fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan: evette fayda var - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan: evette fayda var

mehmetakif24
08-28-2010, 02:22
http://www.beyazgazete.com/video/2010/08/08/evet-demekte-fayda-var-buguntv.html

BeDeVİ
08-28-2010, 02:26
http://www.beyazgazete.com/video/2010/08/08/evet-demekte-fayda-var-buguntv.html

Teşekkür ederim. Hoca yı böyle bir dönem de EVET kampanyalarında görmek istiyoruz. BBP dahi meydanlara indi ama SPyi hala daha göremiyoruz. Koltuk kavgası sürdürüyor. Sanki pekte istekli değiller..

mehmetakif24
08-28-2010, 02:27
Teşekkür ederim. Hoca yı böyle bir dönem de EVET kampanyalarında görmek istiyoruz. BBP dahi meydanlara indi ama SPyi hala daha göremiyoruz. Koltuk kavgası sürdürüyor. Sanki pekte istekli değiller..

Numan hoca yakında meydanlara iniyor.

BeDeVİ
08-28-2010, 02:29
Numan hoca yakında meydanlara iniyor.

Sonunda. kaç gün kaldı.. Lakin Saadet artık iki başlı bir tarafta parti olarak Saadet in lideri Numan Kurtulmuş diğer tarafta MG lideri Erbakan.. Sanki Ak la Kara belli olacak gibi. Bakalım hangisi daha istekli..

mehmetakif24
08-28-2010, 02:30
Sonunda. kaç gün kaldı.. Lakin Saadet artık iki başlı bir tarafta parti olarak Saadet in lideri Numan Kurtulmuş diğer tarafta MG lideri Erbakan.. Sanki Ak la Kara belli olacak gibi. Bakalım hangisi daha istekli..
erbakanın miting yapmaya gücü kalmamıştır. Numan hoca da milli görüşcüdür

BeDeVİ
08-28-2010, 02:35
erbakanın miting yapmaya gücü kalmamıştır. Numan hoca da milli görüşcüdür

Video konferans kullanıyordu. Çağlayan da izlemiştim. Kimse Başbakan gibi 35 40 il dolaşmasını beklemiyor. Başka şeylere gücü yetiyorsa bir konuşmaya yeter diye düşünüyorum. Çıksın en azından bir tane miting organize etsinler bir konferans tertiplesinler ve hep beraber destek olsunlar çok bir şey istemiyoruz. Ayrıca Anadolu Gençlik de ortalıkta yok.. Her kez tatil de mi ne?

mehmetakif24
08-28-2010, 02:38
Video konferans kullanıyordu. Çağlayan da izlemiştim. Kimse Başbakan gibi 35 40 il dolaşmasını beklemiyor. Başka şeylere gücü yetiyorsa bir konuşmaya yeter diye düşünüyorum. Çıksın en azından bir tane miting organize etsinler bir konferans tertiplesinler ve hep beraber destek olsunlar çok bir şey istemiyoruz. Ayrıca Anadolu Gençlik de ortalıkta yok.. Her kez tatil de mi ne?

parti olarak yetmez ama evet mitingi düzenlenecek..

BeDeVİ
08-28-2010, 02:43
parti olarak yetmez ama evet mitingi düzenlenecek..
Ben yakinen takip ediyorum.. Beklemedeyim, Saadetin de desteğine ihtiyacımız var. Her şey açıklama ile bitmiyor Evet vermekle bitmiyor çalışmalarda aktif olmak gerekli Biz parti olarak Evet diyoruz der sonrada teşkilatı serbest bırakırsanız o zaman Evet demiş olmassınız..

Hayırlı geceler kardeşim Hakkını helal et..

EpiVaTeS
08-28-2010, 02:45
Saadette bir sürü hayırcı var şimdi...
nolacak...

Hani Hoca'ya sadakat şerefinizdi...???

mehmetakif24
08-28-2010, 02:45
Ben yakinen takip ediyorum.. Beklemedeyim, Saadetin de desteğine ihtiyacımız var. Her şey açıklama ile bitmiyor Evet vermekle bitmiyor çalışmalarda aktif olmak gerekli Biz parti olarak Evet diyoruz der sonrada teşkilatı serbest bırakırsanız o zaman Evet demiş olmassınız..

Hayırlı geceler kardeşim Hakkını helal et..

hayırlı geceler helali hoş olsun

sende hakkını helal et.

mehmetakif24
08-28-2010, 02:48
nolacak...

hayırcılar soytarılardan ibaret

Ak_Kelebek
08-28-2010, 11:28
nolacak...

Hacı onların sayısı az :w:

Cihan_ŞümuL
08-28-2010, 14:47
Eger hoca bu açıklamayı yapmasa idiherkes hayır derdi.Hocanın miting yapmadan bu beyanı bile evete katkı sağlamıstır.%2,5 :)

Siz pek begenmeseniz de bu sayıyı,hep küçümseseniz de oy oydur.

yusuf11
08-28-2010, 14:50
hiç yoktan iyi