Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır
can_polat_4761
08-15-2007, 22:06
YORUMLAR
Ehliyet almak için emniyete gittim orda trafik şubesinde bi trafik canavarının gerçek sürücü belgesi vardı ve katliam gibi kazalar yapmış.Bu arada trafik canavarı deyince çoğumuzun aklına gelen pos bıyıklı kamyon şoförü tipi geldiyse yanıldınız.O ehliyette ki gayet hoş vesikalık bi poz vermiş güzel bi bayandı çok şaşırmıştım :D
erkekler daha tecrübeli korkusuz bi edayla kullanıyorlar bayanlar da kurallara uygun (genelde tabi ) aşırı hız yapmadan kibar kibar kullanıyoruzz
çok dikkatli oldukları için kadınlar zaten kadınların kaza yapma oranı da erkeklere göre daha az
can_polat_4761
08-15-2007, 23:10
Ehliyet almak için emniyete gittim orda trafik şubesinde bi trafik canavarının gerçek sürücü belgesi vardı ve katliam gibi kazalar yapmış.Bu arada trafik canavarı deyince çoğumuzun aklına gelen pos bıyıklı kamyon şoförü tipi geldiyse yanıldınız.O ehliyette ki gayet hoş vesikalık bi poz vermiş güzel bi bayandı çok şaşırmıştım :D
:D :D SUPER YA DOGRUDUR
AKmetalci
08-15-2007, 23:12
bayanlar derim.
bayanlar en azından trafıkte gıderken ondekı ıcın' ulan bu dallamayı sollucam' dıyıp kazalara neden olmazlar.Trafık ısıklarında ' gıtsene ulan' dıyıp kornaya abanmazlar.
bayanlar derim.
bayanlar en azından trafıkte gıderken ondekı ıcın' ulan bu dallamayı sollucam' dıyıp kazalara neden olmazlar.Trafık ısıklarında ' gıtsene ulan' dıyıp kornaya abanmazlar.
tamamen katılıorum hemen hemen aynılarını sölicektim zaten :D :D
kesinlikle erkekler derim çünkü kadınların tipik durumu koltuk sonuna kdar öne gelmiş direksiyona yapışmış vaziyette giderler bence onlar için ayrı bi yol yapsınlar uzak dursunlar tarikten
bayanlar çok güzel ve dikkatli kullansa bile bazı erkekler bunun için sanki intikam alıyorlar direksiyonu üzerine kırmalar kapışmalar filan,hiç hoş değil dikkatlerini dağıtıp sonrada kötü kullanıyorlar diyorlar .
kayısıkentli44
08-16-2007, 15:54
bence erkekler daha ii kullanır...daha rahat kullanırlar..bayanlar gibi kendilerini kasmazlar... ;D ;D
bayanlar daha az kaza yapıo ama genede erkek derim ;D
bence bayanlar
daha dikkatli
çünkü korkusuzca kendinden emin gibi araba süren erken sürücülerin
hışmına uğramaktan korkuyorlar
AkSa- 34
08-17-2007, 23:01
TABİKİ BEN!!! bayanların uzak durması gereken 1-araba 2-futbool.
Onlybullet34
08-17-2007, 23:08
Çok basit soru tabiki Erkekler ..
bayanlar elbette daha dıkkatlıyz en azından
EpiVaTeS
08-18-2007, 20:27
Tabii ki Erkekler Bayanlar araba kullanmasını bilmiyor acıkcası hec mi hecc alınmayın Bayanlar Trafikte ne canavarlarınız var haberiniz yok gecen birisi bizim Otobuse giriyordu arkadan bomboş yolda nasıl becerdi annamadım sahsen
beyazz_35
08-18-2007, 20:29
arkadaşlar tek neden erkeklerin geneli araba kullanmaya çocuk yaşta başlıyo.ama kadınlara bu hak tanınmıyo.ben bi bayan sürücü olarak iki tarafında hatalı olduğu durumlar olduğunu düşünüyorum.ama bayanlar saha dikkatli demek istiyorum.
loneliness
08-18-2007, 20:30
Tabii ki Erkekler Bayanlar araba kullanmasını bilmiyor acıkcası hec mi hecc alınmayın Bayanlar Trafikte ne canavarlarınız var haberiniz yok gecen birisi bizim Otobuse giriyordu arkadan bomboş yolda nasıl becerdi annamadım sahsen
ne olacak bayanlar araba kullanmıyorlar ki trafikte makyaj yapıyolar....
;D ;D ;D ;D ;D ;D
dun basima gelen bi olayi anlatayim oyleyse.. uskudar dogancilara giderken annemi kuyumcuya biraktim bi muddet beklemem gerekti ve de arabayi saga cektim..
2-3 dk soora ablamizin biri canhiras bi sekilde kornaya basmaya basladi.. cunku yanimdan gecemiyordu.. pencereyi acip isaret ettim ve rahatca gecebilecegini soyledim.. kendisi ilk basta biraz itiraz etse de sonra gecmeye karar verdi.. asil ilginc olan ise biraz sonra kadinin gecmekte tereddut ettigi yerden bi minibusun hiz kesmeden gecmesiydi (:
EpiVaTeS
08-18-2007, 20:32
huhauhuauhauhuah ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Onlybullet34
08-18-2007, 20:43
Bende bi olaya şahit oldum ;
Bi hanımefendi arabasını parkettiği yerden çıkartmak için bi öndeki arabaya bindirdi bi arkadaki arabaya bu yaklaşık 10 dakika sürdü :D tam komediydi..
EpiVaTeS
08-18-2007, 20:44
gelde gülme arkadaş yahu..... kikikikhuahahuahauaha ;D ;D ;D
Onlybullet34
08-18-2007, 20:45
eaeauaeau :D :D
djfatih90
08-18-2007, 20:50
ben
EpiVaTeS
08-18-2007, 20:51
bencede Ben ;D ;D ;D ;D
djfatih90
08-18-2007, 20:58
:D ;)
bayanlar kullanır
her şeyde olduğu gibi bayanlar bu işide titizlikle yapıyolar acemi erkek şoförler yüzünden bazen kaza yapıyolar tabe
kim trafik kurallarını en iyi şekilde uygularsa o kullanır
bayanlar arkadan gelen araca bakacaklarına aynadan kendilerine bakıyorlar çarpınca öndeki araca ay saçlarım bozuldu diyorlar
akzeinebu
08-19-2007, 02:05
bir bayan olarak erkekler derim go kart pistindeyidik geçenlerde yavv kardeşim bayanlığımdan utandım kız yavaş gitmekle kalmıyor 10 sn bir engellere takılıyo hee bide buda yetmiyomuş gibi milletin hızlı gitmesinide engelliyor ama istisnalar var tabii ben gibi ;) araba kullanırken ehliyetim olmamasına karşın dikkatli ve hızlıyım ;D hee birde çiğdem ablam varki sormayınn akıllara zarar yaa kız resmen 120 basıyoo polis molis sallamıyo :D dikkat açısından erkekler zayıf ama diğer konularda da bayanların çoğu zayıf :-\
vuslat_19
08-23-2007, 02:54
kadınlar daha dikkatliler bence trafiktede daha sabırlılar bence istanbul trafiğindede sabır en çok lazım olan şey
hepsı ıcın soylemıorum ama kadınlar cok pasıf ve cekıngen araba kullanıor..pratık dusunemıolar bıcok noktada..bence erkekler daha ıyı kullanıor tabı erkek gıbı kadın suruculerde var
Benide_Kapatın
08-23-2007, 19:20
"Bayandan satılık araba"
ilanını gördüğüm zaman anlarım ki o araç alınmaz :D
Herşeyin bir kuralı var.Fiziksel yapı açısından düşünülse bile iyi araba kullanma özelliği erkeklere aittir.Ama bayanlar iyi araba kullanamaz anlamında değil bu.Onlarda iyi kullanabilir ancak üstünlük erkektedir
AkSa- 34
08-24-2007, 02:23
BAYAN ŞÖFÖRLERİN ANDI
Kontağı çevirir çevirmez trafikte, kurt dalmış koyun sürüsü benzeri bir etki oluşturacağıma...
Direksiyonu saat 9:15 pozisyonunda, kafamı ise direksiyon simidi üstüyle ayni hizada tutacağıma, takip mesafesi kısaldıkça ön cama yapışacağıma, saçım topuzum bozulmasın diye geri giderken bile mümkün mertebe kafayı döndürmeyeceğime...
Ladies first, (el turko: Bayanlara öncelik) kaidesinin salon erkeklerinin yanı sıra arabalarda da geçerli olduğunu sanacağıma, bunu tali yoldan anayola dalarken aklımda tutacağıma... Böyle olmadığını idrak etsem de, bu sefer "yaradana sığınıp" fırlayacağıma...
"Karar vermemek kadınsı bir karadır" düsturuna sadakatle fren mi gaz mı bilememek, biraz zamana ihtiyacı olmak, amaan öff "ortaya" basmak gibi tatsız hallerde, (herhangi bir araca sürtme, aynayı alma vs) pısıp araçtan inmeyeceğime, "ben hatamın farkındayım, direksiyonu çevirmeyi de unuttum" özeleştirisiyle karşı tarafı yumuşatmaya çalışacağıma...
Aramızda bir firkateyn geçecek kadar yer olsa da, diğer araca uzun bir korna çalarak çekilmesini, yaklaşmamasını, yanaşmamasını talep edeceğime...
Park yerinde, görevliyi "gel, toplaaa, huoop sağ yap sağ yap, ileri al, tamam şimdi gel toplaaa, huoop sağ yap sağ yap, ileri al..." tekrarlarıyla delirtip en sonunda "abla kalsın, öyle bırrraak!! " dedirteceğime...
Tek başıma park etme durumunda, kırk ve üzeri manevra yapacağıma, en imkansız kombinasyonları deneyeceğime, yine de gerisi dışarıda, arka lastik kaldırımda tarzı modern yaklaşımlar sunacağıma...
Sarı ışığı gördüğüm anda durup kırmızının yanmasını bekleyeceğime, vitesi vitese bakarak değiştireceğime, sinyal verirken silecekleri de çalıştıracağıma, sürücü koltuğunu ortalamakla yolu ortalanmış sayacağıma...
Belediye otobüsleri, dolmuşların arkasından gidip onların durduğu her durakta onlarla birlikte bekleyeceğime ve "Akmıyo bu trafik ayol" diye sızlanacağıma...
Yokuşlarda aracı kaydıracağıma, ter ve göz yuvalarımı büyüterek daha da elimi ayağıma karıştıracağıma, nasıl olsa arkadan vuran 88 suçlu düşüncesiyle rahatlayacağıma, kalkarken stop etmesin diye köküne kadar gaza yüklenip pati yapacağıma...
Unutup uzunları yakma, hatalı sollama, sol şeritte 60'la gitme, zonk diye durma ve dönme, ona buna "düt"leme, korna yeme, küfür yeme gibi durumlarda "ne var yaaa" bakışı atacağıma...
Kullanılan aracın zarar görmesi halinde eşe, babaya, polise "napıyım yaaaa, frene basamadım işte" diyeceğime, hatta "benden kıymetli mi?" tribiyle küseceğime
AND İÇERİM!
bunları siz mi hazırladınız
öyleyse eğer +++++++++1
ama taze bitti üzgünüm bidahaki sefere ;D
AkSa- 34
08-24-2007, 04:22
zuuuuuuuuuu haaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
can_polat_4761
08-24-2007, 17:47
ben ce kadınlar cunku hız yok ;D
oguzdesouza
08-24-2007, 18:37
Kadınlar sürerde pek iyi süremez bence daha gaza basmaa korkular. :D :D
SAHILL35
10-13-2007, 07:56
KESİNLİKLE BAYANLAR..
ÇÜNKÜ KAZA YAPMAKTAN KORKUYORLAR VE BU YÜZDEN DAHA DİKKATLİLER..
İLERDE ŞOFÖRÜM OLURSA KESİN BAYAN OLUR..
(tabii müstakbel eşim kıskanmaz ise) :)
acizane44
03-26-2008, 23:48
bence erkekler daha iyi kullanıyor araba kullanmama rağmen bunu kendime itiraf ediyorum:) bir bayan olarak bende kullanıyorum ama bazı konularda yavaşım :P
RDönmezs
03-27-2008, 00:30
Erkekler tabikide :D bayanları görüyorum bir direksiyon tutuşu var sanki uçurumun kenarında aşağı düşecek öle delicesine tutuyor :D sonra koltuğa yaslanamıyor camdan kafası çıkacak gibi oluyor :D
ya şimdi şahsıma hakaret olcak bu ama ben rezalet kullanıyorum arabayı.. tanıdığım bayanların hepsi de erkeklerden daha berbat kullanıyo..
Kırık_Çocuk
03-27-2008, 00:34
Tabiki bayanlar :)
anayola girmek isteyen bayan belediye otobüsünün arkasına girdi geçen :) gelişinden belliydi, otobüsün o kadar uzun olacağını düşünmeden yola girersen böyle olurr
Hüdaverdi
03-27-2008, 00:36
bayan kamyon şöförü gördüğüm zaman bayan derim o zaman :D
erkekler daha tecrübeli korkusuz bi edayla kullanıyorlar bayanlar da kurallara uygun (genelde tabi ) aşırı hız yapmadan kibar kibar kullanıyoruzz
işte bayanların bu çabalamaları sayesinde ne yazıkki kazalar kaçınılmaz oluyor
bir rahat olun allah aşkınba ya
rahat bırakın bizi trafikte yollarda ;) :D :D :D
annem 15 yıllık şoför hala 3. vitese arabayı geçiremiyo.. sonra da babama çatıyo senin araban bozuk diye.. halbuki araba onun.. bi halbuki daha: halbuki arabayı ben kullanınca araba 3e de geçiyo 5e de geriye de.. ama annem geçiremiyo işte..
öyle yani.. :-X
KAmusal mışş
03-27-2008, 00:40
tabi ki erkekler bu da soru mu yani :D
bak nası ezik ezik kabul ediyorum ama :D
Tabi ki erkekler bu konuda bayanların refleksleri çok zayıf bayanlar araba kullanırlarken acayip kasıyorlar kendilerini ben onlara trafikteki canlı bombalar diyorum tabir-i caizse ... :D
Yavuz_ErTürk
03-27-2008, 01:11
>erkek veya bayan farketmez çok iyi şöförüm diyen insanlar daha fazla kaza yapar..
kesinlikle erkekler,
trafikte panik olmamalı...
bayanlar derim.
Dediklerine katılıyorum.
tabi ki bayanlar çünkü, trafikte daha dikkatli ve sabırlı oldukları için...
Akmehmet_Akif
03-29-2008, 03:18
BİR ERKEK OLARAK BAYANLAR DERDİM BEN ARABA KULLANDIĞIM ZAMAN ADAMLA KAVGAM EKSİK OLMAZ
Liberal_Demokrat
05-14-2008, 16:26
Bayanlar daha iyi araba kullanır. Çok dikkatli sürüyorlar dikkat ettim. Biz erkekler gibi değiller. Biz erkekler kendimizi Formula 1 yarışlarında hissediyoruz herhalde.
oturanboğa
05-14-2008, 16:27
ben daha güzel kullanıyorum tabii ki...erkekler hava atma derdindeler...ben de f1 pistinde gibi kullanıyorum ama f1 sürücüleri kadar dikkatliyim... :D
BaDe_EsNa
05-14-2008, 16:33
erkekler daha iyi kullanır çünkü daha çok kullanıyorlar pratikleri çok oluyor
bir de bayanlar araba kullanırken bazı dengesiz erkekler sıkıştırdığından bayanlar arabayı kötü değil resmen hiç kullanamıyorlar >:( >:( >:(
oturanboğa
05-14-2008, 16:34
erkekler daha iyi kullanır çünkü daha çok kullanıyorlar pratikleri çok oluyor
bir de bayanlar araba kullanırken bazı dengesiz erkekler sıkıştırdığından bayanlar arabayı kötü değil resmen hiç kullanamıyorlar >:( >:( >:(
evet bak sana katılıyorum kuzen...hele o tofaş grubu şoförleri yok mu :D :D
bi de erkekler güzel park ediyolar...kadınlar naparlarsa yapsınlar hep yamuk park ediyolar..sırf bu yüzden bazı yerlerde bayanlara özel park yeri açılmış :D :D
Arabayı erkekler daha iyi kullanır...Ve erkekler daha çok kaza yaprlar...
politikaci
05-22-2008, 19:12
tabiki bayanlar daha iyi kullanır bayanlar kullanamaz erkkelerin uydurması
_Yeniden_
05-22-2008, 19:18
Erkekler tabi ki sormak bile gereksiz...
Bayan şoförden korkucaksın (:
Ruh-i zar
05-22-2008, 19:19
bencede erkekler ama bende iyi kullanırım 8)
politikaci
05-22-2008, 19:21
NEDEN KAZA YAPANLARDA BAYAN YOK GEÇİN BUNLARII
tayyipleyiz
05-22-2008, 19:22
Genellersek yüzde erkekler lehine ... 8)
Ama bayanlara da haksızlık etmemeliyiz ... :)
Ruh-i zar
kadınlar genelde kazaya sebebiyet veriyolar :D
By_ÇAKIR
ERKEKLER
fütüvvet
05-22-2008, 19:23
ben bayanlardan iyi kullanıyorum arabayı.. :)
..
sürmek için arabaya bir kaç sefer bindiğim halde.. :)
_Yeniden_
05-22-2008, 19:24
Genç politik kardeşim....Anlıyorum seni de ama...
Malesef biz bayanlar erkekler kadar soğukkanlı olamıyoruz ani bir kaza anında mesela...
Hıfz-ı lisan
05-22-2008, 19:25
Bayalar biraz daha evhamlı..dikkat et kırmız yandı,yavaş sür..yavaş gidiyorum zaten olsun sen yinede hızlanma
sana yolu tarif ediyorum kötü mü..soldan araba çıktı aman !!
şoför olmasan dahi insan diken üstünde oluyor,sanki heran birşey olacakmış gibi.. :D araba kullanırken düşünemiyorum :-\
iyi kullanan vardır muhakkak ancak fazla oldukları kanaatinde değilim..
Erkek ler :)
politikaci
05-22-2008, 19:25
Ya geçin bunları .. Erkekler kim ya ..asfaltı bayanlar ağlatır .. erkeklerde biz en iyiyiz diye anca kendini aldatır ( ayy bugünlerde şair gibiyim maşallah) :D
tayyipleyiz
05-22-2008, 19:26
Malesef biz bayanlar erkekler kadar soğukkanlı olamıyoruz ani bir kaza anında mesela...
Tebrik ederim ... :-*
politikaci
05-22-2008, 19:28
ya ne biçim bayansınız erkeklere boyun eğilirmi sonuna kadar inat aa hiç yakıştıramadım bayanlara bunu :D
_Yeniden_
05-22-2008, 19:28
Bayalar biraz daha evhamlı..dikkat et kırmız yandı,yavaş sür..yavaş gidiyorum zaten olsun sen yinede hızlanma
sana yolu tarif ediyorum kötü mü..soldan araba çıktı aman !!
şoför olmasan dahi insan diken üstünde oluyor,sanki heran birşey olacakmış gibi.. :D araba kullanırken düşünemiyorum :-\
iyi kullanan vardır muhakkak ancak fazla oldukları kanaatinde değilim..
Erkek ler :)
Benden tam destek :-*
Hıfz-ı lisan
05-22-2008, 19:29
ya ne biçim bayansınız erkeklere boyun eğilirmi sonuna kadar inat aa hiç yakıştıramadım bayanlara bunu :D
öhüm.. :D :D
_Yeniden_
05-22-2008, 19:29
Tebrik ederim ... :-*
Teşekkür ederim abi.. (:
politikaci
05-22-2008, 19:30
öhüm.. :D :D
öksürme öksürme gerçek .. erkekleri bi (r) övmüceksin (övmeyeceksin) birde boyun eymiceksin (eymeyeceksin)
_Yeniden_
05-22-2008, 19:31
Valla biz objektifiz... 8)
Ha bayanlar iyi kullanamıyor diye araba sürmeyi bırakacak değiliz...Seneye senin istediğin gibi mükemmel bir şoför olacağım Allah'ın izniyle (:...
politikaci
05-22-2008, 19:31
Ben başbakan olayim da görsün erkekler ozaman :D
sertkaya
05-22-2008, 19:36
Ben başbakan oliyimda görsün erkekler ozaman :D
olursan görürüz güle gülede ölürüz :D :-*
politikaci
05-22-2008, 19:36
Ben başbakan oliyimda görsün erkekler ozaman :D
:D :D
Hıfz-ı lisan
05-22-2008, 19:42
Ben başbakan olayım da görsün erkekler ozaman :D
:D :D
O günleri görmek nasip olur inşaallah ta gülmek (ölmek) yerine sevince ortak oluruz :)
sertkaya
05-22-2008, 19:44
inşaallah o günleri görürüz :)
BİR ERKEK OLARAK BAYANLAR DERDİM BEN ARABA KULLANDIĞIM ZAMAN ADAMLA KAVGAM EKSİK OLMAZ
evet 12 yasinda araba kullaniyorsun dimi
Esra KAÇ
05-28-2008, 23:44
Araba kullanma konusunda erkekler biraz daha dikkatliler :)
Bence bayanlar daha dikkatli :) bende kullanıyorum çünkü :D
ishakyilmaz
11-27-2008, 15:10
Kadın erkek mantalitesinden mantıklı bir soru.Bayanların özelikle beceri gerektiren bazı durumlarda erkeklerin üstün becerisi ön plana çıkıyor,bunu bayanlarda kabul etmiyor değil.Sürücü konusuna gelince bayanlar burdada erkeklerin çok gerisinde kalıyolar.Daha sürücü koltuğuna oturmadan,başlayan heycan,titreyen el ve bacaklar akabinde kazayı getirebiliyor.Trafik konusunda iyi bir sürücü tabi ki herzaman erkeklerdir.Bayanlardan da nadiren ama çok nadiren usta şöförler çıkabilir.;1
Necip Fazıl
11-27-2008, 15:18
kadınları trafikten alın kazalar yarıya düşer... ;)
kadınları trafikten alın kazalar yarıya düşer... ;)
:(:(:(:olmaz::olmaz:
Necip Fazıl
11-27-2008, 15:36
:(:(:(:olmaz::olmaz:
,
sen inanma :V :evet:
bayanlar daha dikkatli....
Necip Fazıl
11-27-2008, 15:46
objektif olunması zor konular... ;) ;1
,
sen inanma :V :evet:
:saygılar::saygılar::saygılar::w::w:
Necip Fazıl
11-27-2008, 15:52
:saygılar::saygılar::saygılar::w::w:
gülme kız :kızdım: :w: :D
nolduu dövermisin KARDEŞİM :) benden küçük olduğunu hatırlatırım ona göre :)
neyse sustum tamam yorum yok sürer gider sonra bu konu :)
Necip Fazıl
11-27-2008, 15:57
nolduu dövermisin KARDEŞİM :) benden küçük olduğunu hatırlatırım ona göre :)
neyse sustum tamam yorum yok sürer gider sonra bu konu :)
20 yaşındayım fakat nufusa göre 20 gün var 20 ye girmeme... ;;) ;)
Leyli_Can
11-27-2008, 16:27
Hiç koşkusuz Erkekler daha iyi kullanır
arabayı iyi kullananlar ve kullanmayanlar var..
cinsiyet yok :)
ömer faruk
11-27-2008, 17:07
böyle bir sorunun sorulması bile yanlış tabiki erkekler daha ii
Gönülden
11-27-2008, 17:16
Tek kelimeyle erkekler tabi..
Bayanlar dikkatli kullanıyorda trafiğide birbirine katıyorlar :D
Aynalarıda hiç kullanmıyor bayanlar :w: malesef
bayanlar daha az kaza yapıo ama genede erkek derim ;D
aynen =)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.