Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan ailesinin referandum kararı
Ertuğrul ÖZGÜL
08-01-2010, 07:37
http://www.habervaktim.com/resim/resim134221_1.jpg?t=49652760
Erbakan Ailesi, referanduma 'evet' diyor. Şevket Kazan kendisinin ve Erbakan Hoca'nın referandumda 'evet' diyeceğini belirtirken, Fatih Erbakan da eksikliklerine rağmen evet diyeceğini, söyledi.
Referandum 'evet'çilerine, Erbakan Ailesi de katıldı. Şevket Kazan, kendisinin 12 Eylül'deki referandumda oyunun evet olacağını söylerken, Necmettin Erbakan'ın kararının evet olabileceğini ifade etti. Açıklamalarla gündem yaratan Fatih Erbakan da 'evet' dedi ve ekledi: 'Bakacağız. Bireysel karar vermiyoruz. Büyüklerimizle birlikte hareket edeceğiz. Eksiklikleri olmakla beraber evet düşünüyorum' dedi.
Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan ile Kemalettin Erbakan'ın kızı Gül Erbakan ise, daha karar vermediklerini, inceleyeceklerini ancak partilerinin kararına uyacaklarını söylediler.
'EKSİK, YETMEZ AMA EVET'
SP'NİN 29 Mart'taki yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu da, referandumdaki oyu için, 'eksik, yetmez ama evet' dedi. Bekaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
'Ama AK Parti'nin referandumu demokratikleşme, Türkiye'yi düzlüğe çıkarmaktan çok seçim malzemesi olarak kullandığının da farkındayım.' Saadet Partisi GİK Üyesi Mukadder Başeğmez de, 'Genel Başkanımız Numan Bey, evet vereceğimizi söylüyor. Yani evet' dedi.
Akşam
redyellow
08-01-2010, 13:32
Aklın yolu birdir.
EVET.
Cihan_ŞümuL
08-01-2010, 15:39
Milli görüşçüler arasında hayır oyu verecekler vardı.umarım bu beyandan sonra evet derler.
manifesto
08-01-2010, 19:37
Şevket Kazan kendisinin ve Erbakan Hoca'nın referandumda 'evet' diyeceğini belirtirken,
Bu evet lafını Erbakan hoca hariç herkes diyor hoca adına
Kendisinden niye duyamadık bugüne kadar şu evet diyeceğim veya demeliyiz sözünü
AKP ye yarar diye mi ürküyor..
redyellow
08-01-2010, 19:45
sen cep telefonu ver de erbakan hoca arasın seni, benhur bey evet diyeceğim kusura bakma şimdiye kadar benden duyamadığın için affet der belki:)
Ertuğrul ÖZGÜL
08-01-2010, 19:47
Ben merak ediyorum niye bu kadar beklendi evet demeyi açıklamak için... acaba başta hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması mı??? insan ister istemez düşünüyor.... bu arada birde sav görüşmesi olunca....
hoca evet dese sen yok evet mitingi düzenlemedikce inanmam diyeceksin herhalde :)
redyellow
08-01-2010, 19:52
Ben merak ediyorum niye bu kadar beklendi evet demeyi açıklamak için... acaba başta hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması mı??? insan ister istemez düşünüyor.... bu arada birde sav görüşmesi olunca....
ertuğrul bey;
Saadet partisi baştan beri evet diyeceğini açıkladı.
Kongreden sonra bir takım karışıklıklar olunca medyada erbakan tarafı HAYIR diyecek diye bir haber çıktı bir takım medyada.
Bu haber üzerine bu açıklama yapıldı ve hayır denmeycek, evet denilecek denildi.
Hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması değil saadetin içini karıştırma çabasıdır.
acizane kişisel görüşüm budur.
sen cep telefonu ver de erbakan hoca arasın seni, benhur bey evet diyeceğim kusura bakma şimdiye kadar benden duyamadığın için affet der belki:)
:) Güzeldi abi.
Benim bildiğim Benhur Erbakanın Telefonuna bakmaz buda bir başka mevzu ya :)
redyellow
08-01-2010, 19:53
:) Güzeldi abi.
Benim bildiğim Benhur Erbakanın Telefonuna bakmaz buda bir başka mevzu ya :)
gizli numaradan ararsa erbakan hocanın aradığını bilmez açar:)
ertuğrul bey;
Saadet partisi baştan beri evet diyeceğini açıkladı.
Kongreden sonra bir takım karışıklıklar olunca medyada erbakan tarafı HAYIR diyecek diye bir haber çıktı bir takım medyada.
Bu haber üzerine bu açıklama yapıldı ve hayır denmeycek, evet denilecek denildi.
Hayır denecek diye haber çıkması nabız yoklaması değil saadetin içini karıştırma çabasıdır.
acizane kişisel görüşüm budur.
Evet büyük oranda katılıyorum bu görüşe. Erbakan hoca her ne kadar Ak partinin siyasi aklına zıtta olsa siyaset üstü bu konuda farklı düşünebileceğini düşünmüyorum.
gizli numaradan ararsa erbakan hocanın aradığını bilmez açar:)
Aklıma gelmedi abi . Evet bu görüşme olabilir . :)
manifesto
08-01-2010, 20:14
hoca evet dese sen yok evet mitingi düzenlemedikce inanmam diyeceksin herhalde :)
yok okadar uzun boylu değil..
Evet diyeceğiz çünkü diye bir yazılı yada sözlü beyanı kafi benim için :)
Yoksa falan hoca evet diyecek demiş
Filanlar hoca evet diyor demiş çok önemli değil
Evet lafını onun ağzından duymalı
Çünkü bu ona çok zor gelecek bir evet ;D
yok okadar uzun boylu değil..
Evet diyeceğiz çünkü diye bir yazılı yada sözlü beyanı kafi benim için :)
Yoksa falan hoca evet diyecek demiş
Filanlar hoca evet diyor demiş çok önemli değil
Evet lafını onun ağzından duymalı
Çünkü bu ona çok zor gelecek bir evet ;D
erbakan hoca evet dese ne olur, demese ne olur. Allah askina kendi ailesi ve kücük zümresi disinda ne kadar bir kitleye hitap ediyor?
manifesto
08-01-2010, 20:24
erbakan hoca evet dese ne olur, demese ne olur. Allah askina kendi ailesi ve kücük zümresi disinda ne kadar bir kitleye hitap ediyor?
ÖYLE DEME bu Erkan Yolaç ile EVET HAYIR yarışmasından daha heyecanlı
Hocaya evet yada hayır dedirtene helal olsun olsun..
desene hoca büyük hediyeyi kapacak :).. bu arada erkan yolaci pkk kacirmis haberin var mi?
Referandum 'evet'çilerine, Erbakan Ailesi de katıldı. Şevket Kazan, kendisinin 12 Eylül'deki referandumda oyunun evet olacağını söylerken, Necmettin Erbakan'ın kararının evet olabileceğini ifade etti.
Benmi yanlış okuyorum...
Benmi yanlış okuyorum...
yok yok evet bile ihtimale dayali :)
mehmetakif24
08-01-2010, 23:03
yazık yazık.......
yazık yazık.......
Kime yazık merak ettim?
mehmetakif24
08-01-2010, 23:07
Kime yazık merak ettim?
28 şubatta darbecilerden en çok etkilenen bir kişinin bu referandumda hayır diyebileceğini düşünen zihniyetlere yazık.
28 şubatta darbecilerden en çok etkilenen bir kişinin bu referandumda hayır diyebileceğini düşünen zihniyetlere yazık.
niyeki kardes.. sonucta mhp, chp de 12 eylülden cok cekti ama hayir diyorlar ayni sekil bdp de yargidan yakiniyordu hayir diyor, dp nin baskani menderesin avukati oldugundan övünüyordu oda hayir diyor, erbakan dese inanirmisin hic sasirmam sonucta kisisel tercihidir..
O kadar çok şey yapıldı ki bize karşı, sırf bize terslik olsun diye herşeyi yapabileceklerinin düşünülmesi normaldir kanaatimce...
mehmetakif24
08-01-2010, 23:10
niyeki kardes.. sonucta mhp, chp de 12 eylülden cok cekti ama hayir diyorlar ayni sekil bdp de yargidan yakiniyordu hayir diyor, dp nin baskani menderesin avukati oldugundan övünüyordu oda hayir diyor, erbakan dese inanirmisin hic sasirmam sonucta kisisel tercihidir..
Statüko ile Erbakan arasındaki farkı gözetmenizi rica ediyorum.
mehmetakif24
08-01-2010, 23:11
O kadar çok şey yapıldı ki bize karşı, sırf bize terslik olsun diye herşeyi yapabileceklerinin düşünülmesi normaldir kanaatimce...
:)
Eski dosttan düşman Olmaz kardeşim. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Statüko ile Erbakan arasındaki farkı gözetmenizi rica ediyorum.
himmm ben bir kac secimdir nedense o farki göremiyorum.. ikisininde ortak düsmani ak parti, ikiside ak partiyi devirmek icin her yol mübahdir diyor, ikiside partimizi amerikan usagi olarak görüyor..
ki hocamiz o statükonun has adami tuncay özkan in kanalina cikip partimize, erdogana vururken kendi adima pek fark göremedim :)
Bencede olmaz ama bu kadar şeyden sonrada böyle düşünülmesi normaldir. Yadırgamamak hatta heleki yazık çekmemek gerekir...
mehmetakif24
08-01-2010, 23:16
himmm ben bir kac secimdir nedense o farki göremiyorum.. ikisininde ortak düsmani ak parti, ikiside ak partiyi devirmek icin her yol mübahdir diyor, ikiside partimizi amerikan usagi olarak görüyor..
ki hocamiz o statükonun has adami tuncay özkan in kanalina cikip partimize, erdogana vururken kendi adima pek fark göremedim :)
Erbakan istese idi Akparti iktidarını oturduğu yerden kımıldamadan yıkardı.
Kaldıki Erbakan Daha önceleri bir bakanın vekilliğini düşürmüş. S. Demirelin Hükümetlerini yıkmış kadar kabiliyetli bir kişidir.
Kendi tabanından gelen bir partiyi değil yıkmak kurulmasına dahii müsaade etmezdi. Kendisinin (tabiri caizse) miadı doldu ve görevini erdoğana verdi.
Herkes görevini en iyi şekilde yapıyor kardeşim müsterih olunuz.
mehmetakif24
08-01-2010, 23:17
Bencede olmaz ama bu kadar şeyden sonrada böyle düşünülmesi normaldir. Yadırgamamak hatta heleki yazık çekmemek gerekir...
Aynı zamanda olaylara daha geniş pencereden bakmak da önemlidir.
Aynı zamanda olaylara daha geniş pencereden bakmak da önemlidir.
Başka var mı ;ı:
Kaldıki Erbakan Daha önceleri bir bakanın vekilliğini düşürmüş. S. Demirelin Hükümetlerini yıkmış kadar kabiliyetli bir kişidir.
Kendi tabanından gelen bir partiyi değil yıkmak kurulmasına dahii müsaade etmezdi. Kendisinin (tabiri caizse) miadı doldu ve görevini erdoğana verdi.
erbakanin sözü daha kendi partisinde gecmiyor, türkiye demi gececek :)
mehmetakif24
08-01-2010, 23:35
erbakanin sözü daha kendi partisinde gecmiyor, türkiye demi gececek :)
Vakit geldiğinde banada Hak vereceksiniz.
Vakit geldiğinde banada Hak vereceksiniz.
hadi bakalim :)
Cihannur
08-01-2010, 23:54
Şu açıdan bakarsak, herkes görevini en iyi şekilde yapıyor sözünüzün doğru olduğunu görürüz. Türkiye'de 3 Kasım 2002'den sonra AK Parti'nin iktidara gelmesinden bugüne kadar 7,5 yıldan fazla bir süredir kimler iktidarda? Rabbime şükürler olsun ki dindarlar iktidarda. Türkiye'de 3 Kasım 2002'den sonra AK Parti'nin iktidara gelmesinden bugüne kadar 7,5 yıldan fazla bir süredir kimler muhalefette? Rabbime şükürler olsun ki laikçiler muhalefette. Türkiye'deki 2 ana siyasal görüşten dindarların siyasi görüşü iktidardayken, laikçilerin siyasi görüşü muhalefettedir Allah'a şükürler olsun.
mehmetakif24
08-02-2010, 00:01
Şu açıdan bakarsak, herkes görevini en iyi şekilde yapıyor sözünüzün doğru olduğunu görürüz. Türkiye'de 3 Kasım 2002'den sonra AK Parti'nin iktidara gelmesinden bugüne kadar 7,5 yıldan fazla bir süredir kimler iktidarda? Rabbime şükürler olsun ki dindarlar iktidarda. Türkiye'de 3 Kasım 2002'den sonra AK Parti'nin iktidara gelmesinden bugüne kadar 7,5 yıldan fazla bir süredir kimler muhalefette? Rabbime şükürler olsun ki laikçiler muhalefette. Türkiye'deki 2 ana siyasal görüşten dindarların siyasi görüşü iktidardayken, laikçilerin siyasi görüşü muhalefettedir Allah'a şükürler olsun.
:) ilk defa bir konuda aynı fikirdeyiz. çok şükür :)
rizzelli
08-02-2010, 09:08
çok uçtun be kardeş.
sen burda Erbakan hocayı övmeye çalışırken yerin dibine sokuyorsun farkında değilsin.
milli görüş bu işe mi yarıyor yani ?
redyellow
08-02-2010, 11:49
Erbakan keşke HAYIR dese de biz de rahatca saldırabilsek diye kelimelerin arkasında bi şeyler arayanlar var, gülünç:)
içlerinden dua ediyorlar erbakan hayır dese diye:)
Ertuğrul ÖZGÜL
08-02-2010, 12:05
Erbakan keşke HAYIR dese de biz de rahatca saldırabilsek diye kelimelerin arkasında bi şeyler arayanlar var, gülünç:)
içlerinden dua ediyorlar erbakan hayır dese diye:)
Abi gerçekten AK Partili olan birisinin öyle düşünmesi mümkün değil biz chp,dsp,bdp gibi parti mensuplarının evetlerine seviniyoruz.....
manifesto
08-02-2010, 12:08
Erbakan'ın kızı Gül Erbakan ise, daha karar vermediklerini, inceleyeceklerini ancak partilerinin kararına uyacaklarını söylediler.
İncelesinler hele bir..
26 maddeyi okumak heralde 26 gün alıyor..
Ben Erbakan'ı HAYIRCILAR listesine yazdım bileme..
Bu saatten sonra evet demiş hayır demiş çok farketmiyor
Kulağa su kaçırdı bileme..
Evet için tabanını harekete geçirmemiş..ciddi bir aksiyon meydana getirmemiş neredeyse tüm siyasi liderler evet veya hayır için çalışmış iken hoca ne için çalışıyor belli değil ?????
İntifada
08-02-2010, 12:10
İncelesinler hele bir..
26 maddeyi okumak heralde 26 gün alıyor..
Ben Erbakan'ı HAYIRCILAR listesine yazdım bileme..
Bu saatten sonra evet demiş hayır demiş çok farketmiyor
Kulağa su kaçırdı bileme..
Evet için tabanını harekete geçirmemiş..ciddi bir aksiyon meydana getirmemiş neredeyse tüm siyasi liderler evet veya hayır için çalışmış iken hoca ne için çalışıyor belli değil ?????
Bu kadarda olmaz arkadaş...
NUman Beyde Erbakan hocada evet demişken sen hala neyin sataşmasını yapıyorsun?
redyellow
08-02-2010, 12:11
Abi gerçekten AK Partili olan birisinin öyle düşünmesi mümkün değil biz chp,dsp,bdp gibi parti mensuplarının evetlerine seviniyoruz.....
sen şahsen öyle düşünebilirsin ama ben adım gibi biliorum ki sizin partinin içinden (bu forumda yazanlardan mesela) erbakan hayır dese diye içinden dua edenler var.
Erbakan hocanın evet diyeceklerine dair haber aktarıyoruz, olmazzzz zinhaaaaar olmaz diyor erbakan hocanın ağzından duyacakmış!!
Ama huzur partisi kurulacak diye dedikodu haberin üstüne de balıklama atlıyorlar.
hani erbakanın ağzından duyacaktınız?
Erbakan hocanın ağzından huzur partisini kuruyoruz diye bi şey duymadan hemen inanıyorlar da evet diyeceğize niye inanmıyorlar?
(ha bu arada ben bir erbakancı olarak erbakan hoca hayır da dese evet diyeceğim, bunu da yazayım ki bazılarını biraz daha üzeyim:))
selamlar ertuğrul bey...
manifesto
08-02-2010, 12:14
Bu kadarda olmaz arkadaş...
NUman Beyde Erbakan hocada evet demişken sen hala neyin sataşmasını yapıyorsun?
Akıncı sataşma nerede,Erbakan ne zaman EVET dedi?
Yok eğer evet demiş ise şahsen benim haberim yok KIZININ da haberi yok..
Birileri Hoca adına EVET diyecek muhtemelen diye açıklamalar yapıyor
Ama Birileri.. hoca değil..
Kurtulmuş EVET dedi..Bunda ne şüphe..Bu yüzden Kurtulmuş'u EVET diyenlerin listesine YAZDIK..Evet dediğin zaman işte Kurtulmuş gibi diyeceksin ki söylentilere fırsat kalmasın...
manifesto
08-02-2010, 12:17
Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan ile Kemalettin Erbakan'ın kızı Gül Erbakan ise, daha karar vermediklerini, inceleyeceklerini ancak partilerinin kararına uyacaklarını söylediler.
TAMAM düzeltelim..Kızı değil YEĞENİ erbakan..mutlu oldun mu redyelleow?
Hoca nezaman EVET demiş bana bir yazısını gösterebilecekmisin
Yada videosunu???
YAda açıklamasını?
Ertuğrul ÖZGÜL
08-02-2010, 12:17
Abi ben hayır diye dua etmez dedim arkadaşlar bence yorumlarını yapıyorlar....
manifesto
08-02-2010, 12:21
Bu milligörüş fanatiğinin anlamadığı şu sanırım
Benim için Hocanın EVET yada HAYIR demesi çok anlam ifade etmiyor
Ama hoca EVET dedi diye iddia edenlere bende diyorum ki NEREDE EVET DEDİ?
Bana ŞEFKET KAZAN şöyle dedi falan böyle dedi diye ortaya karışık koymaslarına gerek yok
Hoca hangi açıklamasında anayasa değişikliğine EVET diyeceğini destekleyeceğini söylemiş..
Böyle bir demeci yok en azından şimdilik..
Ertuğrul ÖZGÜL
08-02-2010, 12:27
Şu bir gerçek ki her konuda açıklama yapan erbakan bu konuda açıklama yapmadı...
redyellow
08-02-2010, 12:30
kemalettin erbakanın kızını tutup erbakan hocanın kızı sanıp KIZININ BİLE HABERİ YOK diyenle muhatap olmam benhur!
Hadi sen git biraz araştır, belki erbakan hocanın başka kızı!!!!! da vardır belki onlar hayır der:)
redyellow
08-02-2010, 12:31
Şu bir gerçek ki her konuda açıklama yapan erbakan bu konuda açıklama yapmadı...
Asiltürk erbakan adına açıklama yaptı.
Ertuğrul ÖZGÜL
08-02-2010, 12:34
Asiltürk erbakan adına açıklama yaptı.
Tamam abi açıklama yaptı.....
Şimdi benim aklıma şunlar takılıyor o kadar uzun süredir bu işler ortada... başan beri kılıçlar çekildi... Erbakan nerdeydi.... yoksa ergenekondan haberi olmadıı gibi bundandamı haberi yoktu...
redyellow
08-02-2010, 12:44
Tamam abi açıklama yaptı.....
Şimdi benim aklıma şunlar takılıyor o kadar uzun süredir bu işler ortada... başan beri kılıçlar çekildi... Erbakan nerdeydi.... yoksa ergenekondan haberi olmadıı gibi bundandamı haberi yoktu...
baştan beri HAYIR gibi bir şey varmıydı?
yoktu.
Saadet partisi resmen EVEt diyeceğiz dedi mi?
Dedi.
E ne diye durup dururken erbakan saadet evet diyor bende evet diyeceğim diye bir açıklama yapsın ki.
Kongrede meydana gelen gürültüden sonra basının bir kısmı hemen asparagas bir haber yaptı ve erbakan gurubu HAYIR diycek diye haber yayınladılar.
Asiltürk işte o zaman hayır değil evet diyeceğiz diye düzeltme açıklaması yapmak zorunda kaldılar.
Normal seyrinde giderken biz de evet diyeceğiz diye bir açıklamaya gerek yoktu yani.
İntifada
08-02-2010, 12:50
Referandum süreci başladığında partinin genel başkanlık sorunu yoktu ve numan kurtulmuş patisi ve tabanı adına evet demiştir...
Şimdi Partide bir bölünme var ve erbakan cephesinden sayın kurtulmuşun evetine bir hayır gelmemiştir...
Şimdi yine şevket kazan cevabımız evet diyor...
Şevket Kazan ve Oğuzhan asiltürkün yaptığı söylediği sözleri bunlar erbakan cephesidir diyerek kabul ediyoruz ya...
Neden referandula alakalı bu söylediğine şüpheli yaklaşıyoruz?
redyellow
08-02-2010, 12:53
Referandum süreci başladığında partinin genel başkanlık sorunu yoktu ve numan kurtulmuş patisi ve tabanı adına evet demiştir...
Şimdi Partide bir bölünme var ve erbakan cephesinden sayın kurtulmuşun evetine bir hayır gelmemiştir...
Şevket Kazan ve Oğuzhan asiltürkün yaptığı söylediği sözleri bunlar erbakan cephesidir diyerek kabul ediyoruz ya...
Hay ağzına sağlık...
ben yaza yaza anlatamadım belki sen anlatırsın.
GÜL ERBAKAN'ı hocanın kızını sanan birisine anlatmak zordur ama olsun:)
manifesto
08-02-2010, 12:59
Gayet mantıklı gerekçelerle
Kongreden önce de Erbakan liste ile ilgili bir sıkıntının olduğunu söylemedi
Kongreden sonra da kongrede yaşananlar hakkında da birşey söylemedi
Ama nihayetinde dedikoduların hepsi doğru çıktı..
İntifada
08-02-2010, 13:03
Gayet mantıklı gerekçelerle
Kongreden önce de Erbakan liste ile ilgili bir sıkıntının olduğunu söylemedi
Kongreden sonra da kongrede yaşananlar hakkında da birşey söylemedi
Ama nihayetinde dedikoduların hepsi doğru çıktı..
eee...
erbakan hoca şimdide birşey söylemiyor alenen...
şevket kazan söylemiş...
senin teoriden de bakarsak yine evet demiş olduğu anlamı çıkıyor...
mehmetakif24
08-02-2010, 22:52
çok uçtun be kardeş.
sen burda Erbakan hocayı övmeye çalışırken yerin dibine sokuyorsun farkında değilsin.
milli görüş bu işe mi yarıyor yani ?
Bu Bakan Hayrettin erkmendir.
hayrettin erkmen, prof. dr. necmettin erbakan'ın genel başkanlığını yaptığı milli selamet partisi tarafından verilen gensoru önergesiyle, 5 eylül 1980de dışişleri bakanlığından düşürülmüştür. milli selamet partisinin hayrettin erkmeni dışişleri bakanlığından düşürme sebebi ise, israil ile gizli görüşmeler yapmasıdır. hayrettin erkmen, dışişleri bakanlığından düşürülen ilk ve son bakandır.
Süleyman demireli anlatmaya gerek yoktur heralde.
yerin dibine bu sebeplerden giriyor ise şahsen yerin dibini tercih ederim
rizzelli
08-03-2010, 00:34
.
?:?:?:
Bu konu çok hararetli geçmiş anlaşılan.
Saadet camiası referandumda evet diyeceğini çok önceden açıklamıştı, erbakan hoca ailesini saadetten ayrı bir tavır alıyor gibi göstermek için yayınlar yapıldı ama bunun da doğru olmadığı ortaya çıktı, saadet camiası hocasıyla birlikte evet diyor anlaşılan, hayırlı olsun diyorum.
Yani bir zahmet 'evet' desinler.
Cihan_ŞümuL
08-03-2010, 23:10
bi'zahmet evet diyorlar..
:):)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.