemde hakli oldugum bir konuda..
ilk ve tek mesajimda beni anlayanlar bana burada demokrasi dersi veremezler!...burasi ak parti forumdur, eger buraya geldiysen bizim söylemlerimizide göze almak zorundasin, kimsenin kara kasi, kara gözü icin yorum yapamayiz, yorumlarimizida birinize begendirmek zorunda degiliz..
gidene kal demekte huyumuz degildir ;)
NİCK NEYDİ KONTROL EDİYİM

Necip Fazil
05-05-2008, 23:14
Bu solcuların doğru dürüst cümle kuranına rastlayabilirsem, bende karşılık vereceğim ;)

VesseLam

mavera
05-05-2008, 23:16
bak bakalim viyana54 niye banlanmis..;) ondan sonrada gel buraya demokrasi, insanlik ve siyaset dersi var cahil kardesim!..

akturkan
05-05-2008, 23:19
BİLİYORUM O UYEYİ HAK ETİN

mavera
05-05-2008, 23:21
BİLİYORUM O UYEYİ HAK ETİN

iyi bu lafi söylüyorsan sen istersen son mesajlarini yaz!..sadece bir mesajimdan dolayi hemde sizlere demokrasi dersi verdigim icin, gercekleri söyledigim icin, hakaret etmeden yüzünüze tükürdügüm icin banlandim..
senin gibi gelip burada pravakatörlük yapmadim ama sen hakettin diyorsan, senin gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen aciz insanlarinda bu forumda isi yok!

MaU_95
05-06-2008, 09:48
Bu solcuların doğru dürüst cümle kuranına rastlayabilirsem, bende karşılık vereceğim ;)

VesseLam

:-*

mehmed_akif
05-06-2008, 18:44
erbakan hocayı sayın başbakanı ve inönüyü işaretledim.

birçok arkadaşımız inönünün müslüman kesime olan baskılarından olacak oy kullanmamış ama ben onun büyük bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum.askerlik yönü berbat olsa bile..

sayın başbakanın halkla iletişimi çok iyi derecede.helal olsun yani ne yapsa halk onu destekliyor olaylardan sıyrılmayı biliyor.

erbakan hocanın gerekçesini yazmaya gerek yok tarih onun için ayrı bir yaldızlı sayfa açmış bile..hocaya laf yok.hocayı allah nasip ederse vefatından sonra seyredelim o eserleriyle yaşayacak

ofli
05-07-2008, 19:03
BARİZ DENİZ BAYKAL :D :D :D

Demokrat
05-08-2008, 22:35
gereksiz mesajlar silinmistir..burasi kimsenin propaganda alani degildir, herkes haddini bilsin yoksa gereken yapilir ;)

isimsiz
05-08-2008, 22:37
.

Demokrat
05-08-2008, 22:39
.

ben sizinkini silmedim ki :(..gereksiz bir kisiligin mesajini sildim ;)

isimsiz
05-08-2008, 22:41
.

ben sizinkini silmedim ki :(..gereksiz bir kisiligin mesajini sildim ;)

ahmet abi kusura bakma ya özür dilerim ben konuları karıştırdım. tekrar özürdilerim :(

Akıncı44
05-09-2008, 17:00
Prof.Dr.NECMETTİN ERBAKAN...

akmerter
05-09-2008, 19:58
DENİZ BAYKAL

ENGİNEER
05-09-2008, 21:31
Tam 6 seçimdir yenilen adamı sırf bize inat olsun diye en iyi siyasetçi yaptılar ya ne diyelim (:

Liberal_Demokrat
05-13-2008, 13:04
Mesut Yılmaz.
Turgut Özal.

BaDe_EsNa
05-27-2008, 17:16
DENİZ BAYKAL

madem en iyisiydi neden hiç seçilemiyor bu Deniz Baykal :-\

BaDe_EsNa
05-27-2008, 17:43
DENİZ BAYKAL

madem en iyisiydi neden hiç seçilemiyor bu Deniz Baykal :-\
SİZİ BAGLAYICI ÖZELLİGİ YOK SORUYA CEVAP VERDİM DENİZ BAYKAL İNADINA SOL İNADINA CHP

hayır ben sadece soru sordum neye göre en iyi diyebiliyorsunuz anlamak istiyorum beni Baykal'ın en iyi olduğuna ikna edebilecek bir cevabınız var mı acaba ;)

akgenclik56
05-27-2008, 17:47
Recep Tayyip ERDOĞAN,Turgut ÖZAL ve Alparslan TÜRKEŞ

Ak_Kelebek
05-27-2008, 17:52
RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE ADNAN MENDERES :-*
Teşekkürler anket için ;)

irfanleyin
05-27-2008, 23:30

birçok arkadaşımız inönünün müslüman kesime olan baskılarından olacak oy kullanmamış ama ben onun büyük bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum.askerlik yönü berbat olsa bile..

sayın başbakanın halkla iletişimi çok iyi derecede.helal olsun yani ne yapsa halk onu destekliyor olaylardan sıyrılmayı biliyor.

erbakan hocanın gerekçesini yazmaya gerek yok tarih onun için ayrı bir yaldızlı sayfa açmış bile..hocaya laf yok.hocayı allah nasip ederse vefatından sonra seyredelim o eserleriyle yaşayacak
inönü hakkında neden bu kadar pozif bir düşüncen var biraz anlatabilirmisn inonu yu yanliş anlama seni sorgulama gibi bir niyetim yok

mehmed_akif
05-28-2008, 23:07

inönü hakkında neden bu kadar pozif bir düşüncen var biraz anlatabilirmisn inonu yu yanliş anlama seni sorgulama gibi bir niyetim yok

o çok akıllıydı bakınız cumhuriyet tarihinin en az gaf yapan siyasetçisidir diyebiliriz.kendisini bu kadar kısa sürede yükselten çok az kişi vardır.o kurtuluş savaşına son zamanlarda katılmasına rağmen batı ordularının kıdemli paşası rauf orbayın pabucunu dama atmeş biridir.''büyük devletlerle iş yapmak ayı koynuna girmek gibidir'' sözü kendisinindir..

ha yanlış yapmış mı evet çok fazla hata yapmıştır.hem de yıllarca.bu ülke insanına çok çektirdi.ama bu davranışları geri zekalılığından değil üstün zekalılığından kaynaklanıyor kanaatimce

1907
05-29-2008, 17:21
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
MESUT YILMAZ

politikaci
05-30-2008, 22:17
İSMET İNÖNÜ
hehe evet bende baykal :D :D atatürkün resimlerini kaldırdı bana atatürkçüyüm masalı okuma ozaman tarihe bak

kayısıkentli44
06-05-2008, 17:44
en başta TURGUT ÖZAL olmak üzere adnan mederes ve başkanımız...

taya
06-05-2008, 19:43

:-* :-*

dev genç
06-06-2008, 11:23
menderes menderes menderes menderes menderes

ArslanBey
06-16-2008, 10:55
ALPARSLAN TÜRKEŞ , TURGUT ÖZAL

razor
06-28-2008, 18:55
SELAM SANA ASRIN MÜCAHİDİ
PR.NECMETTİN ERBAKAN

Berika
06-28-2008, 19:17
59 deniz baykal :D :D

politikaci
06-28-2008, 19:18
deniz baykal 59 oy almış maşallah :D

Demokrat
06-28-2008, 19:19

Erbakani bile gecmis, Saadetliler kafayi yiyordur bu kadar mi bizi sevmiyorlar diye :)

oturanboğa
06-28-2008, 19:57
deniz baykal 59 oy almış maşAllah :D

oy verenler en kötü siyasetçi oylanıyor sandılar herhalde

Berika
06-28-2008, 20:04

Erbakani bile gecmis, Saadetliler kafayi yiyordur bu kadar mi bizi sevmiyorlar diye :)

öyle sansalar iyi

ya zorla sevdirmeye çalışmaları yok mu :'( :D :D

Demokrat
06-28-2008, 20:21
dogu perincefe bu sitede 48 oy ciktiysa kapatalim siteyi, hic ugrasmayalim :).. anlasilan birileri anketi manipüle etmis 8)

Beytullah2
06-30-2008, 07:34
Tayyip Erdoğan'ın o kadar oy almasına şaşırmadım.

(Başbuğ) Alparslan TÜRKEŞ diyorum.

Feyza
06-30-2008, 08:46
Tayyip Erdoğan'ın o kadar oy almasına şaşırmadım.

(Başbuğ) Alparslan TÜRKEŞ diyorum.
Şaşırsanız şaşardım zaten. :) 22 Temmuzda Bu anketin daha geniş kapsamlısı oldu zaten. Siz şaşırmıyasınız diye :D

İ K R A
06-30-2008, 11:23
ADNAN MENDERES
TURGUT ÖZAL
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

ülkem
06-30-2008, 13:31
milli şef İsmet Paşa

AdnnSmr
06-30-2008, 14:10
ADNAN MENDERES
TURGUT ÖZAL
RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Aynen :-*

politikaci
06-30-2008, 18:19
:D :D :D :D :D :D :D hayatında iktidara gelememiş deniz baykal

oguzdesouza
06-30-2008, 18:19
SAYIN DENİZ BAYKAL

Fıkra bölümü burası değil

politikaci
06-30-2008, 18:20
cevabına yorum yaptım :-*

isimsiz
06-30-2008, 18:22
ya bu konu muhaliflerin gelirgelmez uğradığı yer haline geldi bende ilk geldiğim zaman bu konuya yorum yapmıştım :D

politikaci
06-30-2008, 18:23
ya deniz baykal 62 lemiş.buda gösteriyorki şuana kadar 62 muhalif üye olmuş :)

tayyipleyiz
06-30-2008, 18:24
Deniz BAYKAL bizim ilk göz ağrımız laf yok! :)

politikaci
06-30-2008, 18:26
OLABİLİR Ak Parti GENEL BAŞKANINDAN ŞEREFLİ BİR İNSAN
Baykalmı?? arkadaşım başın ağrıyor herhalde.. onun kadar şerefsiz birisi varmı

oguzdesouza
06-30-2008, 18:26

Sana mı düştü len Başbakanın şerefi >:( >:(

Necip Fazıl
06-30-2008, 18:29

Sana mı düştü len Başbakanın şerefi >:( >:(

şerefli baykıl :D ;D güldürmeyin beni yaaaaaa :D ;D

Mucahid
07-07-2008, 00:03
Bana göre de merhum Adnan Menderes Merhum Turgut Özal Asrın Lideri Necmettin ERBAKAN

EpiVaTeS
07-07-2008, 00:05
˙·٠٠•● Doğu Perinçeke 52 oy verilmiş inanamıyorum bu teröriste nasıl oy verdiler be˙·٠٠•●••٠·˙

HAKK_DAVA
07-09-2008, 20:22
Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en büyük siyasi dehası

Prof.Dr. NECMETTİN ERBAKAN

ümitli_bekleyis
07-09-2008, 20:25
Burada kırmızı renkle ve büyük harfle görüş bildirmek yasaktır. Lüten stiliniizi değiştirir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla..

elif zeynep
07-25-2008, 09:33
Adnan Menderes
Necmettin Erbakan
Recep Tayyip Erdoğan

:-*

kefenci85
07-25-2008, 17:47
İmzamda bulunan Demokrasinin Yıldızları Türk Siyasetinin En Büyük üç Lideridir.Başka söze gerek yok... :-*

Umut ZORLU
07-28-2008, 03:23
Birisini diğerinden ayırmama imkan yok, Hepsinin yolu hak yoluydu bence, hepsi Aynı Davanın Adamları,
İSLAM DAVASI..

01:Adnan Menderes
02:Turgut Özal
03:Necmettin Erbakan
04:Recep Tayyip Erdoğan

begüm
10-18-2008, 01:03
adnan menderes...recep tayip erdoğan...

ahmetermiş
10-18-2008, 01:08
Adnan menderes > turgut özal > recep tayyip erdoğan

muhacir
10-18-2008, 01:17
Prof.Dr.Necmettin Erbakan

Bülent Arınç

Albatros
10-22-2008, 23:43
turgut özalda var ama tek seçim şansı olduğundan R.T.E Dedim ben

yeldasart
10-22-2008, 23:46
İmzamda bulunan Demokrasinin Yıldızları Türk Siyasetinin En Büyük üç Lideridir.Başka söze gerek yok... :-*
http://img166.imageshack.us/img166/4448/sily9.jpgbenim imzamda çok guzel
1)İSMET PAŞA
2)DENİZ BAYKAL
3)BÜLENT ECEVİT

akgençlk
10-23-2008, 14:50
Milletin adamları. (Menderes, Özal, Erdoğan) :karizmatik:

ahmetermiş
10-23-2008, 23:15
1.RECEP TAYYİP ERDOGAN (en teşkilatçı ve tek tabandan gelen liderdir..)

2.ADNAN MENDERES en zor dönemlerin adamı, dikta rejiminde gelen ve canını veren

3.TURGUT ÖZAL askeri rejimde..muhafazakar kımliği ile mucadele ederek gelen.

4.NECMETTİN ERBAKAN :recep tayyip erdoğanı ülkemize kazandıran yetiştiren lider..

noyan-ist
11-29-2008, 15:07
Recep Tayyip ERDOĞAN

seva
11-29-2008, 15:27
RECEP TAYYİP ERDOGAN turgut özal
adnan menderes

ENES_CAN_AK
12-23-2008, 14:12
1. Recep tayyİp erdoĞan
2.abdullah gÜl
3.bÜlent arinÇ

Beyazgülüm
04-12-2009, 00:09
Tabiki R.Tayyip Erdoğan,Adnan Menderes,Turgut Özal,Abdullah Gül..

Morte
04-12-2009, 00:22
Tabiki Recep Tayyip Erdoğan:saygılar:
Ben sadece bir şık seçebildim ama. Eğer iki tane daha seçebilsem, onlar da Turgut Özal ve Adnan Menderes olurdu kesinlikle. Milletin adamları :saygılar:

*AZRA*
04-12-2009, 11:00
turgut özal
adnan menderes
recep tayyip erdoğan
şıklardan recep tayyip erdoğana gitti:güzel:;1

NS
04-12-2009, 12:26
deniz baykal -- murat karayalcın -- doğu perinçek :D :D

turgut özal-adnan menderes-recep tayyip erdoğan :)

>>REYYAN<<
04-12-2009, 13:22
Tayyip Erdoğan,Necmettin Erbakan,adnan menderes

;)

k.dangir
04-12-2009, 14:31
2.Abdulhamid , Recwp tayyip erdoğan , putin bunlarda dünyanın en iyi yönetcileri ve siyaset adamları

@KP-25
05-20-2009, 12:35
Adnan Menderes,Recep Tayyip Erdoğan,Turgut Özal,Necmettin Erbakan

.:Ay_Yıldız:.
08-08-2009, 15:53
Kazım Karabekir..

Terakkiperver cumhuriyet fırkası lideri.

Türkiye cumhuriyetinin ilk muhalefet partisi..

sabiş
09-11-2009, 10:04
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
BÜLENT ECEVİT
TURGUT ÖZAL

Menderes dönemini bilmiyorum ondan yıorum yok:(

ak61
09-16-2009, 05:43
3 oy vercez diye tıkladım ecevit r.t.erdoğan ve erbakanı seçtim ama birine gitti oy.

sabiş
09-16-2009, 15:19
atatürk hepsinden ayrı bir lider kıyasa gerek yok bence

ak61
09-16-2009, 22:10
Tayyare Baykal nasıl bu kadar oy almış?

musab
09-23-2009, 17:46
necmettin erbakan hocam

muhsin yazıcıoğlu

adnan menderes

yalnız muhsin yazıoğlu neden ankete eklenmemiş??

BlueMoon
09-23-2009, 17:48
ben oyumu başbakanımıza verdim fakat abdullah gülümüzü orada göremedim üzüldüm.....

zeynep20
09-23-2009, 21:58
ERBAKAN HOCAM tabiki de....

BlueMoon
09-23-2009, 22:14
ERBAKAN HOCAM tabiki de....

bu aralar forumumuzda milli görüşe sahip birçok üye aynı anda konu açmaya ve mesaj yazmaya başladı. Ağız birliğimi ediyorlar ne ?

zeynep20
09-23-2009, 23:21
bu aralar forumumuzda milli görüşe sahip birçok üye aynı anda konu açmaya ve mesaj yazmaya başladı. Ağız birliğimi ediyorlar ne ?

noldu zorunuza mı gitti erbakan hoca deyince ,hemen yapıştır
ın damgayı.hiç işimiz gücümüz kalmamıştı bu foruma girelim dedik milli görüşcüler olarak:w:

Feride
09-23-2009, 23:29
noldu zorunuza mı gitti erbakan hoca deyince ,hemen yapıştır
ın damgayı.hiç işimiz gücümüz kalmamıştı bu foruma girelim dedik milli görüşcüler olarak:w:

Üslübunuz hiç ama hiç hoş değil.

Şahsen benim Erbakan hocayla kesinlikle bir alıp veremediğim yok. Bilakis Erbakan ya da saadet partisinin mevzu bahis edildiği konulara, mümkün mertebe dahil bile olmuyorum. En azından çekimser kalmayı tercih ediyorum.

Lakin gel gelelim sizin gibi fanatizm derecesindeki insanları görünce, hakikaten amiyane bir tabir olacak belki ama sinir olmamak elde değil.

Verdiğiniz cevap hakikaten çok yakışıksız..!

Ama saadete ya da Erbakan'a değil, (ki onların tasvip ettiğim tarafları da var etmediğim tarafları da o ayrı) tekrar belirtiyorum ki, "sizin üslubunuza"..!

musab
09-23-2009, 23:33
Allah hocamıza sağlık sıhhat versin..

bu yaşına rağmen nice genç siyasetçileri cebinden çıkartır :güzel:

redyellow
09-23-2009, 23:41
en iyi üç siyasetci denmiş, ama anket ancak bir tanesiini kabul ediyor.

1- Necmettin ERBAKAN
2- Adnan Menderes
3- Bülent Arınç

zeynep20
09-24-2009, 14:49
Üslübunuz hiç ama hiç hoş değil.

Şahsen benim Erbakan hocayla kesinlikle bir alıp veremediğim yok. Bilakis Erbakan ya da saadet partisinin mevzu bahis edildiği konulara, mümkün mertebe dahil bile olmuyorum. En azından çekimser kalmayı tercih ediyorum.

Lakin gel gelelim sizin gibi fanatizm derecesindeki insanları görünce, hakikaten amiyane bir tabir olacak belki ama sinir olmamak elde değil.

Verdiğiniz cevap hakikaten çok yakışıksız..!

Ama saadete ya da Erbakan'a değil, (ki onların tasvip ettiğim tarafları da var etmediğim tarafları da o ayrı) tekrar belirtiyorum ki, "sizin üslubunuza"..!

siz milli görüşcüleri kendinizle karıştırmayın...fanatiklikle ilgisi yok.arkadaş ağız birliği yaptığımızı söylüyor bende cevabını verdim.
HAK davayı savunmak sevmek fanatiklikse evet fanatiğim...
burda bir sürü kişi sevdiği siyasetcilerin ismini söylemiş.buda fanatiklik ozaman...

zeynep20
09-24-2009, 14:52
Allah hocamıza sağlık sıhhat versin..

bu yaşına rağmen nice genç siyasetçileri cebinden çıkartır :güzel:

aminn...:çiçek:

EpiVaTeS
09-24-2009, 14:57
Behice Boran ???

uzman81
09-24-2009, 14:58
Siyasetçi olarak Erbakan hocamın üzerine adam tanımam, ancak politikacı derseniz iş değişir.

Siyaset ile politikayı aynı görenler var, siyaset ile politika birbirinden farklı olgulardır.

Politika yalan dolan üzere bir durumdur ama siyaset yalan kaldırmaz.

Supraliminal
09-24-2009, 16:48
Objektif olmayı becermeyi deneseniz ve objektifliğin verdiği akıl ve mantıkla yorum yapsanız veya tercih yapsanız doğru yolu bulacaksınız da nerdeeee.

musab
09-24-2009, 17:50
Siyasetçi olarak Erbakan hocamın üzerine adam tanımam, ancak politikacı derseniz iş değişir.

Siyaset ile politikayı aynı görenler var, siyaset ile politika birbirinden farklı olgulardır.

O BİR ASLAN PARÇASI MÜCAHİT ERBAKAN :güzel:

Asil25
09-24-2009, 17:57

Allah ondan razı olsun,eğer o siyasete girmeseydi şimdi ya mason chp ve dp yada ırkçı partilerden seçim yapmak zorunda kalacaktık,dahada önemlisi İslam dünyasından bi haber sadece sağcı ve solcu masonların oyuncağı olacaktık...

redyellow
09-24-2009, 20:27
bjektif;670563']Objektif olmayı becermeyi deneseniz ve objektifliğin verdiği akıl ve mantıkla yorum yapsanız veya tercih yapsanız doğru yolu bulacaksınız da nerdeeee.

Çok genel bir yazı yazmışsınız. Şimdi belki niye üzerine alındın diyeceksin ama üzerime alınmadan duramadım saynı objektif.

Objektif olmayı beceremeyenler kimlerdir?

akıl ve mantıklı yorum yapmayanlar kimlerdir?

Veya akıl ve mantıkla yorum yapmak, objektif olmak nasıl olur,bize biraz örnekler verebilir misiniz?

Şah-ı Geda
09-24-2009, 22:35
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocam, Recai KUTAN Beyefendi ve Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ beyefendi.

Feride
09-25-2009, 10:41
siz milli görüşcüleri kendinizle karıştırmayın...fanatiklikle ilgisi yok.arkadaş ağız birliği yaptığımızı söylüyor bende cevabını verdim.
HAK davayı savunmak sevmek fanatiklikse evet fanatiğim...
burda bir sürü kişi sevdiği siyasetcilerin ismini söylemiş.buda fanatiklik ozaman...

Eğer ki zahmet edip, yazıyı düzgün okursan, savunduğunuz davaya birşey demediğimi, sadece sizin çocukça üslubunuza! değindiğimi zaten anlarsınız.

Tabi bu sözlerim anlamak isteyene..!

Mevzuyu uzatmak istemiyorum. Zira yeri değil!

zeynep20
09-25-2009, 11:29
Eğer ki zahmet edip, yazıyı düzgün okursan, savunduğunuz davaya birşey demediğimi, sadece sizin çocukça üslubunuza! değindiğimi zaten anlarsınız.

Tabi bu sözlerim anlamak isteyene..!

Mevzuyu uzatmak istemiyorum. Zira yeri değil!

hıım öylemi fanaktikliğin anlamı ne pekii..madem Erbakan hocayı seviyoruz deyince fanatik oluyoruz ...öyleyse seçeneklerin arasına Hocanın ismini koymasaydınız demi ama:olmaz: oraya koymuşlar bizde sevgimizi dile getirdik:güzel:

Feride
09-25-2009, 11:31
hıım öylemi fanaktikliğin anlamı ne pekii..madem Erbakan hocayı seviyoruz deyince fanatik oluyoruz ...öyleyse seçeneklerin arasına Hocanın ismini koymasaydınız demi ama:olmaz: oraya koymuşlar bizde sevgimizi dile getirdik:güzel:

Bak bu daha uygun bir dil oldu...:güzel:

zeynep20
09-25-2009, 11:33
Bak bu daha uygun bir dil oldu...:güzel:

ben arkadaşın ağız birliği lafına kızdım hak.helal edin:güzel:

Turgut Karadirek
10-12-2009, 01:48
ADNAN MENDERES
TURGUT ÖZAL
RECEP TAYİP ERDOĞAN

EpiVaTeS
10-12-2009, 02:32
Recep Tayyip Erdoğan...
Abdullah Gül...
Bülent Arınç...

Turgut Özal...
Adnan Menderes...

Komutan
12-11-2009, 02:35
vay be inönüye oy çıkmış sitemizden yazık be bize... :'( :'(

başbakanımız zaten iyi bir siyasetçi ama gidip alparslan türkeş , doğu perinçeke oy verildiğini görünce inönü dedim ayrıca deniz baykalda iyi siyasetçi ama çok siyasetçi :D

Seyyah
12-11-2009, 03:03
İyiden kasıt nedir onuda bilmeliyiz.
Vatanını sevip büyük adımlar atmak ise; Erdoğan,Özal,Menderes.
Ha iyiden kasıt, sömürme, kandırma, dolandırma gibi fiiller ise seceneklerde cazip adaylar var.

.::ReyyaN::.
12-11-2009, 03:08
ben 3 tane seçemedim :S beceremedim yaaa :(

Ak Koza
01-21-2010, 23:20
Partimiz AKP Liderimiz R.TAYYİP ERDOĞAN

Feride
01-22-2010, 00:24
Bakanın yiğeni bile akp diyor..Enteresan: D

Ak Koza
01-22-2010, 00:32
XD (: Neden diyemezmiyim

Feride
01-22-2010, 00:37
Bilmiyorum sizce?..: )

Başbakan bas bas bağırıyor tabir-i caizse akp demeyin diye de, o babtan.. Hani madem bakanın yiğeni imişsiniz daha hassassiyet göstermeniz gerekir zannımca: )

Ak Koza
01-22-2010, 01:18
Pardon AK Parti yazıcaktım (:

ALmi´
01-22-2010, 01:28
Deniz Baykal ha..iyi oy almış..benm oyumda kendisine..en azından sanalda alsın birkaç oy..

Ak Koza
01-22-2010, 12:55
(: Bırakalımda deniz baykalda sanalda iktidar olsun

ravzanur
01-22-2010, 12:57
ne reelde ne sanalda baykala oy yok..oylar başkanımız recep tayyip erdogana..durmak yok yola devam..

manifesto
01-22-2010, 12:57
Menderes
Özal
Erdoğan
100 yıldır yetiştirdiğimiz en büyük siyasetçiler

Ak Koza
01-22-2010, 13:02
Tek başına iktidar R.TAYYİP ERDOĞAN Bugün Yarın ....

Terennüm
01-22-2010, 14:39
:)ben oyum baykala veriyorum.ülkede kendine biçilin mikser görevini hakkıyla yerine getirmesinden dolayı baykal diyorum...

TDADAŞT
01-25-2010, 03:56
Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi lideri sayın Necmettin ERBAKAN Hocamızdır.