fatih kısaparmak balon baskılı balon ERBAKAN'dan müthiş rest - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ERBAKAN'dan müthiş rest

mehmetakif24
08-29-2010, 04:12
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Kıbrıs konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi Kürsüsü'nden böyle kükrüyordu: Bana ne Amerika'dan, bana ne

http://www.dailymotion.com/video/x62obb_profdr-necmettin-erbakan-kbrs-bana_news

HABERVAKTİM ÖZEL-

Profesör Erbakan'ın Refah Partisi Genel Başkanı (http://habervaktim.com/haber/19673/erbakan_hoca_ile_ilgili_tum_haberler.html) iken Meclis'te yaptığı ve “Bana ne Amerika'dan” diyerek ABD'ye rest çektiği bu tarihi konuşma Dailymotion, vtunnel, youtube gibi video paylaşım sitelerinde büyük ilgi görüyor.

Bu video, Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın “Refah Partisi Genel Başkanı” (http://habervaktim.com/haber/138324/albayrak_erbakani_neden_itham_etti.html) kimliğiyle TBMM'de yaptığı konuşma… Video sadece “1 dakika 50 saniye” ama Erbakan'ın kendine has tarzı / hitabeti / üslubu ile yaptığı bu konuşma “izlemeye doyulamayacak” videolardan biri… Hele Erbakan'ın “bana ne Amerika'dan” deyişi müthiş…

Erbakan bu konuşmada, Kıbrıs'ın durumunu, “Federe Devlet görüşmeleri” gündemini değerlendiriyor.

Erbakan, hükümete şöyle sesleniyor: “Bırakın şu federe devlet görüşmelerini. Kıbrıs Devleti'ni tanıttırın. Diyorlar ki ‘efendim Amerika'nın hoşuna gitmez'. Bana ne Amerika'dan. Bana ne Amerika'dan.”

habervaktim.com

İntifada
08-29-2010, 04:17
x62obb

rauf denktaş izliyorsa ağlıyordur şimdi :)
hocamızın ağzına sağlık...
doğru konuşmuş...

EZEL
08-29-2010, 04:48
Şİmdi ben işteyim ben bu konuşmayı şimdi izliyemiyorumya Çatlıyorum valla Kıbrıs Harekatı döneminde yaptığı bir konuşmamı yoksa yakın tarihli bir konuşmamı ?

İntifada
08-29-2010, 04:54
refah dönemi abi...

Mavera
08-29-2010, 07:00
evvel zaman icinde...

Ertuğrul ÖZGÜL
08-29-2010, 12:13
28 şubattada kükreseydi ya...

BeDeVİ
08-29-2010, 13:05
Bana ne Amirikadannn :D

Ahmet Yasin
08-29-2010, 13:30

İMZA....:saygılar:

İntifada
08-29-2010, 14:52

ona gelene kadar daha kaddafi çadırı var ;D;D;D

hasantalha
08-29-2010, 17:15

DYP kanadından 50 milletvekilinin ayartılmasıyla hükümet yok edilmiştir.
Meclis kürsüsünden bunu söylemek yürek ister bi kere de takdir etmesini bilelim.
ABD'ye 13 tane üssü ırak'ı vursun diye açarken sessiz kalalım bir de meclis kürsüsünden bunu söyleyen insana saygı duyacağımız yerde başka şeyler söyleyelim

El Emin
08-29-2010, 17:21

Hay ağzına sağlık. Bir darbeyi önleyemedi hele bir gelip onu söylese ya hoca.Bana NE DARBEDEN derdi eminim..

Erbakan'a sadece yetiştirdiği öğrencilerden ötürü saygı ve sevgim vardı oda yok oldu.Liderliği döneminin hiç bir kısımına nedense hayranlık duyamıyorum.Hayranlık duyacak bir şey bulamıyorum.Bulsam onların yüz katıda olumsuzluklar buluyorum.

Mavera
08-29-2010, 17:22
DYP kanadından 50 milletvekilinin ayartılmasıyla hükümet yok edilmiştir.
Meclis kürsüsünden bunu söylemek yürek ister bi kere de takdir etmesini bilelim.
ABD'ye 13 tane üssü ırak'ı vursun diye açarken sessiz kalalım bir de meclis kürsüsünden bunu söyleyen insana saygı duyacağımız yerde başka şeyler söyleyelim

ama sadece saygi duyuyoruz!

milletinadami
08-29-2010, 17:28
Erbakan hocaya sevgim vardır ama...
Hoş ama boş sözler...
Lafla peynir gemisi yürümez....