fatih kısaparmak balon baskılı balon Ergenekon Medyasını Aldı Bir Telaş - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ergenekon Medyasını Aldı Bir Telaş


Üç mevsim
03-29-2010, 13:29
Ergenekon medyasını aldı bir telaş!

Gerçek bir medya örgütü kurulunca...

Sivil Medya
29/03/2010

http://www.sivilmedya.com/thumbnail.php?file=medya_dernegi_154078693.jpg&size=article_medium

Yıllardır dillerindeki türkü neydi? Önce ‘dinci basın’ dediler, tutmadı. Sonra ‘İslamcı basın’ demeye başladılar. O zaman da başkalarının aklına ‘Siz neci basınsınız?’ sorusu gelince iş tehlikeye vardı, bundan da vazgeçtiler.
Sonra ‘iktidar yanlısı medya’ gibi bir ara çözüm üzerinde çalıştılar. En son ‘yandaş medya’da karar kıldılar.

Vız geldi, tırıs gitti... Ergenekon yandaşlarının, darbede ilk istifade edileceklerin bir başkasına ne dediğinin hiçbir önemi yok çünkü.

Ama şimdi Türkiye’de ilk kez perspektifiyle, planlarıyla, ulusal ve uluslararası meslek kriterleriyle ciddi ve gerçek bir medya örgütü kurulunca aldı bunları bir telaş.

Evet, Medya Derneği’den söz ediyoruz.

Bilen biliyor ki bundan sonra sözde meslek örgütlerinin işi zor, palavrayla retorikle gemi yürümeyecek. Basmakalıp üçüncü dünya dernekçiliğinin devri kapandı.

Akıllarına ilk ne geldi. Ne biliyorlar ki tabii ki ‘yandaş dernek.’ Beklenen zeka gösterisi yani!

Ama içlerinde zekaca daha geri olan -hani ben Ergenekoncuyum diyen Don Kişot var ya, o- ne dedi beğenirsiniz: “Aranıza birkaç farklı isim alsaydınız da yandaş denmeseydi...!”

Yani ‘mış gibi’ yapın diyor. Yani demek istiyor ki, “Ben ne güzel sahtekarlıkla iş görüyorum siz niye aynısını yapmıyorsunuz?”

Ağababaları telaştan dut yemiş bülbül ama bunun gibiler yine attılar kendilerini ortaya.

Gerçi benden başkası da onu ciddiye almadı ya neyse...

Medya Derneği, cümle matbuat alemine hayırlı olsun. Gerçi Kudret kardeşlerine onur üyeliği falan gibi davet gelmedi ama beklemesini biliriz. Nehir kenarında değil, pencerede!

Kudret Köseoğlu - Star Gazetesi