fatih kısaparmak balon baskılı balon EURO 2008'i Kim Alır ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EURO 2008'i Kim Alır ?

RDönmezs
05-09-2008, 12:25
EURO 2008'i Kim Alır ?

* Portekiz
* Türkiye
* İsveç
* İtalya
* Diger(Belirtiniz)

RDönmezs
05-09-2008, 12:32
Türkiye diyorum kadromuz genç ve dinamik 2008 yılı bizim olmalı..

Demokrat
05-09-2008, 12:34
Gönlümden gecen Türkiye ama bana göre almanya yada italya alacak ;)

Sukut-u Hayal
05-09-2008, 12:42
TURKIYE

Ak_Kelebek
05-09-2008, 12:46
*****TÜRKİYE*****

AK_Türk
05-09-2008, 12:59
TÜRKİYE

Mcht_Ln
05-09-2008, 13:38
Türkiye diyorum ama Portekiz'den gerçekten korkuyorum. :(

Benide_Kapatın
05-09-2008, 14:38
Nihat Çok formda,

Kupayı sallarız, ama alamayabiliriz :)

eddie
05-09-2008, 15:10
Türkiye

BaDe_EsNa
05-09-2008, 15:33
inşaallah TÜRKİYE

politikaci
05-09-2008, 15:34
İngiltere bence alır

politikaci
05-09-2008, 15:35
sadece galatasarayın türkleri çıksın yeter birde avrupada nihat halil hamit filan birde tuncay yeter

ENGİNEER
05-09-2008, 16:15
http://img329.imageshack.us/img329/5583/trkiyesy4.png

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

oturanboğa
05-09-2008, 16:39
türkiyenin almasını isteriz tabi...ama zor....portekiz alır bence...türkiye tur atlayamazsa portekizi desteklerim

RDönmezs
05-09-2008, 16:43
sadece galatasarayın türkleri çıksın yeter birde avrupada nihat halil hamit filan birde tuncay yeter
İşte bu yüzden gıcık oluyorum.. >:( >:(

oturanboğa
05-09-2008, 16:45

2002 dünya kupasındaki kadroya bi bak derim

RDönmezs
05-09-2008, 16:46

Gıcık oluyorum bu düşünceye.. >:(

oturanboğa
05-09-2008, 16:47

gıcık olmak değil o başka bişey :D :Dneyse ben söylemeyim ne olduğunu

politikaci
05-09-2008, 16:51
Biz Gerçek Türk istiyoruz sonradan Türk olma değil :-*

RDönmezs
05-09-2008, 16:51

o kadroda bjk gs fb ts anadolu takımlarından olanlar gurbetçiler herkes vardı nasıl oluyorda bunuda gs ye bağlıyorsunuz beee >:(

oturanboğa
05-09-2008, 16:52

aurellio da iyi ama şimdi policim :) faydası çok

politikaci
05-09-2008, 16:53

tmm arada kaynasın oda :D

oturanboğa
05-09-2008, 16:55

o kadroda bjk gs fb ts anadolu takımlarından olanlar gurbetçiler herkes vardı nasıl oluyorda bunuda gs ye bağlıyorsunuz beee >:(

bunu biz galatasaraya bağlamıyoruz..milli takımın başarısı galatasarayın başarısı olamaz tabii ki...ama o zamanki takıma galatasaraydan yetişen insanların katkısını da göz ardı edemezsiniz...galatasaray tarih yazdığında bütün oyuncular amatör ruhla mücadele ediyodu,,futbolcular birbirleri için canlarını verirlerdi...böyle bi havada yetişen futbolcular 2002 de milli takıma çok büyük katkı sağladılar...bunu da unutmayın

oturanboğa
05-09-2008, 16:55

tmm arada kaynasın oda :D

tamam..ama sadece o...başka yabancı yok..anlaştık

Nurullah03
05-09-2008, 16:58
TÜRKİYEE DİYORUM...

RDönmezs
05-09-2008, 17:00
Yazık yazık kapatın gs muhabbetini konuyu bulandırdınız yaaa nasıl oraya çektiniz pesss fb bjk ts oyıncularıda ter döktü onlarınkide göz ardı edilemez ;)

BaDe_EsNa
05-09-2008, 17:01
politikacı ve kuzen ayıp ediyorsunuz bu Türkiye takımı buna Galatasarayı falan niye karıştırıyorsunuz anlamıyorum >:(
tamam anladık Galatasaraylısınız iyi oynuyorsunuz ekip iyi ama burda bu konunun yeri yok >:(

oturanboğa
05-09-2008, 17:02
Yazık yazık kapatın gs muhabbetini konuyu bulandırdınız yaaa nasıl oraya çektiniz pesss fb bjk ts oyıncularıda ter döktü onlarınkide göz ardı edilemez ;)

ya kim onlara laf söyledi...işine gelmeyince konu bulandı oluyo

politikaci
05-09-2008, 17:02
Ben bjk ye ts ye bişey demiyorum.. Ben sadece gerçek türk istiyorum brezilyalı değil

politikaci
05-09-2008, 17:07
en iyi türk futbolcular galatasaraydan çıkıyor kabul etmek lazım.hakan tanju vsvsvsvs
bunun sebebide alt yapıya daha çok destek vermek şuan herkes biliyorki en iyi türk futbolculara galatasaray sahip çünkü hem türk futbolculara yatırım yapıyor. ben buna dayanarak söyledim. işi hemen ts ye bjk ye getiripte o takımları destekleyenleride tartışmaya katılmasını bilmeyerek sağlayabilirsin

RDönmezs
05-09-2008, 17:09
en iyi türk futbolcular galatasaraydan çıkıyor kabul etmek lazım.hakan tanju vsvsvsvs
bunun sebebide alt yapıya daha çok destek vermek şuan herkes biliyorki en iyi türk futbolculara galatasaray sahip çünkü hem türk futbolculara yatırım yapıyor. ben buna dayanarak söyledim. işi hemen ts ye bjk ye getiripte o takımları destekleyenleride tartışmaya katılmasını bilmeyerek sağlayabilirsin
o tanju fenerdede oynadı ;)
konuyu kapatın fanatikliliğinizi gördük birde bana derler fanatik alın size en iyi fanatik bu konuyu gs ye çektiler..

politikaci
05-09-2008, 17:11
tanju fenerdede oynadı ama galatasaray yetiştirdi bizden çıktı....
galatasaraydaki türk futbolcular çok iyi bunu söylemek konuyu gs ye getirmekmi.

politikaci
05-09-2008, 17:13
ayrıca konu türkiye olunca bir türk takımı galatasaraya çekmek fanatikliğemi giriyor?

RDönmezs
05-09-2008, 17:14
Fenerdekiler
Beşiktaştakiler
Trabzondakiler
kayseridekelir
vs
vs
iyi değil mi oynamasınlar onlar gs tek başına ligte maç yapsın ozaman bu nasıl zihniyet yaa

politikaci
05-09-2008, 17:15
ya şimdi fenerbahçeyi konudan çıkar sonuçta Türkiyeden bahsediyoruz..
ben bjk ye ve ts ye birşey mi dedim?
milli takımda galatasaray çoğunlukta.

oturanboğa
05-09-2008, 17:18
Fenerdekiler
Beşiktaştakiler
Trabzondakiler
kayseridekelir
vs
vs
iyi değil mi oynamasınlar onlar gs tek başına ligte maç yapsın ozaman bu nasıl zihniyet yaa

konuyu bulandırma

AsiLGirdap
05-09-2008, 17:21
Fikrim yok ::)

Demokrat
05-09-2008, 17:40
İngiltere bence alır

harikasin ya :)..ingiltere kupada yok bile :)

politikaci
05-09-2008, 17:41
İngiltere bence alır

harikasin ya :)..ingiltere kupada yok bile :)
allaaaaah :D :D :D

RDönmezs
05-09-2008, 17:57
Susun tamam susun milli takımda gs 7 futbolcu fb 6 futbolcu var tamam gs süper en iyi onlar..

oturanboğa
05-09-2008, 17:59
Susun tamam susun milli takımda gs 7 futbolcu fb 6 futbolcu var tamam gs süper en iyi onlar..

hah aferin..şöylee

AsiLGirdap
05-09-2008, 18:01
konu dağılmış arap saçına dönmüş hatta çorba olmuş üstüne birde cacık... bence değmez...

(yahudilerin bir oyunuda, müslümanları kendi dinlerinden uzaklaştırabilmek için çıkartmış olduğu düzen)

anlayan oldumu acaba...?

eddie
05-09-2008, 18:13
milli takımın 11 ini,(bırak 11i yedekler de dahil olsun hadi), galatasaraylı futbolcular oluştursa,
ya da fenerbahçeli,
ya da beşiktaşlı,
ya da çorumsporlu...

oynayan milli takımsa euro 2008 bizim :)

politikaci
05-09-2008, 18:16
fenerbahçedekiler gerçek Türkmü yoksa sornadan yanlızca bir kimlik ile Türkmü?

Gölge
05-10-2008, 03:03
http://www.medyamoda.com/resimler/nike_milli_takim_002.jpg

CeVHeR
05-10-2008, 03:06
Ahanda buraya yazıyorum:
Türkiye grubundan dahi çıkamayacak... 8)
Gönül böyle olmasını istemez ama çı-ka-ma-ya-cak...

Parantez
05-10-2008, 14:35
portekiz
ama inşallah TÜRKİYE alır 8)

MaMi-24
05-10-2008, 16:12
Türkiyem

politikaci
05-10-2008, 16:49
o formayı hiç istemiyorum..Biz kırmızı beyazız kızmısı kanımıkz.. bune turkuaz.. forma güzelde. onu yunanistana giydirmelisiniz...

Sukut-u Hayal
05-10-2008, 17:26
o formayı hiç istemiyorum..Biz kırmızı beyazız kızmısı kanımıkz.. bune turkuaz.. forma güzelde. onu yunanistana giydirmelisiniz...

Yunanistan ne alaka?
Turkuaz Turklere has bir renk..
Bir cok milli takimin formalari kirmizi beyaz.
Bence turkuaz rengi cok iyi dusunulmus.

Müntesip
05-10-2008, 17:32
turkuaz rengi türk mavisi olarak bilinir ancak bende bayragımızın renklerinin kullanılmasından yanayım.eski köye yeni adet mi getiriyorsunuz kardeşim :D

politikaci
05-10-2008, 17:34

Yunanistan ne alaka?
Karşıdan bakılınca kimse turkuaz demiyor mavi diyor.. aynı fikirde değilim.
Türk rengi diye biliniyor ama bir biz biliyoruz türk rengi diye. bunlar Kanımızın rengini şanlı bayrağımızın renginin aslını bozmak istiyorlar

Sukut-u Hayal
05-10-2008, 17:37
turkuaz rengi türk mavisi olarak bilinir ancak bende bayragımızın renklerinin kullanılmasından yanayım.eski köye yeni adet mi getiriyorsunuz kardeşim :D

Turkiyede oyandiklari maclarda yine kirmizi-beyaz formalarini giyecekler.
Bir cok milli takimin renkleri kirmizi-beyaz.
Turkuaz kimsede yok ;D

politikaci
05-10-2008, 17:40

Turkuaz kimsede yok ;D
Zaten asıl önemli olan avrupadayken KIMIZI BEYAZ formayı giymeleri... dediğim gibi karşıdan bakılınca onu herkes mavi olarak görüyor. ben Türküm beni hiç bir avrupa takımının kendi rengini giymemesi ilgilendirmez... kıpkırmızı türk bayrağının üstüne futbolcuların tam göğsüne gelecek şekilde kocaman bir ay yıldız olsa süper olurdu...gerçi milli takımımızda fenerbhçe sayesinde brezilyalılarla dolmaya başlıcak yakında ...

Sukut-u Hayal
05-10-2008, 17:43

Yunanistan ne alaka?
Karşıdan bakılınca kimse turkuaz demiyor mavi diyor.. aynı fikirde değilim.
Türk rengi diye biliniyor ama bir biz biliyoruz türk rengi diye. bunlar Kanımızın rengini şanlı bayrağımızın renginin aslını bozmak istiyorlar

Bir cok ulke bayragindaki renklerden farkli renkler kullaniyor sembol olarak.
Mesela Hollanda..
Bayraklari kirmizi-mavi-beyaz ama formalari turuncu.
Bir cok ulkenin bayragi kirmizi-mayi beyaz ama Hollandalilar turuncu rengi kullandiklari icin hemen anlasiliyor onlarin oldugu.
Bence guzel bisey.

Sukut-u Hayal
05-10-2008, 17:48

Turkuaz kimsede yok ;D
Zaten asıl önemli olan avrupadayken KIMIZI BEYAZ formayı giymeleri... dediğim gibi karşıdan bakılınca onu herkes mavi olarak görüyor. ben Türküm beni hiç bir avrupa takımının kendi rengini giymemesi ilgilendirmez... kıpkırmızı türk bayrağının üstüne futbolcuların tam göğsüne gelecek şekilde kocaman bir ay yıldız olsa süper olurdu...gerçi milli takımımızda fenerbhçe sayesinde brezilyalılarla dolmaya başlıcak yakında ...

Goguslerin ustundeki Turk bayragi hala mevcut.
O kadar cok ulke kirmizi-beyaz rengi kullaniyor.
Turkuaz rengi sayesinde insanlar hemen anlayacak sahadaki takimin Turk milli takimi oldugunu.
Bence yeni formalar cok orjinal ;D

politikaci
05-10-2008, 17:57

Turkuaz kimsede yok ;D

Turkuaz rengi sayesinde insanlar hemen anlayacak sahadaki takimin Turk milli takimi oldugunu.
ben kalitesine bişeymi dedim?
ben farklı olmak istemiyorum sadece bayrağımın şanlı rengini istiyorum. ayrıca turkuaz uzaktan hiçde turkuaz gibi değil mavi beyaz forma oluyor.

Sukut-u Hayal
05-10-2008, 18:01

Turkuaz kimsede yok ;D

ben kalitesine bişeymi dedim?
ben farklı olmak istemiyorum sadece bayrağımın şanlı rengini istiyorum. ayrıca turkuaz uzaktan hiçde turkuaz gibi değil mavi beyaz forma oluyor.

http://img131.imageshack.us/img131/1728/turkeyass0708qz0.jpg

yunan formasi
http://img208.imageshack.us/img208/8223/greecehss0607ayh7.gif

Gordugun gibi hicte benzemiyor

politikaci
05-10-2008, 18:02
ŞİMDİDE KOYU MAVİ AÇIK MAVİ TARTIŞMASINA BAŞLADIN.

ben TÜRKÜMMMMM KIRMIZI BEYAZI İSTİYORUM.... BU KADAR .

oturanboğa
05-10-2008, 18:02
kırmızı forma rakipler üzerinde daha etkilidir ve kırmızı renk taraftarı ateşler...birçok araştırmayla sabittir...turkuaz çok soğuk bir renk ve milli takımımıza iyi gelmeyecek

murat kurt
05-10-2008, 18:03
Avrupalılar bizi karşıdan hemen tanıyacakmış.

-Aaa bunlar Türk!!

E ne oldu..Bizi farkettiler de ne oldu.Turkuaz formalar iğrenç.Sanki kirlenmiş gibi.

Turkuaz değil isterse adı Türk olsun.

Ben kırmızı beyaz şanlı bayrağımın rengini sahada izlemek istiyorum.

Avrupalı tanıyacak diye biz takımları karıştıracağız ya.

oturanboğa
05-10-2008, 18:04
bizim büyük kaptan bülent takımını maça hazırlarken ''sahada her yer kıpkırmızı olacak,,her yerde biz olacağız''derdi...kıpkırmızı saha...çok hoş....turkuaz iğrenç..
hepimiz kırmızı beyazız :)

politikaci
05-10-2008, 18:06
Hepimiz kırmızı beyazız hepimiz ay yıldızız En önemlisi ise hepimiz TÜRK'ÜZ

oturanboğa
05-10-2008, 18:08

aurellio da türk dimi ;) ne var işte giysin kırmızı formasını oynasın paşa paşa

politikaci
05-10-2008, 18:09

ben taraftarlardan bahsediyorum canım

oturanboğa
05-10-2008, 18:10

ben taraftarlardan bahsediyorum canım

ya tamam ne kızıyosun..ha taraftar ha futbolcu...taraftar dediğin de 12. oyuncu değil midir