fatih kısaparmak balon baskılı balon Erkekler mi daha çabuk unutur yoksa kadınlar mı? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler mi daha çabuk unutur yoksa kadınlar mı?

ÜMİT-AK
11-28-2008, 23:54
bence kişisine bağlı bir durum...

seva
11-29-2008, 15:45
gerçekten seven insan unutamaz ama bayanlar daha duygusal oldukları için unutmazlar erkekler daha çabuk unutur gibime geliyor yinede her ikiside kolay kolay unutamaz tabi gerçek olan bişey varsa yaşanmış
1.)Kim bıraktıysa o daha çabuk unutur
2.)sewginin büyüklüğüne bağlıdır
3.)unutkanlığı olanlar daha çabuk unutur :D

kişiye göre değişiyor ama genelde erkekler daha çabuk unutuyor çünkü erkeklerin çoğu ilişkileri ciddiye almıyo(bu bir genellemedir)kızlar daha ciddi yaklaştığı için unutmalarıda zor oluyor

Necip Fazıl
11-29-2008, 15:51
bu aralar çok revanşta bu kadın erkek anketleri nedense seçim mi var yakında :D :w:

ben çok unutkanımdır aslında ama konu onla alakalı değil galiba...

aslında bu konu veya benzer konulara objektif yaklaşmak bi hayli zor aynı zamanda bu gibi konulara genelleme yapmakta benim için yanlış olur...

yorum yok... ankete katılmamak en objektifi bence...

;1

seva
11-29-2008, 16:02
doğru olanı kimse kabul etmez diye düşünüyorum genel olarak erkeklerin seni seviyorum üzerine düşüyorlar kızların bazıları bu söze çok önem veriyorlar çok değerli bi söz herkese söylenmeyecek kadar önemli bir söz bunu erkekler her defasında söyler tabi her kıza değil seçtiği saf kızlar için geçerli diye düşünüyorum ve bir daha söyleyecem hiç bir erkek bir kızla yetinmez tabi bazı kızlar içinde yeterli tabi bu yazdıklarım örnek işte erkekler diyorum

Zeynep
11-29-2008, 16:05
bende erkekler diyorum :)

Necip Fazıl
11-29-2008, 16:07
doğru olanı kimse kabul etmez diye düşünüyorum genel olarak erkeklerin seni seviyorum üzerine düşüyorlar kızların bazıları bu söze çok önem veriyorlar çok değerli bi söz herkese söylenmeyecek kadar önemli bir söz bunu erkekler her defasında söyler tabi her kıza değil seçtiği saf kızlar için geçerli diye düşünüyorum ve bir daha söyleyecem hiç bir erkek bir kızla yetinmez tabi bazı kızlar içinde yeterli tabi bu yazdıklarım örnek işte erkekler diyorum

genelleme yapman ne kadar doğru... ;)

M-E-C-H-U-L
11-29-2008, 16:11
gerçekten seven insan unutamaz ama bayanlar daha duygusal oldukları için unutmazlar erkekler daha çabuk unutur gibime geliyor yinede her ikiside kolay kolay unutamaz tabi gerçek olan bişey varsa yaşanmış
1.)Kim bıraktıysa o daha çabuk unutur
2.)sewginin büyüklüğüne bağlıdır
3.)unutkanlığı olanlar daha çabuk unutur :D

kişiye göre değişiyor ama genelde erkekler daha çabuk unutuyor çünkü erkeklerin çoğu ilişkileri ciddiye almıyo(bu bir genellemedir)kızlar daha ciddi yaklaştığı için unutmalarıda zor oluyor

bişi söylemeye gerek kalmamış......kardeşim benim düşündüklerimide yazmışsın

seva
11-29-2008, 16:15
genelleme yapman ne kadar doğru... ;)

o kadar doğru ;D

Necip Fazıl
11-29-2008, 16:27
o kadar doğru ;D

saçmaladığının farkındamısın ;)

FarukARSLAN.
11-29-2008, 16:59
Niye bu aralar hep kadın erkek kıyaslanıyor ya ???

Kabullenilemedi gitti şu erkeklerin üstünlüğü.. :w:

seva
11-29-2008, 17:04
saçmaladığının farkındamısın ;)

saçmalama değil görüş bu saygı istiyorum :güzel:

seva
11-29-2008, 17:06
Niye bu aralar hep kadın erkek kıyaslanıyor ya ???

Kabullenilemedi gitti şu erkeklerin üstünlüğü.. :w:
Erkeklerin üstün sanıyor üstünden üstünü var :yehoo:

Necip Fazıl
11-29-2008, 17:06
saçmalama değil görüş bu saygı istiyorum :güzel:

saçma bir görüş ama sen herkezi inceledinmi veya bir araştırma mı yaptın ki bu kanıya kolayca varabiliyosun... ;)

seva
11-29-2008, 17:16
saçma bir görüş ama sen herkezi inceledinmi veya bir araştırma mı yaptın ki bu kanıya kolayca varabiliyosun... ;)

öyle bir görüş söylediğime göre bir tecrübem vardır elbet araştırma yapmadım tecrübem gereği söyledim..

kanıta gerek yok zaten herşey ortada...

Necip Fazıl
11-29-2008, 17:21
öyle bir görüş söylediğime göre bir tecrübem vardır elbet araştırma yapmadım tecrübem gereği söyledim..

kanıta gerek yok zaten herşey ortada...

o zaman kişiye indirgemen gerekir genele yayman değil sonuçta genele yayınca benim hakkımda da yorum yapmış oluyosun... ;)

seva
11-29-2008, 17:26
o zaman kişiye indirgemen gerekir genele yayman değil sonuçta genele yayınca benim hakkımda da yorum yapmış oluyosun... ;)

ben ne diyorum genelli öyle diyorum

neyse yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakma :güzel::gül::çiçek:

Necip Fazıl
11-29-2008, 17:30
ben ne diyorum genelli öyle diyorum

neyse yanlış anlaşıldım sanırım kusura bakma :güzel::gül::çiçek:

tmm da genele yayınca herkez bunun içine giriyor... ;)

neyse ben özür dilerim... ;1

politikaci
11-29-2008, 17:48
Karaktere bağlı..

FarukARSLAN.
11-29-2008, 18:04
Erkeklerin üstün sanıyor üstünden üstünü var :yehoo:

Hoş bi tezat :w: