fatih kısaparmak balon baskılı balon Erdoğan'dan generallere yanıt - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan'dan generallere yanıt

mesudum47
08-30-2007, 12:29
http://www.internethaber.com/images/news/45162.jpg

Komutanlar Gül'e 'Cumhurbaşkanı' diye hitap etti. Erdoğan gönderme yaptı.
Başbakan Erdoğan, törende Gül’e “Cumhurbaşkanım” yerine “Cumhurbaşkanı” olarak hitap edilmesine de atıfta bulunmadan edemedi.

Erdoğan, “Sayın cumhurbaşkanını cumhurbaşkanlığı makamında cumhurbaşkanım ifadesi ile anarız. Her yerde de anmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başbakan Tayyip Erdoğan, 60’ıncı Hükümetin kabine listesine onayladıktan sonra düzenlediği basın toplantısında, Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından askerle yaşandığı iddia edilen soğuklukla ilgili soruları da yanıtladı.

Erdoğan “Biz yolumuza devam ediyoruz. Bu tür yorumlara katılmıyorum. Katılmak istemiyorum. İçerde enerji kaybına tahammülümüz yok. Bütün enerjimizi ülkemizin kalkınmasına harcıyoruz” dedi.

internethaber.com

Ak_Kelebek
08-30-2007, 12:36
Helal olsun Başkanım...Ağzına sağlık...
Mesud seninde emeğine sağlık...

Meftun
08-30-2007, 19:56
ne güzel yanıt veriyor kimse ağzını açıp cevap veremez.. ne diyecekler 'biz içeride enerji kaybı istiyoruz' mu??? herkes anladı bi chp ile komutanlar anlayamadı halkın bizi istediğini.......zaten hipodrumdaki terönlerde GÜL'ün yani sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN adı anons edilince tribünlerde HALK sevgi gösterisi yapmış....

merve
08-30-2007, 19:58
eninde sonunda kabul edecekler >:( >:(

oguzdesouza
08-30-2007, 21:51
ya genelkurmay kim? başbakanlığa bağlı değil mi bu ? ne sanıyor bunlar kendini milletin istediği cumhurbaşkanını seçmeyi mi protesto ediyorlar.