Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan 'Huzur Partisi' için talimat verdi
İntifada
08-01-2010, 21:32
Necmettin Erbakan, delegeye “Milli Görüş’den sapılmasına izin vermeyiz” kararlılığını göstermek için yeni parti kurulması talimatı verdi. Saadet Partisi içindeki en etkili muhalefeti yapan Oğuzhan Asiltürk'ün Numan Kurtulmuş'a tepki olarak Erbakan'ın onayıyla yeni parti hazırlığı yaptığı da kulislere yansıdı. Bu hafta kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na verilecek olan partinin adı Huzur Partisi olacak.
Partinin Genel Başkanlığına kuruluş aşamasında Oğuzhan Asiltürk’ün getirilmesi bekleniyor. 40 yılı aşkın süredir siyasetin içinde olan Erbakan, böylece 6’ıncı partisini kurmuş olacak.
Kritik İl Başkanları toplantısı öncesinde, tüm il başkanlarına, “"Ramazan ayı bitmeden olağanüstü kongre yapmalıyız. Kongre olmazsa yeni parti hazır” diyen Erbakan’ın, yeni parti için “kurun” talimatını verdiği öğrenildi. Partinin adının “Huzur Partisi” olacağı ve Kurucular Kurulu’nda Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan’ın yanı sıra Erbakan’ın yakın kurmayları Oğuzhan Asiltürk, Şevket Kazan, Ahmet Tekdal, Temel Karamollaoğlu, Mustafa Kamalak gibi aksaçlı isimler olacak.
Bu hafta içinde kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na verilecek olan Huzur Partisi’nin adı Numan Kurtulmuş’un 2008 sonunda seçildiği kongre öncesinde de gündeme gelmişti. Ancak, Asiltürk, Erbakan’ın işaretiyle bu partiyi kurmaktan vazgeçmişti.
MAHKEME KARARI BEKLENİYOR
Ankara 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin, önce Genel Başkan yetkilerini durdurup, sonra da kurultayı geçersiz sayıp yeniden kongre kararı vermesi halinde Erbakan ekibi, olağanüstü kongrede Kurtulmuş’u devirmeyi deneyecek. Başarılı olunamaması durumunda Huzur Partisi’nde siyasete devam edilecek.
İL BAŞKANLARI “KURTULMUŞ” DEDİ
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Necmettin Erbakan'ın tüm çabalarına rağmen, önceki gün yapılan İl Başkanları toplantısından mutlu ayrıldı. Nevşehir Kozaklı’daki bir otelde kamp şeklinde geçen toplantılar sonunda olağanüstü kongre isteyen il başkanı sayısı 10'u bulmadı. Erbakan’a açık destek verenlerin başında Sakarya, Malatya, Tokat ve İzmir il başkanları geldi.
KURTULMUŞ’A BAĞLILIK MESAJI
Buna karşın 60’ı aşkın il başkanı “Olağanüstü kongre partiye zarar verir; bu yolda devam edelim” dedi. “Hocamıza saygısızlık gibi algılanacak adımlardan uzak duralım” diyen ortayolcu il başkanı sayısı ise 10-15’i geçmedi.
İl Başkanlarının Kurtulmuş’a desteği, toplantı sonrasında hazırlanan kısa ancak önemli deklarasyona, “İl Başkanları olarak birlik ve bütünlük içinde Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadeleriyle yansıdı.
islamigündem
Cihan_ŞümuL
08-01-2010, 21:34
Cihannur yaklaşmıstı.
illa da mutluluk olsun diyodu.
yok artik bu kadarda olamaz..
Cihannur
08-01-2010, 22:10
Cihannur yaklaşmıstı.
illa da mutluluk olsun diyodu.
Hayır, yaklaşmadım; eğer haber doğruysa tam olarak bildim.http://img580.imageshack.us/img580/9408/inkafasnatokatatansmile.gif (http://img580.imageshack.us/i/inkafasnatokatatansmile.gif/)
Milli Görüş'ün Siyaseten Bitmiş Olmasını Nasıl Karşılıyorsunuz? isimli konuda bu konuyla alakalı olarak yazmış olduğum mesajım şöyledir:
":hihi2::hihi2::hihi2:
Galevera kardeşim, bence Milli Görüş'ün yeni partisi için en uygun isim Huzur Partisi ismi olur. Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi derken devamlı olarak huzuru arıyorlar; ama huzuru bir türlü bulamıyorlar. http://img576.imageshack.us/img576/2673/alamaklsmiley.gif (http://img576.imageshack.us/i/alamaklsmiley.gif/)
Bu kadar huzursuzluk çıkartılır mı? Ya yiter yaa! Milli Görüş, Huzur Partisi'ni kursun ve sonunda huzura kavuşsun.http://img38.imageshack.us/img38/4605/tebudurdiyensmiley.gif (http://img38.imageshack.us/i/tebudurdiyensmiley.gif/)"
13.07.2010 12:14 PM Tarihli, 13.07.2010 12:17 PM Düzenlemeli Mesajım
Yukarıdaki mesajımın yer aldığı o konunun linkini aşağıya ekliyorum:
http://www.akpartiforum.com/milli-gorusun-siyaseten-bitmis-olmasini-nasil-karsiliyorsunuz-t132090.html
rizzelli
08-02-2010, 02:04
yok canım daha neler ! :)
EpiVaTeS
08-02-2010, 02:15
Olduk Üç parti...;D
Yarın bir gün yine bir genç huzuru böler...;D
İntifada
08-02-2010, 02:18
neden boşa parti kuruyorlar ki?
Hazır abdullatif şenerin partisi var...
Oraya katılsınlar...
Bence yanlış isim.
Ya Erbakan vesayet partisi
ya da Erbakan Saltanatı Partisi..:)
EpiVaTeS
08-02-2010, 02:36
Olabilir...
Yada Erbakan Partisi olsa idi daha hoş dururdu...
Şimdi Redyellow abi sen necisin...???
Huzur Partisimi Saadet Partisimi...
Olabilir...
Erbakan hocanın maşaALLAH'ı var bu gidişle 10 parti daha kurar..
Bir daha ki ne inşaALLAH..:) Nasip Kısmet...
İntifada
08-02-2010, 02:43
Olabilir...
o değilde yeni forum açarlarmı acaba ;D;D
önce biz davranalımda site adını biz alıp biz kuralım;D;D;D
EpiVaTeS
08-02-2010, 02:48
İyi fikir fahiş fiyata satarız...;D
Çok enteresan gerçekten..
Erbakan hocanın işine akıl sır erdirmek zor: ) Daha yeni yeni yerinden kalkmaya çalışan bir parti (ki yine de çok gerilerde diye düşünmekteyim) nasıl oluyor da böylesi akla ve mantığa aykırı gerekçelerle yeni bir parti kurma teşebbüsü içerisine girebiliyor..
Ha bu kimin işine yarar. Muhtemelen ak partinin işine yarar. Fakat Erbakan'ın kurmaya çalıştığı saltanat onları bir hayli geriye itecek gibi gözüküyor muhtemelen..
Hayırlısı..
Bu arada ben de redyellow abinin, başka bir parti kurulması halinde hangi partiye oy vereceğini merak ediyorum: D
Cihannur
08-02-2010, 11:27
Milli Görüş, Huzur Partisi'ni kurmakta geç bile kalmıştır. Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihli kongresinde Milli Görüş'ün kurucusu ve doğal lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın listesini reddedip Milli Görüş partisi olmaktan çıktıktan sonra, Milli Görüş, 1 hafta içinde Huzur Partisi'ni kurmalıydı.
Ertuğrul ÖZGÜL
08-02-2010, 11:31
Alışkanlık yaptı bunlarda parti kurmak....
redyellow
08-02-2010, 12:08
Olabilir...
sizin en kıymetli bakanlarınızdan cemil çiçek ne derdi:
kasaptaki ete soğan doğranmaz.
ben de kasaptaki ete soğan doğramam!
Delilin NuR
08-02-2010, 12:14
Aşırılık hiç bir yerde iyi değildir...
Erbakan hocada siyasette kalma konusunda aşırıya kaçtığını düşünüyorum ...
Yaşı gelmiş bilmem kaça hayla siyaset yapma peşinde koşuyor...
Olumlu düşünüp ,bak bu yaşa gelmiş hayla vatana millete bir şeyler yapmak istiyor ,çaba gösteriyor gibi algılamak istiyorum yaptıklarını ...
Ama yok kimseye bir hayrının dokunduğuda yok , aksine zararı dokunuyor , siyaset yüzünden kendi öğrencileriyle bile çatışıyor , sanki bir saltanat kurma peşinde ...
Herkese hüküm vereyim, herkes buyruğum altına girsin gibi bir yaklaşım içinde sanki ...
Hizmet etmek güzel bir şeydir lakin insanda güçü nispetinde hizmet etmeli ...
Erbakan hocada vakti zamanında siyasette bir çok hizmet yapmıştır ama artık hizmet edecek ne bir gücü ne bir sağlığı nede bir hakimiyeti var ...
Neden bu kadar siyasette kalmaya ısrarcı oluyor anlamıyor ...
Ben bu ısrarı Erbakan hocaya yakıştıramıyorum ...
Hataları olmasına rağmen , islamı temsil ettiğini söyleyen bir siyasi liderin başarısız olması özücüdür ...
Erbakan hocada artık siyaset yapmaya gücü yetmediği halde bu ısrarı yüzünden yürekli başarısız oluyor ( tabiri caizse kendini rezil ediyor )...
Bütün girişimleri fiyaskoyla sonuçlanıyor ...
Bence artık bu işi gençlere bırakma zamanı gelmişte geçiyor onunda anlaması lazım ...
Terennüm
08-02-2010, 13:29
İl başkanları Kurtulmuş deyince Hoca düğmeye bastı...
http://www.iyibilgi.com/images/haber/42950.jpg
Saadet Partisi’nde olağanüstü kongre isteyen il başkanı sayısı 10’u bulmadı, Genel Başkan Numan Kurtulmuş rahatladı.
Necmettin Erbakan da, Milli Görüş çizgisinde 6. parti için düğmeye bastı. Yeni partiye ‘Huzur’ adı verilmesi bekleniyor.
Nevşehir’de toplanan il başkanlarının büyük bir çoğunluğu, “Kurtulmuş” deyince Erbakan altıncı partisi için düğmeye bastı. “Huzur” adı verilecek yeni partinin kurmayları arasında Erbakan’ın oğlu, kızı ve eski dava arkadaşları yer alacak
NECMETTİN Erbakan, yeni bir parti kuruluşu için çalışmalarını hızlandırdı. “Huzur Partisi” adında kurulacak partinin kuruluş dilekçesi hafta içinde İçişleri Bakanlığı’na verilecek. 40 yıldır siyasetin içinde yer alan Erbakan, Milli Görüş çizgisindeki 6. partiyi kurdurmuş olacak.
Hafta sonunda yapılan il başkanları toplantısında ortaya çıkan sonuç, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’u rahatlattı. Nevşehir Kozaklı’daki bir otelde kamp şeklinde geçen toplantılar sonunda olağanüstü kongre isteyen il başkanı sayısı 10’u bulmadı. Buna karşın 60’ı aşkın il başkanı “Olağanüstü kongre partiye zarar verir; bu yolda devamedelim” dedi.
“Hocamıza saygısızlık gibi algılanacak adımlardan uzak duralım” diyen ortayolcu il başkanı sayısı ise 10-15’i geçmedi. İl başkanlarının Numan Kurtulmuş’a desteği, toplantı sonrasında hazırlanan bildiriye “İl başkanları olarak birlik ve bütünlük içinde Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadeleriyle yansıdı.
AKSAÇLILAR GÖREVE
Necmettin Erbakan, kritik toplantı öncesinde il başkanlarına, “Ramazan ayı bitmeden olağanüstü kongre yapmalıyız. Kongre olmazsa yeni parti hazır” mesajını verdi. Erbakan’ın, istediği desteği bulamadığı il başkanları toplantısı ardından da, “Yeni partiyi kurun” talimatı verdiği öğrenildi.
“Huzur Partisi”nin Kurucular Kurulu’nda Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan’ın yanı sıra Erbakan’ın yakın kurmayları Oğuzhan Asiltürk, Şevket Kazan, Ahmet Tekdal, Temel Karamollaoğlu, Mustafa Kamalak gibi “aksaçlı” diye tanımlanan isimler yer alacak.
Bu hafta içinde kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na verilecek olan Huzur Partisi’nin adı Numan Kurtulmuş’un 2008 sonunda seçildiği kongre öncesinde de gündeme gelmişti. Ancak, Asiltürk, Erbakan’ın işaretiyle bu partiyi kurmaktan vazgeçmişti.
BİR SÜRE BEKLENECEK
Erbakan, Huzur Partisi’ni bir süre daha yedekte tutup, Milli Görüş tabanına, “Numan Kurtulmuş’tan kurtulmalıyız. Aksi halde SP, Milli Görüş partisi olmaktan çıkmıştır. Biz de kendi partimizle yola devam edeceğiz” baskısı yapacak. Bu süreçte, mahkemenin olaylı kongre ile ilgili vereceği karar beklenecek. Mahkemeden Erbakan’ın istediği yönde karar çıkmazsa, Erbakan yanlıları topluca SP’den istifa ederek, Huzur Partisi’ne geçecek.
İl başkanlarının Asiltürk tepkisi
İL başkanlarının Kurtulmuş’a desteğinin arkasında, Oğuzhan Asiltürk’ün SP kongresini mahkemeye taşımasının etkili olduğu konuşuluyor. Ankara 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nce, parti yönetimini kayyuma devretme kararı verebilecek bir durumun ortaya çıkması da, il başkanlarının tepkisini çekti. Şevket Kazan’ın CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile görüşüp Kurtulmuş’u devirmek için taktik aldığı iddiası da, olağanüstü kongre isteyenleri bu kararlarından vazgeçirmek için Kurtulmuş ekibi tarafından kullanıldı. SP tüzüğüne göre yeterli sayıda imza toplansa bile olağanüstü kongreye il başkanları ve GİK karar veriyor.
TEK ENGEL MAHKEME
İl başkanlarından “olağanüstü kongreye gitmeme” desteği alan Kurtulmuş rahatladı. Kurtulmuş, olaylı 11 Temmuz kongresinde kendi yaptığı GİK listesinden de “olağanüstü kongre” kararı çıkmasını beklemiyor. Ancak, Ankara 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kurultayı geçersiz sayıp yeniden kongre kararı verme ihtimalinin bulunduğu da SP kulislerinde konuşuluyor.
haberturk
manifesto
08-02-2010, 13:57
Yok yok hocam iftiradır
iftira :)
Hey maşaALLAH analar ne evlatlar doğuruyor...
Hocanın maşaALLAH'ı var...Bu gidişle onuncuya da gelirler...
manifesto
08-02-2010, 14:08
http://www.haber7.com/haber/20100802/Erbakan-Hoca-6-partisini-kurduruyor.php
Şimdiye kadar yazılanların hepsi doğru çıktı
Her nekadar milligüreşçi arkadaşlar itiraz etsede fitne çıkarıyorsunuz dese de
Olaylar hep bizim yazdıklarımızı doğruladı
Hoca yeni partiyi kurar ve referandum da HAYIR kampanyası başlatır :)
manifesto
08-02-2010, 14:11
Hey maşaALLAH analar ne evlatlar doğuruyor...
Hocanın maşaALLAH'ı var...Bu gidişle onuncuya da gelirler...
:)
Evetbir dünya rekoru heralde bu
6.parti olur ise hoca geriye bakıp nostarji yapacaktır
hey gidi günler
6 parti kurdum ben;D
bu hoca neyin peşinde....
ayakta durmayı bıraktım, konuşacak mecali yok....
hala parti kurup siyaset yapmaya mı çalışıyor?
git evinde ibadetini yap...
redyellow
08-02-2010, 16:37
http://www.ajans5.com/photos/manset/92273_tr.jpg
Oğuzhan Asiltürk açıklama yapmış ve huzur partisi kurulacağı gibi bir şeyin olmadığını söyleyerek bu haberi yalanlamış.
redyellow
08-02-2010, 16:38
Yorum yok.
EpiVaTeS
08-02-2010, 16:39
Kasaptaki ete soğan doğramayı Hilmi Özkök dememişmiydi benmi yanlış biliyorum...???
redyellow
08-02-2010, 16:40
Kasaptaki ete soğan doğramayı Hilmi Özkök dememişmiydi benmi yanlış biliyorum...???
doğru hilmi özkök de demişti, bi ara da cemil çiçekten duymuştum yanlış hatırlamıyorsam:)
en iyisi bir büyüğümüz ne demişti diyelim:)
İntifada
08-02-2010, 16:48
O değilde bir adamın adı hem oğuz hem han hem asil hem türk nasıl olur yav :)
tarkan filmlerinde bile bu kadarı yok...
çekinmesem ajanmıdır nedir diyeceğim ama adam bakanlık yapmış bir büyüğümüz...
manifesto
08-02-2010, 17:18
Yorum yok.
birkez de sen haklı çık:hihi2:
redyellow
08-02-2010, 17:24
birkez de sen haklı çık:hihi2:
yok canım siz varken benim haklı çıkmam mümkünmü?
Siz bakmayın bu habere!
Bu haber yalandır!!!
Oğuzhan asiltürk benhura telefon etti mi?
hayır biz böyle bir parti kurmaycağız dedi mi?
Erbakan niye susuyor????? niye benhuru arayıp huzur partisi kurma haberi yalan demiyor!!!
Olmaz bu haber doğru değildir!!!!!
Gene ben haksız çıktım:)
Benhuru Erbakan hoca arayıp biz parti kurma hazırlığı yapmadık, vallahi billahi tillahi demedikce inanmayız!!!!!!!
Abi birde haberin linkini versen ...Şimdi ben sana paintte yaparım böyle bir şey atarım oraya necmettin erbakan CHP kardeşimizdir yazarım ne olacak.Erbakan mı demiş olacak.Bir link ver bir şey ver.Resimle olmuyor ki yani zilzal gitti sen mi başladın abi.
manifesto
08-02-2010, 17:27
Gene ben haksız çıktım
redyellow , eğer SP nin yeni kongredesinde hoca Numan Kurtulmuş'u deviremezse yeni parti kuracağı gün gibi ortada
Bu yüzden bence şansını fazla zorlama
Bu adımlar sadece ön hazırlık
ne olur ne olmaz..
redyellow
08-02-2010, 17:28
Abi birde haberin linkini versen ...Şimdi ben sana paintte yaparım böyle bir şey atarım oraya necmettin erbakan CHP kardeşimizdir yazarım ne olacak.Erbakan mı demiş olacak.Bir link ver bir şey ver.Resimle olmuyor ki yani zilzal gitti sen mi başladın abi.
http://www.ajans5.com/detay/2010/08/02/asilturk-huzur-partisi-ile-ilgili-aciklama-yapti.html
son soruyu sormasaydın keşke. gereksiz olmuş.
redyellow
08-02-2010, 17:30
redyellow , eğer SP nin yeni kongredesinde hoca Numan Kurtulmuş'u deviremezse yeni parti kuracağı gün gibi ortada
Bu yüzden bence şansını fazla zorlama
Bu adımlar sadece ön hazırlık
ne olur ne olmaz..
kasaptaki eti eve getir sonra soğan doğru, elin kasabındaki başkasının etine soğan doğramaya kalkarsan komik olursun!
ben sana parti kurmazlar vs. diyor muyum?
Şu an böyle bir şey yok.
Sonra şu şu şu olurmuş, olabilir, olunca konuşuruz.
redyellow
08-02-2010, 17:39
Yukardaki haber kesmedi olmaz diyen olursa:
Erbakan’dan “Huzur Partisi kuruluyor” haberlerine sert yalanlama:“Huzur Saadettedir
ART NİYETLİ VE MAKSATLI YAYINLAR
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman’ın açıkladığı bildiride; “Saadet Partisi’nin 11 Temmuz 2010 Olağanüstü Kongresi’nden sonra yaşanan bir takım gelişmeler dolayısıyla medyada çıkan haber ve yorumları ibretle takip ediyoruz. Bu süreçte görüyoruz ki, medya gerek haberleri gerekse yorumlarıyla camiamız mensuplarının kafalarının karışması için özel bir gayret sarf etmektedir. Kendisini 11 Temmuz 2010 Olağanüstü Kongresi’nden sonra Milli Görüş camiasında yaşanmakta olan sürecin bir tarafı olarak gören medya, art niyetli ve maksatlı yayınlarını devam ettirmektedir. 02.08.2010 tarihili bazı gazetelerde ve internet haber sitelerinde “Erbakan ‘Huzur Partisi’ kuruyor”, “Milli Görüş’e ‘Huzur’ geliyor”, “Hoca’dan ‘Huzur’ operasyonu” ve “Hoca kongreye gidilmezse Huzur Partisi’ni kuracak” başlıklarıyla bir takım haberler yayımlanmıştır” denildi.
MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİDİR
Açıklamada, Erbakan’ın 29 Temmuz 2010 Perşembe akşamı saat 21.00’de TV5’te ve 30 Temmuz 2010 Cuma tarihli Milli Gazete’de konuyla ilgili görüşlerini açık bir şekilde ifade ettiğini ve Milli Görüş’ün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunun vurgulandığı belirtilerek şöyle devam edildi; “Bu açıklamalarında Saadet Partisi’nde Milli Görüş’ün temel esaslarına uyulmaması konusundaki rahatsızlıklarını dile getiren Sayın Erbakan, camiada birlik, kardeşlik, sevginin yeniden güçlü bir şekilde tesisi için Olağanüstü Kongre’nin Ramazan ayının hemen başında yeniden yapılmasını zorunlu gördüğünü ifade etmiştir. Tüm bu gerçekler karşısında, 02.08.2010 tarihinde bazı gazetelerde ve internet haber sitelerinde Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, kendisine atfen yapılan yeni parti kurulmasıyla ilgili asılsız ve maksatlı haberleri kınamaktadır”
SAADET PARTİSİ HARİCİNDEKİ BÜTÜN PARTİLER AYNIDIR
Karaman, konu ile alakalı olarak Milli Görüş Lideri Erbakan’ın şu açıklamayı yaptığını da belirtti; “Milli Görüş, Milletimizin inancı, tarihi, kimliği ve şuurudur. Biz tarihimizin altın sayfalarını Milli Görüş ile yazmış bir milletiz. Saadet Partisi de bugün Milli Görüş’ü temsil eden tek partidir. Ve Milli Görüş Türkiye’nin ve insanlığın kurtuluşunun tek çaresidir. Milli Görüş’ü temsil eden Saadet Partisi’nin dışındaki partilerin hepsi temelde birbirleriyle aynıdır. Hepsi işbirlikçi ve taklitçidir. Bizim Milli Görüş olarak en büyük şiarımız ve bizi bütün partilerden üstün kılan özelliğimiz, 40 yıldan beri temel esaslarımıza bağlı olmamızdır. Yüksek İstişare Kurulu olarak gayemiz Saadet Partimizin Milli Görüş’ün temel esaslarından kopmaksızın bu sıkıntılı günlerden biran önce kurtulmasıdır.”
SAADET’TEKİ BAZI GELİŞMELER BİRİLERİNİ FAZLASIYLA HEYECANLANDIRIYOR
“Art niyetli ve maksatlı haberlerle camiamızda kafa karışıklığına neden olmaya çalışan ve böylece Milli Görüş’ü temel esaslarından saptırarak bölmeyi hedefleyen hiçbir yayını tasvip edemeyiz. Kimse heveslenmesin. Milli Görüş’ü temel esaslarından koparmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Saadet Partimiz’de yaşanan gelişmeler bir takım mihrakları ve bir kısım medyayı fazlasıyla heyecanlandırdığını hepimiz görüyoruz. Bunun sebebi bilindiği gibi Türkiye’mizin tek kalıcı iktidarı milletimizin aslını, kimliğini, ruh kökünü, tarihini ve kendisini Milli Görüşün temsil etmesidir. Camiamız medyanın maksatlı yayınlarıyla bir tuzağın içerisine çekilmek istendiği de aşikardır. Camiamıza bu türden haberler karşısında dikkatli ve uyanık olmaya çağırıyor, camiamızın bütün inananlarını alınlarından öpüyorum. Bu dava büyük bir davadır ve bu dava sahipsiz değildir… Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır.”
M.Mustafa Uzun- HABER5.COM - ÖZEL HABER
http://www.haber5.com/erbakan-hoca-huzur-saadettedir-haberi-90757.aw
Erbakan şu talimatı verdi, bu talimatı verdi diyen utanmazlara ithaf olunur!!! Yazıklar olsun bu tür yalan haber üretenlere!
aferin sizlere....
kısır bir döngüye merhaba...
Her yere aynı resimi copy paste copy paste gına geldi....
Kısaca haberin linkini versen daha anlamlı ve makul olacak.
Teşekkürler.
redyellow
08-02-2010, 17:46
Her yere aynı resimi copy paste copy paste gına geldi....
Kısaca haberin linkini versen daha anlamlı ve makul olacak.
Teşekkürler.
sağol.
???
illaki kızacaksın yani bana, illaki öfkeleneceksin!
Haber sitesi o resmi koyuyorsa ben ne yapayım? bak değişmiş sevinmişindir:)
Bu arada biz ne dediysek hep yalanladınız ama nedense çıktı bu sefer belki şans yüzünüze güler de aksine bir durum olur. Fakirin ekmeği umut derler...Umut bitmesin içinizde...
redyellow
08-02-2010, 17:56
Haber sitesine bile gına geldi demek ki abi.
Bu arada biz ne dediysek hep yalanladınız ama nedense çıktı bu sefer belki şans yüzünüze güler de aksine bir durum olur. Fakirin ekmeği umut derler...Umut bitmesin içinizde...
ben yazıyı sildim özelden yazdım. istersen sen de silebilirsin benim yazımı.
siz ne dediyseniz çıktı ha:)
ne dediniz ki?
ben yazıyı sildim özelden yazdım. istersen sen de silebilirsin benim yazımı.
siz ne dediyseniz çıktı ha:)
ne dediniz ki?
Eski konulara bakın....
Bir Elif zeynep diye hanım vardı kongre iyiydi falan atıyordu naralar...
Her adımda söylediklerimiz yalanlandı sizin tarafınızdan ama böyle tek tek oluyor...
Bence siz detaylı bilgi için eski konuları araştırın derim...
redyellow
08-02-2010, 18:25
"böyle tek tek oluyor"
"mesela huzur partisi kurmak için talimat verdi" gibi mi?
Hala yalanlanmaya devam ediyor bu haberleriniz.
huzurum kalmadi su fani dünyada :)
Cihan_ŞümuL
08-03-2010, 23:06
Huzur saadettedir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.