Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu
ishakyilmaz
03-28-2009, 12:35
Erdoğan, Saadet Partisi'yle ilgili ilk kez konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’u AK Parti kurulurken davet ettiğini ancak Kurtulmuş’un bunu kabul etmediğini söyledi.
SAADET PARTİSİ İLE İLGİLİ SORU
NTV televizyonunun canlı yayınına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim ve ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Saadet Partisi’nin seçim çalışmaları ve Numan Kurtulmuş’u daha önce AK Parti’ye davet edip etmediğiyle ilgili bir soruya şu şekilde cevap verdi:
“BEN KENDİM DAVET ETMEDİM”
“Ben kendim şahsen davet etmedim. 2007 seçimleri öncesi ortak arkadaşlarımız bana böyle bir teklifle geldiler. Ben de tamam buyurun öyle olsun. Kendisiyle görüştük ve bizden bir gün süre istedi ama ertesi gün bize olumsuz cevap verdi. Ama biz partimiz kurulduğu zaman kendisini davet ettik. Kendisi kabul etmedi” şeklinde cevap verdi.
Erdoğan, Saadet Partisi’nin seçim çalışmasıyla ilgili olarak da, “Biz kendi seçim çalışmalarımızla ilgileniyoruz” dedi.
HABERVAKTİM.COM
AY IŞIĞI
03-28-2009, 12:42
Sayın başbakan nasıl kısa cevap vererek onlar hakkında olumsuz konuşmak istemiyorsa , saadet partiside tam tersini yapıyor. Herkesin Ak parti hakkında kötü söylemesini düşünürümde, saadet partisi söylediğinde üzülüyorum..
ishakyilmaz
03-28-2009, 12:46
Saadet Partisinin sürekli bombardımanlarına karşı Erdoğan yine dik bir duruş sergileyerek hamaset siyaseti yapmadığını açıkça göstermiştir.Zaten doğrusuda budur,siz kalkıp dış görünüşte dürüst ve samimi gösterip kendinizi;içtede çelişkiler yaşarsanız hiç bir zaman başarılı olamazsınız..!
Numan beyin söyledikleri işinize gelmiyor.yoksa bütün dünya duyuyor.
FarukARSLAN.
03-28-2009, 13:01
Bunlara cevap vermemesi, Başbakanımızın vakurluk ve saygı abidesi olmasından ötürüdür..
Ama bunlar yıllardır çirkefleşmekten bıkmadılar. Laflarla, sataşmalarla olmayacağını anladılar bari 'horoz dövüşü'ne çekelim bizle, belki oradan kaparız bir kaç puan diye de... Kanmıyor, gelmiyor bu oyunlara başbakanımız..
22 Temmuz öncesi adreslerine mükemmel bi laf göndermişti. O daha çook zaman yeter zaten bunlara.
Beyazgülüm
03-28-2009, 13:02
soru sorulmuş cevap verilmiş ne işimize gelmiyomuş balıklama dalmayın konulara neyi dünya duyuyormuş pehhh
son durak
03-28-2009, 13:03
bana kalırsa numan bey acıkcası o gün düşünmek istedi ak partinin bu denli yükselecegine ihtimal vermiyordu...
nitekim öyle olmadı....
FarukARSLAN.
03-28-2009, 13:03
Numan beyinizin söylediği farklı bir şey yok, Kutan neyi söylüyorsa onları söylüyor. Kutan'a ne deniliyorsa yine onlar kendisinesöyleniyor.
Bütün dünya duyuyor da...
Neyse
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 13:06
Helal olsun başbakanımıza buna benzer soruları eğer numan beye sorsalardı karalamak için fırsat sayıp yüklenirdi ama farkımız işte FARK VAR doğru ama bizimle onlar arsında.....
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 13:07
hadi canım sende çok bilmişler
şu gerçeği, görün şimdi başbakan saadeti kötülerse akp yi milligörüşün devamı zanneden büyük bir kitle uyancak ve bu akp hocadan ayrılmış herhalde diyip saadete geri dönecekler..başbakan bunlaraı biliyo ve o yüzden hiç olumsuz bişey söyliyemiyor ve söyleyemezde..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 13:47
şu gerçeği, görün şimdi başbakan saadeti kötülerse akp yi milligörüşün devamı zanneden büyük bir kitle uyancak ve bu akp hocadan ayrılmış herhalde diyip saadete geri dönecekler..başbakan bunlaraı biliyo ve o yüzden hiç olumsuz bişey söyliyemiyor ve söyleyemezde..
asıl karalasa devamı olmadığını isbatlamış olur ama biz karalamadan ne halt olduğunuzu biliyor bu millet boşa debelenmeyin
Ak_Kelebek
03-28-2009, 13:49
Başbakanımız nabza göre şerbet vermiyor arkadaşım neyse gerçek onları açıkladı sizlerde çamur atmak için yer aramayın....!
çamur değil gerçek başbakan neden chp mhp ye gelince meydanlarada danışıklı dövüş yapıyorda saadete gelince hiç bişey diyemiyor..saadetin çok ağır ithamları var chp dende mhp dende fazla neden hiç cevap veremiyor???
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 13:57
çamur değil gerçek başbakan neden chp mhp ye gelince meydanlarada danışıklı dövüş yapıyorda saadete gelince hiç bişey diyemiyor..saadetin çok ağır ithamları var chp dende mhp dende fazla neden hiç cevap veremiyor???
niye biliyormusun gerçi siz anlamazsınız ama
saygısından kendisine bişeyler öğreten kişiye saygı duyduğu içinkendinden büyük olduğu için(yaşça) abdullah gülde saygısından dolayı affetti cezasını ama sizde anlayacak kapasite nerde
Ak_Kelebek
03-28-2009, 14:00
niye biliyormusun gerçi siz anlamazsınız ama
saygısından kendisine bişeyler öğreten kişiye saygı duyduğu içinkendinden büyük olduğu için(yaşça) abdullah gülde saygısından dolayı affetti cezasını ama sizde anlayacak kapasite nerde
Arkadaşım benden önce cevabını vermiş saolsun.Bizde ne var biliyormusnuz sizin göremediğiniz BÜYÜKLERE SAYGI..! Hz.Ali ne demiş 'Bana bir harf öğretenin kölesi olurum...!'
Çok değerli Başbakanımız da bu yüzden Saadet Partisine karşı tutumunu her zaman bu şekilde sergiledi.Ama sizler hala bu iyi niyetler altında başka bişey arıyorsunuz...Çok yazıkk...Sonuçta hepimiz sağ görüşlüyüz...
sözlerinize dikkat ederseniz iyi olur kapasite meselesi filan ne demek herkezin görüşü kendinedir ilk önce insanlarla diyalog kurmayı öğrenin
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 14:04
sözlerinize dikkat ederseniz iyi olur kapasite meselesi filan ne demek herkezin görüşü kendinedir ilk önce insanlarla diyalog kurmayı öğrenin
siz saygının ne olduğunu bilmediğiniz için o kelimeyi kullandım hakaret bazında değildi.
diyalog kurmayı biz iyi biliriz siz öğrenin öncede sonra bizi eleştirin
tek_hece
03-28-2009, 14:05
Erbakanın söylemiyle :
"hadi ordan hadi ordan....! "
biz saygının ne olduğunu son derece iyi biliriz..ortalığı velveleye vermenin gereği yok bu konuyu burda kesiyorum..
Ak_Kelebek
03-28-2009, 14:07
Konuyu dağıtmayın kilitlemek zorunda kalıcam yoksa...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 14:08
biz saygının ne olduğunu son derece iyi biliriz..ortalığı velveleye vermenin gereği yok bu konuyu burda kesiyorum..
orası belli zaten çok iyi biliyorsunuz o yüzden bu iftiralar
velvele sizin gibilere daha çok yakışıyor hem gelip burayı karıştıranlardan daha iyi velveleci mi olur
FarukARSLAN.
03-28-2009, 14:09
ASLINI YADIRGAMADIĞI İÇİN.
Ayrıca mecliste olmayan hiç bir partiye cevap vermiyor da denebilir...
Ama size HİÇ cevap vermedi dersek yalan olur. CEVAP VEREMİYOR dersek olmaz.;;)
Başbakanın da sabır seviyesi var.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 14:09
Konuyu dağıtmayın kilitlemek zorunda kalıcam yoksa...
tamam DIR bitti zaten
arkadaşım konuyu kesiyorum dedim hala daha uzatıyosunuz..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 14:14
arkadaşım konuyu kesiyorum dedim hala daha uzatıyosunuz..
uzatmıyorum ki bitti dedim yazdım görmedinmi konu dışına taşmayalım ama öbür yerlerde denk geliriz....
selametle.....
uzatmıyorum ki bitti dedim yazdım görmedinmi konu dışına taşmayalım ama öbür yerlerde denk geliriz....
selametle.....
inşAllah geliriz bizde söz tükenmez..
FarukARSLAN.
03-28-2009, 14:17
Erbakanın söylemiyle :
"hadi ordan hadi ordan....! "
-"korkuyor cevap veremiyor" diyenlere-
--
Erdoğan'ın söylemiyle:
"Zor yürüyenler bakıyorsun hala bir yerlerde politika yapmak suretiyle, alavere dalavere, her yeri karıştırma gayretleri devam ediyor....!"
"Cennetten yer parseliyor... Allah'ın avukatlığını sana kim verdi!"
Üsküdarlı_Genc
03-29-2009, 05:02
başbakanımız gerekli olanı konuşmuş zaten bence tartışmayalım arkadaşlar
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 11:14
başbakanımız gerekli olanı konuşmuş zaten bence tartışmayalım arkadaşlar
bizde öyle düşünüyoruzda zıt kutuplarla tartışıyoruz
Üsküdarlı_Genc
03-29-2009, 14:14
boşverin ya onlara biz %47 ile en güzel cevabımızı verdik biz asil AK duruşumuzu bozmayalım onlar için onların işi konuşmak bizim işimiz çalışmak ;)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 15:19
karanlık güçlerle kimin iş birliği yaptığı kimin kartel medyayla omuz omuza yürüdüğü belli laf salatası yapma boşuna
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 15:26
bu kadar basit kisa cevap verdigine göre yazimi tam okumamaisindir;ı:
ben net ve kısa cevap veririm hikayeler anlatımda lüzumsuzluk yapmam
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 15:35
o dönemi hatirlamayan birisinden adam akilli cevap beklemiyorum sahsen :)
neyse belki akilli cevap veren cikar umuduyla saadetle kal:)
sen kaç yaşındasında bana hatırlamıyor falan diyorsun .
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 15:53
saadet partiside batsın akpde batsın :D
ALDATMA ve KANDIRMA PARTİSİ :D:D:D:D:D
sus parazit kes sesini
k.dangir
03-29-2009, 16:28
SAADET PARTİSİNİN AKP NİN ÜZERİNE BU DENLİ YÜKLENMESİ BİZLERİ ÇOK ÜZÜYOR.. AMA BAŞBAKANIMIZ SAYGIDA KUSUR ETMİYOR.BU DAVRANIŞ ONUN GERÇEKTEN NE KADAR BÜYÜK BİRİ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. BİZ 22 TEMMUZ SEÇİMLERİ MİTİNGİNDE KAZLIÇEŞMEDEYKEN... SAADET ÇAĞLAYANDAYDI VE ERBAKAN..... KAZLIÇEŞMEDEKİLER BİZANS TORUNU ÇAĞLAYANDAKİLER FATİHİN TORUNU DEMİŞTİ...ÇOK ÇİRKİNLEŞİYOLAR.... ALLAH ISLAH ETSİN
Yektâ-Ak
03-29-2009, 18:57
Evet bunu anlayamıyor saadetliler işte...koltuk için inat ediyorlar ama boşuna..fırsatcı onlar fırsatcı vallahi ağzından tek kelime duymadım liderimizn onlar hakkında kötü bir lafını...ben olsam saç baş girşirdim...zaten saadetli arkadaşilar arkadaş bile demek istemiyorum tartıştım bitti arkadaşlık falan kalmadı..nankörler onlarda....birde ne dedi tayyibe oy verenler ebu cehilin torunu..yazıklar olsun..
mzk_fuji
03-29-2009, 19:37
Bu Saadetli arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum. Farzedelim Numan Kurtulmuş (Erbakan) bugün partisini feshetti topluca Ak Partiye geçtiler ve Ak Parti de bu katılımı onayladı.
Sizce Ak Partinin oy oranı artar mı düşer mi?
Şimdiden kanaatimi söyleyeyim kesinlikle öyle bir durumda Ak Partinin oy oranı düşer evet Ak Partinin oy tabanının bir kısmı Saadet tabanından ama ondan daha büyük bir kısmı ise saadeti istemeyen hatta Saadetin politikaları yüzünden dindar insanlardan nefret eden bir kesim. Bu nefreti Ak Parti doğurmadı kendiniz yarattınız. Uğraşmanız gereken Ak Parti değil insanlara kendinizi anlatabilmek; anlatabiliyor ve oy alabiliyoranız helal olsun aldıgınız oylara derim. Selametle..
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:44
Ben kesin veririm ama durmadanda beddua ederim numan kurtulmuş ve yanındakilere...hayal kırıklığına uğrarız ya allah göstermesin...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 19:45
Bu Saadetli arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum. Farzedelim Numan Kurtulmuş (Erbakan) bugün partisini feshetti topluca Ak Partiye geçtiler ve Ak Parti de bu katılımı onayladı.
Sizce Ak Partinin oy oranı artar mı düşer mi?
Şimdiden kanaatimi söyleyeyim kesinlikle öyle bir durumda Ak Partinin oy oranı düşer evet Ak Partinin oy tabanının bir kısmı Saadet tabanından ama ondan daha büyük bir kısmı ise saadeti istemeyen hatta Saadetin politikaları yüzünden dindar insanlardan nefret eden bir kesim. Bu nefreti Ak Parti doğurmadı kendiniz yarattınız. Uğraşmanız gereken Ak Parti değil insanlara kendinizi anlatabilmek; anlatabiliyor ve oy alabiliyoranız helal olsun aldıgınız oylara derim. Selametle..
bence düşer oy oranı
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:47
sanmam ben ama yinede şüpheli olur zaten seçmenin çoğu partiye değil lidere veriyor...liderimizdende o fesatlar için oylar esirgenmez değilmi??
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 19:47
sanmam ben ama yinede şüpheli olur zaten seçmenin çoğu partiye değil lidere veriyor...liderimizdende o fesatlar için oylar esirgenmez değilmi??
ama farklı görüşlerdende oy alıyor eğer öyle olursa bazı kesim tereddüde düşer
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:49
e o zaten kesin aman öyle birşey olmayacağı için korkmaya grk yok...
mzk_fuji
03-29-2009, 19:50
Biz o durumda oyumuzu esirgemeyiz en azından ben esirgemem ama özellikle sol tabandan aldıgımız oylardan büyük bir düşüş olur.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 19:51
e o zaten kesin aman öyle birşey olmayacağı için korkmaya grk yok...
aynen öyle imkansız tüm partiler birleşse ben spden gene ummam
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:52
sol taraf n diyecek ak parti her kesime yönelik sağ bir parti ama sağ olan bir lider daha gelirse aynı partiye bitirirler bizi...bunları söyletmesin Rabbim...
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:54
aynen öyle imkansız tüm partiler birleşse ben spden gene ummam
Saadeti bırakın liderimize laf sokuşturup iftira atsın...o daha ne yüzle birleşirki istese birleşemez...
::::::::::).......bunun tartışnası size düşmez...
okadar konuda gereksiz tartışmalar...
amma uzatıyorsunuz...
bırakın seçim oldu....oranları bekliyin...
tamam saadetliler ne derse görmemezlikten gelin...
bakın bi sitede ak partililer var ben cevap bile vermiyorum..;)
gereksiz tartışmaya gerek yok
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:59
olurmu yahu dedik diye illa olucak diye birşey yoktur arkadaşım...konular ne diye açılmıştır üzerinde konuşulsun diye...doğrudur onlarıjn seviyesine düşmeyiz ama kabullenemiyorum liderimizie bu denle laf edilmesine...
M-E-C-H-U-L
03-29-2009, 20:01
sen ne siyosun ya KASIMPAŞALI BAŞBAKANIMIZIN saadete bişi söylememesinin sebebi hocası erbakana saygısından dolayı:saygılar::saygılar:.....yoksa numana öyle şeyler söylerdiki!:kızdım: numanın milletin karşısına çıkacak yüzü olmazdı:w::D
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:01
::::::::::).......bunun tartışnası size düşmez...
okadar konuda gereksiz tartışmalar...
amma uzatıyorsunuz...
bırakın seçm oldu....ranları bekliyin...
tmama saadetliler ne derse görmemezlikten gelin...
bakın bi sitede ak partililer var ben cevap bile vermiyorum..;)
gereksiz tartışmaya gerek yok
sanane arkadaşım biz konuşuyoruz gereksiz buluyorsan sen katılma
katılmıyorum zaten...farkındaysan bişeyi savunmadım...;;)
M-E-C-H-U-L
03-29-2009, 20:04
herhalde ümmü selemenin kendisi de saadetli;ı:;ı:;ı:
Ertuğrul ÖZGÜL
katılmıyorum zaten...farkındaysan bişeyi savunmadım...;;)
gereksiz olduğunu söylemen katılımdır
Ertuğrul ÖZGÜL
öyle zaten
:hihi2::hihi2::hihi2:
tamam çekiliyorum buyrun kapışın...;;)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:07
:hihi2::hihi2::hihi2:
tamam çekiliyorum buyrun kapışın...;;)
kapışmıyoruzki biz tatlı tatlı konuşuyoruz yorum yapıyoruz
neden ben yazınca agrasif cevap veriyorsunuz...
derdiniz ne? ben onu anlamadım...
hani saadetliyim diye her dediğime direk taruza geçmeniz çok yanlış..
orda art niyet yoktu...
ben o lafı saadetlilerede dedim..ama siz benden art niyet beklediğiniz için hemen taruza geçtiniz...
neyse siz tatlı tatlı konuşun....
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:12
neden ben yazınca agrasif cevap veriyorsunuz...
derdiniz ne? ben onu anlamadım...
hani saadetliyim diye her dediğime direk taruza geçmeniz çok yanlış..
orda art niyet yoktu...
ben o lafı saadetlilerede dedim..ama siz benden art niyet beklediğiniz için hemen taruza geçtiniz...
neyse siz tatlı tatlı konuşun....
agresif değilim sana karşı normalde ama bizim konuştuğumuz konuya güzel olmayan bi şekilde cevap verdin o yüzden yoksa sana şimdiye kadar hiç ters davranmadım
M-E-C-H-U-L
03-29-2009, 20:14
kapışmıyoruzki biz tatlı tatlı konuşuyoruz yorum yapıyoruz
evet aynı şekilde katılıyorum.....:merhaba:
agresif değilim sana karşı normalde ama bizim konuştuğumuz konuya güzel olmayan bi şekilde cevap verdin o yüzden yoksa sana şimdiye kadar hiç ters davranmadım
bakın...seçim bitmiş.. oylar kullanılmış birazdan açıklanıcak..
bukadar güzel bir olay var..
eminimki ak parti, bişeyler yapıcak ve ak partilisin...
saadetlilerde yorumunu yapmış...alıntı yapıp tartışmanıza gerek yok dedim...
anlatmak istediğim....sonuçları beklerken umudumuz olsun tartışmamız değil..
umarım şimdi anlatmışımdır...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:26
bakın...seçim bitmiş.. oylar kullanılmış birazdan açıklanıcak..
bukadar güzel bir olay var..
eminimki ak parti, bişeyler yapıcak ve ak partilisin...
saadetlilerde yorumunu yapmış...alıntı yapıp tartışmanıza gerek yok dedim...
anlatmak istediğim....sonuçları beklerken umudumuz olsun tartışmamız değil..
umarım şimdi anlatmışımdır...
tamam haklısın ama biz kendi aramızda konuşuyordun sp li yada başkası yoktu yekta-ak kardeşimle konuşuyorduk.
tamam haklısın ama biz kendi aramızda konuşuyordun sp li yada başkası yoktu yekta-ak kardeşimle konuşuyorduk.
ben hepsini okudum musap bide banlanan biri vardı yanlış konumu geliyor aklıma..ki...sadece bu konu değil...
neyse kardeşim hakkını helal et....çekildim aradan...germek için bişi demedim...bunu anlatimde
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 20:28
ben hepsini okudum musap bide banlanan biri vardı yanlış konumu geliyor aklıma..ki...sadece bu konu değil...
neyse kardeşim hakkını helal et....çekildim aradan...germek için bişi demedim...bunu anlatimde
onlar önceydi biz yeni 2-3 mesajlık konuşuyorduk başdan değil yani helal olsun sende helal et kardeşim
onlar önceydi biz yeni 2-3 mesajlık konuşuyorduk başdan değil yani helal olsun sende helal et kardeşim
tamam..anlaştık o zaman...:utangaç:
ama ben musap kardeşimi yeni dün üye oldu diye hatırıyorum..yanılgım ondan..:)
Yektâ-Ak
03-29-2009, 20:34
yani katılıyorum türk_of_the_toon arkadaşım size...
yanlış birşey söylediysek özür dileriz ki öyle birşey yapmadık munakaşada değildi yaptığımız şey her zaman ki muhabbet etmektir...konular basit ama üzerinde knuşulacak şeyler var...Saadet partisi gibi...
Yektâ-Ak
03-29-2009, 20:35
Dun olabilir ama bizim şuanki konusu üzerinde muhabbet ettiğimz şey bugun gönderilmiş msj içindir arkadaşım...
konular basit ama üzerinde knuşulacak şeyler var...Saadet partisi gibi...
konu basit saadet gibi.:karizmatik:.basit bişeyin üstünde durulmaya değmez....bu araya bile saadeti soktun...demek o kadar basit değil..;;)
Yektâ-Ak
03-29-2009, 20:36
zaten basit olduğu için onu araya sıkıştırma gibi davranışta bulundum o sadece aralara girecek kadar basittir benim gözümde...
Dun olabilir ama bizim şuanki konusu üzerinde muhabbet ettiğimz şey bugun gönderilmiş msj içindir arkadaşım...
anlatmama gerek varmı anlattığımı yoksa anladınmı?:)
Yektâ-Ak
03-29-2009, 20:39
Bende bundan yola çıkarak iletimi gönderdim....Onlar önceydi....
milletinadami
03-29-2009, 20:59
evet basbakanimiz bu holigan ve agzi bozuklarla muhatab olmaz...yoksa onlar gibi olur.buda imkansiz...
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:03
haha hiç güleceğim yoktu ya durdurn beni lütfen..bana baksana sen heyy kendine gel...sizin yüzünzden iftiralarınız yüzünden bu durumdayız oda daha belli bile değil siz yükselemedinizya ona yanın oh canıma değsn...
Erbakan hocamıza bakın hele israil için liderimize laf diyen adam çıkıp FOX tvdemisrailin kanalında canlı konuşuyor ne iş chp nin işbirlikcisi olduğunuzu söylerdiler inanmazdım doğruymuş...laf atanlara bakın hele allah düşürüyor insanı görün görün.....
Ertuğrul ÖZGÜL
ne oldu ya %40 altına düştünüzzzzzzzzzzz ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER
kim diyor düştük diye açılacak sandık çok bu ne böyle sanki cihat kazandınız.
biz 1.yiz ALLAHÜ EKBER ALLAHÜ EKBER ALLAHÜ EKBER ELHAMDÜLİLLAH
Yektâ-Ak
Görüşelim bakalım ne söylemek istiyorsun söyle cevabını verelim...
mzk_fuji
03-29-2009, 23:04
ne oldu ya %40 altına düştünüzzzzzzzzzzz ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER
senin maksadın seçim kazanmak mıydı Ak Partinin oyunu düşürmek miydi? vizyonsuzluktan başka hiçbir özelliğiniz yok
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:04
ay vallahi ya cihat kazanmış gibi allahu ekber allahu ekber bide allahın ismiyle kötü birşeymiş gibi teselli alıyorlar..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:05
ay vallahi ya cihat kazanmış gibi allahu ekber allahu ekber bide allahın ismiyle kötü birşeymiş gibi teselli alıyorlar..
işte gelde şunlara hoşgörülü ol
mzk_fuji
03-29-2009, 23:06
ARKADAŞLAR 29 MARTTAN ÖNCE BİZİMLE GÖRÜŞME KİSTEYEN %51 OY ALCAZ DİYENLERLE GÖRÜŞMEYE GELDİM
sen % kaç oy aldıgını biir söylesene görüşelim istedigim platformda. Din düşmanlarıyla işbirliği yapıp onların oy oranlarıyla övünüyorsun.
Yektâ-Ak
arkadaşlar aman haaa sakın erbakan beye laf demeyin site olarak çarpılırız lütfen....çarpıldık ya vallahi azım yamuldu..töbe töbe batıl inanç bunlar yapmayın lütfen yapmayın..bir koltuk sevdasıdır gidiyorsunuz bu böyle gitmez devleti milleti kim düzeltir ona bakın siz birşey yapacağınızdan değil iftiralarla inat uğruna kıskançlık uğruna bu yolda yenilgiye uğradınız hiç üzülmedim....
Ertuğrul ÖZGÜL
ERDOĞANDA NTV DE KONUŞTU O ÇOK MU MÜSLÜMAN YİYENİM ŞU AN %39 DASINIZ ALLAHU EKBER ...............ÜZÜLMEYİN GEVŞEMEYİN ZİRA ZAFER İNANLARIN OLACAK...........
lan sus beni dellendirme kafire karşı zafer kazanınca Allahü ekber denir yavaş ol
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:08
yav bir git işine ntv ayağına gitti erdoğanın erbakan bizzat açıklama yapmak için bu konulara bu tvlere çıktı bu ??? yine sizden dindar inançlı olduğumuz kesin fesat insanalrsınız kabul edin işte fırsatçısınız....
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:08
yoooooooo önce bölüne toplayıp sonra böleni bitirmek amaç bu herşey yavaa yavaş ha bu arad siz hani %51 alcektiniz yazık garibansınız ya %38.......oldunuz
senin amacın belli benim ağzımı bozdurma
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:09
baksana sen ya bizler sizin gibi yok ekmek bulamıyormuş babalarımızda sizin zamanınzda noldu gördük ihl lerine açık girdik dindarlık bunu inanç bunu ne gösterdiniz başortumuz için...sus sus konuşma boş boş...
Ertuğrul ÖZGÜL
sinirlenme kardeş bu sonun başlangıcıdır..............
görüşürüz
Yektâ-Ak
sonun ya sonun sizin sonunuzun evet doğru dedin allah söyletti bak...
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:11
ay rezil ya bunlar rezil...sizin ne olduğunuz ortaya çıktı aynı davayı yürütüyorduk zira siz inatlık uğruna yenilgiye uğradığınızdan bu yana...
mzk_fuji
03-29-2009, 23:12
Zafer zaten inananlarındır. İnananlar bugün yine 3 seçimdir oldugu gibi zafer sahibi.. siz ne yapıyorsunuz din düşmanlarının kankaları?
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:13
kimde olduğu belli siz buna şükrediniz yükselemednizya yine yerinizde sayıklıyorsunuz zavallı ....
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:13
evet görüşürüz şuna bak oylarınız düşüyor hala ahkam kesiyorsunuz tayyonun dediği gibi suçluluk piskolojisi
kendine gel düzgün konuş
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:16
%6 aldık şimdilik bu %150 bir başarı ya ayet hakikaten sizlik haaaa
% 6 la övünecek kadar düştünüz ne kadar hazin baykal kılıklı %52ye bile az dyordu kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:17
haha %150 ymiş ruyanda gör sen onu ayrıcada lafı çalma o söz kuranı kerimden sonra ilk liderimiz söyledi hemen bu lafı sat o laf uzerine alınanlara sizde alınmışsıonız galiba herzamanki gibi ekonomist lider sizden niye bizim liderimizi kıskandığınız için....yazık size..
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:19
siz bulduğunuzla yetinin bizi kıskanın bu yeter oh kıskanıyorsunuz işte belli ettiniz bu harektlerinizle bu lafları bekliyorduk kıskandığınız anladıkya ölsekte gam yemeyiz...
mzk_fuji
03-29-2009, 23:20
%6 aldık şimdilik bu %150 bir başarı ya ayet hakikaten sizlik haaaa
Başbakan büyük düşünün derken cok doğru söylüyor. Demek %150 artırdınız öyle mi :) basitsiniz, küçüksünüz, bir avuçsunuz, vizyonsuzsunuz. kendi başarılarınızla değil başkalarının oy kaybetmesiyle övünüyorsunuz. cevap verilmeye bile değmezsiniz. Allah sizleri ıslah etsin ne diyeyim. Gidin taptıgınız insanların ayaklarını yalayın belki size cennetten bir arsa bahşeder ortaçağ zihniyetli beyniniz ancak o kadar çalışıyor çünkü.
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:20
ay allahım bu kadar basitleşen saadet partili birsini görmedim yok pardon gördüm hepiniz böylesiniz...mucahidmiş nickinden utan ya girmiş bdie bizim sitemize utanmadan ahkam kesiyorsun..yüzsüzsünüz işte...
Beyazgülüm
03-29-2009, 23:21
noluyo heryere laf yetiştirme çabasındasın SP li aynı yerinizde saydığınız, yükselemediğiniz için olmasın
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:21
ya kardeş sen ne diyorsun herhalde yenilgi piskolojisi bu %8 oy kaybettiğini konuşacağına bizim kazandığımız oyu az buluyorsun siz değilmiydiniz seçimden önce sp %2 de kalır diyen eeeeeeeeeee
sanki kesin belli hem % 8lik kayıp yokki genel seçimle yerel seçim karşılaşması yapılmaz bunu bilmiyosan öğren sonra gel
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:22
ya yok arkadaşım bunların büyük düşündüğü yok allah aşkına bırakın sağ partileri birbirine düşürsünler yazıklar olsun bunlarıda yaşattınızya gelir siteye laf sokuşturup kenara çekilmek varmı insanlıkta birde saadetli olucaksın...sizler yokmusun bu milleti düşüren kandıran...şükran sunacağınıza lidermize yaptığınıza bakın allah ıslah eylesin mucahidmişşş o nickin yarıs bileolamazsın değiş o nicki altında ezilme bari...
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:24
Kendi çabaları ile düşürdüler birbirimize..allahsorar elbet rabbim izin vermese başbakan başta olmaz şuanda..rabbim izin verdiğine göre sorun yoktur sizlere laf düşmez...bunu o beynine sokasın..SP li mucahid....
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:26
Mucahid arkadaş...ne diye girdin bu siteye bizlere laf yetiştirmek için..yakışmıyor sana sen böyle yapıyorsun saadetlilerinde ne olduğunu ortaya koyuyorsun sen rezil oldun bari diğer partililere yazık etme...
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:26
heh birşey belirlemişsiniz milligörüş sergileyemiyorsunuz bile lafla olmuyor bunlar kardeşim...belli ettiniz kendinizi munakaşaya ne hacet..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:27
TÜRKİYED SAĞ VE SOL DİYE BİR ŞEY YOK BİR MİLLİ GÖRÜŞ (CUNDULLAH) BİRDE DİĞERLERİ (HİZBUŞŞEYTANIN İŞBİRLİKÇİLERİ)
suslan münafık bak terbiyemi bozmayı istemiyorum şu güzel günde sen kimsinki şeytanın askeri diyorsun esfelisafilin kılıklı
Yektâ-Ak
03-29-2009, 23:27
çok beklersin ruyanda anca görürsün...dikkat edin siz boğulmayasınız...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-29-2009, 23:29
YOOOOOOO 29 MARTTA %51 ALCEZ DİYENLERLER GÖRÜŞMEYE GELDİM ALMADILADA HATIRLATIYIM.......
ben %55 demiştim nolacak yani sizin gibi hainler antiakparti yandaşlığı yaparsa normal Allahın adını kullanan ergenekoncular yüzünden insan yanılabilir adı üstünde TAHMİN
mzk_fuji
03-29-2009, 23:31
Arkadaşlar uğraşmayın şu sloganistlerle onlar papagan gibi yıllardır aynı şeyleri söylüyorlar ve hiçbirşey yaptıkları yok kimse cevap vermesin bırakın havanda su dövüp dursunlar kendilerince.
ahhh ahhh öldürücek beni şu tüm saadetliler aynısnız..iğrençsiniz lafları....
kişiye kızıyorsunuz kişiye kızın...kalkıp tüm görüşü yargılamayın..
ama nerde.......
FarukARSLAN.
03-29-2009, 23:54
Saadet Partisinin henüz aldığı 1 tane il belediye bile yok.. Şanlıurfa da Fakıbaba geçecek sanırım..
1 olcak.
Belde belediyelerde de ilk 5'te yoktu baktığıma göre.. 'Diğer' kısmında değerlendiriliyor...
İstanbulda da bağırdı çağırdılar o kadar.
Yüzde %5'ti 4'e düştüler..
Vâr olsunlar...
artık akplilerde anlıyorlar duvara tosladıklarını.
Beyazgülüm
03-30-2009, 00:36
krize rağmen hala dimdik ayaktayız kıskanmayın laf salatası yapmayın
Kim ya dimdik ayakta olan ben görmedim hani
Sayın başbakan önce kriz teget geçer dedi sonrada kriz var tedbir almamız gerek dedi.Başbakan bile kabullendi yav.
Ne teget geçmesi 12 den vurdu 12 den.
Arkadaslar muhattap almayın rica ediyorum..Basbakan almıyorsa sızde almayın ligimiz farklı biliyorsunuz..
Arkadaslar muhattap almayın rica ediyorum..Basbakan almıyorsa sızde almayın ligimiz farklı biliyorsunuz..
yav siz nasılsınız ii misiniz.Bir diyorsunuz ki başbakan saygısından susuyor bir diyorsunuz ki muhattap almıyor.Sencede çelişmiyormu.
Beyazgülüm
03-30-2009, 01:00
bencede en iyisi muhatap olmamak onlar iyice döksünler içlerinide rahatlasınlar,tatmin şekilleri böyle nasılsa :D:D
yav siz nasılsınız ii misiniz.Bir diyorsunuz ki başbakan saygısından susuyor bir diyorsunuz ki muhattap almıyor.Sencede çelişmiyormu.
Bence celısmıyıyor iyi takip et basbakan alt ligleri muhattap almıyor ;;)
Bence celısmıyıyor iyi takip et basbakan alt ligleri muhattap almıyor ;;)
işte benimde anlatmak istedim bu sen diyorsunki muhatap almıyor o diyorki saygısndan susuyor.ama açıklayamassn nese kalsın
k.dangir
03-31-2009, 16:25
arkadaşlar gerçekten boşverin laf salatası yapsınlar.. biz 2002 de krizle ülkeyi boç batagına koyan sonrada kaçanları gördük.. o zaman dünya krizi yoktu kendi krizimizi yarattık ve 16 banka kapandı uzan şirketi ülkenin kanını emdi o ortamda...ama şimdiki durum nedir:DÜNYA KRİZİ.... kapitalizm yüzünden kapitalizmin batması yüzünden abd nin ekonomisinin çökmesinden kaynaklanan kriz suan abd de ve avrupada para değil çek senet dönüyor ve o kadar insaat şirketi banka iflas bayragını çekiyorken.... general motors bile eğer yardım edilmezse iflası açıklayacağını söylüyorsa.... ve bakıyoruz ülkemizde allaha şükür banka kapanması büyük şirketlerin batması gibi olaylar olmuyo (tam tersine bu ortamda abd bankası olan ıng bank bu dönemde açılyorsa ) bence kriz 12 den vurmadı ama teğette keçmedi işsizlik arttı çünkü fakat % 40 oy alıyorsa akp millet hala güveniyor ve bende inanıyorumki işsizlikte azalacaktır... sanayisi olmayan ülkelerin batacağı kesin ve net olduğunu abd yi görerek anlıyoruz... ayrıca almanyanın 2 kez yıkılmasına rağmen sanayisi sayesinde çok çabuk güçlendiğinide görüyoruz....bu dönem SANAYİ VE TARIM dönemi olacak ALLAH ın izniyle.. ben AKP den bunu bekliyorum
k.dangir
03-31-2009, 16:48
yav bir git işine ntv ayağına gitti erdoğanın erbakan bizzat açıklama yapmak için bu konulara bu tvlere çıktı bu ??? yine sizden dindar inançlı olduğumuz kesin fesat insanalrsınız kabul edin işte fırsatçısınız....
kardeş boşuna hiddetlenme anlamazlar.... bunların prof.doktor.necmettin erbakan ları ergenekondan içeri girmiş. tuncay özkanla birlikte kanaltürkte canlı yayında röportaj yapıp .. akp yi kötüledi... bu kadar basit o kadar iyi biri olsaydı akp konyada % 70 almazdı daha hemşerileri oy vermiyo hocalrına :D :D
ishakyilmaz
03-31-2009, 16:54
Başbakanımızın sp ile ilgili vakkur duruşu taraflı tarafsız herkesçe kabul gören,takdir edilen bir davranıştır.Kardeşin kardeşe fırsat vermediği bir zamanda başbakanın şidetli saldırılara rağmen dik duruşunu koruması son derece manidardır..
redyellow
03-31-2009, 17:01
Sayın başbakan önce kriz teget geçer dedi sonrada kriz var tedbir almamız gerek dedi.Başbakan bile kabullendi yav.
Bana göre akp dimdik ayaktadır.
Uzun süredir iktidarda olan, kriz içeriside bulunan bir ülkede, böyle bir ortamda bu oy bana göre başarıdır. İl belediyelerini kaybetmesi onlar açısından hayli düşündürücü olmuştur ama il genel meclisi oylarında bir iktidar partisi olarak çok iyiler diye düşünüyorum.
Bu tür tartışmalarda lütfen particilik gözlüğünü çıkararak bakın.
Ve sırf polemik için hiç yazmayın.
Bu arkadaş banlanmış ama bu arkadaşımız gibi düşünen, davrananlaradır aynı zamanda bu sözlerim.
Bu seçimin en başarısız partisi bana göre tüm imkanlara rağmen, tüm medya desteğine rağmen chpdir.
Çok çok istediği ankara ve istanbulu da alamadılar.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-31-2009, 18:25
Bana göre akp dimdik ayaktadır.
Uzun süredir iktidarda olan, kriz içeriside bulunan bir ülkede, böyle bir ortamda bu oy bana göre başarıdır. İl belediyelerini kaybetmesi onlar açısından hayli düşündürücü olmuştur ama il genel meclisi oylarında bir iktidar partisi olarak çok iyiler diye düşünüyorum.
Bu tür tartışmalarda lütfen particilik gözlüğünü çıkararak bakın.
Ve sırf polemik için hiç yazmayın.
Bu arkadaş banlanmış ama bu arkadaşımız gibi düşünen, davrananlaradır aynı zamanda bu sözlerim.
Bu seçimin en başarısız partisi bana göre tüm imkanlara rağmen, tüm medya desteğine rağmen chpdir.
Çok çok istediği ankara ve istanbulu da alamadılar.
VALLA HELAL OLSUN DİYOM BAŞKADA BİŞEY DEMEYE GEREK YOK
DOĞRU
KEYFİ YERİNDE OLANLARDA ELBETTE SORUN OLMAZ.YALNIZ AÇ YAŞAYAN VATANDAŞ DOĞALGAZ FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SOĞUKTA YATAN VE İŞSSİZ KALIPTA HAYATTAN BİR BEKLENTİSİ KALMAYAN İNSANLARIN ARASINA KATILIRASNIZ KRİZİN NE OLDUĞUNUDA GÖREBİLİRİSİNİZ.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-31-2009, 18:43
KEYFİ YERİNDE OLANLARDA ELBETTE SORUN OLMAZ.YALNIZ AÇ YAŞAYAN VATANDAŞ DOĞALGAZ FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SOĞUKTA YATAN VE İŞSSİZ KALIPTA HAYATTAN BİR BEKLENTİSİ KALMAYAN İNSANLARIN ARASINA KATILIRASNIZ KRİZİN NE OLDUĞUNUDA GÖREBİLİRİSİNİZ.
tvde hemde sizin kanallardan birinde sokakta kestane satan birisi tesadüfen çıkmıştı onu dinlemiş olsaydın bu kadar taraflı olmazdın
ha bide sizin gibi spliler yüzünden sp bu halde yellowred ve ümmü selemeden birazcık örnek alın ve taraflı yargıları ve eleştirileri bırakın ..........
rte_ts_52
04-02-2009, 22:49
benim için saadet in diğerlerinden hiç bi farkı yok artık
başbakanmız ağzını açmazken onlar nerden vursak diye uğraşıyolar
HACI DEMiR.
04-03-2009, 00:25
Sayin kardesim sôylermisin bûtûn dûnya neyi duyuyormus ,bu sôylediklerinden inanki bir sey anlamadIm ,lakin benim ûzûldûgûm bir sey var o da sadetin tutumu ve davranIslarI chp ve mhp den hiç bir farklarI kalmadI.Aman gôrûn BakInki BasbakanImIz Recep Tayip Erdogan sadet hakkInda hiç olumsuz bir konusma yapIyormU bence bundan almanIz gereken çok ders var.
SaygIlar kim hak ediyorsa.:gül:
Sayin kardesim sôylermisin bûtûn dûnya neyi duyuyormus ,bu sôylediklerinden inanki bir sey anlamadIm ,lakin benim ûzûldûgûm bir sey var o da sadetin tutumu ve davranIslarI chp ve mhp den hiç bir farklarI kalmadI.Aman gôrûn BakInki BasbakanImIz Recep Tayip Erdogan sadet hakkInda hiç olumsuz bir konusma yapIyormU bence bundan almanIz gereken çok ders var.
SaygIlar kim hak ediyorsa.:gül:
Bütün dünya milli görüşü duyuyor ama yahudilerin ve işbirlikçilerin işine gelmiyor.
Bizde sizin için çok üzülmüştük yıllar önce hala üzülüyoruzda...
o zaman aynı şeyleri biz dedik diğer partiler ile aralarında fark kalmadı diye.
Bizim için endilşelenemenize gerek yok biz hala aynı tutumdayız.çizgimizden ayrılmadık ayrılmayacagız inş...
ilkertuna
04-03-2009, 10:47
Bütün dünya milli görüşü duyuyor ama yahudilerin ve işbirlikçilerin işine gelmiyor.
Bizde sizin için çok üzülmüştük yıllar önce hala üzülüyoruzda...
o zaman aynı şeyleri biz dedik diğer partiler ile aralarında fark kalmadı diye.
Bizim için endilşelenemenize gerek yok biz hala aynı tutumdayız.çizgimizden ayrılmadık ayrılmayacagız inş...
siz SP liler o çok övündüğünüz tutumunuzdan devam ettiğiniz sürece biraz zor iktidarı görürsünüz.Erbakanın başkan dönemini kimse unutmaz..müslümcüler,fadime şahinler o zaman da türedi. sizi öyle bir devirdikki bi daha zor kendinize gelirsiniz.insanları dinden soğutmaktan başka,itici davranmaktan başka bi işe yaradığınız yok.Dua edin Numan Bey hepinizden ileri görüşlü oda olmasaydı o övündüğünüz oy yükselmesi biraz zor olurdu !!!
siz SP liler o çok övündüğünüz tutumunuzdan devam ettiğiniz sürece biraz zor iktidarı görürsünüz.Erbakanın başkan dönemini kimse unutmaz..müslümcüler,fadime şahinler o zaman da türedi. sizi öyle bir devirdikki bi daha zor kendinize gelirsiniz.insanları dinden soğutmaktan başka,itici davranmaktan başka bi işe yaradığınız yok.Dua edin Numan Bey hepinizden ileri görüşlü oda olmasaydı o övündüğünüz oy yükselmesi biraz zor olurdu !!!
sen git ii araştır bakalım erbakanın başbakan olduğu dönemi.başka bişelerde varmı
ilkertuna
04-03-2009, 10:52
sen git ii araştır bakalım erbakanın başbakan olduğu dönemi.başka bişelerde varmı
Araştırmaya ne hacet herşey ortada
Araştırmaya ne hacet herşey ortada
ne ortada kardeşim boş konuşma yahu.%200 zam da ortadada unutunuz sanırım
ilkertuna
04-03-2009, 10:56
işinize gelmezse boş konuşma olur elbette ben dicemi özetle dedim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az !!!
redyellow
04-03-2009, 11:12
Afedersiniz siz kimsiniz?
saadet partisinin içinde de art niyetli koltuk sevdası için aday olan ve cebini doldurmak için çalışıpta dava isminin arkasına sığınanlar var elbette..bunlar ve akp yle uğraşma sona ermediği müddetçede saadet partisi başarılı olamaz..ben saadetliyim ama yanlış giden bişey varsa bunu söylemek görevimiz..çünkü her saadetliyim diyen sütten çıkma ak kaşık değil..
ben bunu heryerde söylüyorum ben saadet partiliyim tamam..ama saadet partisininde hatası yanlışı varsa bunu heryerde söylerim burda da söylüyorum..saddt partisinin de yanlışları var..çünkü hatası yanlışsız parti olabilirmi nihayetinde bu partileri yönetenlerde nefis taşıyor..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.