fatih kısaparmak balon baskılı balon Erdoğan Hadise'den ne istedi? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan Hadise'den ne istedi?

Necip Fazıl
05-09-2009, 01:39
Başbakan Erdoğan, TRT-Türk'ün açılışında anchormanlık yaptı Hadise'ye canlı yayında Moskova'ya bağlandı.

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/341820090509120517526.jpg
09 Mayıs 2009 00:08 (http://www.haber7.com/gunun-haberleri.php?date1=09&month1=05&year1=2009&cmd=GIT)

TRT-Türk, 'Dünya’yı Türkçe izleyin' sloganı ile 24 saat haber yayınına başladı. TRT’nin yeni kanalının açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanısıra Devlet Bakanı Bülent Arınç ve çok sayıda davetli katıldı.
Başbakan Erdoğan, daha sonra TRT Türk'ün Moskova'daki muhabiri Barış Mutlu ile canlı bağlantı yaptı. Moskova'daki yayına, Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Hadise de katıldı.
Başbakan Erdoğan, Hadise'ye Eurovision Şarkı Yarışması'nın hazırlıklarının ne durumda olduğunu sordu. Hadise de hazırlıkların sürdüğünü, çok güzel provalar yaptıklarını, çekimlerin de çok güzel gittiğini belirtti.
Yarışmadaki sahne ışıklarının da istedikleri gibi hazırlandığını ifade eden Hadise, ''İnşallah kıyafet provasından da aynı hislerle çıkarız. Çok güzel gidiyor. Çok mutluyuz'' dedi.
Başbakan Erdoğan da yarışmadan önce Soçi'de Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir Putin ile bir görüşme yapacaklarını belirterek, ''Dolayısıyla Rusya Federasyonu'nun havasını teneffüs edeceğiz. Fakat sizlerden müjdeli haberleri bekliyoruz'' diye konuştu.

Haber7

ishakyilmaz
05-09-2009, 12:38
Başbakanımızın yerinde olsaydım;Kızım hadise şarkın dört dörtlük,üstelik birincilik getireceğinide biliyorum,lakin Türkiye'yi temsil noktasında kıyafetinin gelenek ve göreneklerimize,değerlerimize uygun olmasını istiyorum!;;)

dilemma
05-09-2009, 12:40
Başbakanımızın yerinde olsaydım;Kızım hadise şarkın dört dörtlük,üstelik birincilik getireceğinide biliyorum,lakin Türkiye'yi temsil noktasında kıyafetinin gelenek ve göreneklerimize,değerlerimize uygun olmasını istiyorum!;;)

Böyle bir şey söylesinde tefe koysunlar başbakanımızı...

ishakyilmaz
05-09-2009, 12:42
Böyle bir şey söylesinde tefe koysunlar başbakanımızı...
Doğruluk eğilmez,bileğimiz asla bükülmez!!!Bugüne kadar kim görmüş ki doğruluğun zarar etirdiği!

LeyaL
05-09-2009, 12:44

Şarkı dörtdörtlük mü :)
Ne şarkı ne de kıyafet Türk ile alakası yok..Anlamı da "anlamsız" bişey zaten.;1

dilemma
05-09-2009, 12:45
Doğruluk eğilmez,bileğimiz asla bükülmez!!!Bugüne kadar kim görmüş ki doğruluğun zarar etirdiği!

Bu doğruluk öznel bir kavram..
O giysiyi giyecek olan hanımkızımız(artık ne giyecek onu da bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil) o giyeceği giysiyi doğru buluyor ki onu seçiyor/giyiyor ya da onu seçiyor birileri ve giydiriyor.

ishakyilmaz
05-09-2009, 12:52
Bu doğruluk öznel bir kavram..
O giysiyi giyecek olan hanımkızımız(artık ne giyecek onu da bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil) o giyeceği giysiyi doğru buluyor ki onu seçiyor/giyiyor ya da onu seçiyor birileri ve giydiriyor.
Böyle birşey olamaz.Doğru doğrudur!Sizin isminiz doğru olduğu halde nasıl öznel diyebilirsiniz ki?