fatih kısaparmak balon baskılı balon ETÖ'nün son avukatı Şener - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ETÖ'nün son avukatı Şener

Gölge
01-23-2009, 22:37
ETÖ’ÜN SON AVUKATI ŞENER !
http://www.samanyoluhaber.com/images/yazar/blok/690.jpg

Bir yanıyla akademisyen diğer yanıyla aktif politikacı Abdullatif Şener yine konuştu.

Aslında Şener’in artık ne diyeceği üç aşağı beş yukarı belli.

Şener yine hükümete salladı..

AK Parti yönetimi tabi ki eleştirilemez değil. Elbette eleştirilecek ama bu eleştiriyi Şener’in yapması bir tuhaf oluyor. Eski çalışma arkadaşlarını resmen yerden yere vuruyor, iş bilmezlikle suçluyor.

Şener’i dinlerken sanki eski bir kabine üyesi değil de, ana muhalefet lideri konuşuyor sanıyor insan.

Şener, bakan olduğu dönemde de sık sık nöbetçi yorumcu olarak boy gösterdiği bir TV kanalındaydı yine. Canlı yayında Cumhurbaşkanı Gül’ün Başbakan, Meclis Başkanı ve Yargı mensuplarını ağırladığı yemeği yorumladı.

Neresinden bakarsanız bakın güzel bir girişim. Cumhurbaşkanı devletin kurumlarındaki üst düzey yöneticileri aynı masanın etrafında buluşturdu.

Ama Şener’e göre bu girişim çok küçük bir adım ve geç kalınmış bir toplantı. Böylesine yerinde bir hareketi görmezlikten gelmeye çalışan Şener, ısrarla bardağın boş tarafını görmeye çalıştı.

Tarafların, bu yemek Genelkurmay Başkanlığı’nın Albay Kırca’nın intiharı sonrasında yaptığı açıklamasından önce planlandı şeklindeki ısrarlı açıklamaları A. Şener’i ikna etmemiş. Ona göre Cumhurbaşkanı TSK’dan gelen açıklama sonrasında böyle bir adım attı.

Eski bakanın Ergenekon davasıyla ilgili de söyleyecekleri vardı elbet.

Şener üstü kapalı olarak Ergenekon’u yok saydı, resmen bu davayı sulandırmak isteyenlerin safında yer aldı. Dava sürecinin sağlıklı olmadığını, sağa sola çamur atıldığını, tehdit ve şantaj yapıldığını ve birilerinin buna dur demesi gerektiğini söyledi.

Şener resmen bu dava bir an önce ört bas edilmeli demeye getirdi. Davayı hükümetin yönlendirdiğini ima etti.

Şener’e göre davayla beraber Türkiye’de kurumlar arası çatışma ortamı var ve bu giderek topluma da yayılıyor. Şener’in neden davayı bu kadar lüzumsuz saymaya çalıştığını anlamak güç. Resmen dava sürecine taraf oldu.

Yargılananları suçsuz ilan etti. Evet dava sürecinde yargılananları peşinen ‘suçlu’ ilan etmek ne kadar yanlışsa ‘suçsuz’ göstermekte bir o kadar yanlış.

Şener adı konmamış bir siyasi partinin lideri gibi konuşuyor. Bence geç kalmamalı biran önce kolları sıvayıp partisini kurmalı. Çünkü Şener’in siyasi bir lider olarak serüvenini çok merak ediyorum. Ediyorum çünkü sonu belli bir başlangıçta…

Tabi cesaret edip bir parti kurabilecek mi? Ne bileyim belki çok yakın dostları Şener’e bir iyilik yapıp senden lider olmaz demişlerdir.

mehmet5656
02-02-2009, 03:14
Şener'in parti ismini ben yazın koymuştum sanırım (talana konma partisi)akparti kapanacaktı şener efendi yeni hareket oluşacaktı ama hesaplar tutmadı.
sanırım ergenekon onu hayal kırıklığına uğrattı onun tahmini daha güçlü bir ergenekon olmalı idi onun için şimdi konuşuyor.
tek kelime ile yazıklar olsun bazı mihrakların oyuna gelip kendini bu kadar düşürenlere ne diyebiliriz.

son durak
02-02-2009, 03:17
bugünlerde ruhat mengi mi ne onun programında bas gösteriyor................

neler cıkaracaklar bakalım.......

SEMTEM
02-10-2009, 11:31
şener akıllı adamdır yada ben öyle sanıyorum mumcu gibi kaybolup paspas olmayı göze alacağını hiç sanmıyorum dadece fırsat kolluyor acaba benide dp nin yada anapın başına getirirlermi benden de parti başkanı olurmu diye türkiye fırsatlar ülkesi neden olmasın olursun az daha bekle olursunda meclise girebilirmisin orası şüpheli işte