Orijinalini görmek için tıklayınız : EN TARAFSIZ BASIN KURUMU?
akzeinebu
07-09-2007, 00:10
Ben en tarafsızın samanyolu yani stv olduğunu düşünüyorum arkadaşlar ya siz?
subcomandante
07-09-2007, 00:24
zuhaha stv tabii stvdir emin ol...
adamlar ın bir kolu alman polisi tarafından para sızdırmaktan içeri atılmış sürekli parti propagandası yapıyor...
kanaltürk ne kadar tarafsızsa stvde o kadar tarafsız...
Bence tarafsiz basin kurumu yok turkiye de olmaz olamazda:)
subcomandante
07-09-2007, 00:38
up +1000
akzeinebu
07-09-2007, 00:42
EVT ASLINDA TARAFSIZ YOK AMA YUKARDAKİ TVLER İÇİNDE EN TARAFSIZI O BİRDE AK PARTİYİ İÇTEN İÇE DESTEKLİYOR YA O YETER ;D
arkadaşlar bu yorumumda şunu demek istediğimi bastıra bastıra söyliyim şöle bir durum söz konusu tarafsız bir basın kurumu yoktur dediğiniz gibi ama olaylara bakış açısı ve hbri doğru yansıtma çok önemlidir birde yukardaki yoruma biraz espri katıyım dedim yani her tv kuruluşu gibi hükümeti yıpratmak doğru değil tarafsızda olmuyor öyle yapınca ama ben zaman zaman stvninde hükümeti eleştiren yayınlarını gördüm yani sonuç itibariyle demek istediğim şu diğer kuruluşlar gibi sadece muhalefet ve diğer partilere destek verip ak partiyi yıpratmaya çalışmıyor olaylara nötr bakıyor onu kastettim ;D saygılar...
subcomandante
07-09-2007, 00:44
tarafsızlığa bir örnek...
akzeinebu
07-09-2007, 00:45
:(
NEDEMEK İSTEDİN
subcomandante
07-09-2007, 00:47
ak partiyi gönülden destekliyor ama en tarafsızı o...
ilginç...
demek istedim...
akzeinebu
07-09-2007, 01:19
Bİ KAÇ ÖRNEK VERİYİM RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT VEFAT ETTİĞİNDE DAKİKA TUTTUM EN UZUN VE EN GÜZEL HBRİ STV VERDİ
SORA CHP LİDERİ BAYKAL ANTALYAYA GİTTİĞİNDE LOKANTADAN ÇIKARKEN Bİ VATANDAŞ BAĞIRIYO BU ÜLKEYİ NEDEN GERİYOSUNUZ BU MİLLET SİZİ SANDIĞA GÖMÜCEK DİYE VE CHPLİ ÜYELER ADAMA SALDIRIYO AĞZINI BURNUNU KIRIYO ÇEVREDEKİ ESNAFTA ARAYA GİRİYO BU HBRİN DOĞRUSU BÖYLEYMİŞ ARAŞTIRDIM STVDE BU ŞEKİLDE VERDİ FAKAT ATV VE KANAL D Bİ TEK İKİSİ ŞÖLE VERDİ İŞTEE VATANDAŞ BAYKALA BAĞIRDI ESNAF LİNÇ ETMEYE KALKTI AMA CHPLİ ÜYELER VATANDAŞI KURTARDI BÖLE BİŞİ VARMI YAA BUNUN GİBİ Bİ SÜRÜ HBR ÖRNEK VEREBİLRİM O AÇIDAN EN TARAFSIZ O DİYORUM AK PARTİYİ DESKTEKLEME KONUSUDA DİĞER KANALLAR GİBİ SÜREKLİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRMEK AÇIK ARAMAK YERİNE YAPTIĞI İCRAATLARI ÖVÜYOR DESTEKLİYOR BUNU KASTETTİM SAYGILARIMLA...
bunların hiç biri :D tarafsız değilki :D Bende STV Taraftarıyım ama oda taraflı :D ;)
yasinkirac
07-09-2007, 02:44
malesef hepsi taraflı :) en güzeli bir günde iki haber kanalına bakmak o zaman birinin söyleyip ötekinin yer vermediği konuları görebiliyosun yada yorumların farkına varıyosunuz.
tarafsız kanal yoktur.
ama ben haber programlarından,en çok kanal7 haberi seviyorum.stv biraz sıkıcı ama onu da destekliyorum :)
Hasan ERBEK
07-09-2007, 11:26
hangisi daha az taraflı diye sormak lasımdı.ecevit örneği vermiş hanım ablamız.ablacım eceviti dakika dakika verirler çünki ecevitciler.stv ve bu kanalın sahibi olan cemaat 99 seçimlerinde dsp yi destekleme karaı aldılar.ve o zmn bizde bu cemaatte iken telkinde bulundular.allah muvaffak eylesin cümlesini.
ilk tercihim haber7 dir ikinci tercihim stv haberdir
scheriff30
07-09-2007, 12:15
taraflı yada tarafsız önemli olan bizlerin bu hengamede kendimizi anlatıp en ön safta aldığımız bayrağı daha ileri götürmek bu konunun bizleri daha fazla germesi lazım kanımca
subcomandante
07-09-2007, 13:50
Bİ KAÇ ÖRNEK VERİYİM RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT VEFAT ETTİĞİNDE DAKİKA TUTTUM EN UZUN VE EN GÜZEL HBRİ STV VERDİ
SORA CHP LİDERİ BAYKAL ANTALYAYA GİTTİĞİNDE LOKANTADAN ÇIKARKEN Bİ VATANDAŞ BAĞIRIYO BU ÜLKEYİ NEDEN GERİYOSUNUZ BU MİLLET SİZİ SANDIĞA GÖMÜCEK DİYE VE CHPLİ ÜYELER ADAMA SALDIRIYO AĞZINI BURNUNU KIRIYO ÇEVREDEKİ ESNAFTA ARAYA GİRİYO BU HBRİN DOĞRUSU BÖYLEYMİŞ ARAŞTIRDIM STVDE BU ŞEKİLDE VERDİ FAKAT ATV VE KANAL D Bİ TEK İKİSİ ŞÖLE VERDİ İŞTEE VATANDAŞ BAYKALA BAĞIRDI ESNAF LİNÇ ETMEYE KALKTI AMA CHPLİ ÜYELER VATANDAŞI KURTARDI BÖLE BİŞİ VARMI YAA BUNUN GİBİ Bİ SÜRÜ HBR ÖRNEK VEREBİLRİM O AÇIDAN EN TARAFSIZ O DİYORUM AK PARTİYİ DESKTEKLEME KONUSUDA DİĞER KANALLAR GİBİ SÜREKLİ HÜKÜMETİ ELEŞTİRMEK AÇIK ARAMAK YERİNE YAPTIĞI İCRAATLARI ÖVÜYOR DESTEKLİYOR BUNU KASTETTİM SAYGILARIMLA...
peki bu akpnin hiçmi kötü icraati yok onları neden vermiyor...
unutmaki eğer stv dost ise arada bi KÖTÜ konuşması lazım...
Mehmet POLAT
07-09-2007, 14:25
hiç biri.....STV tarafsız gibide görünsede kendi reklamını yapmaktan kaçınmıyor....
Bence KANAL 7
akp_karanfil
07-09-2007, 14:48
bence de stv
stv 'nin görüşü belli...
ama bu görüşü biz tv 'den değil başka mevzulardan biliyoruz.
haberlerde iktidarına da muhalefetine eşit ölçüde yer veriyor.
ve gerçekleri yorumlara gerek bırakmadan olağanca açıklığıyla izleyicilere sunuyor.
ve ülkenin gündemindeki konulara diğerleri gibi 5dk kalanıda magazin şeklinde değil tamamı haber olabilecek nitelikli olaylara yer veriyor.
ayrıca hüküm giydirilmemiş hiç kimseye suçlu söyleminde bulunmamış hep zanlı diye beyan vermiştir.bu yanlışı diğer kanallar çok yaparlar..
Fahrenheit
07-09-2007, 14:50
stv + kanal 7
akzeinebu
07-09-2007, 20:42
KANAL 7Yİ BENDE ÇOK SEVERDİM AMA EL DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA ESKİ FORMUNU KAYBETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AYRICA ŞÖYLE BİŞİDE VAR YALAN DOLAN HBR VERMİYO EN AZINDAN BİRDE BEN O BAHSEDİLEN CEMAATİN İÇİNDE BULUNDUM HALENDE BULUNUYORUM VE DSP Yİ DESKTEKLEDİĞİNİ HİÇ DUYMADIMDA GÖRMEDİMDE SAYIN ABİM ECEVİTE SAYGI DUYDUKLARINI BİLİYORUM AMA DESKTEKLEMEDİLER ONU AÇIK Bİ ŞEKİLDE SÖYLEYEBİLRİM !
cnn taha akyol tarafsız programlar yapı yor kanal 7 de fehmi koru yorumlarıyla gerçekten tarafsız ve samimi
akzeinebu
07-09-2007, 21:11
katılıyorum fehmi koru gerçekten dörtdörtlük biri çok severim köşe yazılarınıda takip ederim
subcomandante
07-09-2007, 22:07
fehmi koruuu...
oy oy oyyyy yapmayın yahu şu ünlüüü gizli BİLDERBERG toplantılarına giden adammı tarafsız?
akzeinebu
07-09-2007, 22:09
ayy sendee yaa deniz baykalı geçtin valla :-\ bizim görüşümüz bu yaa allaa alalaa ::)
subcomandante
07-09-2007, 22:10
yok cnm bişi demedim ama mesela şu vakitin genel yayın yönetmeni var genç biri tam olarak adını falan bilmiyorum o adamı sevmem ama iyi bir gazeteci...
MEHMET ZAHİT
07-09-2007, 22:32
BUNLARIN TARAFSIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM...AÇIKCASI BEN MUALEFET YADA İKTİDAR YANLISI OLMAYAN HİÇ BİR TV KANALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM ;D
subcomandante
07-09-2007, 22:45
up+1000
subcomandante
07-09-2007, 22:52
valla bilderberge katılan adam tarafsız olmazz onların bir tarafı var oda belli kardeş...
insan kanı içicilerinin tarafı...
bak mesela nazlı ılıcağın oplu m.ali ılıcak tip olarak bana GICIK :D gelsede oda tarafsız gibi...
Esra KAÇ
07-09-2007, 23:20
Hepsi taraflı ama stv biraz daha objektif görünüyor
mesudum47
07-09-2007, 23:21
üstte bu seçenek olmadığı için yazıyorum
HİÇBİRİ
SkyTürk te Nihat Genç var. Çok güzel konuşmaları var. Ama bi o yana bu bu yana :D gidiyor. Anlayamadım. :D
subcomandante
07-09-2007, 23:42
nihat genç bu toprağın insanına sonuna kadar inanan süper bi yazardır...
ona göre ne akp-ne chp... ikiside bişe değil...
STV STV STV STV STV STV STV STV Başka hiç kanal STV kadar tarafsız olamaz bide Kanal 7
Doğrunun yanında olan bir kaç kanal var, listede bu isim Samanyolu Televizyonu'dur. Onun dışında tarafgirliğinden şüphe duymadığım lakin yayın politikasını beğendiğim NTV ikinci sırayı almaktadır.
stv de aslında bi şekilde tarafını belli ediyor :) ancak siyasei anlamda düşünürsek içlerinde en tarafsız olanı bence
Etmek zorunda, basın bir güç ise bu gücü doğru yönde kullanmak helaldir. Samanyolu TV olmasa idi Danıştay, Hrant Dink, lisede namaz kılan öğrenciler benzeri çoğu haber irticai faaliyet gösterilecekti. Hamdolsun buna manî oldular, Türkiye'nin en çok satan mecmuası, gazetesi ve hızla yükselen bir televizyonuna sahibiz, değerini bilelim inşâallah.
Değerini bilenleri baş tacı yapalım inşâallah.
kopeli53
07-10-2007, 01:18
bence hiç biri...
çünkü hepsi az çok taraflı yayın yapıyoo...
ankete hiçbiri sıkkıda eklenirse güzel olur diye düşünüyorum
bence kanal 7,stvden daha tarafsız.ikisi de taraflı ama
stvnin haberlerinin içinde tarafını belli eden yorumlar var.
iki kanalı da seviyorum ;D
Hepsinin taraflı olduğunu hepimiz biliyorum kandırmayalım kendimizi ;D
Ama ne makulü kanal 7 ve NTV diyorum.
SkyTurk; Show TV ve Turkcell'in de sahibi olduğu Karamehmet Grubu'na ait.. Yayınları ne kadar tarafsız, yoruma açıktır.
NTV'yi ise; Doğuş Holding, Cavit Çağlar'dan satın almıştır. Ne kadar tarafsız görünseler de (ben de zevkle izlerim) belli bir kesime yakınlıkları mevcuttur.
STV, Kanal 7 ve TV5'i ithama maruz bırakıp bunları objektif göstermek pek objektif bir tavır olmasa gerek. :)
hepsi taraflıdır.sınıflandırmak gerekirse:
irticacı(!) kanallar:
tv5(spnin kanalı)
kanal 7 ve stv(ak partiyi destekler)
irtica sevmez(!) kanallar:
kanaltürk,art avrasya(cehapenin kanalları)
diğerleri(skytürk,show,kanal d,habertürk,cnntürk,atv,....)
hakikaten güzel yorumlar yapanlar olmuş ve doğruda
Kanal 7(Ampul) parti kanalı olarak kuruldu Teşkilat parası ile bu yüzden tarafsız olması imkansız
STV(Ampul) cemaat kanalı aslında görüşlerine göre siyaset yanlış bir şey hatta bir ara evlerinde kalırken Siyaset yanlış birşey sakın bulaşmayın diyorlardı ama şimdi en kral siyaseti kendileri yapıyor.
TV5(Sp) desem oda
bana en objektif Skyturk ve NTV gibi geliyor
Fatih sen o ampullere biraz dikkat et istersen ................................
neden1ben
07-10-2007, 04:58
en tarafsızı yınede samanyolu tv. bu ankettekilerin hepsi aynı grubun içinde
Hasan ERBEK
07-10-2007, 10:50
kanal 7 tercihimdir her zmn
sanırım içlerinde en tarafsızı ''ntv''...
kardelen007
07-10-2007, 12:26
ne kadar tarflı olursa olsn benm tercihim hep kanal 7 den tarafta...ordaki haberleri izlemek çok hoşuma gidiyo
mesudum47
07-10-2007, 17:03
tarafsız olduklarını kim söyleyebilir ki....
ne yani fethullah gülen kötü birşey yapsa stv kalkıp yaptı mı diyecek....
türkiye de bütün kanallar için geçerli.... ve bunun yurt dışında da çok farklı olduğunu düşünmüyorum...
tarafsız kurum sadece hukuktur. onda bile bazen taraf olunuyor...
tarafsız basın kurumu yoktur. sadece tarafsız yapılan haber olabilir bence
hepsi taraflı bence tarafsızım diyenler yalan diyor...
tarafsız kurum sadece hukuktur. onda bile bazen taraf olunuyor...
Hukuk tarafsız dedin ama kusura bakma Onların üst kısımları malesef çok taraflı...
mesudum47
07-10-2007, 17:11
işte sorun burada çıkıyor tek taştan duvar yapmaya çalışıyoruz...
düşüncelerimiz hakkında yapılan bir haberi bize göre yorumlandı mı tarafsızlık mı oluyor...
yada başkasına yapılan haksız haberi ne kadar eleştirebiliyoruz...
mesudum47
07-10-2007, 17:13
elbette hukuk tarafsızdır olmak da zorundadır...
demokrasinin vazgeçilmez kurallarından biri de hukukun üstünlüğüdür.
kanunlara göre ortada olsa bile kurumların uygulaması bunu bu hale getiriyor...
ne kadar tarflı olursa olsn benm tercihim hep kanal 7 den tarafta...ordaki haberleri izlemek çok hoşuma gidiyo
aynen.üstelik sunucusunun da türkçesi,ses tonu falan güzel.hiç sıkmıyor :)
Fehmi Koru'nun yorumları ve 'halkın nabzı' bölümünü çok beğeniyorum
Her insanın belli bir siyasi görüşü vardır.bu yüzden,siyasi konularda HUKUK TARAFSIZ DEĞİLDİR
bence tarafsız yayım yapan televizyon yok ama gazete derseniz kesinlikle VAKİT gazetesi derim okumuyan arkdaşlarımızda varsa kesinlikle okumalarını tavsiye ederim...
tabiki ki taraflı olmak zorunda bazıları HALKTAN YANA Bazıları HALK DÜŞMANLARINDAN YANA
alıntı : tarafsız basın kurumu yoktur. sadece tarafsız yapılan haber olabilir bence
-----
evet sanırım konuyu açan arkadaşın kastettiği de tarafsız yapılan haberler vs. :)
uzun zamandır televizyon izlemiyorum fakat bir zamanlar Kanal 7 televizyonu gayet güzel haber yapıyordu diyebilirim. gazetelere gelince vakit gazetesini bir çok kez okumuştum ve genelde islami kesime yönelik doğrucu ve bilgilendirici haberler yapıyorlar, bu alanda başka gazetelerde vardır sanırım ama ben vakite denk gelmiştim o yüzden onu örnek verdim, bildiğim için yani. bu gerçekten güzel birşey. ancak bazı gazeteler malesef haber yerine bize sosyetelerin, ünlülerin dedikodusunu ya da haberini yapıyor; yani bence içleri boş ve milletimize verebildikleri + bir değer malesef yok. ama bazen mutfak eşyası felan da veriyolarmış galiba ;)
Afedersiniz ama Kanaltürk CHP nin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil
STV de AKP mizin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil
lütfen duygularımızla değil MANTIĞIMIZLA oylamaya katılalım
teşekkür ederim
entreno53
07-14-2007, 16:54
samanyolu ;D
HİÇ BİRİ İŞE YARAMAZ SADECE...STV VE KANAL7 BAŞKA BASIN TANIMAM...
mesudum47
07-14-2007, 21:10
onları kim tanıyor ki...
akzeinebu
07-15-2007, 20:07
;D
Erbakan_Erdoğan
07-15-2007, 22:50
Afedersiniz ama Kanaltürk CHP nin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil
STV de AKP mizin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil
lütfen duygularımızla değil MANTIĞIMIZLA oylamaya katılalım
teşekkür ederim
Doğru tespit bencede. Tebrikler
mesudum47
07-15-2007, 23:22
bu forumda kaç kişi tarafsızım diyebilir ki....
tarafsızlık, objktiflik güzel olabilir ama o kadar da kolay değil...
Bende STV Taraftarıyım ama tarafsız bir kanal yoktur...
Bende STV Taraftarıyım ama tarafsız bir kanal yoktur...
evet...
mesudum47
07-16-2007, 00:19
ne yalan söyleyeyim stv yi televizyon ilk 10 kanalında istemem...
AKmetalci
07-16-2007, 02:53
tarafsız trt ^^
mesudum47
07-16-2007, 20:30
haklısın en iyisi gene TRT
akzeinebu
07-17-2007, 12:24
trt de tarafsızdır doğru çünkü devletin kanalı :D ama şıklar arasında trt yok ve şıklar arasında en iyisi ki bu çoğunluğun düşüncesi stv yayın anlayışı mükemmel insanların özel hayatlarına saygılı terbiye sınırları içindeki kanallardan biri stv ;)
muhafazakar_demokrat
07-17-2007, 19:33
tarafsız kimse yoktur ancak uygulamada tarafsızlık olur hani bir söz var 'taraf olmazsan berteraf olursun'
kocaoglan
07-17-2007, 21:06
bence de yok hepsı tarflı ama bıze en sempatık gelen stvdır
PROPOGANDA
07-17-2007, 22:56
TURKIYE'NIN EN TARAFSIZ, EN ILKELI TELEVIZYON KANALI TRT DIR.
TRT RAYO VE TV KANLLARIYLA TOPLUMUN HERKESIMINE YONELIK YAPTIGI YAYINLARLA BENCE EN IYI BASIN KURUMU OLMAYA LAYIKTIR.
arkadaşlar tarafsız diye bir şey yok. ama içlerinden en iyisi derseniz stv derim diğerleri 27 nisandan sonra benim içn bitmişlerdir hepside korkak medyadan başka bir şey değil 27 nisandan önce hepisi sayın gülü desteklerken ne olduda 1 gece sonra herşey tersine döndü kanallarda cuntacılar dolaşmaya başladı eee bunlar böyle benim için bittiler.. bir çok kişi içinde öyledir umarım
Akp Gülü
07-18-2007, 00:25
Ntv tarafsızdır..
Stv malesef Fettualh köleleri gibi yayın yapıyor..
ntv en iyisi
Ntv tarafsızdır..
Stv malesef Fettualh köleleri gibi yayın yapıyor..
ntv en iyisi
bu mesaja hayran kaldım
ağzına sağlık dostum
cnbc-e bızım ıcın en tarafsızı heralde :P
mesudum47
07-18-2007, 17:03
stv konusunda sana katılıyorum...
politikalarına desteği kim verirse onlardan yana medya güçlerini oy potansiyellerini kullanırlar...
ayrıca nickindeki weni widi wici yanılmıyorsam veni vidi vici diye kullanılıyor...
Veni, vidi, vici ünlü Latince deyiş. Julius Sezar tarafından Roma senatosu'na yazılmış Zela Savaşındaki zaferini anlatan mektupta geçer. Sezar'ın bu sözünün Türkçe karşılığı şöyledir: "Geldim, gördüm, yendim." Bu kısa ve özlü söz sadece Sezar'ın zaferinin büyüklüğünü değil, onun askeri hünerini de vurgulamaktadır. Farklı bir bakış açısından, bu özdeyiş aristokratlardan oluşmuş ve geleneksel olarak Roma Cumhuriyeti'ndeki en güçlü grubu temsil eden senatoyu küçümseyişinin bir göstergesi olarak yorumlanabilir.
TARAFSIZ OLARAK CEVAP VERİRSEM SORUNUN CEVABININ NTV OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM..
mesudum47
07-18-2007, 17:14
ciddiysen bunu söylerken ne diyebilirim ki yani adamlar resmen CHP nin resmi yayın organı olduklarını söyledi bu mu tarafsızlık...
ciddiysen bunu söylerken ne diyebilirim ki yani adamlar resmen CHP nin resmi yayın organı olduklarını söyledi bu mu tarafsızlık...
ne zaman söyledi? saçmalama.gayet ciddiyim.
mesudum47
07-18-2007, 17:18
onlara yapılan hibe de tamamen uydurma...
bu uydurmalarda almış başını gidiyor...
kanaltürk bundan sonra daha fazla izlerim....
stv aralarından sıyrılıyo biraz.. tarafsız sayılmaz ama
İnterferon
07-29-2007, 02:00
kanaltürk
Güzel espiri ;D
kayısıkentli44
07-29-2007, 12:38
bence tarafsız yok ama...
tarafsız olmaya daha çok çalışan ntv..
ben akp liyim ama doğrusunu söylemekgerekirse stv de cnn de ntv de taraflı stv sağcı ntv cnn solcu
mesudum47
08-16-2007, 03:10
HALA BU KONUYA YAZAN VARMIYDI....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.