fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan'dan Kurtulmuş'a "İstifa et gel" - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan'dan Kurtulmuş'a "İstifa et gel"

manifesto
07-14-2010, 23:20
Saadet Partisi'nin olaylı olağan üstü genel kongresi sonrası sular durulmuyor...
Kongrede yaşanan liste hadisesi üzerine 3 gündür toplanan YİK kararını verdi. Parti en yakın zamanda olağan üstü Genel Kongre yaparak ortaya çıkan karmaşayı giderecek.

Kutan istifa edecek

Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın Kurtulmuş'un Beyaz Listesi'nden istifa edeceği ve onun istifasının ardından Beyaz Liste'den yaklaşık 20 kişinin daha istifasını sunacağı Saadet Partisi kulislerinde konuşulan konular arasında.

Erbakan Randevu vermedi: İsitafa et gel

Alınan son bilgilere göre Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Nemettin Erbakan'dan kongre sonrası randevu talep etti. Talebi değerlendiren Milli Görüş Lideri Erbakan ise olumlu yanıt vermeyerek, 'İstifa et, gel' dedi.
Yapılacak kongrede asıl soru ise Genel Başkan Adayı'nın kim olacağı? Bu ölçüde Saadet Partisi'nde konuşulan isimler arasında, geçtiğimiz kongrede de ismigeçen Prof. Dr. Mete Gündoğan ve Adil Düzen'in mimarlarından Prof. Dr. Arif Ersoy'un ismi de var.

Kurtulmuş'un istifası gündemde

Tüm bu gelişmelerden haberi olan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ise karşı listenin genel başkan adayı olmayı reddedip görevinden istifa edeceği ve kongrede de tekrar aday olmayacağı belirtiliyor.

İlk gün 650 imza

Başlatılan Olağan üstü Genel Kongre çalışmasında ilk gün 640 delegeden imza toplandığı öğrenilirken, bu imzaların sayısının artacağı tahmin ediliyor

http://www.milligorushaber.com/haber.php?haber_id=101

Cihan_ŞümuL
07-14-2010, 23:31
Yetkili bir organdan haber verilmesi gerek.

Bu site yetkili mi
?

Mavera
07-14-2010, 23:34
fatih erbakan baskan olmalidir yoksa hoca kim gelirse gelsin mütmeyin olmaz.

manifesto
07-14-2010, 23:35
Yetkili bir organdan haber verilmesi gerek.

Bu site yetkili mi
?

Yetki derken hocam neyi kastediyorsun.Resmi olup olmadığını mı?
Bilmiyorum
Ama milligörüşçüler çok müthiş bir karartma uyguladıkları için oradan haber çıkmaz.
Ayrıca Erbakan'ın hala neden Kurtulmuş'u TEBRİK ETMEDİĞİNİ de sormak gerek
Yada ikilinin günlerdir neden HALA bir araya gelmediğini
Haber7 kongreden önce LİSTE SKANDALINA dair haber yapmıştı
İFTİRACISIN FİTNECİSİN diye velvele vermişlerdi
Şimdi bakalım bu habere ne diyecekler

Cihan_ŞümuL
07-14-2010, 23:40
Yetki derken hocam neyi kastediyorsun.Resmi olup olmadığını mı?

Evet evet onu kasdediyorum .cok yorgunum hep eksik yazıyorum.

Neyse Allah rahatlık versin.

Tüm kardeşlerime..

redyellow
07-14-2010, 23:45
Haber doğru ise yapılan yanlıştır.

İnşaallah haber doğru değildir.

manifesto
07-14-2010, 23:52
Erbakan Kurtulmuş'un istifasını sağlayamaz ise yeni bir parti kurulması muhtemel
800-900 delege Kurtulmuş'u istemiyor bu açık

Oğlu Fatih Erbakan'ın da içinde olduğu yeni bir parti muhtemeldir.

Kurtulmuş AK PARTİYE iltica edebilir
Fena da olmaz
Zaten SP de siyaset ona yakışmıyor :)
Tabi bunların herbiri şuan senaryo

Beylerbeyi
07-14-2010, 23:54
Kurtulmuş istifa etsin AK Partiye gelsin, kendisine bakanlık verelim. zaten geri kalanları toplayıp 10 la çarpsan bi Kurtulmuş etmez. Kurtulmuş'a acıyorum, iyi bir siyasetçi harcanıyor Saadette.

gelsin partimize katılsın. 2011 de Allahın izniyle yine tek başına iktidarız. Kurtulmuş da AK Parti hükümetinde bakan olarak görev yapsın. :)

manifesto
07-14-2010, 23:57
Aslında Hoca AK PARTİYE çalışıyor
Kurutlmuş biraz SP yi toparlamıştı
%6-8 oy alsa ak partinin tabanından almış olacaktı
Hocadan ALLAH razı olsun :)

zilzal
07-14-2010, 23:59
"Benden sonra bir çok fitneler zuhur edecek, onlardan biride EHLAS fitnesidir. O fitnede harp ve kaçış olacak. Ondan sonra daha şiddetli bir fitne baş gösterecek. Sonra bir fitne daha…İşte fitne bitti, dendikçe, bitmeyecek, yine devam edecek. İçine girmedik ev kalmayacak; bulaşmadık hiç bir müslüman da görülmeyecek. Bu fitne ehli beytimden bir müslümanın (Mehdinin) çıkmasına kadar devam edecek.” (Ramuz. 3727)

Fırat
07-14-2010, 23:59
Kurtulmuş istifa etsin AK Partiye gelsin, kendisine bakanlık verelim. zaten geri kalanları toplayıp 10 la çarpsan bi Kurtulmuş etmez. Kurtulmuş'a acıyorum, iyi bir siyasetçi harcanıyor Saadette.

gelsin partimize katılsın. 2011 de Allahın izniyle yine tek başına iktidarız. Kurtulmuş da AK Parti hükümetinde bakan olarak görev yapsın. :)
Katılıyorum sana Murat Numan beyi çok severim onu Ak partide görmekten büyük mutluluk duyarım.. Bakalım ne olacak hayırlısı. İnşallah saadet onu üzmez..

Fırat
07-15-2010, 00:01
"Benden sonra bir çok fitneler zuhur edecek, onlardan biride EHLAS fitnesidir. O fitnede harp ve kaçış olacak. Ondan sonra daha şiddetli bir fitne baş gösterecek. Sonra bir fitne daha…İşte fitne bitti, dendikçe, bitmeyecek, yine devam edecek. İçine girmedik ev kalmayacak; bulaşmadık hiç bir müslüman da görülmeyecek. Bu fitne ehli beytimden bir müslümanın (Mehdinin) çıkmasına kadar devam edecek.” (Ramuz. 3727)
Siz gidip gelin fitne diyin fitneci kim Numan kurtulmuş mu Erbakan hoca mı? Biz burda izleyiciz kavgaya tutşan ikisi onları kongereyede biz götürmedik.. Bu fitne konusunu açıklığa kavuşturmasanız en büyük fitneci sizsiniz..

Özgür Çağrı
07-15-2010, 00:02
Fatih erbakan genel başkan olsun milli görüş teşkilatlarıda refaha kavuşsun sonra iktidar hayali kursunlar.

El Emin
07-15-2010, 00:05
Fatih erbakan genel başkan olsun milli görüş teşkilatlarıda refaha kavuşsun sonra iktidar hayali kursunlar.

Öyle bir şey olursa sittin sene kendilerine gelemezler...
Vesayetçi devirden babadan-oğula devri başlamış olur...
Numan hocaya da yapılmış büyük hata olur Sp'nin oy muhakkak düşer...

Fırat
07-15-2010, 00:08
Zilzal birinci sayfamdaki soruma cevap vermediniz. Sussanız fitneci sizsiniz bunu unutmayın. Cevap verip vermemek artık size kalmış..

zilzal
07-15-2010, 00:09
[QUOTE=Fırat;769036]Siz gidip gelin fitne diyin fitneci kim Numan kurtulmuş mu Erbakan hoca mı? Biz burda izleyiciz kavgaya tutşan ikisi onları kongereyede biz götürmedik.. Bu fitne konusunu açıklığa kavuşturmasanız en büyük fitneci sizsiniz.

KAVGA:olmaz::olmaz::olmaz:

FİTNE:evet::evet::evet:

SİZE NE OLUYOR???

manifesto
07-15-2010, 00:10
Numan hocaya da yapılmış büyük hata olur Sp'nin oy muhakkak düşer
Amaç o zaten
Yani bu kongre görünenden öte bir şey
Akıl ile izah edilecek cinsten değil
SP oylarını %5-6-7 bandına kadar çıkarmayı başarmış iken
Ona cephe almak sadece şununla izah edilir
"sen başarılısın dur orda"
Ciddi manada şüpheleniyorum
Bu hoca şimşekleri hep üzerine çekip kendini feda edip
yürüyün aslanlarım yolu size açıyorum demekte mi diye :)
Çünkü şuanda muhalefet tek blok
Adamlar bir günde SARIGÜL'Ü sildiler,Belkide bir saatte
Artık onun da nasıl bir KASETİ var idiyse:neki:

Mavera
07-15-2010, 00:10
zilzal hala daha fitnede kalmis :).. onuda anliyorum hala daha sokta o yüzden Kuran-i Kerimi hatim ediyor, hadisleri didik didik ediyor ki kendince duruma uygun hadis ve ayetler bulsun!

İntifada
07-15-2010, 00:12
[QUOTE=Fırat;769036]Siz gidip gelin fitne diyin fitneci kim Numan kurtulmuş mu Erbakan hoca mı? Biz burda izleyiciz kavgaya tutşan ikisi onları kongereyede biz götürmedik.. Bu fitne konusunu açıklığa kavuşturmasanız en büyük fitneci sizsiniz.

SİZE NE OLUYOR???

Merak ediyoruz kim soktu bu fitneyi sizin aranıza?

Fırat
07-15-2010, 00:12

SİZE NE OLUYOR???

Okun ucu size dönünce suratınız asıldı..:)

Beylerbeyi
07-15-2010, 00:14

SİZE NE OLUYOR???

kardeş, her konuda hadis veya Kurandan ayetler aktarıyorsunuz fakat aktardığınız kısımlarla bahsi geçen konuların pek de bir ilgisi olmuyor. tıpkı bu başlıkta aktardığınız gibi. sonuçta saadet partisinde su yüzüne çıkan tartışmalardan partimiz sorumlu değildir. kimi kastediyorsunuz anlamıyoruz, bu yüzden açıklama yaparsanız daha güzel olur.

El Emin
07-15-2010, 00:16
zilzal hala daha fitnede kalmis :).. onuda anliyorum hala daha sokta o yüzden Kuran-i Kerimi hatim ediyor, hadisleri didik didik ediyor ki kendince duruma uygun hadis ve ayetler bulsun!

::w::w::w:

[QUOTE=zilzal;769046]

Aga bu soru bana bir şeyleri hatırlatıyor ama sorun yok burası MGF değil ...:w:

Bende merak ettim...Merak ediyoruz kim soktu bu fitneyi sizin aranıza???

zilzal
07-15-2010, 00:17
[QUOTE=Galevera;769050]zilzal hala daha fitnede kalmis :).. onuda anliyorum hala daha sokta o yüzden Kuran-i Kerimi hatim ediyor, hadisleri didik didik ediyor ki kendince duruma uygun hadis ve ayetler bulsun!

''SİZE 2 ŞEY BIRAKIYORUM,ONA SARILDIKÇA YANLIŞLIĞA DÜŞMEZSİNİNİZ,ALLAH'IN KİTABI KURAN VE BENİM SÜNNETLERİM''

manifesto
07-15-2010, 00:18
FİTNE :)
Ne sihirli kelime değil mi?
siyonistlerdir mutlaka cia ajanlar mossad ajanları yapmıştır
Ortada net bir durum var iken dahi TAVIR alamıyorlar
ERBAKANDAN böyle öğrenmiş olmamılar
Bol bol mossadlı cialı fitneli işbirlikçi boplu kelimeler kuracaksın
gerisini koyvereceksin
Hayır neler yapabildiklerini de gördük
Adamlar ERGENEKONCULARI da geride bırakacak teknik ve taktikler uyguluyor
Sansür karartma örtbas psikolojik propagandist sloganlar,
hemde bol bol :)

''SİZE 2 ŞEY BIRAKIYORUM,ONA SARILDIKÇA YANLIŞLIĞA DÜŞMEZSİNİNİZ,ALLAH'IN KİTABI KURAN VE BENİM SÜNNETLERİM''
YUkarıda şekil A da klasik bir örnek
Konu ile ilişkisini artık siz kuracaksınız
Kozmoz yardımcınız olacak

zilzal
07-15-2010, 00:19
[QUOTE=AKıncı 34;769052][QUOTE=zilzal;769046]

sizin aranıza fitneyi kim soktuysa????????

İntifada
07-15-2010, 00:19
[QUOTE=Galevera;769050]zilzal hala daha fitnede kalmis :).. onuda anliyorum hala daha sokta o yüzden Kuran-i Kerimi hatim ediyor, hadisleri didik didik ediyor ki kendince duruma uygun hadis ve ayetler bulsun!

YANİ?konumuzla alakası...

Mavera
07-15-2010, 00:20

peki bunun erbakanla, erbakanin ayak ounlariyla, numan hocan restiyle, sp nin yerle bir olmasiyla, milli görüs hareketinin sp yle baginin kopmasiyla alakasi nedir?

İntifada
07-15-2010, 00:20
[QUOTE=AKıncı 34;769052][QUOTE=zilzal;769046]

sizin aranıza fitneyi kim soktuysa????????

Bizim aramızda fitne yok çok şükür...????????

zilzal
07-15-2010, 00:21
[QUOTE=zilzal;769058]

YANİ?konumuzla alakası...

ELHAMDULİLLAH HAKKI VE BATILI AYIRTEDEBİLİYORUZ.?

İntifada
07-15-2010, 00:22
ELHAMDULİLLAH HAKKI VE BATILI AYIRTEDEBİLİYORUZ.?

Yani konumuzla alakasına gelirsek...
Kim hak kim batıl...

Fırat
07-15-2010, 00:23
Su alıntıları düzgün yapın ortalığı iyice karıştırdınız arkadaşlar.Aman dikkat fitneye gelmeyelim..

İntifada
07-15-2010, 00:24
Su alıntıları düzgün yapın ortalığı iyice karıştırdınız arkadaşlar.Aman dikkat fitneye gelmeyelim..

Yok ben merak ettim bu fitneyi ;D;D
Mgf de sorsan ban yiyorsun burada sorsan cevap alamıyorsun anlamadımki ;D;D

manifesto
07-15-2010, 00:26
Erbakan hocayı bekliyoruz
Bakalım ne diyecek,bu söylentiler ayyuka çıkmışken
kendi tabirleri ile FİTNE almış başını yürümüş iken
Seyredecek mi yoksa birşey yapacak mı...

Neden bu konuyla bukadar ilgiliyiz
Kayınbirader var SP li
Fazla üzülsün istemem onun
O da şaşkın çünkü

zilzal
07-15-2010, 00:29
Yani konumuzla alakasına gelirsek...
Kim hak kim batıl...

HAK ALLAH YOLU-ALLAH YOLUNDA GİDEN HAKTA.
BATIL ŞEYTANIN YOLU-ŞEYTANIN YOLUNDA GİDEN BATILDA.

BUNLARI AYIRMAK İÇİN PEYGAMBERLER TARİHİNİ İYİCE OKUMAK,GÜNÜMÜZLE KIYASLAMAK,KURANI MEALİ VE TESFİRLERİ İLE İYİCE OKUYUP GÜNÜMÜZDEKİ OLAY VE HAREKETLERE KIYASLAMAK,PEYGAMBERİN YAŞANTISINI İYİCE OKUYUP,GÜNÜMÜZE UYARLAMAKLA OLUR.
TAMAM.

İntifada
07-15-2010, 00:31
HAK ALLAH YOLU-ALLAH YOLUNDA GİDEN HAKTA.
BATIL ŞEYTANIN YOLU-ŞEYTANIN YOLUNDA GİDEN BATILDA.

BUNLARI AYIRMAK İÇİN PEYGAMBERLER TARİHİNİ İYİCE OKUMAK,GÜNÜMÜZLE KIYASLAMAK,KURANI MEALİ VE TESFİRLERİ İLE İYİCE OKUYUP GÜNÜMÜZDEKİ OLAY VE HAREKETLERE KIYASLAMAK,PEYGAMBERİN YAŞANTISINI İYİCE OKUYUP,GÜNÜMÜZE UYARLAMAKLA OLUR.
TAMAM.

Değil...
Eğer ortaya ayetleri koyuyorsanız insanalra bazı doğruları göstermeye çalışıyorsunuz demektir...
Ve sonunda hak ve batıldan söz ediyorsunuz...
Size anlamını sormadık anlamını hamd olsun bilmekteyiz...
Önce bir laf atıpta sonra kaçma...
Kim hak kim batıl...

Fırat
07-15-2010, 00:39
Yok ben merak ettim bu fitneyi ;D;D
Mgf de sorsan ban yiyorsun burada sorsan cevap alamıyorsun anlamadımki ;D;D
Yakalayıp elektirk vereceksin kardeşlik belki cevap verirler. Seninde nedir çektiğin bunlardan kardeşlik..

İntifada
07-15-2010, 00:43
Bunların hakkından murtaza gelir kardeşlik :)

zilzal
07-15-2010, 00:50
Her zamanki gibi işi çığrından çıkarmaya başladınız,dalganızı kendi aranızda geçmeye devam edin.işiniz bu.

İntifada
07-15-2010, 00:52
Her zamanki gibi işi çığrından çıkarmaya başladınız,dalganızı kendi aranızda geçmeye devam edin.işiniz bu.

Usta olayı çığırından çıkaran sensin...
Durup dururken ayet veriyorsun sonra hak-batıl diyorsun...
Kim hak kim batıl diyoruz birşey demiyorsun...

manifesto
07-15-2010, 00:53

Güzel kardeşim,düşmez kalkmaz bir Allah
Beşer nisyandır şaşar
Lakin insan mantıklı konuşacak
Kongrede yaşananlardan Kurtulmuş hariç Erbakan hariç herkezi sorumlu tuttunuz
:)
Bu bana şeyi hatırlarr CHP seçim hezimetinden sonra bir rapor hazırlamıştı
Camii imamlarını suçlu bulmuştu,CHP ve Baykal hariç hemen herkes seçim yenilgisinden dolayı suçlu idi

Fırat
07-15-2010, 00:53
Cevaplar gelmeyince ne yaparsın işte bizde böyle takılıyoruz..

El Emin
07-15-2010, 00:54
Tamam arkadaşlar dalga geçmeyin....

Sorumuza cevap ver zilzal kim aranıza fitneyi soktu???

zilzal
07-15-2010, 01:01
ÜZERİNİZE HİÇ BİR ŞEY ALMAYIN.AYETLER,HADİSLER,FİTNELER SAHİPLERİNİ BULUYOR.

DESTEK VERMEZMİSİNİZ???????*:hmm

İntifada
07-15-2010, 01:11
ÜZERİNİZE HİÇ BİR ŞEY ALMAYIN.AYETLER,HADİSLER,FİTNELER SAHİPLERİNİ BULUYOR.

DESTEK VERMEZMİSİNİZ???????*:hmm

neye?

zilzal
07-15-2010, 01:17
neye?

Her söyleneni üzerinize alınmamayı!!!!!!!!

manifesto
07-15-2010, 12:50
http://img332.yukle.tc/images/1594erbakan.jpg (http://www.yukle.tc)

YÖNETİM ELLERİNDEN ALINACAK

- Üzücü durumu açar mısınız?
Çünkü bundan sonra yapılacak yeni kongreyle yönetim ellerinden alınacak. Önceki gün ilçe seçim kuruluna kongrenin iptali başvurusunda bulunuldu. Numan Bey, 310 oyla seçildi. Kongrede salt çoğunluk aranmıyor ama 2 - 3 adaylı kongreler için geçerli. Tek aday olarak Numan Bey, delegenin 4'te 1'inin oyunu alıyor. Aslında hukuken genel başkanlığı da tartışmalı. Kongre iptal olursa, genel merkez 45 gün içinde yeni kongre yapmak zorunda. Kanunen olmazsa da, delegelerin imzasıyla olağanüstü kongre yapılacak. Yüzde 20 delegenin imzası gerekiyor. 15-20 gün için olağanüstü kongre yapılır. Onun için diyorum yazık oldu.

- Peki bir araya gelip konuşsanız...

Numan Bey özür dilese bile ben aday göstermem. Çünkü, güven problemi oldu. Böyle devam etmek ileride sıkıntı doğurabilir.Ama o babamın ve YİK üyelerinin bileceği bir iş. Ama bir insan tekrardan Milli Görüş prensiplerine bağlı kaldığını söylüyorsa, bunun için illa genel başkan olmasına gerek yok. Numan Bey, Genel İdare Kurulu'nda da, İstanbul İl Teşkilatı'nda da hizmet edebilir.

BAŞKA PARTİ KURSUNLAR

- Erbakan Hoca'nın etkisi, yaşı olabilir mi?

Hoca'nın yaşının tabii bahane edilecek bir tarafı yok.Yarın SP iktidara gelse, -öyleyse ben başbakan, cumhurbaşkanı olacağım- diyecek bir durumu da yok.

Hakan Özkan
07-15-2010, 14:09
Benhur eklentilerini yorumlarını zevkle takip ediyorum. Ustasın bu işte.

Cihan_ŞümuL
07-16-2010, 20:07
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan gerilim ve tasfiye iddialarına NTV canlı yayınında açıklık getirdi.
Bugün Akşam gazetesinde manşetten verilen haberde söz konusu olan "Numan Bey gidecek" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyleyen Erbakan, "Numan Bey gidecek demedim. Buna karar verecek ben değilim. Bu takdir parti ve organlarınındır. Akşam gazetesinde çıkan haberde söz konusu cümleler bana ait değil. bBabamdan beslendi de demedim, böyle sözlerim olmadı" dedi.
Olağanüstü kongre sürecinin başlatıldığını belirten Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan olaylar için de şöyle konuştu:
Erbakan tasfiye edilmez. Buna kimsenin gücü yetmez. Erbakan demek Milli Görüş demek. Delegelerden imza toplanıyor, yakında olağan üstü kongreye gideceğiz. Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır.

Cihan_ŞümuL
07-16-2010, 20:07
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan gerilim ve tasfiye iddialarına NTV canlı yayınında açıklık getirdi.
Bugün Akşam gazetesinde manşetten verilen haberde söz konusu olan "Numan Bey gidecek" sözlerinin kendisine ait olmadığını söyleyen Erbakan, "Numan Bey gidecek demedim. Buna karar verecek ben değilim. Bu takdir parti ve organlarınındır. Akşam gazetesinde çıkan haberde söz konusu cümleler bana ait değil. bBabamdan beslendi de demedim, böyle sözlerim olmadı" dedi.
Olağanüstü kongre sürecinin başlatıldığını belirten Erbakan, Saadet Partisi'nde yaşanan olaylar için de şöyle konuştu:
Erbakan tasfiye edilmez. Buna kimsenin gücü yetmez. Erbakan demek Milli Görüş demek. Delegelerden imza toplanıyor, yakında olağan üstü kongreye gideceğiz. Muhterem babama itaatsizlik yapılmıştır. Geçmişte de AKP de aynı hataya düşmüştür. Geldikleri noktada ne halde olduklarını görüyoruz.

redyellow
07-16-2010, 20:25
Fatih Erbakan keşke konuşmasa. Her konuşması saadetin altına dinamit koyuyor.

Saadet asla yeni bir kongreye gitmemeli.

Numan bey ile normal vaktinde yapılacak kongreye kadar devam etmelidir.

Numan bey saadeti güzel toparladı, türkiyede nasıl muhalefet yapılır gösterdi, ben başarılı buluyorum.

yeni kongre ve numan beyin dışlanması saadeti yerle bir eder.

CeVHeR
07-16-2010, 20:28
Numan Kurtulmuş Bey, Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibi gibi sorgusuz sualsiz itaate başkaldırdı, bu saatten sonra Saadette kalması çok zor...

redyellow
07-16-2010, 20:38
Numan Kurtulmuş saadette kalmazsa, saadet diye bir şey de kalmaz şu ortamda.

Terennüm
07-16-2010, 20:41

şu an varmı ki zaten?

Cihan_ŞümuL
07-16-2010, 20:45
şu an varmı ki zaten?

yok mu

Terennüm
07-16-2010, 20:49
yok mu

abonesi olduğum milli gazetenin sürmanşetin bir tarafında kurtulmuş mazbatasını aldı diye bir haber diğer tarafta milli görüş lideri erbakanın basın açıklaması..partinin yayın organının bile kafası karışık...

redyellow
07-16-2010, 20:51
şu an varmı ki zaten?

Yoksa Tayyip Erdoğan önceki gün hayali bir görüşme mi yaptı?

Fırat
07-16-2010, 20:53
İpler çoktan koptu bu işin orta yolu yok..

Terennüm
07-16-2010, 20:54
Yoksa Tayyip Erdoğan önceki gün hayali bir görüşme mi yaptı?
:) mesajınızı yanlış anlamışım.saadette saadet kalmaz gibi anladım kusura bakmayın..
diğer yorumumda ona binaen devam etmiştir..ama böyle giderse oraya doğru gidiyor..

redyellow
07-16-2010, 21:03
:) mesajınızı yanlış anlamışım.saadette saadet kalmaz gibi anladım kusura bakmayın..
diğer yorumumda ona binaen devam etmiştir..ama böyle giderse oraya doğru gidiyor..

Son dönemlerde hep yanlış anlıyorsun beni sayın etyemez, kızıyorum ama:)

zilzal
07-17-2010, 00:15

??? :hmmkalır,kalır İnşaALLAH.:evet:

Mavera
07-17-2010, 00:17

ne yaparsin farkirin ekmegi umut.. yok numan hoca kalirsa, erbakan hocayi nereye koyacagiz..

Fırat
07-17-2010, 00:20
Ya kalmassa hangi tarafta yer alırsınız? Sizde liderlik vasfına sahip bir kurtulmuş vardı onun da daha yolun başında ilk isteiğini yüzüne gözüne bulaştırdınız..

zilzal
07-17-2010, 00:22
Ya kalmassa hangi tarafta yer alırsınız? Sizde liderlik vasfına sahip bir kurtulmuş vardı onun da daha yolun başında ilk isteiğini yüzüne gözüne bulaştırdınız..

MİLLİ GÖRÜŞTE CEVHER ÇOK SİZ HİÇMERAK ETMEYİN.BİR ÖLÜR BİN ÇOĞALIRIZ.BU DAVA NE BEDİRELER,NE TUZAKLAR,NE OYUNLARI ALTETTİ.BUNLAR BİZE ÇOCUK OYUNCAĞI.

zilzal
07-17-2010, 00:23
ne yaparsin farkirin ekmegi umut.. yok numan hoca kalirsa, erbakan hocayi nereye koyacagiz..

Numan Hocayı demedim canım,SAADET kalır.:evet:

Mavera
07-17-2010, 00:25
Numan Hocayı demedim canım,SAADET kalır.:evet:

parti yönetiminizi tam olarak bilmiyorum o yüzden saadet hanimi tanimiyorum ve kalip,kalmayacaginida o acidan bilemiyorum!

Fırat
07-17-2010, 00:26
MİLLİ GÖRÜŞTE CEVHER ÇOK SİZ HİÇMERAK ETMEYİN.BİR ÖLÜR BİN ÇOĞALIRIZ.BU DAVA NE BEDİRELER,NE TUZAKLAR,NE OYUNLARI ALTETTİ.BUNLAR BİZE ÇOCUK OYUNCAĞI.
Varsa güzel olur ordan kopup kopup güzelim ülkemiz için mücadele ederler..

Mavera
07-17-2010, 00:26

evet numan hoca yoksa recai kutan var.. hem deneyimli, hem hocanin emir eri hemde ak sacli..

zilzal
07-17-2010, 00:30
Yine ''KOMEDİ DÜKKANINA''Çevirdiniz burayı.Anlaşıldı,sözün bittiği yerdeyiz,

İyi geceler.Namazımızı kılmayı unutmayalım.:evet:

Asi_isyankar
07-17-2010, 00:32
Kurtulmuş'a çok yazık ediyorlar.
Hoca nasıl olur da hala partiye böyle patavatsızca yön vermeye çalışıyor.
Parti maalesef Kongreden İktidara değil, çöküşe gidiyor...

Fırat
07-17-2010, 00:32

Ne yaparsın gecenin sonuna doğru bizde hızımı alamayıp size uyuyoruz..
Uyarı için Allah razı olsun duada unutmazsınız inşallah..

Mavera
07-17-2010, 00:33

ama görüyoruz ki herseye ragmen kopamiyorsunuz buralardan herhalde bagimlilik yapti..
bencede siz gidin namazinizi kilin burada konusmanizdan daha hayirli oldugu kesin ;)

redyellow
07-17-2010, 13:30
parti yönetiminizi tam olarak bilmiyorum o yüzden saadet hanimi tanimiyorum ve kalip,kalmayacaginida o acidan bilemiyorum!

Bu yazınızı düzeltmenizi talep ediyorum.

Aksi halde sizin partinize lakap takmak hakkı doğar başkalarına.

Bundan memnun olur musunuz?

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 00:16

Bundan memnun olur musunuz?:saygılar::saygılar::saygılar:

Mavera
07-18-2010, 00:41

Bundan memnun olur musunuz?

:) abi Allah askina isin, gücün yok mu oradaki latifeyi bile anlamamissin ben hic bir zaman kurumsal bir partinin ismiyle ugrasmam..
orada tamamen zilzal denilen sahsi "ti" ye almamdir ve orada kastettigim saadetle, sp nin alakasi yoktur kaldiki alakasi olsa bile alakasi var ve düzeltmem cünkü bu benim partimi degil beni baglar ve birilerinin ak partiye yaptigi yakistirmalarda zerre kadar umrumda degildir ;)..

neyse sizide anliyorum hocam birseyleri cimbizla cekmek zorundasiniz he bu arada forumun kadrolu sp lileride hemen damlayip sizi destekleyecek yoksa uhuvetiniz zedelenir :)..

daha öncede dedigim gibi sapla, samanla isim olmaz ben kendi partime, davama bakarim ;)

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 00:56
neyse sizide anliyorum hocam birseyleri cimbizla cekmek zorundasiniz he bu arada forumun kadrolu sp lileride hemen DAMLAYIP sizi destekleyecek yoksa uhuvetiniz zedelenir :)..

YAŞASIN BENDE CIMBIZLADIM.

Şaka bir yana da sizi severim ve görüşlerinize de değer veririm galevera.

Ama o saadet hanım lafı size yakışmadıgı için destekledim abimizi.

yoksa b.... ve ya m.... demiş olsa idi umrumda olmazdı.

Selametle...

Mavera
07-18-2010, 01:10
hocam bakin hala daha takiliyorsunuz.. benim saadet partisinin kurumsalliga lafim yok orada bir mecaz var arkadas saadet yazmis bende orada kinayeli bir mesaj yazdim yani o saadetin, sp yle alakasi yok olsa cikar yüreklice var derim böyle seylere takilmam sizinde takilmamanizi istirham ederim benim daha agir ve haddimi asan mesajlarim var onlari cimbizlayin bir zahmet..

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 01:14
Her neyse ...

Daha önemli şeyler var.

ASlında bunlar basit şeyler.

DEdiğim gibi siz benim gözümde degerlisiniz.

Mavera
07-18-2010, 01:22
evet bazen beni kizdiriyorsunuz ama yinede siz, redyellow ve mehmet akifide ben hep ayri tutuyorum..
cünkü sizlerle konusulabiliyor ama su fanatiklerle ister istemez konu farkli yerlere kayiyor ve bu yüzden artik ciddiyet ortadan kalkiyor..

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 01:30
Benmi sizi kızdırıyorum.:)

Ben zaten cok az yazarım

Zaten edebiyatım da sıfırdır.Anlatmak istedigimi bile yarım yamalak anlatabilirim.

Şuan çok şeyler yazmak istiyorum ama bak beceremiyorum.

Öğrenmem iyi oldu toptan bi özür dileyeyim.

Mavera
07-18-2010, 01:33
iyi demogoji yapiyorsunuz hocam.. sanirim ögretmendiniz :).. iste beni kizdirinda bu cok bilmisliginiz, bu sükuteniz :)

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 01:41
Yapmayın Allah aşına nerde demogoji.

:):)

Evet öğretmenlik mezunuyum.98 de kimya öğretmenligini bitrdim.O karmasık dönmede çok korktum ve basörtüsü sorunundan dolayı da çalışmayı tercih etmedim.

Benim istedigim zamanda H.Çelikcigim "olmaz size ihtiyac yok" dedi.

Bari memur olayım dedim.

2008 Kpss ye girip 90 puan aldım.Ve PTT yi tercih ettim.Sırf kendi memleketimde diye.Çocuklarımdan ayrı kalmamk için.

Öğrenciligimde MGV evlerinde kaldım.

28 subattan sonra kurulan ak partiyi benim kadar destekleyen yok sanıyordum.Tayyib erdogan sevdası sadece bende var beni bu konuda kimse geçemez diyordum.

Sonrası....

Çok zor oldu.Geri dönerken ...Oyumu Sp ye verirken içim ağladı.

Şimdi ise o ağlayan içim için ağlıyorum.

Velhasıl böyle işte.

Ak parti içindeki sizin gibi düşünen gurubu çok seviyorum.

:):)):

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 01:42
ikinci kez çıkan mesaja sinir oluyorum.
:):)):

Mavera
07-18-2010, 01:45
biz nasil düsünüyoruz ki.. ama ben en kati sp muhaliflerindenim :).. bu arada ögretmenlere saygim sonsuzdur esimde ögretmen kendisi islam dersi ögretmeni..
herseyin hayirlisi hocam.. görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler...
birde kimya ile edebiyat gercekten ayri dünyalar :)

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 01:57
Saadet ne diyor.Yeniden büyül türkiye yeni bir dünya.
İslam davası islam birligi filistin vs...

Ak parit içinde böyle düşünen insanlar da çok fazla ve bunun ak parti ile olacagını söylüyorlar.

Yani saadetli ile ak paritli arasındaki tek farkın bunun kimin eli ile olacagı konusu oldugunda benim için amblem önemi ortadan kalkıyor.

Ben ak partiliymiş pak partiliymiş saadetliymiş değilmiş bu konulara çok takılmıyorum.

Reelde cidden bölyim burada farklı yansıtıyor olabilirim.

:).)

Mavera
07-18-2010, 02:02
caktirmayin ama bende realde milli görüs camiilerinin birinde baskan yardimcisiyim :)
ve yillarca milli görüs ünv liler teskilatinda sekreterlik yaptim ve gecen sene milli görüsle hac ibadetini yerine götürdüm...
ama olay sp ye gelince günahimi vermem :)

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 02:10
Sizleri sevmekte haklı cıktım.

Sizde babamı annemi abimi kardeşlerimi ve sürüsüne bereket arkadaşlarımı görüyorum.

Cihan_ŞümuL
07-18-2010, 02:11
Galevera (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=15568) Bu Mesaj Galevera (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=15568) tarafından silinmiştir. Sebep: tekrar

Soru:Ben neden tekrar çıkan mesajımı silemiyorum.Çogu forumda SİL butonu var.Neden burda yok.

Mavera
07-18-2010, 02:13
Soru:Ben neden tekrar çıkan mesajımı silemiyorum.Çogu forumda SİL butonu var.Neden burda yok.

el cevap bende bilmiyorum.. ben nasil siliyorum derseniz bu bölge benim görev alanima giriyor yoksa bende silemiyorum :)

redyellow
07-18-2010, 12:36
el cevap bende bilmiyorum.. ben nasil siliyorum derseniz bu bölge benim görev alanima giriyor yoksa bende silemiyorum :)

aynı görevden biz de istiyoruz:) hiç olmazsa mükerrer çıkan mesajlarımızı silelim:)

redyellow
07-18-2010, 12:43
:) abi Allah askina isin, gücün yok mu oradaki latifeyi bile anlamamissin ben hic bir zaman kurumsal bir partinin ismiyle ugrasmam..
orada tamamen zilzal denilen sahsi "ti" ye almamdir ve orada kastettigim saadetle, sp nin alakasi yoktur kaldiki alakasi olsa bile alakasi var ve düzeltmem cünkü bu benim partimi degil beni baglar ve birilerinin ak partiye yaptigi yakistirmalarda zerre kadar umrumda degildir ;)..

neyse sizide anliyorum hocam birseyleri cimbizla cekmek zorundasiniz he bu arada forumun kadrolu sp lileride hemen damlayip sizi destekleyecek yoksa uhuvetiniz zedelenir :)..

daha öncede dedigim gibi sapla, samanla isim olmaz ben kendi partime, davama bakarim ;)

Hay hay siz zilzalı tiye almak için onu yazmışsınız ve bunu hoşgörmemizi istiyorsunuz, tamam.

peki ben de sizi ti'ye almak için sizin partiye böyle lakap takarak yazayım.

Diğer arkadaşlar rahatsız olmasınlar.

olur mu?

Bence olmaz:)

birilerinin ak partiye yaptigi yakistirmalarda zerre kadar umrumda degildir ;)..

Siz bunu demişsiniz zaten ama başka arkadaşlar adına da hayır onlar da rahatsız olmazlar diyebilir misin?

Mesela burda en basitinden AKP yazılmasına bile tepki gösteriyorlar.

Sİzin yaptığınız gibi bir benzetme yapsak Allah etmeye ban bile yeriz:)

Ben hep şunu söylüyorum:

Birisine şahsen kızıyorsanız onun şahsını tiyi alın hocammmmm.... onun partisini, onun takımını, onun okulunu vs.vs. almayın, parti ortak değerdir, partiyi tiye alırsanız başkalarını incitirsiniz.

Ne dersiniz haksız mıyım?

Mavera
07-18-2010, 13:03
hocam hatirlarsaniz ben bu akp, sap meselesini oldum olasi tasvip etmedim.. adamin icinden gelmedikten sonra ne derse desin ne farkederki..
ama bakin yine isinize gelen tarafi aliyorsunuz ben diyorum ki ben o benzetmeyi sp ye yapmadim, sp nin kurumsal kimligine yapmadim zaten yapmamda cünkü birilerine kizip koca bir kurumu, davayi kücük düsürmek, o davayla alay etmek bize yakismaz orada "ti" ye aldigimiz radikal bir sahis ve onun söylemleridir..
birde herkes özgürdür hocam sizin dediginiz sizi baglar, benim dedigim beni yani ne partimi baglar nede forumdaki diger arkadaslari ak partiye yapacaginiz yakistirmalara verilecek tepkilerde beni baglamaz o acidan müsterih olursunuz ;)..
hocam daha öncede dedim benim daha agir ve bazen sp lileri rencide edici mesajlarim var onlara cimbizlamaniz veya öne cikarmaniz gerekir bu cikardiginiz bence tam anlamiyla cerezdir..
kaldiki sp ye, erbakana yada baska partilere karsi hakarete varan yorumlara her daim tepki koymusumdur..

redyellow
07-18-2010, 13:07
ben cerezi severim bilirsin:)

Neyse ben diyeceğimi dedim, tercih senin.

Sana cevap verirken partinizle ilgili benzetmeler yapan arkadaşlar olursa lütfen onlara diğer partidaşların tepki göstermesinler, bunu bir not olarak yaz da okusun arkadaşlar:)

Mavera
07-18-2010, 13:12
hocam ben bunu defalarca yazdim.. hatta basbakanimizin ak partiye, akp diyenlere cok agir ithamlara varan söylemlerine itaatsizlik yaparcasina söyledim..
evet partimizin resmi ismi ak parti o yüzden resmi kurum,kurulus ve sahislarin ak parti demesinden yanayim ayni sekilde basininda basin ilkeleri geregi buna uymasi gerektigine inaniyorum ama normal bir vatandasa sen neden akp diyorsun demek cok ironik oluyor adam zaten sevmedigi icin veya öyle hosuna gittigi icin akp diyor ki acikcasi benim icin ak partiliyle, muhalifleri arasindaki ayrimi yapmak adina iyi oluyor..
önemli olan isimler degil icraatlerdir adamlara zorla ak parti dedirtsek ne olur, dedirtmesek ne olur o adami ak partiye meyilli yapmadiktan sonra onun icin ak parti her daim akp dir..

unnamed
07-18-2010, 14:20
abi kimse lakap'la uğraşmasın...
Gelevera abimizin tarzı bu, tii-ye alarak yazıyor yorumlarını...
konuya gelirsek;
hoca bizi seviyor, partisini yıkıp bütün oylarını bize vermeye razı...
saolsun var olsun...
bir zamanlar baykalda böyleydi, bizim için çalışıyordu(:
şimdi o gitti hoca yılmadan yardım etmeye devam ediyor....

manifesto
07-18-2010, 14:26
saolsun var olsun...
Saolsun
hiç gereği de yoktu yani
Milli görüşçü genç kardeşler şaşkın
bir de onların şaşkınlığı gitse
Gelsinler diyorum şaka sanıyorlar
AK Parti varken
Milli Görüş falan FASA FİSO;D

redyellow
07-19-2010, 11:39
abi kimse lakap'la uğraşmasın...
Gelevera abimizin tarzı bu, tii-ye alarak yazıyor yorumlarını...
konuya gelirsek;
saolsun var olsun...
bir zamanlar baykalda böyleydi, bizim için çalışıyordu(:
şimdi o gitti hoca yılmadan yardım etmeye devam ediyor....

benim tarzım da Tİ'ye alarak yazmaktır, pek severim, bu durumda mesela AKP yazabilir miyim?

redyellow
07-19-2010, 11:42
hocam ben bunu defalarca yazdim.. hatta basbakanimizin ak partiye, akp diyenlere cok agir ithamlara varan söylemlerine itaatsizlik yaparcasina söyledim..
evet partimizin resmi ismi ak parti o yüzden resmi kurum,kurulus ve sahislarin ak parti demesinden yanayim ayni sekilde basininda basin ilkeleri geregi buna uymasi gerektigine inaniyorum ama normal bir vatandasa sen neden akp diyorsun demek cok ironik oluyor adam zaten sevmedigi icin veya öyle hosuna gittigi icin akp diyor ki acikcasi benim icin ak partiliyle, muhalifleri arasindaki ayrimi yapmak adina iyi oluyor..
önemli olan isimler degil icraatlerdir adamlara zorla ak parti dedirtsek ne olur, dedirtmesek ne olur o adami ak partiye meyilli yapmadiktan sonra onun icin ak parti her daim akp dir..

seni tanıyoruz, bu konudaki görüşlerini biliyorum ama ben bir iki kere akp dedim diye hemen tepki gördüm ben onlara yazıyorum.

demek ki sana serbest onlara yasak dememiz gerekiyor bu durumda:)

Mavera
07-19-2010, 11:56
seni tanıyoruz, bu konudaki görüşlerini biliyorum ama ben bir iki kere akp dedim diye hemen tepki gördüm ben onlara yazıyorum.

demek ki sana serbest onlara yasak dememiz gerekiyor bu durumda:)

olur böyle seyler abicim.. ben kendi adima kelimelere takilmam ama bazi söylemler vardirki gercekte seviye sinirlarini asar o zaman orada dur demek gerekir..
neyse konuyu yeterince dagittik, konuya dönsek iyi olur.. ;)

redyellow
07-19-2010, 12:03
olur böyle seyler abicim.. ben kendi adima kelimelere takilmam ama bazi söylemler vardirki gercekte seviye sinirlarini asar o zaman orada dur demek gerekir..
neyse konuyu yeterince dagittik, konuya dönsek iyi olur.. ;)

Yahu sen hep buralarda mısın? yoktur diye yazıyorum hemen cevap geliyor:)

Konuya dönelim:

Kurtulmuşa yapılanlar yanlıştır, onaylamıyorum.

50 yıllık bir milli görüşçü olarak bu yapılanları tasvip etmem mümkün değildir, Partiyi katlediyorlar.

Terennüm
07-19-2010, 12:05

Konuya dönelim:

50 yıllık bir milli görüşçü olarak bu yapılanları tasvip etmem mümkün değildir, Partiyi katlediyorlar.

yani numan beyle hareket ediyorsunuz?

Ertuğrul ÖZGÜL
07-19-2010, 12:08

Konuya dönelim:

Bize yapılanlar hakkında ne düşünüyorsun abi???
Benzer şeylerdi....
Bülent ARINÇ Bizim başımıza gelenler Şimdi kurtulmuşun başına geliyor dedi geçenlerde...

redyellow
07-19-2010, 16:09
Bize yapılanlar hakkında ne düşünüyorsun abi???
Benzer şeylerdi....
Bülent ARINÇ Bizim başımıza gelenler Şimdi kurtulmuşun başına geliyor dedi geçenlerde...

Kardeş, size yapılan diye bir şey yok.

Ne alakası var bülent arınçların başına gelenle kurtulmuşun başına gelenin anlamadım.

Bülent arınçlar kendileri parti kapatılınca yeni partiye katılmadılar ayrı bir parti kurdular.

Kapatılan partide kongrede aday oldular kazanamadılar, onlara hadi gidin partiden vs. denmedi, ama kendileri partinin kapatılmasını bekleyip sonra ayrı parti kurdular.

Şu anki durumda o zamanki durumun zerre kadar alakası yok, sayın arınç yanlış konuşmuş.

yani numan beyle hareket ediyorsunuz?

Hayır, ben kişilerle hareket etmeyi sevmem, düşünce, tavır vs. tercihimdir.

Şu an için numan beyin partiyi iyi götürdüğünü düşünüyorum,, kongreden sonra kendisine yönelik açıklamaların hoş olmadığını düşünüyorum, numan beyle devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Numan beyin yanlışını vs. görürsem o zaman da ona yanlış derim.