fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan "Erdoğan'ı siyonitler başa getirdi" - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan "Erdoğan'ı siyonitler başa getirdi"

manifesto
11-08-2010, 10:42
84 yaşında Saadet Partisi’nin genel başkanlığına seçilerek siyasete geri dönen Necmettin Erbakan, Almanya’nın en saygın gazetelerin Die Welt’e konuştu.

Hükümete ağır eleştiriler yönelten Erbakan, Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül için

“Onları bazı dış güçler buraya getirdi. Şu andaki dünya düzeninin ve ırkçı, siyonist emperyalizmin güçleri. Batılı, siyonist dünya düzenine bilmeden destek oluyorlar. Yaptıklarının çoğu yanlış. Vergiler ve borçlarla siyonistlere para kazandırıyorlar. Erdoğan siyonizmin veznedarı oldu. O benim öğrencimdi. Ama şimdi amacımız onu devirmek. Efsane başbakan geri dönüyor”

dedi. Desteklerinin yüzde 15 olduğunu öne süren Erbakan, hükümetin yaptığı “nadir doğrulardan biri” olarak Haynünnisa Gül’ün türbanla resepsiyona katılmasını gösterdi.
http://www.cafesiyaset.com/haber/20101108/Erbakan-Erdogani-ilk-kez-boyle-elestirdi.php

Hoca de get işine...

İntifada
11-08-2010, 10:55
biri erbakan hocayı durdursun...

İntifada
11-08-2010, 11:08
http://www.habervaktim.com/resim/resim152861_1.jpg?t= (http://www.habervaktim.com/haber/152835/erbakandan_carpici_aciklamalar.html)

ALmi´
11-08-2010, 12:48
Of of :)

Allah'ım eğer ben Erbakan kadar yaşarsam sana yalvarıyorum aklıma mukayet ol, beni şaşırtma.. :) Hakikaten yazık.. Bu kadar da olmaz..

Terennüm
11-08-2010, 12:58
hocamızı seviyoruz lakin bu tür açıklamarından sonra sevgimizde azalma oluyor inşallah limitini eksiye düşürmez...

unnamed
11-08-2010, 15:51
hoca yapma böyle şeyler...
layikiyle yap ki eleştirini sana saygımızda eksilme olmasın...

Gönülden
11-08-2010, 16:13
Şimdi Numan Kurtulmuşun hikayesini bekliyorum :) oda Amerikayamı siyonistlere mi mal edilecek...Allahtan bu millet kimin ne için mücadele ettiğini görüyor...yıkılmış binalarını Kurtulmuş onarmaya çalıştı adamı alaşağı ettiler şimdide kendi reklamını yapıyor...hocaya ne diyeyim artık pess

unnamed
11-08-2010, 16:15
beklemen gerek yok abla..
saadetçilerin çoğu ajan ilan ettiler bile onu...

Gönülden
11-08-2010, 16:16
İyide bunları yetiştirene sormazlar mı o zaman sen kimimin ajanısın diye :)

EpiVaTeS
11-08-2010, 16:25
bak hele hocaya...
Hızlı dönmüş...:)

M.Atilla
11-08-2010, 16:44
yaparsa hoca yapar...karıştırdım pardon bu Mustafa Akaydın'ın sözüydü..:)

merve
11-08-2010, 17:29
İyi ki başımıza getirmişler :hihi2:
Şuan siyonistlere borçlu hissettim kendimi :w:

Hüdaverdi
11-08-2010, 17:40
Bizanstık biz hani :)
Biz şimdi yahudimiyiz ;D
Şimdi biz SP ye oy versek müslüman Türk mi olucaz ?
Ben anlayamadım tam olarak ;D

Terennüm
11-08-2010, 17:54
Şimdi Numan Kurtulmuşun hikayesini bekliyorum :) oda Amerikayamı siyonistlere mi mal edilecek...Allahtan bu millet kimin ne için mücadele ettiğini görüyor...yıkılmış binalarını Kurtulmuş onarmaya çalıştı adamı alaşağı ettiler şimdide kendi reklamını yapıyor...hocaya ne diyeyim artık pess

partinin ambleminde ne var..güneş..kesin zerdüşt ilan eder...

Asi_isyankar
11-08-2010, 18:11
Hoca garibandır
Bırakın kendi kendine böyle konuşsun.
Saf olduğu için böyle sözler sarfediyor.

Iceshield
11-09-2010, 00:20
Sizce Erbakan bir partiye genel başkan olduğunu anlayabiliyor mu ? Hani çok yaşlılara dakikalarca birşey anlatırsın, sonra da anlamadığını, unuttuğunu bildiğin halde sorarsın ''Anladım dimi ihtiyar ''diye. Bu da ona benziyor.

Bence ne olduğunun farkında ible değil. Yaşına veriyorum.;1

Mavera
11-09-2010, 00:24
hocam, fatih kocaman adam oldu artik gönül rahatligiyla partiyi teslim edebilirsin ondan sonrasinida siyonistler düsünsün!

HaArP
11-09-2010, 00:55
Doğruyu Söylemek En büyük Cihaddır... ! Erbakan Hoca dediğinde Haklıdır ! Erdoğan'ı Siyonistler başa getirmiştir ! bu Doğru ! Ama asıl mesele Erdoğan'ı şu an tasviye etmek isteyenler kimlerdir ? SİYONİSTLERDİR ! Demekki Siyonistleri Oraya Erdoğan GETİRMİŞ !!!

Iceshield
11-09-2010, 01:38
Erdoğan'a ben kendi irademle oy attım. Ve her seferinde de böyle oldu. Bilmem istihbarat örgütleri bell partileri şişirmiş derler istedikleri ülkede. Bu böyle olmadı ! İstanbul'daki belediye başkanlığı döneminde de siyonistlermi yardım etti Erdoğan'a ? O zaman canım,evladım... Şimdi ne oldu ?

Sayın Erbakan'ın bu çıkışları beni şüphelendiriyor kimin siyonist yanlısı olduğu konusunda.

HaArP
11-09-2010, 01:42
Erdoğan'a ben kendi irademle oy attım. Ve her seferinde de böyle oldu. Bilmem istihbarat örgütleri bell partileri şişirmiş derler istedikleri ülkede. Bu böyle olmadı ! İstanbul'daki belediye başkanlığı döneminde de siyonistlermi yardım etti Erdoğan'a ? O zaman canım,evladım... Şimdi ne oldu ?

Sayın Erbakan'ın bu çıkışları beni şüphelendiriyor kimin siyonist yanlısı olduğu konusunda.

Siyonistler sadece Hedef saptırmak için siyasi bir argümandır... satanist Masonlar demek daha doğru ! Masonların belli sistemleri vardır ! Genelde bir yerlere gelmiş olanları seçip suyu kendi tarlalarına doğru akıtma sistemini tercih ederler... Erdoğan konusuda o şekilde başladı bu hakikattir... Lakin Cümlemi sonuna kadar ve düşünerek okuduğunuzda Hakikat ortada kalacaktır :

Ama asıl mesele Erdoğan'ı şu an tasviye etmek isteyenler kimlerdir ? SİYONİSTLERDİR ! Demekki Siyonistleri Oraya Erdoğan GETİRMİŞ !!!

Asi_isyankar
11-09-2010, 11:38
Safsatalık ve soyut şeyler...

orhan gündoğdu
11-15-2010, 20:26
bazı arkadaşların yorumunu okuyunca gerçekten hocanın söylemindeki manayımı anlayarak yorumunu yapıyor yoksa nefsinin istediğinimi anlamak çok kolay.hoca konuştumu boş konuşmaz yani alt yapısı olmayan hiçbir sözü konuşmayacağını dünya biliyor.kimi kim nereye getirdiğine gelince boş boş yazacağına fazilet partisi döneminden 2 sene önceden başlayarak özellikle erdoğab - gül iklisinin yaptıkları temasları araştırılarsa eminim hocanın ne demk istdiğini anlarsınız.ama ne gerek var diyeceksiniz nasılsa biz atarız yalanderiz olur biter.gaye adalet olmayınca gaye hak olmayınca ne dinleseniz boş..

unnamed
11-15-2010, 22:06
hoca değilde senin boş konuştuğun kesin...

milletinadami
11-15-2010, 22:33
Allah akıl fikir versin...

keskinmetal
11-15-2010, 23:16
hayret bi şi ya saadeti aile partisi yapmak için nelerde söylermiş hoca
inanın bir zamanlar niçin oy vermişimki diye sormadan edemiyorum

daha öncede yazdım hoca çok hırslı
denirki çok hırs adamı ya rezil yada vezir yapar
ama yüzde doksan dokuz rezil yapar denir
hocada inşaalah yinede kalan yüzde birden olsun
ama bu kafayla zor işte siyasette sevmediğim bir noktada burası
zirvedeyken çekilmesini bilmemek veyada çok hırlı olmak

ama ne diyelim diyecek bir şeyde yok herkes neyin ne olduğunun
artık farkında

selam ve saygılar

CeVHeR
11-15-2010, 23:21
Acaba oy kullanırken, karşıdan bana ters ters bakan herif siyonistlerin gözlemcisimiymiydi, Ak Partiden başka bir partiye evet bassa idim zorla Ak Partiyemi oy verdirteceklerdi. Tövbe yarabbi...

orhan gündoğdu
11-16-2010, 17:49
kimin dolu kimin boş konuştuğu yarın mahşerde belli olur.ancak senin bölüm sorumlusu olamana rağmen saldırgan bir okadarda adaletten uzak tavırlarınla ne yapmak istediğini anlamadım.sana hakkı söyle maneviyatçı ol diyoruz git kumar oyna içki iç diyen yok.hakka gel o kadar .oraya sırf yazma olsunda ne olursa olsun kabilinden yazdıklarının ne kadar boş olduğunu görmen için müneccim olmaya gerek yor.he unnamed ciğim

manifesto
11-16-2010, 18:44
kimin dolu kimin boş konuştuğu yarın mahşerde belli olur.ancak senin bölüm sorumlusu olamana rağmen saldırgan bir okadarda adaletten uzak tavırlarınla ne yapmak istediğini anlamadım.sana hakkı söyle maneviyatçı ol diyoruz git kumar oyna içki iç diyen yok.hakka gel o kadar .oraya sırf yazma olsunda ne olursa olsun kabilinden yazdıklarının ne kadar boş olduğunu görmen için müneccim olmaya gerek yor.he unnamed ciğim

orhancım,dost nasihati hoca artık bitti.milli görüş balonu söndü
İçi boş koftiden şeyleri artık bir kenara bırakın siyaset üreten genç kadrolarla yola devam edin..
Hocanın vizyonu bizans çocuklarının zekatı kadar dahi olamaz.
Devir değişti GAME OVER yani

.:Ay_Yıldız:.
11-16-2010, 19:01
Aynı mantıkla Erbakan bir siyonistçi yetiştirdi (!)

Blur
11-16-2010, 19:43
Seninde başımızda olduğun zamanı gördük..
Genelkurmay başkanı karşısında pancara döndüğün günleri unuttu mu bu halk..
Peki başörtüsü sorununu bu milletin üzerine yıkarken hiç vicdanın sızlamadı mı ey hocaaaa.. Sana hoca bile demiyorum ben 2 yüzlünün birisin hazımsızlığın yüzünden Milli Görüş'ü bitirdin asansörle kürsüye çıkıyorsun komedi bu adamı ipliyormusunuz şu an yazdıklarıma acıdım :)

İntifada
11-16-2010, 22:13
Peki başörtüsü sorununu bu milletin üzerine yıkarken hiç vicdanın sızlamadı mı ey hocaaaa.. Sana hoca bile demiyorum ben 2 yüzlünün birisin hazımsızlığın yüzünden Milli Görüş'ü bitirdin asansörle kürsüye çıkıyorsun komedi bu adamı ipliyormusunuz şu an yazdıklarıma acıdım :)

evet...
gördük...
çok şeyler gördük mesela...
çıkıp istifa etmeli diyenleride gördük...
başörtüsü mitinglerine katılanlar cahildir diyenleri gördük...

Özgür Çağrı
11-16-2010, 22:22

Erbakan hoca sizi iplemiyor diye sanırım bu kuyruk acınız ;D Ondan zorda kaldığında ergenekon kanallarıyla işbirliğine tutuştunuz.
Gerçi gülen pişman olduğunu ifade etmiş affetmek halkımıza düşer

http://www.internethaber.com/fethullah-gulenin-erbakan-pismanligi-247261h.htm

Adam ülkeyi kemalist esaretten kurtarmış müslüman anadolu halkının uyanışına vesile olmuş ya ne derse desin başım gözüm üstüne tıpkı başbakanım gibi hiç bir saygısızlıkta bulunmam buraya geldimi eline gitmektende gocunmam. Papazların eline gitmiyoruz deme müslümanların eline gidiyoruz nasıl olsa ;D

Mavera
11-16-2010, 22:31
arkadaslar olayin gülenle, hizmetle alakasi nedir.. neden arkadasin elestirisine hemen gülen kisasini getirme geregi duydunuz..
yoksa arkadas potansiyel nurcu! diye bizde buradan vuralim olayinami girdiniz neden arkadasin elestirilerine elestiriyle cevap vermek yerine ya kardesim dedigin yanlistir erbakan dedigin adam basbakanimiz, cumhurbaskanimiz dahil bir cok kisiyi yetistirmis, muhafazakarlarin sesinin daha yüksek cikmasina vesile olmus, agir sanayi hamlesi baslatmis savunan adamdir demiyorsunuz..
inanin bazen anlamakta cok zorlaniyorum neden bu önyargi neden birbirimizin acigini aramak..
erbakan hocamida seviyorum hemde herseye ragmen sayin gülenide lütfen ama lütfen su taassublarimizi yikalim arkadaslar..

Mavera
11-16-2010, 22:32
arkadaslar olayin gülenle, hizmetle alakasi nedir.. neden arkadasin elestirisine hemen gülen kisasini getirme geregi duydunuz..
yoksa arkadas potansiyel nurcu! diye bizde buradan vuralim olayinami girdiniz neden arkadasin elestirilerine elestiriyle cevap vermek yerine ya kardesim dedigin yanlistir erbakan dedigin adam basbakanimiz, cumhurbaskanimiz dahil bir cok kisiyi yetistirmis, muhafazakarlarin sesinin daha yüksek cikmasina vesile olmus, agir sanayi hamlesi baslatmis savunan adamdir demiyorsunuz..
inanin bazen anlamakta cok zorlaniyorum neden bu önyargi neden birbirimizin acigini aramak..
erbakan hocamida seviyorum hemde herseye ragmen sayin gülenide lütfen ama lütfen su taassublarimizi yikalim arkadaslar..

xhidayet
11-17-2010, 13:42
Necmettin hocamı severdim... Onu bu hallere getirenleri kınıyorum.
Zavallı hoca..
1988 yılında bir kaç dakikalık bir sohbetimz olmuştu... O engin deha nerde bu zavallı adam nerde?!...:(:(:(:(

orhan gündoğdu
11-25-2010, 22:03
Of of :)

Allah'ım eğer ben Erbakan kadar yaşarsam sana yalvarıyorum aklıma mukayet ol, beni şaşırtma.. :) Hakikaten yazık.. Bu kadar da olmaz..
sen bu yaşta daha şaşırmışsın.onun yaşına geldiğinde akıl kalırmı sende.. sen rotayı şimdiden kaybetmişsin.ayrıca söylediğinde ben gariplik göremedim.hiç görmüyormusun gelir gelmez önce siyonistlerin alacaklarını ödemeye başladı...nerden göreceksin bakmıyorsunki..

Mavera
11-25-2010, 22:05
sen bu yaşta daha şaşırmışsın.onun yaşına geldiğinde akıl kalırmı sende.. sen rotayı şimdiden kaybetmişsin.ayrıca söylediğinde ben gariplik göremedim.hiç görmüyormusun gelir gelmez önce siyonistlerin alacaklarını ödemeye başladı...nerden göreceksin bakmıyorsunki..

herkes sasirmis bir sen dogru yoldasin!.. sende 40 yasina gelmissin ama daha iki dogru dürüst cümle kurmayi ögrenememissin gereksiz sahsiyet!

orhan gündoğdu
11-25-2010, 22:05
İyi ki başımıza getirmişler :hihi2:
Şuan siyonistlere borçlu hissettim kendimi :w:
akıl kirada olunca ancak böyle konuşulur.yani ALLAHIN lanet ettiği kavme borçlu hissedersin kendini..yazık..

unnamed
11-25-2010, 22:06
akıl kirada olunca ancak böyle konuşulur.yani ALLAHIN lanet ettiği kavme borçlu hissedersin kendini..yazık..

orda ki ironiyi anlamayacak kadar kapasite sahibisin orhan..
gözümden düştün iyicene...

Mavera
11-25-2010, 22:06
orhan herkese akil dagitmayi bir kes artik.. burada kimse senin o aciz aklina muhtac degil varsa iki direm aklin kendine sakla..

İntifada
11-25-2010, 22:08
Nutkum tutuldu...
http://cumhuriyet.com.tr/medya.php?mn=38785

CeVHeR
11-27-2010, 18:09

Sen kendi aklına bak, varsa tabi...
Ya düzgün konuşmayı öğrenirsin yada sana kötü konuşmak nasıl olur tam anlamı ile ben öğretirim...
Ağzımı bozdurma benim Orhannnn...

Mavera
11-27-2010, 18:17
Sen kendi aklına bak, varsa tabi...
Ya düzgün konuşmayı öğrenirsin yada sana kötü konuşmak nasıl olur tam anlamı ile ben öğretirim...
Ağzımı bozdurma benim Orhannnn...

ya bir orhan icin agzini bozmaya degmer kardes, bildigin orhan iste isi gücü sallamak birde yasi 40 mis yok bu yasa kadar adam olamamis bu saatten sonrada cok zor :)

RDönmezs
11-27-2010, 22:39
yeter be artık yeter... ne işin var partinin başında? oğlun reis kesilip ortalığı bulandırdı. numan beyi harcadınız. sizdeki bırak milli gömleği atlet bile olmaz geç o işleri yeter oynadınız.

yasin58
03-09-2011, 14:37
Peki siz akplilere bişey soracam.Filistin için İsraile aslan kesilen Erdoğan neden İncirlik üssünden Irakı bombalamak için kalkan binlerce ABD savaş uçağına mani olamadı,aynı tepkiyi veremedi.Erbakanın meşhur bi sözü var..."Yedi sülaleri secdeden kalkmasa Irakta ölen bir tek çocuğun vebalini ödeyemezler..." İŞTE SÖYLENECEK SÖZ BUDUR...

unnamed
03-09-2011, 14:58
aha bir tane daha gelmiş....

HaArP
03-09-2011, 16:33
Peki siz akplilere bişey soracam.Filistin için İsraile aslan kesilen Erdoğan neden İncirlik üssünden Irakı bombalamak için kalkan binlerce ABD savaş uçağına mani olamadı,aynı tepkiyi veremedi.Erbakanın meşhur bi sözü var..."Yedi sülaleri secdeden kalkmasa Irakta ölen bir tek çocuğun vebalini ödeyemezler..." İŞTE SÖYLENECEK SÖZ BUDUR...

Soruya Soruyla karşılık vermek icab eder !

1-)İncirlik Üssü ile Askeri andlaşmaları yapan kim ???

2-)Neden Filistin yahut Hamas Halkı Libyaya uçakların neredeydi biz bombalanırken dedi de ! Erdoğan'ı seviyorlar ???

3-)Ergenekon Davası mani olmak değil midir ???

Söylenecek söz sizin kafanızı karıştırmışlar !!!

manifesto
03-09-2011, 17:10

Irak da ölen çocukların vebali ak partinin değil Mustafa Kemal'in vebalidir.Onun yüzündendir ki bu ülke Musul ve Kerkük'ü kaybetti.Eğer vebal arıyorsan daha başa döneceksin.Musul'u ve Kerkük'ü ingilizlere SATAN adamın yakasına yapışacaksın.!
Ak Parti tezkereyi geçirmemiştir ve işgalin bir parçası olmamıştır.Mecliste reddedilmesi Ak Parti ile mümkün olmuştur ki o dönem Türk Askeri de Irak'a girsin diye yanlış bir politika da vardı.Hükümet de hatalar yaptı ancak vebal sözkonusu değil.

Sevban
03-09-2011, 17:39
Irak da ölen çocukların vebali ak partinin değil Mustafa Kemal'in vebalidir.Onun yüzündendir ki bu ülke Musul ve Kerkük'ü kaybetti.Eğer vebal arıyorsan daha başa döneceksin.Musul'u ve Kerkük'ü ingilizlere SATAN adamın yakasına yapışacaksın.!
Ak Parti tezkereyi geçirmemiştir ve işgalin bir parçası olmamıştır.Mecliste reddedilmesi Ak Parti ile mümkün olmuştur ki o dönem Türk Askeri de Irak'a girsin diye yanlış bir politika da vardı.Hükümet de hatalar yaptı ancak vebal sözkonusu değil.

Olaya farklı bir bakış açısı, belki Türk askeri musul ve kerkükteki soydaşlarımızı korumak için gireceklerdi... Bilindiği gibi savaş sırasında musul ve kerkük'te yapay kürt nüfusu oluşturuldu ve bölge halkına bilinen yada bilinmeyen birçok zulüm reva görüldü... Hatta başına çuval geçirilen askerlerimiz sırf bu yüzden o muameleye reva görülmüş olabilir...

CennetMah+
03-10-2011, 02:00
Akp yi siyonistlermi kurdu bilmem ama Dünyayı Allah kurdu ona eminim.

Sevban
03-10-2011, 09:26
Akp yi siyonistlermi kurdu bilmem ama Dünyayı Allah kurdu ona eminim.

Bir zahmet artık ondan bari emin olun....