Orijinalini görmek için tıklayınız : en yakışıklı politikacı kim?
en yakışıklı politikacı kim bakalım görelim başka düşünceler varsa onlarıda şıklara ekleyebilirm
Parantez
11-30-2007, 20:05
BÜLENT ARINÇ tabikii ::) ::) ;)
GÜL YÜZLÜ ABDULLAH GÜL....
aşk-ı ilahi
12-01-2007, 18:46
bence mukadder başeğmez.....
sumeyra_tonkal
12-01-2007, 19:32
SN. BAŞBAKANIMIZ BENCE :D
Seceneklerde baska bir politikaci olmadigi icin Recep Tayyip ERDOGAN i sectim.Simdi hakkini yememek lazim karizmatik bir baskan.
Ama asil cevabi isterseniz Cem UZAN(Sari sac,renkli goz daha ne olsun)bence politikayi birakip modellige baslasin.
saadet ışığı
12-01-2007, 19:44
ÖNEMLİ OLAN YAKIŞIKLILIK DEĞİL ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIĞI BAŞARIDIR ŞİMDİLİK TAYİP BABA DİYORUM :) :) :)
ÖNEMLİ OLAN YAKIŞIKLILIK DEĞİL ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIĞI BAŞARIDIR ŞİMDİLİK TAYİP BABA DİYORUM :) :) :)
Orasi oyle de guzel kardesim,sorulan soruya gore yanit veriyoruz. ;D
arkadaşlar yanlı davranmayın tabikide şıkların içinden en yakışıklısı ali babacan
Hıfz-ı lisan
12-01-2007, 20:05
Seceneklerde baska bir politikaci olmadigi icin Recep Tayyip ERDOGAN i sectim.Simdi hakkini yememek lazim karizmatik bir baskan.
Ama asil cevabi isterseniz Cem UZAN(Sari sac,renkli goz daha ne olsun)bence politikayi birakip modellige baslasin.
Murat şaka yapıyorsun değil mi ;) ;D Her sarışın,renkli gözlü yakışıklı mı olurmuş hem de cem uzan :P >:( :o
Recep Tayyip ERDOĞAN....
romakudüs
12-01-2007, 20:26
tabiki başbakanımız
Murat şaka yapıyorsun değil mi ;) ;D Her sarışın,renkli gözlü yakışıklı mı olurmuş hem de cem uzan :P >:( :o
Recep Tayyip ERDOĞAN....
Yok ciddiyim Cem UZAN baby face ;D
aşk-ı ilahi
12-01-2007, 22:59
arkadaşlar yanlı davranmayın tabikide şıkların içinden en yakışıklısı ali babacan
hadi ammar ..sen yine gs li diye o diyorsun değilmi.......... :Dama bende onu çok severim...
mehmet5656
12-02-2007, 03:27
başbakanımızın karizması yeterli,bülent arınç ı çok sevdiğim için oyun bülent arınç a ama bu demek değildirki başbakanımızı unuttum.
Parantez
12-02-2007, 16:35
3 kişide dennis bykal demiş !! :o :o
göz var nizam var onun neresi yakışıklı ya !! ;D ;D ;D
hadi ammar ..sen yine gs li diye o diyorsun değilmi.......... :Dama bende onu çok severim...
olabilir :D
Receb Tayyib Erdogan karizmatik, Abdullah Gül sempatik, Bülent Arinc duygusal,Ali Babacan yakisikli, Deniz Baykal da itici dir ;)
ak_mavish
12-02-2007, 17:42
Receb Tayyib Erdogan karizmatik, Abdullah Gül sempatik, Bülent Arinc duygusal,Ali Babacan yakisikli, Deniz Baykal da itici dir ;)
daha güzel özetlenemezdi :)
Bence Yakisikliliginin hic önemi yok
Laf Degilde Icrat yapan Meydanlarda Tiyatro Degil de, sorumlulugunu yerine getiren yani Meydanlarda Birileriiin Arkasindan atip tutupta sonra o arkasindan atip tuttugu ülkenin Lideri ile Görüstükten sonra söylediklerini yutmak bir tarafa iltifatlar yagdirmayan , yapacam deyipte geri adim atmayan, ülkenin cikarini bahane ederek Komsu ülkenin arkasindan vurmayan, Pkk Amerika ile ortak Düsmanimiz Diyerek Milleti kandirmayan, yapacagi Operasyonu Pkk yi Besleyen Ülkeye danisipta sartli operasyon yani sadece amerika nin istihbarati sartina bagli olarak yapmayan,yapmasi gereken operasyonu 1 ay sonrasina atarak sadece Pkk nin geriye biraktigi ufak Pkk lilarla yetinmeyen,ülkesini imf nin istegine göre yönetmeyen,IMF bagliligini Dis borclari bahane ederek Türkiye nin Dis borclarini katkatina yükseltmeyen,Peygamber efendimize hakaret eden Papa ile görüsmeyecegim diyerek sonra sözünü untupta Hava alninda ayagina kadar vararak karsilamayan,Filistin Hükümetinin Basbakanini Davet edipte sonradan Köse bucak kacip ve sonra Ampüllerin Üzerinin Örtülmesi ile basin Toplantisi yaptirmayan,Ihaleye katilan Yahudi is adami ile Görüsüpte Basin Tarafindan soruldugunda inkar edip te sonra dan Görüstügünü itiraf etmek zorunda kalmayan,
Kesinlikle katılıyorum.
Bence Yakisikliliginin hic önemi yok
Laf Degilde Icrat yapan Meydanlarda Tiyatro Degil de, sorumlulugunu yerine getiren yani Meydanlarda Birileriiin Arkasindan atip tutupta sonra o arkasindan atip tuttugu ülkenin Lideri ile Görüstükten sonra söylediklerini yutmak bir tarafa iltifatlar yagdirmayan , yapacam deyipte geri adim atmayan, ülkenin cikarini bahane ederek Komsu ülkenin arkasindan vurmayan, Pkk Amerika ile ortak Düsmanimiz Diyerek Milleti kandirmayan, yapacagi Operasyonu Pkk yi Besleyen Ülkeye danisipta sartli operasyon yani sadece amerika nin istihbarati sartina bagli olarak yapmayan,yapmasi gereken operasyonu 1 ay sonrasina atarak sadece Pkk nin geriye biraktigi ufak Pkk lilarla yetinmeyen,ülkesini imf nin istegine göre yönetmeyen,IMF bagliligini Dis borclari bahane ederek Türkiye nin Dis borclarini katkatina yükseltmeyen,Peygamber efendimize hakaret eden Papa ile görüsmeyecegim diyerek sonra sözünü untupta Hava alninda ayagina kadar vararak karsilamayan,Filistin Hükümetinin Basbakanini Davet edipte sonradan Köse bucak kacip ve sonra Ampüllerin Üzerinin Örtülmesi ile basin Toplantisi yaptirmayan,Ihaleye katilan Yahudi is adami ile Görüsüpte Basin Tarafindan soruldugunda inkar edip te sonra dan Görüstügünü itiraf etmek zorunda kalmayan,
bunu türkceye cevir sonra yorum yapalim ;) ak partiye nereden satasacagini bilemedigin icin böyle anlamsiz bir konuya bile anlamsiz mesaj yazabiliyorsun..
bu deli sacmasi yazina cevaplar ne iyi sekilde itinayla verilmistir ve verilecektir!
loneliness
12-03-2007, 17:51
Abdullah gül :) :) :) :)
HOGE_MERA
12-03-2007, 18:46
Fiziken Tayyip Erdoğan, simaen Abdullah Gül..
Parantez
12-03-2007, 20:31
diğer yönlerden de bülent arınç :D
tayyip erdoğan tabikiii.. dünyanın 8. harikası o bitanecik basbakanımm ::)
Ak_Kelebek
12-04-2007, 11:26
Kesinlikle Sevgili Başbakanım Recep Tayyip ERDOĞAN.
anatolia
12-04-2007, 11:28
oooo birrrrr karizma o bir yakışıklı işte ooooooooooooo recep tayyib erdoğan :D
oguzdesouza
12-04-2007, 17:24
İlk başta Recep Tayyip ERDOĞAN demiştim ama şıkları görünce tabiikiii de
BÜLENT ARINÇ
http://images.habervitrini.com/haber_resim/bulent_arinc_03.jpg
HOGE_MERA
12-04-2007, 17:42
Tamamladığınız için teşekkür ederim. ;)
Parantez
12-04-2007, 22:45
Tamamladığınız için teşekkür ederim. ;)
ne demek efendim ::) ::)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.