Orijinalini görmek için tıklayınız : En sevmediğiniz kişi hayatınızı kurtarsa ne yaparsınız?
En sevmediğiniz kişi hayatınızı kurtarsa ne yaparsınız?
Bir teşekkür ederdim :) arkadaş olurdum heralde :)
Teşekkür ederim. Herşeyde bir hayır oldugunu hatırlayıp, hayırın ne olduğunu düşünürüm.
Yaşamak isteyen kim neden kutrarıyor ki...
Teşekkür ederim :utandım:
Sonra lütfen bir daha olmasın derim:P::P:
aman canım kurtarmasaydı ben mi istedim kurtarmasını teşekkür ederim kibarlıktan o da kurtardı diye değil:):)
ak sevda
08-18-2009, 14:40
teşekkür ederim
demek ki azrail gelmedi ölmedim derim
selamun aleyküm ben yeni üyeymde burda karşılıklı nasıl yazışılyr öğreneblrmym?
Terennüm
08-18-2009, 14:56
Bu konuda en güzel ölçüyü efendimiz (sav.) koymuştur:
”Sevdiğinizi ölçülü sevin;olabilir ki bir gün düşmanınız olur. Nefret ettiğinizden ölçülü nefret edin;ola ki bir gün sevdiğiniz olur!..”
akgurbetci
04-24-2010, 21:10
Zor bir durum aslinda. Neden sevmedigime baglidir. Bos yere bir insana karsi antipati kurmam sanirim. Ama hayatimi ona borclu olacagim bir ana geleceksem eger illa ki tesekkür ederim ve belki arada ki soguk havayi kaldirmaya calisirim. Dost olabilme ihtimali cok fazla yüksek olabilecegini sanmiyorum. Ama yasamadigim icin söylemesi kolay simdi :)
crownless king
04-24-2010, 22:30
niye kurtardın der fırça atarım :D
Sukût-u_Hayal
04-24-2010, 22:31
Yaşamak isteyen kim neden kutrarıyor ki...
:güzel: :güzel:
....tuğbA.....
04-24-2010, 22:49
Bir daha hayatımı tehlikeye atar ve sevdiğim birinin beni kurtarmasını beklerdim LoL :)
Leyl-i efruz
04-24-2010, 23:04
Sevmediğim insanlardan uzak durduğum için, ben tehlikedeyken de yanımda bulunamazlar.
teşekkür ederim ama benim düşmenım yoktur...arada illa tartıştığım kişi vardır ama sadece tartışırım....
düşmenım olmayacağına göre böyle bişeye kafa yormama gerek yok..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.