Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan; Fatihin çocukları Çağlayan'da Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de
mustafak
07-15-2007, 21:09
Şimdi ben terbiyesiz bunak diyeceğim sonra gönlü hala milli görüşten yana olan bazı genç arkadaşlar lütfen o mesajları siliniz diyecek. İşte maalesef halen gönlünüzde yatan aslanın ağzından akıttığı salyaları. Böyle rezalet olmaz olsun. Allah Erbakan'ı adaletiyle cezalandırsın....
Saadet Parti (SP)'liler Çağlayan Meydanında Ak Parti ile kozlarını paylaştığı (Milli Kurtuluş Mitingi)'nde buluştu. 75 dakika gecikmeli başlayan mitinge damgasını vuran Erbakan'ın. "Kendisini Bizans çocukları sayanlar Kazlıçeşme'de Fatihin torunları Çağlayan'da buluştu" sözü oldu.
Konuşmasına meydanı dolduranların çokluğu ile başlayan Erbakan, daha önce aynı yerde yapılan "Papa'yı Tel'in ve Peygambere Saygı" mitingine katılanlara dikkat çekerek "Onların tamamı milli görüşçü değildi. Her partiden insan vardı." Dedi. "Şimdi bunlara ne diyeceksiniz bire gafiller" diye seslendi. Gafil sözünü nezaketen kullandığına vurgu yapan Erbakan, aslında bunlara bire Zalimler dememiz gerekirdi" diye konuştu. Kazlıçeşme'de yapılan AKP mitingine de dikkat çeken Erbakan, "Kazlıçeşme'de Narkoz meydanında , kırık ampül altında toplananlar da var. Kendisini Bizans çocukları sayanlar orada, Fatihin torunları burada toplandı." Diye konuştu.
54. Hükümet başbakanlığında yüzde 22 oyla iktidar olduklarını söyleyen Erbakan, AK Partiye verilen 365 milletvekilinin kendisine verilmesi durumunda "Dünya bizi tanıyamaz hale gelirdi" şeklinde konuştu. Konuşmasını Siyonizm'in işgal etmesiyle genişleten Erbakan, 23 Temmuz'da iktidara gelecek Milli Görüşün Siyonizm'in oyununu bozacağını iddia etti. 40 yıldır konuştuğunu ancak Türk halkının kendini anlamadığının altını çizen Erbakan, "Siyonistler beni anlıyor sen anlamıyorsun. Anladığında da iş işten geçiyor" dedi. Mazotu 1 ytl'ye indirme vaadinde bulunanlara da değinen Erbakan, "Bana bak dişi çıkmamış çocuk, sen İMF'yi kovmadığın müddetçe bunu yapman mümkün değil. Hadi ordan, hadi ordan" diye seslendi. İktidarın tekrar iş başına gelmek istemediğini öne süren Erbakan, "Bunlar niye miting yapıyor biliyor musunuz? Bunlar müflis işadamı gibi iflas öncesi kokteyl veriyor" yorumunu yaptı.
Saadet partililer daha önce çağlayan meydanında düzenledikleri 'Papa'yı Telkin ve Peygambere Saygı' mitinglerindeki kalabalığı meydana getiremedi. Havanın sıcak olması nedeniyle gölgelere sığınan katılımcılar sık sık meydana çıkmaları konusunda uyarıldı. Erbakan'dan önce SP Genel Başkanı Kutan'da katılımcılara seslenerek 22 Temmuzda partilerine oy vermesini istedi. Kutan, "Buraya katılan herkes, 10 oy getirse biz iktidar oluruz" dedi.
mustafak
07-15-2007, 21:15
Onlar Fatih'in evlatlarıysa ben Bizans'ın çocuğu olmayı kabul ediyorum.
kardelen007
07-15-2007, 21:22
böyle büyük konşmaya ne gerek var anlamyrm bu saadetlileri ya.Rabbim bizlere SABIR versn demekten başka bişey bulamyrm kimseyle de polemiğe grmek istemyrm ama çevremdekilerle giryrm illaki napayım çenemi tutamyrm işte....
Muhattap olmayin su saadetlilerle ya bunlarda ciktilar yoldan
bunu söylemek istemezdim ama artık hocanın agzından çıkanı kulağı duymaz oldu
Albatros
07-15-2007, 23:10
Erbakan Hoca Artik Anlasilmaz Oluyor ???
melihyavuz
07-15-2007, 23:12
hocam ben daha fazla büyük değilim ama benseni çok seviyordum...
ama artık yaşlandın çık şu siyasetten diyoruz anlamıyorsun...
birak siyaseti konuştukca batıyorsun...
Saçmalıktan başka bişey deil ya ....
Sen eski ögrencine yüklenmeye dewam et diqer partilere yüklenecegiNe kendi yetiştirdiqin insana yüklen..... >:(
serzeniş
07-16-2007, 02:19
Muhattap olmayin su saadetlilerle ya bunlarda ciktilar yoldan
yoldan çıkanlar vardır...yolunu sapıtmayanlar vardır...
Bizler ne iftira atarak ne haksızlık yaparak bir yerlere geldik suskunluğumuz cevap vermeye gücümüzün yetmediğinden değil asaletimizdendir.
Ömer_Furkan
07-16-2007, 02:25
ama ben bu konuyu acmıstımm :'( :'( :'(
KUTAN"Buraya katılan herkes 10 oy getirirse,biz iktidar oluruz"
;D :D ;D :D hiç gülesim yoktuu
Ömer_Furkan
07-16-2007, 02:31
;D ;D ;D
leo karıştırdım bu konu senin değilmiydi :S ya
Ömer_Furkan
07-16-2007, 02:47
benimdi ama arkadas görmemiş herhalde canı sağolsun ;)
boşver ya hayat güzel :D bide bu erbakancılar olmasa :D 23 temmuz aydınlık inşAllah. %42 inşAllah
AKmetalci
07-16-2007, 03:00
aman bırakın takılsınlar işte eglensınler kafalarına göre. biz devam yola
Ömer_Furkan
07-16-2007, 03:10
;D :D ;) :) :o
bencede bi kenara çekil artık.senin yetiştirdiğin kişiler şuan tüm ülkeyi sallıo.onlara izin ver artık
bencede bi kenara çekil artık.senin yetiştirdiğin kişiler şuan tüm ülkeyi sallıo.onlara izin ver artık
Ahhh bi anlasa. Sadece Kendini küçük düşürüyor...
AKmetalci
07-16-2007, 03:40
elhamdulillah akp li değilim.kalbimde de en ufak bir sevgi taşımayarak, kalbimle buğz ederek ve dilimle söyleyerek edebsizliklerini desteklemiyorum ve günahlarına ortak değilim.bazıları bir de erbakan hocaya laf atıyor.yav aklınızla bir dinleyin hocanın hangi dediği yanlış adam bu yaşında sizin bizim ve ülkemizin saadet ve selameti için gece gündüz çalışıyor.allah tan korkun akp li olmak en büyük ayıptır bu ayıp size yeter tövbe edin saadete gelin.vasselam...
abi sacmalıyorsun. domuz demekmı muslumanlık? akp ye oy vermeyen cennettedır demekmı muslumanlık? hakaret etmekmı muslumaklık.erbakan yedı sulalesını zengın ettı.ımam hatıplerın kapatılmasına neden oldu bas ortusu olayına neden oldu ac gozlulugunden. tayyıp erdoganda tırnaklarıyla geldı sımdıde kıskanclık. bak hocam tek bişi diyim sana erbakan hep tek lıder olmak ıstıo.koltugu bırakmak ıstemedıgınden hep onde olmak ıstedıgınden kabullenemıor.YEDIREMIOR. tovbeyı sen et bız degil. bu lafları kurdugun ıcın.allahın yolu sızın partinizden gecıo dıe bişi yok.İSLAMİYETİ SAHİPLENMEYİN!.
Bu memleketin yarısı Ak partili..Yani Bu ülkenin yarısı bizans torunu mu?
hocaaaa,sana verdiğim emeklerin hepsi zehirle zıkkım olsun..
Alla'ından bul...
terbiyesi gıttttt herif..
pessimisticidea
07-16-2007, 12:37
hoca büyük ir siyasetçidir fakat artık o da ucuz siyaset yapmaya başladı hele de böyle bir lafla yapmaya calışması artık kendisine yakıştırılan değerleri hiçe saymaktan başka bi yol da bırakmamıştır
artık kendinden sonra oğlu için partide weya türkiyenin siyasi çizelgesinde bir yer edinmeye calışıyo olsa gerek 80 den sonra artık tek başına iktidar olsa bile bunu yürütebilecek iradeye sahip olmadığını düşünüyorum
ya biz kandırıldık yıllardır ya da hoca sahiden ucuz siyaset e oyuncak oldu..
melihyavuz
07-16-2007, 15:25
biz şimdi hoca nın torunları sayılırız...
demekki kendisinin çocuğu bizans lı...
Hani diyorlar ya..
akp ye oy verin chp gelmesin..
chp ye oy verin akp gelmesin..
Benim düşüncem...
Ne Akp ne chp..
Zinayı suç olmaktan çıkaran,domuz kredisi veren Akp bir daha gelmesin diye oyum Saadet Partisine..
al işte bitane daha sırayla yolluyolar bunlaru galiba :D senin gibi bi çook insana cevap verdik hadi karıştır biraz forumuda kendi cevabını kendin bul arkadaşım tmm ;D
aydınlık_yarınlar
07-16-2007, 16:21
Bir zamanlar sayın başbakan da sizin evladınız değilmiydi (erbakan tabiriyle) yazıklar olsun yawww
hadi ordan hadi bee
ne oldu da bu saadetliler yine bizim forumu bastı ;D
tabi dünkü mitingde bizim kalabalıgı gördüler çekemiyorlar, ateş başlarına vurdu geldiler burda bize sataşıyorlar...
bence kimse ilgilenmesin bunlarla konuşup konuşup gidiyorlar nede olsa ;D
PROPOGANDA
07-16-2007, 17:32
SAYIN ERBAKAN BEY,
FATIH VE DIGER OSMANLI PADISAHLARI KIMSENIN TEKELINDE DEGILDIR.
O BUYUK INSANLARDAN PRIM YAPMAYA CALISIYORSUN. AMA HALKIM HERSEYI BILIYOR.
Ömer_Furkan
07-16-2007, 17:34
hadii ordann hadii ordannn ;D güzeldii...böle arada bişey oluyor bu saadetçilere birden tartışmaya giriyolarr diğerlerinden kurtulduk ona şükredelim ;D
Ya leo ben bu saadetçileri sevdim ya :D CHP 2 ;D
Arkadaslar yazdıklarınıza ınanamıyorum aslınızı ınkar ettıgınız surece gelecegınız asla olmayacak hepınıze cevabımdır bu yazdıklarım erdogan saygısından bırsey demıyormus dıyecek sozu yok cunkı sız onun yerıne yeterınce hakaretı yapmıssınız dönün bır arkanıza bakın Bu adam neler kazandırmıs ulkeye bakın sız daha cok yıkma taraftarı oldugunuz ıcın bazı seylerı anlayamazsınız yaslı dedıgınız adam koltuk sevdasında falan degıl kulagınızı acıp ıyı dınlersenız ne demek ıstedıgını anlarsınız adam sıze vaatlerde bulunmuyor artık gecmıs o asamayı o ulkenın basına bır saatlıgınede gelse bu ulke gulluk gulıstanlık olur Hoca sıze gelen tehlıkeyı haber verıyor sıyonızme usak olma dıyor neyın varsa onların elıne teslım etme dıyor ama tayyıp bey bunlara karsı gelırse bılıyor kı basta tutmayacaklar hepınız bal gıbı bılıyorsunuz kı akp hukumetının ıktıdarda kalmasının tek sebeblerı zınayı suc olmaktan cıkarması domuz yasası ve ozellestırmeler yoksa ımkanı yok saltanatı suremezsınız ama bu dunyanın dıger tarafıda var kacıs olmayan yer sorulan soruların cevapsız kalmayacagı yer ona gore adımınızı atın bır arkadasta onlarla bız bır olamayız demıs evet degılsınız asla olamzsınızda farkımız bu zaten bız yapan sız yıkan vee evet bızler fatıhın torunlarıyız bız ahde vafayıı bılıyoruz bız osmanlı torunuyuz ve hıc bır zaman sıyonızme kafırlere boyun egmedık egmeyecegızde ama sayenızde Turkıyemız hırıstıyanların ayaklarının dıbınde surunuyor aslında dıyecek hıc bır sey yok ben hangısını sayayım hangı yanlısları Rabbım hıdayet nasıp etsın sızlere kalp gozunuzu acsın ve ınsanların yakanıza yapısacagı gunde cevabınızı ıyı hazırlayın vebalınız cok buyuk hersey sıze suan toz pembe gozukuyor ıns ıs ısten gecmden anlarsınız
herzamanheryerde
07-16-2007, 19:27
ya konusuyorsunuzda erbakanin yaptiklarini lutfen siralayin ozaman ne yapti erbakan
ekonomi cok iyiydimi diceksiniz e hic yatirim yapmassan sadece borc odersen istihdam yaratmassan tabi borcun azalir dar cerceveden bakan insanlar olma yolunda devam edin siz forumu terkedin yeter ya hayret bisey kardesim burasi akpartiforum saadet diiilllll
ya konusuyorsunuzda erbakanin yaptiklarini lutfen siralayin ozaman ne yapti erbakan
ekonomi cok iyiydimi diceksiniz e hic yatirim yapmassan sadece borc odersen istihdam yaratmassan tabi borcun azalir dar cerceveden bakan insanlar olma yolunda devam edin siz forumu terkedin yeter ya hayret bisey kardesim burasi akpartiforum saadet diiilllll
sıyasetı ve ıktıdarları bılıyorsanız neler yaptıgınıda bılırsınız ben sıze soyluyorum bakın akp nın yaptıklarını cunkı takıp edıyorum demek sız Erbakanın bu ulkeye neler kazandırdıklarınızdan haberınız yok o zaman sıyaset te ne ısınız var asıl sız sadece sızın yaptıklarınızı goruyorsunuz bız burda geyet medenı bır sekılde tartısıyoruz fıkır alısverısı derler buna yoksa cevabını veremeyecegınız sorular mı soruyorum sımdı sız gercekten Erbakan hukumetının ne yaptıgını bılmıyor musunuz ::)
arkadaşlar rica ediyorum artık bırakın şu kavgayı formumuzda paylaşım yapılacak bir çok güzel yer varken belli bir konuda sabit kalmamız bize yakışmaz! lütfen...
arkadaşım sizi sıraylamı yolluyolar parayla mı??ne saçmalıyosunuz??hadi biz yalan sölüyoruz Allah rızası için mitinglerimizin resimlerine bir göz atın. o kadar insandamı yalan sölüyo yau?? >:(
Her saadetli burayı provake etmek için geliyor..Yazdıklarına cevap vermeyelim olur biter
saadetli olan ark.kimler ki
:)
Her saadetli burayı provake etmek için geliyor..Yazdıklarına cevap vermeyelim olur biter
ARKADASIM GÜZEL SÖYLÜYOSUNDA CEVAP VERMEYELİM DİYOSUN AMA.CEVAP VERMEMEK KABULLENMEK DEMEKTİR...HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA EĞİLMEMEK EN GÜZELİ..BU ARKADAŞLAR..KENDİLERİNİ BİLMİYORLAR KENDİLERİNİ BİLMEYENİN ..İNANCINDA ŞÜPHE DUYARIM...
toz pembemi???
biz hayatın gerçekleri ile yaşıyoruz uyanması gerek sizlersiniz ;)
Ben sıze bır soru soruyorum neden vvabını alamıyorum dedıgım gıbı burada bır seylerı tartısıyoruz sankı kacıyormussunuz gıbı gelıyor bana arkadsım mıtınglerı goruyoruz tabı bendede o ımkan olsa bende o kadar ınsanı toplarım oraya bır ınsana kırk gun delı dersenız delı olur malum kartel sıze calısıyor chp ve akp ben kısılere elestırıde bulunmuyorum yapılan yanlıslıkları soyluyorum bu ulke hepımızın kurunun yanında yasta yanar her zaman bazı gerceklerı gormeden burnunuzun dıkıne gıdemezsınız arkadaslar Turkıye ıtıbarını kaybedıyor daha cok dısa bagımlılıgımız artıyor ıstıhdam yok fabrıka yok bu ulke nasıl kalkınacak sız ıstemıyormusunuz herkes esıt sartlarda yasasın herkes okusun herkesın bır ısı ve bol kazancı olsun ama bu ozellestırmelerle olmuyor ımf nın emrındeyken olmuyor ben bazı gerceklere vurgu yapmak ıstıyorum o yuzden sızlere bunları soyluyorum bazı seyler sızlerı aldatmasın tabıkı karar sızın yıne bu sadece gerceklerı tartısma kacınılmaz bır sey
sıyasetı ve ıktıdarları bılıyorsanız neler yaptıgınıda bılırsınız ben sıze soyluyorum bakın akp nın yaptıklarını cunkı takıp edıyorum demek sız Erbakanın bu ulkeye neler kazandırdıklarınızdan haberınız yok o zaman sıyaset te ne ısınız var asıl sız sadece sızın yaptıklarınızı goruyorsunuz bız burda geyet medenı bır sekılde tartısıyoruz fıkır alısverısı derler buna yoksa cevabını veremeyecegınız sorular mı soruyorum sımdı sız gercekten Erbakan hukumetının ne yaptıgını bılmıyor musunuz ::)
laf kalabalıgı yapma anlat ne yapmış????!!!!!!!!anlatamazsın cunku HİÇ İYİ BİRSEY YAPMADI!
betülüm bırak şunları yaa.yine çıktılar.sözde cihat ediyolar ya ;D ;D
herzamanheryerde
07-16-2007, 22:34
Evet cevap verememek kabullenmek demektir.O zaman niye tayyib Erbakan hocanın ithamlarına cevap vermiyor.Bana sakın büyüğüne saygısızlık yapmak istemediği için demeyin.Biz bunları yemeyiz....
yemezsen yeme ne yiyecegin beni cok ilgilendirmiyor ama siz ayvayi coktan yemissiniz ;D oyuzden sana gulegule kardes onurunla git bu siteden.
herzamanheryerde
07-16-2007, 22:49
defol yaaa ne onur var sizde anlamadim gitti.ya oymu istiyorsunuz hadi baska kapiya nedir derdiniz anlamadim gitti ya
Yüce rabbim sen bize sabırlar ihsan et, etki bize her fırsatta söz söyleyip önümüze çirkin engeller koymaya kalkışanların sözlerini duymazdan gelelim. sizlere tek sözüm değerli başbakanımı ve değerli arkadaşlarımı üzüp yıpratmaya çalışan hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum kul hakkının önemini bilirsiniz ona göre davranın artık.
tek kelimeyle yazık hem akgeçliği kınıyorum hemde milli görüş kimliğini bu foruma hiç yakışmıyor biz bu foruma kavag etmek için üye olmadık. gereksiz konulara cevap yazmayın olsun bitsin uzadıkça dahada teferuatlı bir olay çıkıyor karşımıza yazık çok yazık!
GençAkıncı
07-17-2007, 00:46
hocam ben daha fazla büyük değilim ama benseni çok seviyordum...
ama artık yaşlandın çık şu siyasetten diyoruz anlamıyorsun...
birak siyaseti konuştukca batıyorsun...
ARKADAŞIM SENDE GALİBA CİHAT ŞUURU YOK BU İŞLER YAŞLA OLACAK ŞEYLER DEĞİL
YAŞLA OLSAYDI EBA EYYÜBEL ENSARİ 90 YAŞINDA TAAA MEDİNEDE İSTANBULA
GELMEZDİ AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. (ANLAYANA)
serdarina
07-17-2007, 00:48
erbakan dünya prof u dür..ve siyonızmın oyunlarını taktıklerını her zaman bılır bunun ıcın onun oyunu ilerletmek ıcın de akp yı kullanıyor.bunu dunyanın en kafalı ınsanı erbakan diyor bu tür konferasları veriyor tehlıkelerı anlatıyor yaw bunu bir deli dese yine de bir düşünün bu adam ne diyor diye bu erbakan bildiği şeyler var arkadaşlar kaldırın gözünüzün önünden perdeleri artık..ellerinizden tutmak için bağırıyor ateşe düşmeyin diye....acıyorum ağlamam geliyor..
Necip Fazil
07-17-2007, 01:18
erbakan hoca değince suç fransa cumhur başkanı değince başınızın gözünüzün üstüne neden fransız cumhur başkanı biz hepimiz ( türklerve avrupalılar ) bizansın çocuklarıyız dediğinde çıkıp üstünüzü başınız yırtmadınız müslümanın sözümü size dokanıyor anlaşılır gibi değil
Bunu kabullenmiş değiliz Azizim, Bunu birileri söyledi diye öyle olacakta değil.
Zorumuza giden bir durum varsa oda bir zamanlar Hocamız bildiğimiz insanların şimdi bizleri kendilerince hayin ilan etme çabalarıdır. Buda ancak kendilerine zarar verir bizi sadece üzer.
VesseLam
Necip Fazil
07-17-2007, 01:39
erbakan hoca değince suç fransa cumhur başkanı değince başınızın gözünüzün üstüne neden fransız cumhur başkanı biz hepimiz ( türklerve avrupalılar ) bizansın çocuklarıyız dediğinde çıkıp üstünüzü başınız yırtmadınız müslümanın sözümü size dokanıyor anlaşılır gibi değil
Bunu kabullenmiş değiliz Azizim, Bunu birileri söyledi diye öyle olacakta değil.
Zorumuza giden bir durum varsa oda bir zamanlar Hocamız bildiğimiz insanların şimdi bizleri kendilerince hayin ilan etme çabalarıdır. Buda ancak kendilerine zarar verir bizi sadece üzer.
VesseLam
sanırım ortada bi yanış anlaşılma var hocam kimseyi hayin ilan etmiyor yaptıklarının yanış olduğunu söylüyor hatta onlar bunun farkında değiller diyor hatadan dönüş yapsınlar istiyor yoksa kimseye vatan hayini diye bi damga vurmamıştır olayları dikkatli irdeleyelim
Hata sizin hatanız Azizim ... Bize göre hata değil, şimdi ERBAKAN öyle dedi diye hatamı olacak ? Bizde sizin tavırlarınızı hata olarak görüyoruz, size onun bunun çocukları diye itham ediyormuyuz?
Farkımızı Edeb ... İlla Edeb ... İlla Edeb ...
VesseLam
mustafak
07-17-2007, 15:22
sadetlilerle muhatap olmayın. Belki AK Parti'den oy kaparız hesabı içinde davranıyorlar....
mesudum47
07-17-2007, 15:23
ak partiye oy verirlerse saadete giderim..
benden söylemesi...
mesudum47
07-17-2007, 15:31
özellikle arap ülkelerinden olmak üzere birçok ülkeden insanlar akın akın geliyormuş.....
erbakan'ın söylediklerini ciddiye almışlar cennet biletini almak için geliyor....
ve SP tek başına iktidar....
pessimisticidea
07-17-2007, 15:53
böyle bir sözü tartışmak bile cok saçma
ucuz siyasi propagandalar artık şahısları karalamaya doğru gidiyor cevap verip de
prim yapmanıza olanak wermeyecek sn.Başbakan
Herkes karşısına Ak Partiyi koyuyor her lider onu er meydanı diye tv ye cağırıyor ama biz bunların siyasi rant amaçlı olduğunu biliyoruz
güç biziz bizden faydalanmak adına ne yılışlın ne taşlayın
dağıLın...
bu topiği baştan sona okudum ama sp li arkadaslarımın sorularına cevap bulmak yerine akp gençliği sacmalamayın neden bashediorsunuz ya bunalra cevap verilmez bırakın sunları diye yazıp durmuslar . tum akp lilerin tek dayanagı nedir biliyormusunuz bu ulkee 80 yıldır gobeğinden bağlandıgı için bir anda duzelmesi imkansız yavas ayvas kaleleri teslim alarak duzelticez diyorlar işte avunduğunuzz kendinizi teselli ettiğiniz tek husus budur. ama hiç bir zaman aksini dusunmeyi denemediniz ya sizin dusundugunuz gibi değilse ya gercekten siyonizme hizmet ediyorsa horosanin sozunu iyi okuyun. ne diyor zatı muhterem .. Onlar, zararlarından emin oldukları için dostlarını uzak tuttular. Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de düşmanlarını yakınlaştırdılar. Yakınlaştırılan düşman dost olmadı, ama uzaklaştırılan dost düşman oldu. Herkes düşman safında birleşince, yıkılmaları mukadder oldu. *
şimdi birde dusunuyorum acaba kuranı kerimde ayetlerde ve hadislerde kendi hak davanı hakim kılmak kaptırmıs oldugun kolunu bacağını kurtarmak için ağır ağır giderek yahudi ve hıristiyanla dostmus gibi gorunerek hakkı hakim kılabilirsiniz. diye yada buna benzer bir ifade varmı kısacası hak için iki yuzluluk yapabilirsiniz deniyormu hayır aksine lanetleniyor. buna cevap olarak dusmanın silahıyla silahlanabilrisinizi vermeyin sakın cihadda savaş sırasında dusmanın bırakmış oldugu silahını ganimetini kusanıp onalra karsı kullanabilirsinizden bahsediliyor dusmanın yalan dolan ikiyuzluluğunden bahsetmiyor. buda sizin bu tezinizi curutuyor 2002 amerika musevi lobisinden 13. boynuz odulunu alan tek yahudi olmayan ve tek musluman olan bir insanı savunup hala ne yaptıgınızı sanarsınız guzel kardeşlerim. bakıyorum forumda bacılarım mesajlar yazmışlar onların mesajlarını okurken ebu gureyb aklıma geliyor ıraktaki fatmanın abd leşleri karşısında ugradıkları tecavuzler aklıma geliyor ve yarrab bizim basımıza oyle bir musallat getirme diye duva ediyorum cunki isralin kahpe planı devam ederse bu guzelim vatan toprakalrında 10 larca ebu gureyb olacak ve bugun o zihniyetin destekcisi gorunen bu hukumeti yorumalrıyla destekleyen bacılarım o hapisanelerde ıraktaki fatmanın cektiği olumcul sıkıntıları cekicek. allah rızası için kendimizi teraziye koyalım isimlerimizle rumuzlarımızla bile yabancı terimleri destekler olmuşuz bir milligorus foruma bakıyorum bir buraya bakıyorum diceksinizki yine bas git milligorus forumuna ben burdayım burdada 2 satır yazmak istiyorum cunki biliyorumki kalplere ferahı huzuru verecek olan yuce yaratandır bu vesileyle biriniz bile bunlardan bir anlam cıkarıp huşu içinde dusunceye dalsanız ben mutlu olurum .. allah hepmizi kurtuluşa eren kullarından eylesin
nur_akp_63
07-18-2007, 14:14
sayın başbakanımızın da söylediği gibi sen gelmişsin bilmem kaç yaşına sandalyeyle dolaşıyorsun bu laflar hiç yakışmıyor hele de sana yıllarca hizmet etmiş bir insana...bence sayın erbakan için siyaset insanlığın bile önüne geçmiş çünkü bu laflar sana onca yıl hizmet etmiş birine insanca söylenecek laflar değil...ben sayın başbakanımızın söylediği şeyleri belki biraz mübalağa ile tekrar ettim zaten daha fazlası o söylemiyorken cevap vermiyorken benim haddime düşmez...
alpozan61
07-18-2007, 15:07
Gerçekten de Erbakan işi iyice azıttı. Geçenlerde "AKP'ye oy veren cehennemlik" dedi, Fatih Sultan Mehmed Saadet Partiliydi falan dedi.... Allah akıl fikir versin ne diyeyim....
Hasan ERBEK
07-18-2007, 17:02
ERBAKAN HOCANIZIN ELİ ARMUTMU TOPLUYORDU.YAPILABİLİYORDUDA SİZ NEDEN YAPMADINIZ.SİZDE KİLİSEYİ YIKAR AYASOFYAYI AÇARDINIZ.HADİ ORDAN HADİİİİ HOCANIZ SESLENDİ BAK;)
Ömer_Furkan
07-18-2007, 17:44
ERBAKAN HOCANIZIN ELİ ARMUTMU TOPLUYORDU.YAPILABİLİYORDUDA SİZ NEDEN YAPMADINIZ.SİZDE KİLİSEYİ YIKAR AYASOFYAYI AÇARDINIZ.HADİ ORDAN HADİİİİ HOCANIZ SESLENDİ BAK;)
KATILIYORUMM SANAA..NEDENN SİZZ YAPMADINIZZZ...HADİ ORDANN ;D ;D
hala tartışıyosunuz süpersiniz :D valla benim sinir sistemimi bozdu bu saadetliler ;D
mesudum47
07-18-2007, 17:50
adamlar agoniye(ölmeden önceki can çekişme) girdi arık diğer taraftan görüntüler almaya başladı...
herkesi de yanlarına almaya çalışıyorlar
arkadaşlar forumda Erbakan ve Erdoğan taraftarlarının atısması görülürse o konu kilitlenip çöp kutusuna tasınacaktır bu son uyarıdır
AK partili arkadaslarım kardeslerim sizde gösterin gercek kişiliğinizi ve bu kişilere cevap vermeyin yöneticilere bildirin
arkadaşlar forumda Erbakan ve Erdoğan taraftarlarının atısması görülürse o konu kilitlenip çöp kutusuna tasınacaktır bu son uyarıdır
AK partili arkadaslarım kardeslerim sizde gösterin gercek kişiliğinizi ve bu kişilere cevap vermeyin yöneticilere bildirin
eğre bu uyarı dikkate alınmazsa sadece milli görüşcüleri değil, tartışma çıkaran ak partili kardeşlerimizide banlamak durumunda kalacağız. lütfen onların laflarına kanıp oyuna gelmeyin. ters bir konu açıldığında yöneticilere haber verin, gereken yapılsın. saygılarımla...
sersefil
07-19-2007, 07:20
bizzat çağlayanda idim kartel medyasını dinleyin kartel olursunuz böyle işte hoca ne size domuz dedi nede bizans torunu...
"berlusconi ben bizansın torunuyum diyor. tayyipte onunla dostluk yapıyor" dedi
Allah ve 100 binler şahittir..
ArKaRiZmA
07-21-2007, 16:20
Erbakan Ne Dedi, Gazeteler Ne Yazdı? Chirac’ın Bizans’ın Çocuklarıyız Sözü ve AKP’den gelen asılsız tepkiler
Fransa’nın Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Türkiye’yi de dahil ederek “Hepimiz Bizans’ın Çocuklarıyız” diye bir ifade kullanmış ve gazeteler bunu yazmıştı. (Bknz: Hürriyet)
Osmanlı’nın mirasçısı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan’dan ise bunu reddetmesi ve “Bizler Osmanlı’nın çocuklarıyız” demesi beklenirdi. İşte Erbakan Hoca da böyle bir açıklama gelmemesinden hareketle “Bunlar kendilerini Bizans’ın çocukları sanıyor” diyerek sitemini dile getirmiştir.
İzleyeceğiniz videoda bu açıkça görülmektedir. AKP’lilere ithafen “Bunlar Bizans’ın çocukları gibi bir ifade kesinlikle yoktur. Buyrun videoyu izleyin…
http://www.youtube.com/watch?v=88QYpiyiREs
Buraya AKP hakkında koyduğumuz gazete küpürlerine AKP militanlarınca akıl almadık mazeretler üretiliyor. Neymiş efendim, “Siz ne zamandan beri Kartel Gazetelerini delil olarak alıyorsunuz?” diyorlar.
Halbuki gazetelerde çıkan bu haberlere AKP yönetiminden bir tekzip gelmediği gibi bu kartel gazeteleri ile AKP’nin arasından su sızmadığı herkesin malumu. Ayrıca 25 Mart 2006 tarihli Yeni Şafak Gazetesinde çıkan haberde de belirtildiği gibi 4990 sorti ile Irak’ın vurulmasına yardım eden bu AKP yönetimidir.
Ancak aynı arkadaşlar Erbakan Hoca hakkında kartelde çıkan iftiralara hemen aldanıp aynı hassasiyeti Erbakan Hoca’ya göstermiyorlar. Arka Bahçe, imza vb gibi hepsi hukuki olarak da çürütülmüş iftiraları yazan kartel basınının bu tuzağına düşüyorlar.
http://www.yenisafak.com/arsiv/2006/mart/25/5229.html
Ayrıca Chirac’ın bu sözü üzerine Mehmet Altan’ın yazdığı yazıyı http://arsiv.sabah.com.tr/2004/11/20/yaz71-40-117.html
Değerli arkadaşlar gerçekten de iftira hiiç yakışmıyor.. Allah(cc) tan hiç korkmuyormusunuz?
Erbakan Ne Dedi, Gazeteler Ne Yazdı? Chirac’ın Bizans’ın Çocuklarıyız Sözü ve AKP’den gelen asılsız tepkiler
Fransa’nın Eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac, Türkiye’yi de dahil ederek “Hepimiz Bizans’ın Çocuklarıyız” diye bir ifade kullanmış ve gazeteler bunu yazmıştı. (Bknz: Hürriyet)
Osmanlı’nın mirasçısı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Erdoğan’dan ise bunu reddetmesi ve “Bizler Osmanlı’nın çocuklarıyız” demesi beklenirdi. İşte Erbakan Hoca da böyle bir açıklama gelmemesinden hareketle “Bunlar kendilerini Bizans’ın çocukları sanıyor” diyerek sitemini dile getirmiştir.
İzleyeceğiniz videoda bu açıkça görülmektedir. AKP’lilere ithafen “Bunlar Bizans’ın çocukları gibi bir ifade kesinlikle yoktur. Buyrun videoyu izleyin…
http://www.youtube.com/watch?v=88QYpiyiREs
Buraya AKP hakkında koyduğumuz gazete küpürlerine AKP militanlarınca akıl almadık mazeretler üretiliyor. Neymiş efendim, “Siz ne zamandan beri Kartel Gazetelerini delil olarak alıyorsunuz?” diyorlar.
Halbuki gazetelerde çıkan bu haberlere AKP yönetiminden bir tekzip gelmediği gibi bu kartel gazeteleri ile AKP’nin arasından su sızmadığı herkesin malumu. Ayrıca 25 Mart 2006 tarihli Yeni Şafak Gazetesinde çıkan haberde de belirtildiği gibi 4990 sorti ile Irak’ın vurulmasına yardım eden bu AKP yönetimidir.
Ancak aynı arkadaşlar Erbakan Hoca hakkında kartelde çıkan iftiralara hemen aldanıp aynı hassasiyeti Erbakan Hoca’ya göstermiyorlar. Arka Bahçe, imza vb gibi hepsi hukuki olarak da çürütülmüş iftiraları yazan kartel basınının bu tuzağına düşüyorlar.
http://www.yenisafak.com/arsiv/2006/mart/25/5229.html
Ayrıca Chirac’ın bu sözü üzerine Mehmet Altan’ın yazdığı yazıyı http://arsiv.sabah.com.tr/2004/11/20/yaz71-40-117.html
Değerli arkadaşlar gerçekten de iftira hiiç yakışmıyor.. Allah(cc) tan hiç korkmuyormusunuz?
niye bu cevaptan sonra yorum yapan olmamış ?
saadette dindar insanlar iyi kişiler ama siyaset yapmayı bilmiyorlar zati bilmedikleri için akparti kuruldu .erbakan hocanın lafları hakında ise . insanlar 80 li yaşkara geldikelrinde artık çocuklaşırlar ne dediklerini bilmeyenelr artar hepsi olmasada erbakan hocada siyaset geçti artık onda yaşlılıgına veriyorum
kızıyorumda ama ilk göz agrım ne diyim allah bildiği gibi yapsın
istanbul
07-22-2007, 18:39
aa ben de oyle biliyordum izledim otyle bir ifade yok ittifak edenler diyor.... burda bir yenilgiye düşdük gibime geliyor arkadaşlar....
Bir de insanlar yaşlanınca gençler bundaıklarını düşünür, ama aslında gençlerin ahmaklaştığı ortada sözü geldi aklıma Allah doğru yoldan ayırmasın bizi inşallah.
ARKADAŞLAR AÇIN GÖZLERİNİZİ ETRAFINIZA BAKIN,YAKINDA DÖVECEK DİZİNİZ KALMAYACAK UYANIN ARTIK UYANIN !!! ERBAKAN HOCAYA DA LAF SÖYLEMEYİ BIRAKIN NEREYE KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK NE BULUYOSUNUZ HOCAYA LAF ATMAKTAN ADAM YAŞLIYMIŞ FALAN FİLAN AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR..VE GÖRDÜK BAŞIMIZA GELEN GENÇLERİN NELER YAPTIGINI SONUÇLAR ORTADA AMA SİZLER GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ GÖRÜYOSUNUZ KALDIRIN PERDELERİ AKILLANIN ARTIK VE BİLİYOSUNUZ Kİ ALLAH'IN HUZURUNDA HİÇ BİR YERE KAÇAMAYACAKSINIZ VEBALİNİZ ÇOK BÜYÜK...ALLAH'IN SELAMI VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN...
Fahrenheit
07-23-2007, 12:37
hocanıza bir şey söyleyen yok halk verdi cevabınızı
artık bu konuyuda kapatalım arkadaşlar olan oldu, seçimler bitti galibiz...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.