Orijinalini görmek için tıklayınız : Ermeniler. & Oylama
Ermeniler durmuyor…iftiraya dayalı propagandaya devam ediyorlar
yine bir anket yapmışlar.
katılıp NO kısmını işaretleyelim
http://www.armeniangenocidepoll.com
Lütfen oyunuzu verin ve bu maili tüm arkadaşlarınıza iletin
Şimdilik öndeyiz….
Efkâr-ı Mütemadi
11-20-2008, 00:21
http://www.msnbc.msn.com/id/21253084
bir de burda msnbc nin yaptıgı oylama var göz atarsanız sevinirim..selametle.
LÜTFEN NO YU İŞARETLEYİNİZ..
SerkanULUSOY
11-23-2008, 00:33
bence öyle sitelere girip prim kazandırmamalıyız onlara tarihi böyle pis medyalar tarafından değiştirmeye çalışıyorlar ama tarih değişmez onların küçük beyinleri almıyorsa soykırımı bizim yapmadığımıza o onların düşüklüğü yukarıda allah var ;)
Duygu'Seli~
11-23-2008, 00:43
Aramızda hain var..:)
Evet seçeneğini işaretleyen kişi için aklımda iki seçenek var..
1) Ya bu konu hakkında bilgisi olmayan cahil bir vatandaş..
2) Yada partimizin adını taşıyan forumu daha öncede yapıldığı gibi kirletip gündeme getirmek isteyen bir gafil..Yarın yine doğan manşetlerinde forum adını şu başlıkla duyarsak hiç şaşırmam..;1
sbamk!! sbamk!! sbamk!! '' ak gençler ermeni soykırımına destek çıktı..'' :şaşkın:;)
Oy Kullanmadım yalnız, bu soru bu şekilde değilde , Ermenilere karşı bir mübadelenin bedeli ölümler ile ödendimi diye sorulsa idi hiç cekinmeden EVET derdim , yakın tarihimiz olsun geçmiş tarihimiz olsun devlet eli ile bizden saklandığı ölcüde sahih kaynaklara doğru uzanmak hakikaten zor. Tarih de vuku bulan olaylara bakarken tek yanlı tutumdan kacınmamız gerek ,mübadele ile yaklaşık 1,5 milyon rum ve ermeni büyük acılar yaşadı ,buna mukabil daha öncesinde de milyonlarca müslüman ve Türk lerde benze acıları yaşamıştır. Balkan savaşları sonrası oluşan yeni sınır cekilmesinde nice müslüman ve Türk insanımız toprak kayıplarından ötürü sersefil ve ölümler yaşamıştır. Bunun yanında 1923 mübadelesi İngiliz kaynakları ile oluşturulan cemiyet lobileri ile Yunanistan ve Türliyede savaştan sonra farklı din ve etnik grubları görmeme adına ortak bir karar almışlardır bu karar ile iki ülke farklı soydaşlara karşı büyük zorluklar yaşatmıştır karşılıklı olarak , yani kısaca tenkil , tehcir mübadele trajedilerinin yaşanmasında uluslararası güçlerin büyük etkisi olmuştur buna mukabil insanlık ideolojiler hatrına kendi kendine çok büyük kıyımlar yapmıştır . iki oyu veren kardeşleriminde katletilme değilde mubadele sonucunda verilen kayıpları nazara aldıklarını düşünüyorum.
Ben mübadele sonucunda ölümler olmuşmudur yoksa olmamıştır diye birşey sormuyorum, dünyada bu meseleyi kaşıyan Ermenilerde sormuyor. Çünkü mübadele sonucunda birçok ölüm olmuştur. Bunu inkar edemeyiz etmiyoruz da saten. Ben katliamdan bahsediyorum. Evet diyenlerde direk olarak EVET KATLİAM YAPILMIŞTIR diyor. Bu onların görüşüdür, katılırlar katılmazlar. Onların oylarını önemsemeseydim; direk olarak HAYIR şıkkını koyardım. Sanırım buda demokrasi açısından hüsran olurdu. Tabi ki demokrasi arıyorsak...
Erdoganizm53
12-01-2008, 21:57
Soykırım,Katliamlar Artık bu bahaneleri kimse yutmuyor bu ülkede,
Üç mevsim
12-01-2008, 23:02
Oy Kullanmadım yalnız, bu soru bu şekilde değilde , Ermenilere karşı bir mübadelenin bedeli ölümler ile ödendimi diye sorulsa idi hiç cekinmeden EVET derdim , yakın tarihimiz olsun geçmiş tarihimiz olsun devlet eli ile bizden saklandığı ölcüde sahih kaynaklara doğru uzanmak hakikaten zor. Tarih de vuku bulan olaylara bakarken tek yanlı tutumdan kacınmamız gerek ,mübadele ile yaklaşık 1,5 milyon rum ve ermeni büyük acılar yaşadı ,buna mukabil daha öncesinde de milyonlarca müslüman ve Türk lerde benze acıları yaşamıştır. Balkan savaşları sonrası oluşan yeni sınır cekilmesinde nice müslüman ve Türk insanımız toprak kayıplarından ötürü sersefil ve ölümler yaşamıştır. Bunun yanında 1923 mübadelesi İngiliz kaynakları ile oluşturulan cemiyet lobileri ile Yunanistan ve Türliyede savaştan sonra farklı din ve etnik grubları görmeme adına ortak bir karar almışlardır bu karar ile iki ülke farklı soydaşlara karşı büyük zorluklar yaşatmıştır karşılıklı olarak , yani kısaca tenkil , tehcir mübadele trajedilerinin yaşanmasında uluslararası güçlerin büyük etkisi olmuştur buna mukabil insanlık ideolojiler hatrına kendi kendine çok büyük kıyımlar yapmıştır . iki oyu veren kardeşleriminde katletilme değilde mubadele sonucunda verilen kayıpları nazara aldıklarını düşünüyorum.
Katıldım oylarımı kullandım.
İkisinde de önde görünüyoruz. Bu anketleri çoğunlukla onların lobilerinin uzantıları gündeme getiriyor bence.. Tarihi olayları böyle halk oyuna sunarak çıkış aramak gerçekçi değil. Biz onlara hodri meydan demiştik, arşivlerini açsınlar, koysunlar otaya. Ortak bir tarih komisyonu kurulsun inceleme başlasın.
Yalçın abi çok güzel dile getirmişsiniz, bu anlamlı yorum için teşekkür ediyorum.
FarukARSLAN.
12-18-2008, 02:46
slm bu yanlıstır
Aleyküm Selam, hangisi yanlıştır ?
FarukARSLAN.
12-18-2008, 02:49
bence öyle sitelere girip prim kazandırmamalıyız onlara tarihi böyle pis medyalar tarafından değiştirmeye çalışıyorlar ama tarih değişmez onların küçük beyinleri almıyorsa soykırımı bizim yapmadığımıza o onların düşüklüğü yukarıda allah var ;)
Hep bu zihniyet yüzünden o çıngırak sesleri çok çıkıyor işte. Varsa aleyhinde bi platform, gücünde yetiyorsa gidip doğru bildiğini savunacaksın kardeşim. Aksi devekuşu mantığıdır.
Yukarda Allah var diyorsunuz. Amenna, ama adam ülkene işgale gelse yine yukarıda Allah var deyip başını kuma mı gömeceksin?
Yapmayın Allah aşkına..
Biz soykırım yapsak şimdi ortada bi tane olmazdı ama görüyorumki hala demekki yapmamışız;;);D
HaMZaYüReKLi
12-23-2008, 21:58
böyle bi anket yapıp milletin kafasını karıştırmak çok saçma...neyin ne olduğu ortada bilmeyen varsa araştırsın...ne yani burdan en fazla evet oyu çıksa biz katliammı yapmış olacağız...bilmeyen varsa gitsin araştırsın...
ALPEREN4425
12-25-2008, 22:53
Aramızda hain var..:)
Evet seçeneğini işaretleyen kişi için aklımda iki seçenek var..
1) Ya bu konu hakkında bilgisi olmayan cahil bir vatandaş..
2) Yada partimizin adını taşıyan forumu daha öncede yapıldığı gibi kirletip gündeme getirmek isteyen bir gafil..Yarın yine doğan manşetlerinde forum adını şu başlıkla duyarsak hiç şaşırmam..;1
sbamk!! sbamk!! sbamk!! '' ak gençler ermeni soykırımına destek çıktı..'' :şaşkın:;)
Bence Manşetler şöyle olur. Akparti gençliği kendini sorguluyor. İçindeki hainleri ortaya çıkarmaya çalışıyor...
Böyle saçma bir anket olurmu kardeşim. Ne demek bu . Ermeni katliamını gerçekte yaptıkmı??!!:: Heee yaptık. Arkadaşım bu senin şüphe içinde olduğunu gösterir. ''Birileri bizim soykırım yapmadığımızı söylüyor ama ya yaptıysak'' gibi bir durum seninkisi.
Arkadaş bir kere bu ismi özellikle fitne çıkartmak içinmi seçtin yoksa kişiliğinin yansımasımı
Ak_Melek
01-13-2009, 13:57
ELİMİZDEN BELKİ BAZI ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK GELMİYOR AMA FİKİRLERİMİZ VE DÜŞÜNCELERİMİZİ AÇIK BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYMALIYIZ.GEÇMİŞTE YAPILAN SAVAŞLARDA TÜRK İNSANI ESİR ALDIĞI DÜŞMANIN CANINI BİLE YAKMAZKEN NASIL OLURDA ERMENİ SOYKIRIMINI YAPAR...
ulas eryurek
01-23-2009, 00:31
tarihimiz boyunca hiç bir müslüman türk devleti herhangi bir ırka ve millete katliam yapmamıştır. tarih bilinci olan biri bunu savunamaz. kasıt ararım , bu zihniyetteki kişileri Rabbim ıslah etsin akıl fikir versin .
AKSARAYKÖY
01-23-2009, 13:00
ARKADAŞLAR BİZ TARİHİMİZDE HİÇBİR ZAMAN ZORBA BİR TOPLUM OLMAMIŞIZDIR. AMAÇLARINA ULAŞAMAYANLAR BU CENNET VATANI KARALAMAYA DEVAM EDECEKLERDİR AMA TARİH BU MUKADDES VATANI AKLAYACAKTIR.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.