fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan: avrupa kimmiş - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan: avrupa kimmiş

mehmetakif24
08-28-2010, 02:01
erdal inönün sözüne cevaben...

http://www.dailymotion.com/video/x72rbm_erbakan-avrupa-kimmi_news

BeDeVİ
08-28-2010, 02:03
Forum Akparti forumu değil. Erbakan tanıtımcılar forumu..

mehmetakif24
08-28-2010, 02:07
Forum Akparti forumu değil. Erbakan tanıtımcılar forumu..

konu erbakan tanıtımcı konusu değil avrupabirliğinin ülkemizden götürleri ile alakalıdır. konuyu başka bir bölümde açmam doğru olmazdı kardeş..

BeDeVİ
08-28-2010, 02:09
konu erbakan tanıtımcı konusu değil avrupabirliğinin ülkemizden götürleri ile alakalıdır. konuyu başka bir bölümde açmam doğru olmazdı kardeş..

Bu forumda çok fazla derece Milli Görüş ve Erbakan propagandası yapılıyor.

mehmetakif24
08-28-2010, 02:11
Bu forumda çok fazla derece Milli Görüş ve Erbakan propagandası yapılıyor.

bu konuda bir propagandalık olduğunu düşünmüyorum. siz yinede şikayetinizi yapın yönetim uygun görürse silecektir tabiki..

BeDeVİ
08-28-2010, 02:18
mehmetakif arkadaşım hocanın referandum a evet videosu nu ekleyebilir misin. Referandum yaklaşıyor ve Saadetli arkadaşlara ve topluma güçlü bir mesaj vermiş olurdu. Biz de aracılık etmiş olurduk. Bu dönem referandum dönemi pek AB falan insanların umrunda değil..

İntifada
08-28-2010, 02:21
Allah razı olsun erbakan hocadan güzel söylemiş...

mehmetakif24
08-28-2010, 02:23
mehmetakif arkadaşım hocanın referandum a evet videosu nu ekleyebilir misin. Referandum yaklaşıyor ve Saadetli arkadaşlara ve topluma güçlü bir mesaj vermiş olurdu. Biz de aracılık etmiş olurduk. Bu dönem referandum dönemi pek AB falan insanların umrunda değil..
onuda ekledim kardeşim. yeterki siz müsterih olunuz..

Mavera
08-28-2010, 05:38
hocam o zamanin konjoktörü geregi gerekeni söylemis ama simdilerde müttefikimiz oluyor avrupa..
gerci avrupa yine ayni avrupa yani kaypak, isine geldigi gibi yaklasan ve riyakar ama Türkiye ayni Türkiye degil su siralarda artik gündemi Türkiye belirliyor öyle samari yiyince, öbür yanagimizida cevirmiyoruz!