fatih kısaparmak balon baskılı balon Ertuğruz ÖZKÖK....11’inci Cumhurbaşkanımız bütün ülkeye hayırlı olsun. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğruz ÖZKÖK....11’inci Cumhurbaşkanımız bütün ülkeye hayırlı olsun.

Benide_Kapatın
08-11-2007, 08:24
GEÇEN çarşamba akşamı Ömer Sabancı’nın evinde bir parti vardı. Arzu ve Ömer Sabancı, 21’inci evlilik yıldönümlerini kutluyordu.

Orada ünlü, başarılı modacımız Atıl Kutoğlu’na rastladım.

Yanımda Vatan Gazetesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu ile Milliyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin de vardı.

Konu, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün eşinin türbanına geldi.

Gül, daha önce bize verdiği mülakatta türbanın modernleştirilebileceğini söylemişti.

Kutoğlu’na "Bir gelişme var mı" dedim.

Varmış.

Anladığım kadarıyla Gül kanadından bu yönde bir işaret gelmiş.

Ancak bunu çok temkinli yazıyorum.

Çünkü Gül’e ulaşıp teyidini alamadım.

Ama ona yakın birisine ulaştım. Bana şunları söyledi:

"Henüz sipariş aşamasında birşey yok. Böyle düşünceler var. Atıl Kutoğlu olabilir, Cemil İpekçi olabilir. Ama henüz kimseye birşey söylenmedi."

Bu işaretler, onun Çankaya konusunda kesin kararını verdiğini gösteriyor.

Dün Başbakanlık Basın Müşaviri Akif Beki de, Gül’ü eleştiren danışmanın, "kendi adına konuştuğunu" söyledi.

Demek ki Gül’ün Çankaya yolu açıldı.

11’inci Cumhurbaşkanımız bütün ülkeye hayırlı olsun.

Yorumsuz.... Eziklik psikolojisi sanırım

loneliness
08-11-2007, 11:42
aklı başına gelmiş bu yazarınn

anatolia
08-11-2007, 12:13
ertuğrul özkök ün yazıları her zaman güzeldi arada okurum hatta bazen hürriyet nasıl birşey demiyor diyorum genelde ak parti lehinede yazıları

AKmetalci
08-11-2007, 12:16
başörtüsü sorunu sole ortadan kalkabılır. resepsiyon felan oldugunda abdullah beyın hanımı guzel bır peruk takarak gecıstırebılır?

Benide_Kapatın
08-11-2007, 12:20
aklı başına gelmiş bu yazarınn

ertuğrul özkök ün yazıları her zaman güzeldi arada okurum hatta bazen hürriyet nasıl birşey demiyor diyorum genelde ak parti lehinede yazıları

ONUN YAZILARINDA HEP BİR HESAP VARDIR... AK PARTİ AYDIN DOĞANI ÖYLE Bİ KÖŞEYE SIKIŞTIRDI Kİ AKILLARA ZARAR.. İSTERSE LEHTE YAZMASIN...MEDYA İKTİDARI TAMAM SIRA MİLLET İKTİDARINDA..HÜKÜMET ZATEN OLDULAR ŞİMDİ İKTİDAR ZAMANI...

başörtüsü sorunu sole ortadan kalkabılır. resepsiyon felan oldugunda abdullah beyın hanımı guzel bır peruk takarak gecıstırebılır?

YOK OLMAZ ÖYLE BENCE
ÇANKAYAYA TAŞINMASIN OLSUN BİTSİN... NE VAR YANİ PEMBE KÖŞK OLMAYIVERSİN OTURDUĞU YER.

zeynep_akcin
08-11-2007, 12:39
1.ertuğrul özkök hiçbir zaman adam olmayı başaramıycak bence....
2.eşi başörtülü diye her yönüyle kaliteli;ortadoğu,avrupa,amerika bağlantıları mükemmel olan,dil yönüyle ve daha bir sürü özelliğiyle kaliteli ve ayrıca dış işleri bakanımız olan kendisinin de dediği gibi herkesin bildiğini de bilmediğini(dikkat) de bilen bir adam cumhurbaşkanı olamıycaksa pardon kim olcak....bu memlekette suratsızlar çok yüksek mevkilere yeterince geldiler artık yeter....beni(yani halkı) temsil edebilecek adam gibi adam istiyoruz....ayrıca hayrunnisa hanımın başını açıp peruk takması söz konusu bile olamaz.....biz bunun yanlışlığını yıllardır görmüyomuyuz....acısını çekmiyomuyuz

loneliness
08-11-2007, 12:45

bu bu ülkenin 1 numaralı adamının hanımı başörtüsü için peruk takacak olmaz öyle şey arkadaşlar bir yerden başlamamız gerekiyor başörtüsü çankaya çıksın ve bu sorun zaman geçtikçe ortadan kalkar . yoksa hayır çıkamaz dedikçe daha fazla inatlaşma hiç bir şey kazandırmıyor.. artık bu ülkede bir yerden başlamamız gerekir artık başörtüsüde ülke yönetiminde yer almalı